Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Φεβρουαρίου 22, 2014

Διάτρητο το πόρισμα των κομμουνιστριών ανακριτριών από παντού: Δεν αναφέρεται καμία αξιόπινη πράξη!

Το γεγονός πως το πολυσέλιδο πόρισμα των ανακριτριών Κλάπα και Δημητροπούλου, με το οποίο ζητείται η άρση ασυλίας του συνόλου των βουλευτών της Χρυσής Αυγής ως "μέλη εγκληματικής οργάνωσης", είναι μεροληπτικό και στοχεύει στην κατάλυση του Πολιτεύματος είναι πασιφανές.

Εξάλλου, αυτό το έχουν παραδεχθεί όλα τα παπαγαλάκια του Μαξίμου πως η συγκεκριμένη κίνηση των ανακριτριών που πάσχουν από ιδεοληψία και εμπάθεια κατά της Χρυσής Αυγής αποσκοπεί στο να τεθεί ο Λαϊκός Σύνδεσμος εκτός νόμου και να μην πάρει μέρος στις επερχόμενες εκλογές.

Το συγκεκριμένο πόρισμα, που έχουν κάνει "σημαία" τα φερέφωνα του Μπόμπολα ως το αδιαμφισβήτητο ντοκουμέντο που "δένει" την υπόθεση της Χρυσής Αυγής...

Εβραίος;! ακόμη ένας σύμβουλος του Πρωθυπουργού που χρυσοπληρώνουμε... για να μας πει πώς θα πουλήσουμε τον ορυκτό μας πλούτο!!

 σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Σταχυολογώντας ελάχιστα το παρελθόν του συμβούλου του Σαμαρά (από το 2013 - εδώ - όντως μέχρι το 2010 αποτελούσε συνεργάτη της Guardian. Μετά μετακόμισε ως σύμβουλος στη Μέκκα του Μασωνισμού - Βρυξέλλες - ενώ πριν είχε βρει καταφύγιο στους σοσιαλιστές της Βρετανίας (που φυσικά έχουν πρόεδρο "περιούσιου") . Στα συν του συγκαταλέγεται ότι από ότι φαίνεται είναι και ... "περιούσιος"!

Καταγγελία αναγνώστη:

“Ανακάλυψα στο διαδίκτυο με ανάμεικτα συναισθήματα έκπληξης και οργής την απόφαση του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά να προσλάβει ως σύμβουλο στο Μαξίμου ( http://static.diavgeia.gov.gr/doc/%CE%92%CE%95%CE%94%CE%A3%CE%98%CE%A9%CE%A0-%CE%953%CE%99) με μηνιαία αμοιβή 2500 ευρώ περίπου ( http://avriani.makedonias.gr/wp-content/uploads/2014/02/simvoulos-samara-page-001.jpg) τον Βρετανό Andrew Benjamin Fox (photo) ,  συνεργάτη του Guardian και σύμβουλο του Αντιπροέδρου της Σοσιαλιστικής ομάδας του Ευρωπαικού κοινοβουλίου για θέματα οικονομικής και νομισματικής πολιτικής (http://www.theguardian.com/profile/benjamin-fox) ως ειδικού σε θέματα ενέργειας…
fox


Δείτε τα έγγραφα:

Συνέντευξη - φωτιά του Ηλία Παναγιώταρου: "Θα δώσουμε και τη ζωή μας για την Ελευθερία της πατρίδας...Στις εκλογές που έρχονται θα νικήσουμε γιατί ο λαός είναι μαζί μας"

1

Ολόκληρη η συνέντευξη του συναγωνιστή και Υποψήφιου Περιφερειάρχη Αττικής  Ηλία Παναγιώταρου στην εφημερίδα “Ακρόπολις”
 
 Ηλία Παναγιώταρε, υποψήφιος για την Περιφέρεια της Αττικής. “Μέλος εγκληματικής οργάνωσης” σύμφωνα με το …”κατηγορητήριο”. Σχεδόν “υπόδικος” και με το ένα πόδι προφυλακισμένος. Τι θα γίνει με σας;
Κατ΄αρχήν ποιος αποκαλεί  “Εγκληματική Οργάνωση”  την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ;
Η “ανεξάρτητη δικαιοσύνη” της Κλάπα και σία με τον ΔΗΜΑΡ-ίτη σύζυγο, που σε.....

