Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Αυγούστου 13, 2013

ΒΗΜΑ: Και στη Νέα Υόρκη, την Χρυσή Αυγή έχει στο στόμα του ο Αντωνάκης - Του' χει γίνει... εφιάλτης!

Στο Μανχάταν της Νέας Υόρκης βρέθηκε ο (φον) Αντωνάκης την παραμονή της συνάντησής του με τον Ομπάμα, μιλώντας σε μια κλειστή συνάντηση «επιχειρηματίες», ή –όπως γράφει το «Βήμα», με «ανθρώπους που θέλουν να βάλουν λεφτά στη χώρα μας». Το οποίον σημαίνει, με αυτούς που θέλουν να επωφεληθούν του γενικού ξεπουλήματος και να αγοράσουν «μπιρ-παρά» την Ελλάδα μας. Και βέβαια, στην συνάντηση –στην οποία παρευρισκόταν και ο κομμουνιστής «σύμβουλος» του (φον) Αντωνάκη, Χρύσανθος Λαζαρίδης- ένα από τα θέματα ήταν η Χρυσή Αυγή. Ιδού η γλαφυρή περιγραφή του…

ΔΗΜΑΡ υπέρ των εξεγερμένων λαθροεποίκων στην Αμυγδαλέζα....Περιμένατε κάτι διαφορετικό;!

Διαβάστε: 
 
«Ζητάμε την άμεση διερεύνηση των όσων διαδραματίστηκαν το βράδυ του Σαββάτου στο κέντρο κράτησης μεταναστών στην Αμυγδαλέζα και τον καταλογισμό των όποιων ευθυνών. Η οικονομική κρίση στη χώρα μας δεν δικαιολογεί περιορισμό των δικαιωμάτων Ελλήνων και μεταναστών και εκπτώσεις στις ανθρώπινες συνθήκες διαβίωσης. τα κέντρα κράτησης αλλοδαπών πρέπει να......

Έκρυψε την συνάντηση με το εβραϊκό λόμπι των ΗΠΑ ο Αντωνάκης, για το φόβο της Χρυσής Αυγής


«Ο πρωθυπουργός συναντήθηκε επίσης με τον εκτελεστικό διευθυντή της αμερικανοεβραϊκής επιτροπής, Ντέιβιντ Χάρις».

Έτσι, στα πολύ ψιλά πέρασε η είδηση για τη συνάντηση που έγινε στα πλαίσια της επίσκεψης του (φον) Αντωνάκη στην Αμέρικα. Χωρίς τηλεοπτικά πλάνα, χωρίς δηλώσεις, χωρίς ρεπορτάζ, χωρίς περαιτέρω πληροφόρηση για το τι συζήτησε μαζί του (ξέρουμε, ξέρουμε!), ακόμα και χωρίς αναμνηστική φωτογραφία! Πέρασε ο καιρός που......

Ποιοι φοβούνται την Χρυσή Αυγή;

Χιλιάδες άρθρα και αναλύσεις σε εφημερίδες, έκδοση δεκάδων βιβλίων και πολλές, μα πάρα πολλές εκπομπές στους τηλεοπτικούς σταθμούς τα τελευταία δύο χρόνια για τον «κίνδυνο» της Χρυσής Αυγής. «Κίνδυνο» για ποιους; Περιττό να αναφέρω ότι σε όλη αυτή την παρωδία «πληροφόρησης» είναι κατά κανόνα απόντες οι εκπρόσωποι της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Αυτό σε μας δεν προκαλεί έκπληξη, αφού πρώτον γνωρίζουμε πόσο πολλοί «δημοκράτες» είναι οι μόνιμοι συκοφάντες και κατήγοροί μας και επί πλέον το βρίσκουμε από μια πλευρά φυσιολογικό, αφού οι άνθρωποι μεταξύ τους, σε ολόκληρο το πολιτικό φάσμα, έχουν συμφωνήσει σε έναν κώδικα αρχών, τον οποίον θεωρούν απαράβατο δόγμα, και στον οποίον δεν ανέχονται αντιρρήσεις.

Όμως, εμείς είμαστε αυτό ακριβώς: Ο.......

Η προπαγάνδα και τα ψέματα που καθεστώτος αποκαλύπτονται ακόμη μια φορά....."Αναρχικός" παρακρατικός ο "δήθεν Χρυσαυγίτης" που επιτέθηκε σε πακιστανούς στο Αλεποχώρι (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ - ΒΙΝΤΕΟ)

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ" ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ... ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ madatoforo ΠΟΥ ΣΥΝΤΑΙΡΙΑΞΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ. ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΨΥΧΑΚΙΑ...:
Πρόσφατα και με βαρύγδουπους τίτλους, διαβάσαμε για έναν “χρυσαυγίτη”, ο οποίος επιτέθηκε σε πακιστανούς σε παραλία στο Αλεποχώρι.
Στο βίντεο που ο ίδιος ανάρτησε, φαίνεται ότι ο άνθρωπος δεν στέκει στα καλά του. Κρατώντας ένα αιχμηρό αντικείμενο, επιτίθεται σε αλλοδαπούς που πουλούν λαθραία είδη στην παραλία και απειλεί μέχρι και να τους σκοτώσει!
Υπερβολικά πράγματα για ένα άνθρωπο που έχει “σώας τας φρένας”…
ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ.......

