Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Αυγούστου 16, 2014

«ΒΗΜΑ»: ΚΑΤΑΡΡΕΟΥΝ Η ΝΟΥΔΟΥΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΛΕΦΤΟ-ΠΑΣΟΚ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΒΑΣΤΑΝΕ… ΜΥΣΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ

Τρόμος και πανικός επικρατεί –σύμφωνα με το καθεστωτικό «Βήμα»- στις τάξεις της αμαρτωλής πιάτσας Συγγρού (και δευτερευόντως στου κλεφτο-ΠΑΣΟΚ), για τις πολιτικές συνέπειες της φοροκαταιγίδας (και όχι μόνον…) που έχει αμολήσει ο φον Αντωνάκης εις βάρος του κοσμάκη:

«Την ανατροπή του αρνητικού κλίματος που έχει διαμορφωθεί κυρίως στην περιφέρεια με το νέο φόρο στην ακίνητη περιουσία, τον περίφημο ΕΝΦΙΑ, θα επιχειρήσει άμεσα το Μέγαρο Μαξίμου. Και αυτό διότι η ΝΔ βρίσκεται για πρώτη φορά αντιμέτωπη με τον κίνδυνο να διαρρήξει πλήρως τις σχέσεις της με ένα μεγάλο τμήμα των παραδοσιακών της ψηφοφόρων, και ειδικά των αγροτών. 
Αυτός ο κίνδυνος έχει συζητηθεί εκτενώς στο πρωθυπουργικό επιτελείο και ήδη αναζητούνται τρόποι για να αλλάξει το κλίμα. Στόχος είναι να μην επιβαρυνθεί περαιτέρω η πολιτική ατμόσφαιρα, αν και οι ευρύτερες επιπτώσεις από το ρωσικό εμπάργκο είναι και ένας αστάθμητος παράγοντας που ήδη προκαλεί μεγάλα προβλήματα.
Ήδη τα μηνύματα που φθάνουν από τους βουλευτές της ΝΔ που βρίσκονται στην επαρχία λόγω των θερινών διακοπών είναι...

ΣΝΟΟΥΝΤΕΝ: CIA, MI6 ΚΑΙ MOSSAD ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΑΝ ΤΟ ISIL ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΑΝ ΤΟΝ «ΧΑΛΙΦΗ»!

Ο πρώην πράκτορας της CIA, Edward Snowden, εξέφρασε, πάλι, τη θέση, ότι ο ηγέτης του «Ισλαμικού Κράτους», Αμπού Μπακρ αλ Μπαγκνάντι, έχει εκπαιδευθεί από το Ισραήλ.
Ο Snowden πρόσθεσε ότι η αμερικανική CIA, μαζί με τις βρετανικές μυστικές υπηρεσίες (MI6-MI5) και τη Mossad, κατασκεύασαν την τρομοκρατική οργάνωση «Ισλαμικό Κράτος του Ιράκ και του Λεβάντε» (πρώην ISIL, πλέον Ισλαμικό Κράτος-«χαλιφάτο») που στόχευε στην συγκέντρωση και την εκμετάλλευση των ισλαμιστών εξτρεμιστών σε έναν συγκεκριμένο χώρο.
Η δημιουργία και ο εξοπλισμός της οργάνωσης εξυπηρετεί στην...

Ο Κιμ Γιονγκ Ουν των Βαλκανίων και η Σοβιετική Δικτατορία

Ο ΕΝΦΙΑ είναι ο νέος φόρος του Σαμαριστάν που προκάλεσε πολλές αντιδράσεις επί τη ανακοινώσει του. Ο λόγος πίσω από τις - δικαιολογημένες - αυτές αντιδράσεις είναι ότι ο συγκεκριμένος φόρος, ουσιαστικά καθιστά παράνομη την εν Ελλάδι ιδιοκτησία, αφού εν τέλει όλοι θα αναγκαστούν να πουλήσουν το «βαρίδι» που λέγεται σπίτι, εξοχικό ή χωράφι, το οποίο είτε πλήρωσαν με τον ιδρώτα τους, είτε κληρονόμησαν.

