Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Ιουλίου 09, 2017

ΤΟ’ ΠΕ ΚΑΙ ΤΟ’ ΚΑΝΕ Ο ΠΟΛΑΚΗΣ! ΣΟΒΙΕΤΙΑ Η ΕΛΛΑΣ!

Αυτές τις μέρες, τα λιγούρια της μνημονιακής συγκυβέρνησης καυχώνται ότι φέτος περιμένουν 30 εκατομμύρια τουρίστες στην νέα Σοβιετία τους. Ας δούμε και πως τους… περιποιούνται στα σοβιετικά νοσοκομεία του Πολάκη, όπως τις περιγράφει η σύζυγος του Βρετανού τουρίστα Στίβεν Μος, που είχε την ατυχία να έχει ένα ατύχημα κατά την διάρκεια των διακοπών του στην Ρόδο και να νοσηλευτεί στο… Πολάκειο νοσοκομείο της πόλης:

«Οι συνθήκες στο νοσοκομείο είναι τρομακτικές. Δεν αλλάζουν τα σεντόνια στα κρεβάτια, τον άφησαν να ξαπλωμένο πάνω στα...

Η “Χρυσή Αυγή” του Λαού και η “ακροδεξιά” του συστήματος

“Εμείς Ανάψαμε Την Δάδα
Σε Μας Γεννήθηκε Η Οργή
Μια Νέα Θέλουμε Ελλάδα
Που Θα Σκεπάσει Όλη Τη Γη”

ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΜΝΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Στο επίκεντρο της δημόσιας ζωής και πάλι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ με αφορμή μία δήλωση του προέδρου της Ν.Δ., η οποία ήταν κατ’ ουσίαν υβριστική για το Κίνημά μας. Ανακοινώσεις τύπου από τον ΣΥΡΙΖΑ και κατηγορίες περί δήθεν συνεργασίας της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ με την Ν.Δ., συνεργασία η οποία υπάρχει μόνον στην φαντασία του αριστερού συνονθυλεύματος, όπως στην φαντασία της Νέας Δημοκρατίας υπήρχε στο παρελθόν, αλλά αναφέρεται και σήμερα κατά περίσταση, συνεργασία των εθνικιστών με τους νεομπολσεβίκους!

Γιατί “πονάει” η Χρυσή Αυγή”

Ανάμεσα στα τόσα δημοσιεύματα και το πρωτοσέλιδο και κύριο άρθρο της εφημερίδας “ΕΣΤΙΑ”, της Παρασκευής 30ης Ιουνίου 2017, το οποίο είχε τίτλο “Γιατί “πονάει” η Χρυσή Αυγή”. Στο άρθρο αυτό, λοιπόν, παραθέτοντας την κατά τον συντάκτη του, νεωτέρα πολιτική ιστορία, αναφερότανε ότι μεταπολιτευτικά....

ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΜΒΟΥΡΓΟY

«Φοβερά επεισόδια» έγιναν στο Αμβούργο, κατά την διάρκεια της συνόδου της G20, σύμφωνα με την ειδησεογραφία. 

Το… μενού τα είχε όλα: πυρπολήσεις αυτοκινήτων, σπασμένες τζαμαρίες, λεηλατημένα καταστήματα, ακόμα και σπασμένες πλάκες πεζοδρομίων, που εκτοξεύτηκαν κατά των αστυνομικών. Με 197 απ’ αυτούς τραυματίες, ενώ οι συλλήψεις που έγιναν ήταν μόλις 19.

Φυσικά, η σύνοδος διεξήχθη χωρίς κανένα πρόβλημα, οι δε «ηγέτες» δεν ένιωσαν κανέναν κίνδυνο…
Τι συνέβη άραγε στην Γερμανία και δεν επέβαλλε την τάξη η υποδειγματική κατά τα άλλα...