Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Ιουνίου 09, 2017

Κλαίει το ΚΚΕ γιατί Χρυσαυγίτης πήρε μετάλλιο σε αγώνες πυγμαχίας – Το σύμπλεγμα κατωτερότητας των μπολσεβίκων

Ολάκερη ανακοίνωση βγάλανε οι μπολσεβίκοι για να μας δείξουν το σύμπλεγμα κατωτερότητάς τους απέναντι στην Χρυσή Αυγή. Σας παραθέτουμε αυτούσια την ανακοίνωσή τους:

«Καταγγέλλουμε τη συμμετοχή γνωστού φασίστα και μέλους της συνοδείας του αρχηγού της ναζιστικής Χρυσής Αυγής Μιχαλολιάκου σε πυγμαχικούς αγώνες που διοργανώθηκαν...

Οι Συριζαίοι κοροϊδεύουν τον κόσμο: Τώρα βάζουμε πολλά διόδια αλλά κάποια στιγμή θα τα… ξηλώσουμε!

Μπορεί η ελεεινή και τρισάθλια συγκυβέρνηση Τσίπρα και Καμμένου να γεμίζει σταθμούς διοδίων την Εγνατία (38 σταθμοί, για να τα κονομάει ο κομμουνιστής ολιγάρχης Μπόμπολας…), αλλά υπάρχουν κάποιοι τελείως ξεδιάντροποι στους κόλπους της που συνεχίζουν το δούλεμα του ελληνικού λαού!

Όπως για παράδειγμα κάποιος κομμουνιστής βουλευτής Καβάλας, ονόματι Κώστας Μορφίδης, που χαρακτήρισε...

«Χτίστε γέφυρες, όχι τείχη»

Για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες εβδομάδες, μουσουλμάνοι τρομοκράτες έπληξαν το Λονδίνο. Αυτή τη φορά το κτύπημα έγινε με ένα λευκό φορτηγό που έτρεχε με μεγάλη ταχύτητα κατά μήκος της Γέφυρας του Λονδίνου, χτύπησε πεζούς, και μετά βγήκαν μέσα από αυτό τρομοκράτες και άρχισαν να μαχαιρώνουν με μανία ανθρώπους αδιάκριτα. Επτά δολοφονήθηκαν, ενώ άλλοι 50 βρίσκονται στο νοσοκομείο σοβαρά τραυματισμένοι. Μόλις έφτασαν ένοπλοι αστυνομικοί εκεί, τρεις από τους επιτιθέμενους πυροβολήθηκαν.

Είναι σίγουρο ότι οι ισλαμιστές θα καταφύγουν σε κάθε μέσο που είναι διαθέσιμο για να προκαλέσουν όσο το δυνατό περισσότερες δολοφονίες. Και καθώς ο αριθμός των επιθέσεων θα αυξάνεται στις δυτικοευρωπαϊκές κοινωνίες, η πίεση στις δυνάμεις ασφαλείας θα καταστεί ανυπέρβλητη, με αποτέλεσμα οι τρομοκράτες...