Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 08, 2016

Έλληνας πλημμυροπαθής σκουπίζεται επιδεικτικά όταν του ακουμπά το χέρι ο Σαμαράς! ΒΙΝΤΕΟ

Απίστευτος διασυρμός για τον Αντώνη Σαμαρά στην ιδιαίτερη πατρίδα του, όταν πήγε να μαζέψει ψήφους στις πλάτες των πλημμυροπαθών συμπολιτών μας.

Όταν προσπάθησε να δώσει χειραψία σε έναν από τους πλημμυροπαθείς, εκείνος αδιαφόρησε επιδεικτικά και ο αμήχανος Σαμαράς άγγιξε το χέρι του, νομίζοντας πως έτσι θα αποφύγει την ξεφτίλα μπροστά στις κάμερες.

Ο συμπολίτης μας με μία αστραπιαία κίνηση απομακρύνθηκε και άρχισε να σκουπίζεται επιδεικτικά, φανερώνοντας την αποστροφή του για την βρώμα και την πολιτική δυσωδία του Σαμαρά.

Το καλύτερο όμως στιγμιότυπο ήρθε αμέσως μετά: ο συμπολίτης μας γύρισε την πλάτη του στον Σαμαρά, πάνω στην οποία ήταν τυπωμένη μία ευμεγέθης... μούντζα!

Δείτε το απολαυστικό βίντεο!

Διψήφια ποσοστά βλέπει η "Καθημερινή" για την Χρυσή Αυγή

Γράφει ο Σ. Παιδάκος

«Αν σε αυτό το μικρό τμήμα του εκλογικού σώματος με την «παράξενη» συμπεριφορά, προστεθούν και εκείνοι οι οποίοι παρά τα όσα έχουν συμβεί και εξακολουθούν να συμβαίνουν, δηλώνουν πως κάνουν επιλογές που επιβραβεύουν τη μισαλλοδοξία, τη βία, τη ξενοφοβία, τον ρατσισμό ή και τη φαιδρότητα, τα ποσοστά γίνονται διψήφια και η ανησυχία για το τι άλλο έρχεται αυξάνεται κατακόρυφα».

Το παραπάνω απόσπασμα αποτελεί μέρος του άρθρου του συστημικού δημοσιογράφου της καθημερινής κ. Μπουρδάρα, και το οποίο δημοσιεύτηκε χθες, 7-9-016. Ως γνωστόν, πολιτικοί και δημοσιογράφοι...

Βούλιαξαν στην Μεσσηνία τα “μεγάλα έργα” του κομμουνιστή ολιγάρχη Μπόμπολα

Εκτός από τις μεγάλες ζημιές που έγιναν μέσα στην πόλη της Καλαμάτας και στην ευρύτερη περιοχή, λόγω της έντονης βροχόπτωσης, διακόπηκε η κυκλοφορία σε διαφόρους δρόμους. Και του επαρχιακού δικτύου, αλλά και του εθνικού.

Έτσι, από χθες το πρωί διεκόπη η κυκλοφορία των οχημάτων στο 222ο  χιλιόμετρο του Νέου Αυτοκινητοδρόμου...