Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 15, 2016

Συνέντευξη Ν. Γ. Μιχαλολιάκου στην ΔΕΘ: Οι Έλληνες Εθνικιστές αντιστέκονται στα Μνημόνια και την λαθρομετανάστευση - ΒΙΝΤΕΟ

Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή παραχώρησε συνέντευξη Τύπου στους εκπροσώπους των έντυπων και ηλεκτρονικών Μέσων στο πλαίσιο της 81ης ΔΕΘ.

Ο Νικόλαος Μιχαλολιάκος, αφού κάλεσε όλους τους Θεσσαλονικείς στην αυριανή συγκέντρωση ενάντια σε Μνημόνια και λαθρομετανάστευση σημείωσε αρχικά πως από την ΔΕΘ έχουν ακουστεί τα τελευταία χρόνια ασύστολα ψεύδη για σκίσιμο Μνημονίων, κατάργηση του ΕΝΦΙΑ και άλλα. Δεν ντράπηκε μάλιστα ο πρωθυπουργός να δηλώσει ότι «μετά από σκληρή διαπραγμάτευση, καταφέραμε να βγάλουμε την θηλιά από το λαιμό της χώρας«, αποδεικνύοντας πως δεν έχει καμία επαφή με την πραγματικότητα.

Ο Αρχηγός της τρίτης πολιτικής δύναμης στην χώρα με αφορμή τα δίκαια αιτήματα των γονέων του Ωραιοκάστρου τόνισε ότι η Χρυσή Αυγή συμπαρίσταται στο πλευρό των Ελλήνων που με νόμιμο τρόπο αντιδρούν στην μετατροπή της Πατρίδας μας σε ένα απέραντο «hot spot».

Δείτε το βίντεο...

Η κατάρριψη του αριστερού σοφίσματος: “οι παππούδες μας πρόσφυγες, οι γονείς μας μετανάστες, εμείς ρατσιστές;”

Στο χθεσινό πρωτοσέλιδο της "Εφημερίδας των Συντακτών" με ημερομηνία διαβάζουμε το γνωστό αριστερό σόφισμα σε μορφή συνθήματος "οι παππούδες μας πρόσφυγες, οι γονείς μας μετανάστες, εμείς ρατσιστές;". Προφανώς το παραπάνω σύνθημα είναι καθαρά ένα σόφισμα. Στην επιστήμη της φιλοσοφίας με τον όρο σόφισμα χαρακτηρίζεται ένας συλλογισμός που έχει αφετηρία κάποιες αληθινές ή αληθοφανείς προτάσεις, αλλά καταλήγει είτε αφαιρετικά είτε προσθετικά είτε με κάποιο άλλο δυσδιάκριτο λογικό σφάλμα σε συμπεράσματα που είναι ψευδή ή άσχετα αλλά που παρουσιάζονται μέσω της επιχειρηματολογίας του σοφίσματος ως αληθή ή σχετικά.

Ειδικότερα λοιπόν σε αυτή την περίπτωση ας καταρρίψουμε το σόφισμα.

1. "Οι παππούδες μας πρόσφυγες". Ναι, οι παππούδες μας...

ΠΟΣΑ ΔΙΣ ΛΕΤΕ ΠΩΣ ΠΗΡΕ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΩΣ «ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ» ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΠΑ;

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Δεν είναι στρατιωτική βοήθεια. Είναι φόρος υποτέλειας.

Την ίδια ώρα που οι ελεεινοί και τρισάθλιοι Τσιπροκαμμένοι εκλιπαρούν (στη γνωστή στάση: στα τέσσερα!) τους διεθνείς αφέντες να τους χαρίσουν ένα μέρος από το (παράνομο!) «χρέος» της Ελλάδος, μπας και σώσουν τα τομάρια τους, ανακοινώθηκε η συμφωνία για το νέο πακέτο αμερικανικής στρατιωτικής βοήθειας προς το σιωνιστικό Ισραήλ – η οποία θα υπογραφεί σήμερα στην Ουάσιγκτον, όπως ανακοίνωσε το Στέιτ Ντιπάρτμεντ. Το οποίο προσέθεσε στην σχετική ανακοίνωσή του, ότι «το μνημόνιο κατανόησης στο οποίο κατέληξαν οι δύο στενοί σύμμαχοι αποτελεί τη μεγαλύτερη...

Ξεσηκώθηκαν οι κάτοικοι της Χίου: Μεγάλη συγκέντρωση ενάντια στην λαθρομετανάστευση - Επεισόδια με τα ΜΑΤ του Σύριζα BINTEO

 

Χιλιάδες Έλληνες κάτοικοι της Χίου συγκεντρώθηκαν σήμερα στην πλατεία Βουνακίου και όλοι μαζί ένωσαν τις φωνές τους για να μπει επιτέλους φρένο στην παράνομη είσοδο λαθρομεταναστών στο νησί και την κατάσταση που επικρατεί. 
Η ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση στο νησί έχει καταστήσει την καθημερινότητα των Ελλήνων κατοίκων αφόρητη ακόμα και επικίνδυνη για την σωματική τους ακεραιότητα, αφού οι παράνομοι αλλοδαποί οπλοφορούν κλέβουν και απειλούν την ζωή των πολιτών βγάζοντας ακόμα και μαχαίρια σε αυτούς που μένουν κοντά στα hotspot.

Δείτε το βίντεο...