Γυρνώντας την σκέψη μας στις ιδεολογικές καταβολές κάποιων αριστερών κομμάτων και συγκεκριμένα στον Μαρξ, προπάτορα του ΚΚΕ, του ΣΥΡΙΖΑ, και κάποιων εκεί στη ΝΔ, βλέπουμε ότι ουσιαστικά ο ΕΝΦΙΑ είναι η μεγάλη ιδεολογική νίκη της αριστεράς, δια μέσου προφανώς, του πρώην (;) κομμουνιστή Χρύσανθου Λαζαρίδη. Έγραφε στο Κομμουνιστικό Μανιφέστο, ο Μάρξ, και πραγμάτωσε δεκάδες χρόνια μετά ο Λαζαρίδης και ο ΚιμΓιονγκΟυν των Βαλκανίων, Αντώνης Σαμαράς:

«Σας πιάνει τρόμος γιατί θέλουμε να καταργήσουμε την ατομική ιδιοκτησία. Όμως στη σημερινή σας κοινωνία, η ατομική ιδιοκτησία έχει καταργηθεί για τα εννιά δέκατα των μελών της. Και υπάρχει ίσα-ίσα, γιατί δεν υπάρχει για τα εννιά δέκατα. Μας κατηγορείτε, λοιπόν, γιατί θέλουμε να καταργήσουμε μια ιδιοκτησία που προϋποθέτει σαν απαραίτητο όρο την έλλειψη ιδιοκτησίας για την τεράστια πλειοψηφία της κοινωνίας. Με μια λέξη, μας κατηγορείτε γιατί θέλουμε να καταργήσουμε τη δική σας ιδιοκτησία. Ναι, πραγματικά αυτό θέλουμε

Δέκτης πολύπλευρων επιθέσεων σε πάνελ, σχετικά με τον ΕΝΦΙΑ, έγινε ο «δεξιός», Φαήλος Κρανιδιώτης, ο οποίος εκτόξευσε την «ρουκέτα» ότι με τέτοιους νόμους έχουμε γίνει...

ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΗ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΚΑΙ «ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ» ΑΠΟ ΤΟΝ… ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ!

Γράφει ο Αντίοχος.

«Τον Αύγουστο δεν υπάρχουν ειδήσεις», απεφάνθη κάποιος Ιταλός αμπελοφιλόσοφος του καιρού μας. Και πράγματι δεν υπάρχουν, εκεί που οι κοινωνίες είναι ευημερούσες και δεν έχουν προβλήματα. Στην Ελλάδα βέβαια, οι (πολιτικές) ειδήσεις είναι σπάνιο φαινόμενο από το βιαστικό κλείσιμο της βουλής (έναν μήνα νωρίτερα από τη συνήθη ημερομηνία) από τους Σαμαροβενιζέλους.
Και βέβαια, αυτοί είχαν τους λόγους τους που το έπραξαν. Να μην ασχολούνται οι Έλληνες με την τρέχουσα πολιτική και να ασχολούνται με τον…

Η ένοχη σιωπή των νταβατζήδων της ενημέρωσης για την Χρυσή Αυγή

Μόλις προ μιας εβδομάδος, οι ρυπαροφυλλάδες που βουλιάζουν στα χρέη αλλά με αλχημείες της Χούντας Βενιζέλου-Σαμαρά διατηρούνται στη ζωή ξιφουλκούσαν κατά της Χρυσής Αυγής, αναφερόμενες με γλαφυρές λεπτομέρειες όχι μόνο στην αναζήτηση του χώρου όπου θα διεξαχθεί η δίκη αλλά και ακόμη και στις ποινές που πρόκειται να επιβληθούν στους κατηγορουμένους.
Το διαμορφωθέν σκηνικό πολιτικής τρομοκρατίας εις βάρος του εκλογικού σώματος και δη των ψηφοφόρων του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος όμως, κλονίστηκε συθέμελα από μια αναπάντεχη για τους διαμορφωτές της κοινής γνώμης εξέλιξη:...

ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ Η ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ

Είναι ασύλληπτο αυτό που συνέβη σήμερα, στο Μέγα προσκύνημα της Παναγίας. Για πρώτη φορά στη νεότερη ιστορία του Ελληνικου κράτους δεν υπήρχαν εκπρόσωποι της κυβερνησης στα μεγάλα προσκυνήματα! Και μιλάμε βεβαίως για την συγκυβέρνηση… Λαγοί όλοι τους στην...

Ενημερωτική δράση της Τ.Ο. Καβάλας με ξενόγλωσσα φυλλάδια στο λιμάνι της Κεραμωτής

Την ίδια στιγμή που η χούντα Σαμαρά προχωράει στην τελική φτωχοποίηση των Ελλήνων και στο ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας, συναγωνιστές από την Τ.Ο. Καβάλας προέβησαν σε εκτεταμένη ενημερωτική δράση με ξενόγλωσσα φυλλάδια στο λιμάνι της Κεραμωτής όπου σφύζει αυτή την περίοδο από ξένους τουρίστες.



Με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, τουρίστες όλων των εθνικοτήτων διάβαζαν τα ενημερωτικά φυλλάδια, στα οποία αναλύεται η...

ΣΑΜΑΡΟΒΕΝΙΖΕΛΟΙ, ΓΙΑ ΠΕΡΑΣΤΕ ΑΠΟ ΠΕΛΛΑ ΚΑΙ ΗΜΑΘΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΣΤΙ… ΡΟΔΑΚΙΝΟ

Σε περίπου 22.000 τόνους ροδάκινων και νεκταρινιών, εκ των οποίων 11.000 βρίσκονται στα ψυγεία και άλλοι τόσοι αμάζευτοι στα δέντρα, ανέρχονται οι αδιάθετες ποσότητες φρούτων στον νομό Πέλλας, εξαιτίας του ρωσικού εμπάργκο, σύμφωνα με απογραφή της εκεί Διεύθυνσης Γεωργίας. Στην δε Ημαθία, οι αντίστοιχες ποσότητες στην Ημαθία είναι 23.000 τόνοι, σύμφωνα με την απογραφή που έγινε εκεί..
Τα στοιχεία κοινοποίησε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος της Οργάνωσης Παραγωγών Πέλλας ΚΑΣΟ Μέγας Αλέξανδρος, Στράτος Αυγουστής, σύμφωνα με τον οποίο τις τελευταίες ημέρες επιστρέφουν ολοένα περισσότερες νταλίκες γεμάτες με το φορτίο, που δεν διατέθηκε στη ρωσική αγορά.
Άρα, ήρθε η απόλυτη καταστροφή των αγροτών των δύο νομών, που θα περάσουν μαύρη χρονιά! Κι όπως είναι λογικό...

ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΑΝ ΟΙ ΔΡΑΣΤΕΣ 18 ΚΛΟΠΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ. ΑΛΒΑΝΟΙ ΦΥΣΙΚΑ…

Εξιχνιάστηκαν από την τοπική αστυνομία, 18 κλοπές από οικίες στην παραλιακή ζώνη της περιφερειακής ενότητας Καβάλας, που είχαν διαπραχθεί από τα τέλη Ιουνίου 2014 έως και την 11-8-2014.
Έτσι, συνελήφθη στην Ελευθερούπολη, 33χρονος «κατατρεγμένος οικονομικός μετανάστης» από την Αλβανία, αλλά όχι και ο (ομοεθνής του) συνεργός, ο οποίος παραμένει άφαντος.
Όπως προέκυψε από την ανάκριση, οι δύο δράστες εισέρχονταν στα σπίτια από ανασφάλιστες πόρτες – παράθυρα, πάντοτε τις νυχτερινές ώρες, όταν οι ένοικοι...