Υπέρ της προδοσίας της Κύπρου ο Τσίπρας: Ενθουσιασμένος με την νομιμοποίηση του Αττίλα


Σιωπή είχε επικρατήσει έως σήμερα στο θέμα της προδοσίας της Κύπρου από τους Σαμαροβενιζέλους και του Ανα(ν)στασιάδη, από πλευράς ΣΥΡΙΖΑ. Βεβαίως όλοι περιμέναμε ότι το κόμμα που διαχρονικά λέει ότι «το Αιγαίο ανήκει στα ψάρια του», θα τασσόταν αναφανδόν υπέρ αυτού του κατάπτυστου σχεδίου Αναν ΙΙ. Τελικώς από ότι λένε τα ρεπορτάζ ο Τσίπρας τάχθηκε ανεπιφύλακτα υπέρ του σχεδίου που νομιμοποιεί τον Αττίλα και φτύνει στους τάφους των Ηρώων και των αγνοούμενων. Βέβαια επειδή ο Τσίπρας έχει μεταλάβει τον.....

"Ο Κακλαμάνης και ο Αμυράς είναι gay..."..Δεν το λέμε εμείς.... Ο Βαλλιανάτος τους...κράζει!

Δεν κρατιέται με τίποτα ο Βαλλιανάτος τις τελευταίες ημέρες και έχει βαλθεί να τους τρελάνει όλους με αυτά που αποκαλύπτει.

Προ ημερών σε συνέντευξή του μας είπε ότι ο Κασιδιάρης είναι ο μοναδικός αντίπαλος του συστήματος για τις επερχόμενες εκλογές στο Δήμο της Αθήνας και ότι πολλοί από τους υποψήφιους είναι.....κρυφο- αδερφές!!

Τώρα προχώρησε τις αποκαλύψεις του ακόμη περισσότερο και φανέρωσε τους..."ντιντήδες" συνυποψηφίους του μέσω Facebook..

Πρώτος και καλύτερος ο.....

ΚΙ ΟΜΩΣ, ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ! ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΧΡΥΣΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΤΩΝ ΔΙΡΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΤΟΥ "ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ"ΣΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ…

image004
Αυτή την εποχή, που σχεδόν όλοι οι κρατικοί υπάλληλοι παίρνουν τρεις κι εξήντα και δύσκολα τα φέρνουν βόλτα, έχει μεγάλο ενδιαφέρον να μάθουμε πόσα τσεπώνουν οι γενικοί και ειδικοί γραμματείς των υπουργείων, θέσεις που συνήθως καταλαμβάνουν οι αποτυχημένοι πολιτευτές και άλλοι παρατρεχάμενοι.

Τα στοιχεία αυτά διαβιβάστηκαν στη βουλή από τα υπουργεία, κι απ’ αυτά προκύπτουν τα εξής:
Ενδεικτικά, θα αναφέρουμε τους μισθούς σε δύο υπουργεία, για να καταλάβετε ότι....

ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ 3,8 ΕΚ. ΕΥΡΩ ΣΕ ΜΚΟ ΠΟΥ ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ Μ.ΡΕΠΟΥΣΗ; ΓΙΑΤΙ; ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΕΙ, ΟΣΑ ΛΕΕΙ;

????????????????????????????????

Συνωστίζονται οι κρατικές επιχορηγήσεις για την Μη Κυβερνητική Οργάνωση της Ρεπούση.

Η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Ρεπούση, εκτός της προσπάθειας για διαστρέβλωση της ιστορίας (συνωστισμός στη Σμύρνη κλπ), ηγείται και της ΜΚΟ Κέντρο Γυναικείων Μελετών και Ερευνών «Διοτίμα», με έδρα την Αθήνα.
Δημοσιεύματα του Τύπου όπως και στοιχεία που έχουν δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα του προγράμματος «Διαύγεια» κάνουν λόγο για έναν χορό κρατικών επιδοτήσεων και επιχορηγήσεων, με κατασπατάληση δημοσίου χρήματος σε υψηλούς μισθούς αργόμισθων στελεχών της εν λόγω ΜΚΟ, με......

Παπαγάλοι Σαμαρά - Antinews: "Και αν βγει κάποιος Δήμαρχος - Περιφερειάρχης - Ευρωβουλευτής από τη Χρυσή Αυγή ενώ είναι στη φυλακή.... Τότε τι γίνεται;"

Σε ένα κείμενο - μανιφέστο της προχειρότητας και τους τρόμου ως συναισθήματα που οδηγούν τις αποφάσεις του συστήματος εναντίον της Χρυσής Αυγής οι παπαγάλοι του Σαμαρά αποτυπώνουν με τον πιο εύγλωττο τρόπο τις φοβίες αλλά και τις αστοχίες - τραγελαφικές κινήσεις του καθεστώτος το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Και μπορεί μέσα στην παραζάλη τους να προσπαθούν να συντηρούν τις κλασσικές γραφικότητες (εγκληματίες - δολοφόνοι κτλ) ομολογούν όμως την αλήθεια..