Η ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΑΝΑΙΔΕΙΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΚΑΙ Η ΑΝΟΧΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΙΚΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ

asia_minor_1

 «Μεγαλώσαμε σε αυτά τα χώματα… Αλλά η μητέρα πατρίδα ήταν κάτι το διαφορετικό για εμάς. Το μεγάλο ελληνικό έθνος ήταν κάτι το ξεχωριστό για εμάς. Πάντοτε εκεί βρεθήκαμε για να στήσουμε τα όνειρά μας και να θρέψουμε τις ελπίδες μας. Σήμερα βρισκόμαστε εδώ με πολλούς μας φίλους δημοσιογράφους, που έχουν έρθει από Αθήνα και Θεσσαλονίκη… Μην ανησυχείτε καθόλου, χθες ήμασταν εδώ, σήμερα είμαστε εδώ και αύριο θα είμαστε πάλι μαζί σας. Εάν σήμερα βρισκόμαστε στην Κωνσταντινούπολη και επιθυμούμε και αύριο να βρισκόμαστε, τότε χρειάζεται να στηρίξετε δύο χαρακτηριστικά σας: Πρώτον, είμαστε μέλη του ελληνικού έθνους. Δεύτερον, είμαστε ορθόδοξοι και μέλη της Χριστιανοσύνης. Αισθανόμαστε τιμή και περηφάνια που είμαστε Ελληνες και χριστιανοί ορθόδοξοι».
 

Έχει επισκεφθεί ποτέ Έλληνας υπουργός -με Μικρασιατική ή Κωνσταντινοπολίτικη καταγωγή- την Τουρκία για να .....

Ο "αιώνιος Εβραίος"


Όλοι ξέρουμε ότι οι Εβραίοι από την αρχή της υπάρξεως τους σε αυτόν τον πλανήτη, παρασιτούσαν εις βάρος κυρίαρχων κρατών και Eθνών, με προτίμηση τους πολιτιστικά και ιδιαιτέρως οικονομικά ακμαίους λαούς. Για αυτόν τον λόγο και ήταν, είναι και θα είναι από όλους ανεπιθύμητοι. Αυτό που σήμερα θα δούμε είναι περίπου πόσοι είναι κατά προσέγγιση αυτήν τη στιγμή στον κόσμο και που κυρίως ζούνε.
 
Οι Εβραίοι λοιπόν ποτέ δεν.....

Οι κάτοικοι του 6ου Δδ του Δήμου Αθηνών ξεσπαθώνουν εναντίον Δένδια και λαθρομεταναστών....

Σκληρή ανακοίνωση των κατοίκων και επαγγελματιών του 6ου Δημοτικού Διαμερίσματος για τα επεισόδια στην Αμυγδαλέζα και Πέτρο Κωνσταντίνου...
Νισάφι πια με τις εξεγέρσεις και τις ανακοινώσεις των αλληλέγγυων.

Την ώρα που πολλοί άνθρωποι ανάμεσα μας έχουν μείνει χωρίς δουλειά και δεν έχουν να φάνε, η εξέγερση λαθραίων αλλοδαπών γιατί θα παραμείνουν στα κέντρα κράτησης το χρονικό διάστημα που προβλέπει και η Ε.Ε. και γιατί δεν δουλεύουν τα αιρκοντίσιον, μας ακούγεται τουλάχιστον εξωφρενική. Ακόμη πιο......

«Νόμος και τάξη» στον καιρό του Δένδια - Μαρτυρικός θάνατος ηλικιωμένου στα χέρια αλλοδαπών!


Δεμένος χειροπόδαρα και με κακώσεις στο κεφάλι, από τις όποιες επήλθε ο θάνατός του, βρέθηκε ο άτυχος συνταξιούχος που έπεσε θύμα δολοφονίας με κίνητρο τη ληστεία από την 53χρονη αλλοδαπή οικιακή βοηθό του και τους συνεργούς της.
Μπροστά στο αποτρόπαιο αυτό θέαμα βρέθηκαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας όταν έφτασαν στο διαμέρισμα του 72χρονου, στη Βασιλέως Γεωργίου στην περιοχή της Τούμπας στη Θεσσαλονίκη, όπου.....

ΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΜΜΕ ΕΧΟΥΝ ΠΗΓΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ… ΑΝΤΑΡCIA! ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;

Τον γύρο του κόσμου έκανε η είδηση για την εξέγερση των λαθρομεταναστών στην Αμυγδαλέζα. Ποια ήταν η βασική πηγή πληροφόρησής τους; Μια «περίεργη», μα πολύ «περίεργη» οργάνωση του υστερικού Κωνσταντίνου, της ΑΝΤΑΡCIA! Αναφέρει σχετικά το έγκυρο Defencenet:

«Κοινός παρανομαστής στα ρεπορτάζ των διεθνών μέσων, αποτελεί η ανακοίνωση  της...