Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Νοεμβρίου 07, 2013

Τζάκρη σε Βούλτεψη: Καλά κάνουν οι πολίτες που πάνε στη Χρυσή Αυγή - BINTEO

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Οι θρυλικοί διάλογοι στο βίντεο αποκαλύπτουν τον πανικό της κυβέρνησης και το μεγάλο ρεύμα των Ελλήνων προς την Χρυσή Αυγή!

Από τα μαλλιά κόντεψαν να πιαστούν η Βούλτεψη και η Τζάκρη! Oι δύο βουλευτίνες “ξέχασαν” τις συνεργασίες και τα είπαν έξω από τα δόντια σε πρωινή εκπομπή.

Η κόντρα ξεκίνησε όταν η βουλευτίνα του Πασόκ Τζάκρη τόνισε πως οι βουλευτές έχουν καταντήσει επικυρωτές της βούλησης της τρόικα δηλαδή εξωθεσμικών κέντρων. Η φράση αυτή προκάλεσε την αντίδραση της Βούλτεψη και απάντησε στην Τζάκρη ότι με αυτά που λέει δικαιώνει την Χρυσή Αυγή. «Άρα η Χρυσή Αυγή έχει δίκιο» είπε χαρακτηριστικά.

Η Τζάκρη με την σειρά της απευθυνόμενη στην Βούλτεψη επανέλαβε δύο φορές(!) ότι «Καλά κάνουν οι πολίτες που πάνε στη Χρυσή Αυγή, κατ'  αυτό τον τρόπο, γιατί εμείς οι ίδιοι καταργούμε τους θεσμούς». Με το που το άκουσε αυτό η Βούλτεψη απάντησε μαινόμενη:...

ΤΩΡΑ η πολιτική εκπομπή της Χρυσής Αυγής με τον Η.Κασιδιάρη: Πανίσχυρη η Χρυσή Αυγή - η κυβέρνηση προσπαθεί μάταια να αλλάξει την πολιτική ατζέντα

Απόψε οι βουλευτές Ηλίας Κασιδιάρης και Αρτέμης Ματθαιόπουλος αναλύουν όλα τα ζητήματα της τρέχουσας επικαιρότητας:
  • Πρόταση μομφής
  • Τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση των παράνομων πολιτικών διώξεων της Χρυσής Αυγής
  • Επικοινωνιακός αντιπερισπασμός της συγκυβέρνησης με ΜΑΤ στην ΕΡΤ
  • Γιώργος και Μανώλης: ΠΑΡΟΝΤΕΣ! - Συνεχίζεται το πανευρωπαϊκό κύμα αλληλεγγύης

ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ...

Γιώργος και Μανώλης: ΠΑΡΟΝΤΕΣ! - Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις των Ευρωπαίων Εθνικιστών στη μνήμη των αδερφών μας

Εθνικιστές όλης της Ευρώπης συνεχίζουν τις εκδηλώσεις συμπαράστασης στο Λαϊκό Σύνδεσμο – Χρυσή Αυγή και καταδίκης της στυγνής τρομοκρατικής ενέργειας, που οδήγησε στην άνανδρη δολοφονία των Ελλήνων Εθνικιστών, Γιώργου Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη.

Ιταλοί Εθνικιστές της Forza Nuova, πραγματοποίησαν μία συγκινητική, σεμνή τελετή προς Τιμή των δύο Ελλήνων Εθνικιστών, στο Μιλάνο. Μετά από πορεία της οποίας προπορευόταν η Σημαία με το Μαίανδρο, οι Ιταλοί Εθνικιστές με αναμμένους πυρσούς, κατέληξαν έξω από καθολικό Ναό της πόλης, όπου και αναφώνησαν:

Συναγωνιστής Γιώργος Φουντούλης: ΠΑΡΩΝ!
Συναγωνιστής Μανώλης Καπελώνης: ΠΑΡΩΝ!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΒΙΝΤΕΟ... 

ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ (ΑΘΕΛΑ ΤΗΣ) ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ!

Γράφει ο Αντίοχος.

Ένα πολύ περίεργο άρθρο, με τον τίτλο «Γιατί η κυβέρνηση φοβάται μια ανάσταση της Χρυσής Αυγής;», δημοσιεύθηκε χθες σε μεγάλη καθεστωτική ιστοσελίδα (iefimerida). Το περίεργο βεβαίως δεν είναι ο φόβος που νιώθουν όλα τα κόμματα του σάπιου μεταπολιτευτικού κατεστημένου –κι όχι μόνον η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ- για την γιγάντωση –κι όχι την «ανάσταση», η Χ.Α. δεν πέθανε και το ξέρουν πολύ καλά-, αλλά αυτό που προφανώς άθελά του αποκαλύπτει ο συντάκτης του συγκεκριμένου δημοσιεύματος: ότι υπάρχει σχέδιο «απαγόρευσης» της Χρυσής Αυγής πριν από τις Ευρωεκλογές! Ιδού:
«Ανησυχούν τα δύο κόμματα της συγκυβέρνησης ότι .....