Για το αν είναι "εγκληματική οργάνωση"

Τώρα αν όλα αυτά αποτελούν προπαρασκευαστική δράση για κατάλυση του πολιτεύματος, αυτό θα το κρίνει η Δικαιοσύνη. Ενώ σύντομα θα κριθεί και αν η Χρυσή Αυγή θα τεθεί εκτός νόμου. Εδώ, ωστόσο, θα πρέπει να απαντηθούν ορισμένα κρίσιμα ερωτήματα. 

Για αν μπορεί να τεθεί εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή 

Αν τεθεί εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή, οι βουλευτές που......

Την εκλεκτή του Μπόμπολα - Κόκκαλη και ευρωβουλευτή του ΛΑΟΣ - Τζαβέλλα - βάζει στο ευρωψηφοδέλτιο Σαμαράς.... Ε, ρε κάτι πατριώτες!!!


Συνεχίζει να... ψωνίζει από τα πανέρια ο Σαμαράς... ή να πούμε καλύτερα από τις... Συναγωγές μιας και η "κυρία" έχει θητεύσει στα... Κιμπούτζ!!!!

Ολόκληρη η καθεστωτική και ανθελληνική "δεξιά" συσπειρώνεται σιγά, σιγά γύρω από την μνημονιακή - υπόδουλη στους ξένους τοκογλύφους Νέα Δημοκρατία του Σαμαρά με πρώτα και καλύτερα τα.... ερείπια του Καρατζαφέρη.

Έτσι η "εκλεκτή" του Κόκκαλη και του Μπόμπολα, Νίκη Τζαβέλλα που παλαιότερα δήλωνε υπερήφανη που υπερασπίστηκε λαθρομετανάστες από την Αλβανία - που πιθανότατα τώρα να είναι είτε φυλακή ή να κάνουν εμπόριο όπλων και ναρκωτικών - δέχθηκε με χαρά το "προσκλητήριο" του Φον Αντωνάνκη και δήλωσε σχετικά: "Ενόψει των Ευρωεκλογών ανταποκρίθηκα στο....

Ο δικηγόρος Σαράκης καταρρίπτει ΝΟΜΙΚΑ τα σάπια "ντοκουμέντα" του καθεστώτος εναντίον της Χρυσής Αυγής.... ΒΙΝΤΕΟ

Δείτε το βίντεο και τη μουγγαμάρα των μεγαλο-δημοσιογράφων του πάνελ στις αλήθειες που ακούγονται από τον έμπειρο δικηγόρο...

Το "ΒΗΜΑ" και ο Ευαγγελάτος προλογίζουν τη νέα "Χρυσαυγιάδα"....."Εκτός νόμου το κόμμα λόγω..... ομιλιών"

"Θέλει η...... κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει".

Έτσι θα έπρεπε να χαρακτηρίσουμε τους 'ενορχηστρωτές' της νέας προπαγανδιστικής προσπάθειας να εμπεδωθεί από το λαό ότι η Χρυσή Αυγή πρέπει να τεθεί εκτός νόμου και οι βουλευτές της να μπουν φυλακή...

Η ναυαρχίδα του καθεστώτος - ΒΗΜΑ - εμφανίζεται σίγουρη ότι η Χρυσή Αυγή θα είναι... εκτός νόμου και θα καταδικαστούν οι βουλευτές της ως μέλη εγκληματικής οργάνωσης. Ενώ θεωρεί η λειτουργία του κόμματος πρέπει να ανασταλεί...



Ο Ευαγγελάτος δε προχωρά ένα βήμα πιο κάτω και κάνει λόγο για να.....

Ο Κύβος Ερρίφθη!


Ο Κύβος Ερρίφθη!

Η Ιστορία γράφει Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014 και η αντεθνική Χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά προχωρά στην κορυφαία πράξη συνταγματικής εκτροπής: χρησιμοποιώντας ως μαριονέτες, επίορκους δικαστικούς οι οποίοι μολύνουν τον ιερό θεσμό της Δικαιοσύνης, απαιτεί την άρση ασυλίας του συνόλου της κοινοβουλευτικής ομάδας του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή.
Από νομικής πλευράς, η αίτηση άρσης της ασυλίας όλων των βουλευτών του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος βασίζεται στις ήδη γνωστές αθλιότητες των ψευδομαρτύρων και στο υλικό που συλλέχθηκε από τους υπολογιστές των εννέα βουλευτών (μεταξύ αυτών και του Αρχηγού) οι οποίοι είναι ήδη κατηγορούμενοι. Οι υπόλοιποι εννέα βουλευτές του Κινήματος, θα....