Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Ιουνίου 20, 2014

Οι ΔυΝάσΤες ζητούν εξηγήσεις από τους υποτακτικούς τους..."Γιατί η Χρυσή Αυγή έχει τέτοιο ποσοστό;"

1234901_1441360822771590_8707991045988780876_n
Γράφει ο Αντίοχος.

Κοινή εκδήλωση του Ινστιτούτου Δημοκρατίας Κ. Καραμανλής (της κατεξευτελισμένης κατοχικής κυβέρνησης των Αθηνών) και του γερμανικού HansSeidel (δηλαδή των αρχών κατοχής), έγινε αυτές τις μέρες στην κατεχόμενη Αθήνα.
Εκτός από τα οικονομικά θέματα, για τα οποία οι αρχές κατοχής: «διαπίστωσαν ότι υπέστημεν ως χώρα «μεταρρυθμιστική κόπωση» και ότι «υπάρχουν στον ορίζοντα ορατά σημάδια χαλάρωσης». Αφήστε που......

100 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΥΠΑΡΞΕΙ ΤΟ 1453

20140616-062037-22837114
Δημογραφικά στοιχεία-σοκ: 93,5 εκατ. οι Τούρκοι το 2050 – 7,5 εκατ. οι Έλληνες!!
Ο πληθυσμός της Τουρκίας θα αγγίξει τα 93,5 εκατομμύρια το 2050 οπότε και θα ξεκινήσει να μειώνεται, σύμφωνα με επικαιροποιημένη έρευνα της τουρκικής στατιστικής υπηρεσίας.
Την ίδια εποχή ο ελληνικός πληθυσμός θα έχει μειωθεί, βάσει του σημερινού ρυθμού γεννήσεων και του ρυθμού των θανάτων στα 7,5 εκατ. ψυχές…
Με βάση τα στοιχεία της έρευνας, ο πληθυσμός άνω των 65 ετών αυξήθηκε στο 7,5% όταν το αντίστοιχο ποσοστό στην Ελλάδα διαμορφώνεται στο 18,1% (2011). Δηλαδή η Ελλάδα γερνάει, ενώ η........

Σε ρόλο ινστρούχτορα ο Παυλόπουλος αφορίζει την Χρυσή Αυγή


Σε ρόλο ινστρούχτορα ο Παυλόπουλος αφορίζει την Χρυσή Αυγή

Ο άνθρωπος που ευχαριστούσε τους λαθρομετανάστες επειδή... επιλέγουν της Ελλάδα ως προορισμό τους, ο πολιτικάντης που καλούσε ακόμη περισσότερους αλλοεθνείς να έρθουν στην Ελλάδα για να απολαύσουν τα προνόμια του οικονομικά εύρωστου τότε αντεθνικού Κράτους, εκτίθεται απεριόριστα επιχειρώντας να αναμίξει το Λαϊκό Σύνδεσμο-Χρυσή Αυγή στις ραδιουργίες της Χούντας Βενιζέλου-Σαμαρά για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας.
Σε πυρετώδεις μεθοδεύσεις βρίσκεται η ψοφοδεξιά προκειμένου να συγκεντρωθεί ο αναγκαίος για την εκλογή Προέδρου αριθμός βουλευτών. Καθότι η Χρυσή Αυγή έχει απορρίψει κάθε πιθανότητα συναίνεσης, τα πυροτεχνήματα του άφαντου εδώ και μακρύ χρονικό διάστημα Προκόπη Παυλόπουλου περί εκλογής Προέδρου δίχως τη.......

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΕΚΡΥΨΑΝ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ!!

Ο ανθέλληνας, τουρκόφιλος και γλοιώδης μασόνος υποτακτικός των Εβραίων "Πατριάρχης" Βαρθολομαίος περπατά στο Ηρώδειο συνοδεία του κομμουνιστή Ιερώνυμου.

Κάποιοι πολίτες αντιδρούν, καλώντας τον Βαρθολομαίο «Προδότη, ανθέλληνα, αντίχριστο, άνθρωπο των Εβραίων, οικουμενιστή». Αμέσως οι αστυνομικοί, με περισσό ζήλο, τους συλλαμβάνουν και τους οδηγούν στο τμήμα.

Εύγε στους αγωνιστές που ξεβρακώνουν τον εβραιόδουλο και ανθέλληνα Βαρθολομαίο.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...

ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΗΡΙΑ ΤΟΥ… «ΜΠΑΓΚΣ ΜΠΑΝΝΥ» ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

10433822_773016129397273_7772864311853696426_n
Πήγαινε γυρεύοντας («τον έτρωγε ο κ…ς του», που λέει κι ο λαός στη δική του γλώσσα) ο συριζαίος… «Μπαγκς Μπάννυ» Σακελλαρίδης –που πήγε να βγει κι από πάνω- και τελικώς το zougla.gr του έκανε τα επίσημα… αποκαλυπτήρια. Σας παραθέτουμε, λοιπόν, το πλήρες κείμενο που ανέβασε το zougla.gr, χωρίς περιττά σχόλια, γιατί το πράμα μιλάει από μόνο του:
Τελικά, για ποια Aριστερά μιλάμε και ποιος έχει δικαίωμα να την επικαλείται;
Ο πρωταγωνιστής του καρότου δεν είναι άλλος από .....

Αποκαλυπτικό ντοκουμέντο για τον αποστάτη από τον “Στόχο”: Δολοφόνος και βιαστής ο παππούς του Αλεξόπουλου!



Η εβδομαδιαία εφημερίδα "Στόχος"  έχει ένα αποκαλυπτικό ιστορικό ντοκουμέντο για τον παππού του αποστάτη Αλεξόπουλου, ο οποίος είναι έτοιμος να ψηφίσει Πρόεδρο Δημοκρατίας, στηρίζοντας έτσι την Χούντα Σαμαρά.
Σύμφωνα με ιστορικά ντοκουμέντα της εποχής η εκτέλεση του Ελευθέριου Αλεξόπουλου το 1944 από τους Γερμανούς κατακτητές, δεν έγινε γιατί μετέφερε τρόφιμα στους αντάρτες όπως ισχυρίστηκε ψευδώς στην Βουλή και στην κατάθεσή του, αλλά επειδή βίασε, λήστεψε και σκότωσε Έλληνες!
Ολόκληρο το αποκαλυπτικό άρθρο της εφημερίδας "Στόχος":
Είναι δύσκολο να το πιστέψεις αλλά ......

ΠΕΡΑΣΑΝ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΓΡΙΕΜΕΝΗ ΚΑΙ Η ΤΡΟΪΚΑ…

TROIKA-20-09_slide-340x215

Δεδομένο θεωρούν οι δανειστές το νέο πακέτο λιτότητας, προκειμένου να καλυφθεί το χρηματοδοτικό κενό – Το φθινόπωρο θα πάρουν σάρκα και οστά οι συζητήσεις για το χρέος των 321 δισ. ευρώ, αλλά και τα υπόλοιπα καυτά ζητήματα που παραμένουν σε εκκρεμότητα.«Φαρμακερή» θα είναι η τελευταία, για το δεύτερο μνημόνιο, αξιολόγηση από την τρόικα που θα γίνει τον Σεπτέμβριο και θα κρίνει την εκταμίευση της δόσης των 8,9 δισ. ευρώ που απομένει να πάρει η Αθήνα από την ευρωζώνη και το ΔΝΤ έως το τέλος του 2014. «Ενδεχομένως, η επόμενη επιθεώρηση από την.......

Νέα παραχάραξη της Ιστορικής Αλήθειας από τον «(Β)ριζοσπάστη»


Νέα παραχάραξη της Ιστορικής Αλήθειας από τον «(Β)ριζοσπάστη»

Στον «(Β)ριζοσπάστη» της Τρίτης 17 Ιουνίου και στην στήλη «Σαν σήμερα» γράφεται το εξής επετειακό σχόλιο: «1953. Ξεσπούν στο Βερολίνο και σε άλλες πόλεις της Γερμανικής Λαοκρατικής Δημοκρατίας μια σειρά από απεργίες και διαδηλώσεις δυσαρέσκειας για τις αυξήσεις που ορίστηκαν σε πολλά προϊόντα, στα εισιτήρια των τρένων, κ.α. Παρά τις προσπάθειες των εγχώριων και ξένων καπιταλιστικών δυνάμεων, των μυστικών υπηρεσιών, των υπολειμμάτων των ναζί και άλλων αντεπαναστατικών παραγόντων, οι εκδηλώσεις αυτές δεν κατάφεραν να μετεξελιχθούν σε γενική απεργία και -ουσιαστικά- απόπειρα ανατροπής της λαϊκής εξουσίας. Πολλοί από τους εργαζόμενους έπαψαν να συμμετέχουν στις εν λόγω κινητοποιήσεις, όπου δολοφονούνταν κομμουνιστές, καταστρέφονταν γραφεία και υπηρεσίες, κ.ο.κ. Η κατάσταση άλλαξε ριζικά όταν σε λιγότερο από 24 ώρες άρχισαν να συγκροτούνται ένοπλα εργατικά τμήματα σε κάθε εργοστάσιο και να κινητοποιείται ο Κόκκινος Στρατός. Η αντεπανάσταση είχε αποτύχει».
Αμετανόητοι και.......