Περιοδικό “Στρατηγική”: Αν δεν φυλακιζόταν ο Μιχαλολιάκος, θα έπεφτε η κυβέρνηση!


Περιοδικό “Στρατηγική”: Αν δεν φυλακιζόταν ο Μιχαλολιάκος, θα έπεφτε η κυβέρνηση!

Μια εκτεταμένη ανάλυση για το παρασκήνιο της σκευωρίας των πολιτικών διώξεων κατά της Χρυσής Αυγής και τις προεκτάσεις του στα Εθνικά Θέματα της χώρας.
Παραθέτουμε αυτούσιο το άρθρο του Δημήτρη Αδαμόπουλου: «Κυνήγι μαγισσών ή κάτι άλλο; - Οι διώξεις κατά Λαϊκού Συνδέσμου συνδέονται με τα εθνικά θέματα; Τελικά ποιοι είναι οι αληθινοί εχθροί της δημοκρατίας; Ποια είναι η πραγματική εγκληματική οργάνωση; Αυτό το φασιστικό έστω μόρφωμα (που όμως ο λαός έστειλε στο κοινοβούλιο), ή όλοι αυτοί οι......

Εμετικό κείμενο από τον Ιό (Ψαρράς) για τους 2 νεκρούς Εθνικιστές....Η Νέμεσις θα έρθει όμως


Επανεμφάνιση Ψαρρά μετά τις δολοφονίες των δύο Ελλήνων με νέο εμετικό κείμενο

Η επανεμφάνιση του εμπαθή με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Δημήτρη Ψαρρά σε θέμα που αφορά το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα έγινε μετά την άνανδρη δολοφονία των δύο Συναγωνιστών μας Γιώργου Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη και τον βαρύτατο τραυματισμό του Αλέξανδρου Γέροντα. Ένα ολόκληρο δισέλιδο αφιερώνει ο συγκεκριμένος «αντιφασίστας» στην «Εφημερίδα των Συντακτών» (γνωστή και ως Εφημερίδα των Φωτομοντάζ) την Τετάρτη, συνεχίζοντας στο ίδιο μοτίβο παραπληροφόρησης και απομάκρυνσης από την πραγματικότητα.
Ενώ το πανελλήνιο έχει μείνει άναυδο από την στυγνή δολοφονία δύο νέων Ελλήνων από κάποια κόκκινα καθάρματα, ο Ψαρράς ζει στον δικό του παρακμιακό κόσμο. Συνομωσιολογίες, μπόλικη «ανάλυση» (των οπισθίων…) για.....

Κασιδιάρης κατά πάντων στη Βουλή: "Ντροπή σας "δημοκράτες"...Ζητάτε την άρση της ασυλίας μου γιατί 'μίλησα άσχημα' στον Βενιζέλο"

Δείτε το βίντεο...

'Υβρις από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Τσουκαλά που αρνήθηκε να καταδικάσει τις δολοφονίες των 2 Εθνικιστών (το αίμα του "φασίστα" δεν είναι το ίδιο με τους άλλους ανθρώπους...ε, αριστερούληδες;)

pic-0-norm
Σε ερώτηση δημοσιογράφου του ΣΚΑΙ στους βουλευτές της αριστεράς αν καταδικάζουν τη βία, η απάντηση ήταν η εξής: 
“Δημοσιογράφος” : « Δηλαδή δεν καταδικάζετε τους φόνους που είχαμε στα γραφεία της Χρυσής Αυγής»
“Βουλευτής Τσουκαλάς ΣΥΡΙΖΑ” : «Δεν καταδικάζω όλες τις βίες» «Υπάρχουν πολλών μορφών βίες » «Στη Βια κατά της εξουσίας είμαι υπέρ»
“Δημοσιογράφος” : « Δηλαδή σας επαναλαμβάνω δεν.....

Οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής τα έσπασαν στην εκπομπή του Τράγκα... Έχασε όποιος δεν την είδε! - ΒΙΝΤΕΟ

Μαθήματα πολιτικής και ήθους από τους Εθνικιστές βουλευτές. Η Χρυσή Αυγή ισχυρότερη από ποτέ!

Οι βουλευτές Ηλίας Παναγιώταρος, Ελένη Ζαρούλια, Αρτέμης Ματθαιόπουλος, Πολύβιος Ζησιμόπουλος, Ηλίας Κασιδιάρης, Παναγιώτης Ηλιόπουλος και ο νομικός Χριστόφορος Τσάγκας βρέθηκαν χθες στην εκπομπή του Γιώργου Τράγκα "Απαγορευμένη Ζώνη” στο κανάλι "Ε".

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...