Δημήτρης Μαρκόπουλος: Αν βγει ο Ξηρός, έρχεται η ώρα και του Μιχαλολιάκου


Δημήτρης Μαρκόπουλος: Αν βγει ο Ξηρός, έρχεται η ώρα και του Μιχαλολιάκου

Ο δημοσιογράφος Δημήτρης Μαρκόπουλος με σημερινό του άρθρο καταδεικνύει την υποκρισία του σάπιου πολιτικού καθεστώτος αναφορικά με την μεταχείριση των δολοφόνων - τρομοκρατών συγκριτικά με τα ανθρώπινα δικαιώματα των παρανόμως προφυλακισμένων Συναγωνιστών, τα οποία έχουν βάναυσα καταπατηθεί.
Αν βγει ο Ξηρός, έρχεται η ώρα και του Μιχαλολιάκου
Σε αυτή τη χώρα θα μας τρελάνουν. Λένε δύο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ πως θα πρέπει αποδεικνύοντας πως είμαστε ένα Κράτος δικαίου, να σεβαστούμε την βαριά - ομολογουμένως - ασθένεια του Σάββα Ξηρού και ο τελευταίος παρά τα δεκάδες θύματα του, να εκτίσει την υπόλοιπη ποινή στο σπίτι του.
Ένας άνθρωπος που νιώθοντας στα νιάτα του Θεός αποφάσιζε για το ποιοι θα.......

Αυτή είναι η ανάπτυξη που "οραματίζονται": Σκοπιανοί ετοιμάζονται να αγοράσουν το λιμάνι της Θεσσαλονίκης...


Οι σκοπιανοί ετοιμάζονται να αγοράσουν το 7% του Λιμένα Θεσσαλονίκης μέσω του ΤΑΙΠΕΔ

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Τις μαρίνες του Αιγαίου τις ξεπουλούν σε Τούρκους και τη Θεσσαλονίκη σε... σκοπιανούς. Αυτός είναι ο.. φιλελευθερισμός ανθρωπάκο!

Σύμφωνα με το BalkanInsight το Οικονομικό Επιμελητήριο της FYROM έστειλε πρόσφατα κλιμάκιο στη Θεσσαλονίκη με σκοπό να ανιχνεύσει τις ευκαιρίες απόκτησης τουλάχιστον του 7% των μετοχών του Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης
Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, που επικαλείται πηγές του Επιμελητηρίου, η πρόταση που έκαναν προς το ΤΑΙΠΕΔ αντιμετωπίστηκε με έκπληξη και δυσπιστία. Αλλά τούτο, όπως σημειώνουν, δεν τους αποθαρρύνει καθώς θεωρούν πως είναι η επιβεβλημένη η συμμετοχή τους στην ιδιωτικοποίηση του λιμανιού της Θεσσαλονίκης.
Για τους Σκοπιανούς το συγκεκριμένο λιμάνι είναι κομβικής σημασίας για το εμπόριό τους. Βρίσκεται μόλις 70 χιλιόμετρα από το.....

Η ΑΝΝΑ – ΜΙΣΕΛ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΑΙΝΑ ΓΙΑ ΤΟ… ΑΟΥΣΒΙΤΣ

asimakopoulou_paleuei
Γράφει ο Αντίοχος.

Την (αμερικανο)εβραϊκή καταγωγή της μητρός της, την οποία αποκάλυψε στη βουλή ο συναγωνιστής Χρήστος Παππάς, επιβεβαίωσε η μεγαλοαστή madame (γαλλιστί «κυρία»…) της νουδούλας, με το… ευγενές όνομα Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου, μιλώντας στο κανάλι του BigBoss (που αλλού;) και στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα mega». Είπε τα εξής η madame:
«Ο κ. Παππάς ήθελε να αναφερθεί στην καταγωγή της μητέρας μου. Στέκομαι σε τρία πράγματα: Το ένα είναι σε ποιο πολιτισμένο κράτος αναφέρεται στη Βουλή κάποιος στην καταγωγή της οικογένειας κάποιου άλλου και δη όταν αυτό γίνεται για λόγους στη θρησκευτική καταγωγή αν θέλετε. Δεύτερον, έχω να σας πω το εξής για.....