Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Δεκεμβρίου 28, 2011

Τα σχέδια της Νέας Τάξης προχωρούν τάχυστα....

Θυμίζουμε σε όλους

Το είπε ο "περιούσιος" Δυνάστης της ανθρωπότητας.... Ε, θα γίνει σίγουρα!




Την εκτίμηση ότι το 2012 θα έρθει η «συντέλεια» του ευρώ εξέφρασε ο νομπελίστας οικονομολόγος, Τζότζεφ Στίγκλιτς(περιέργως και αυτός "περιούσιος" είναι...Κοίτα να δεις κάτι συμπτώσεις):
«Η μέρα της Κρίσης, τότε που το ευρώ θα καταρρεύσει ή η Ευρώπη θα λάβει τα ριζοσπαστικά μέτρα που απαιτούνται για να λειτουργήσει το κοινό νόμισμα θα έρθει πιθανότατα το 2012. Όμως όπως όλα δείχνουν οι ηγέτες θα κάνουν ό,τι περνά από το χέρι τους για να μεταθέσουν αυτή τη μέρα. Η Ευρώπη όπως και ο υπόλοιπος κόσμος θα υποφέρει. Ελπίζω να διαψευστώ, αλλά το 2012 μπορεί πράγματι να είναι η χρονιά που η ευρωζώνη θα λάβει τέλος», κατέληξε ο Στίγκλιτζ.

Το Ισραήλ θα αναγνωρίσει τη γενοκτονία των Αρμένιων...Καλά το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε..;

Να σας πούμε και άλλο ένα..;
"Η Τουρκία με τους Εβραίους είναι στα...μαχαίρια"

Τελικά οι Εβραίοι δεν θα αναγνωρίσουν τη Γενοκτονία των Αρμένιων παρά τα περί του αντιθέτου λεγόμενα...
Ο λόγος;

Δεν θέλουν τεταμένες σχέσεις τη δεδομένη χρονική περίοδο με τους Τούρκους...!!!!!

Όσοι από εσάς το πιστεύετε, βάλτε γρήγορα MEGA ή ΑΝΤ1 γιατί αρχίζουν τα Τουρκικά Σήριαλ με τις Εβραϊκές διαφημίσεις...

Μέχρι και κάποιοι Εβραίοι άρχισαν να απορούν δηλώντας:
«Την εποχή του.....

Η αντίδραση του Υπ.Εξ. (σημ.ΝΔ) στις ρωσικές αιτιάσεις(για αποφυλάκιση του Εφραίμ) είναι δείγμα της υποταγής στο Σιωνισμό

Απορούμε πως μερικοί ακόμη προσπαθούν να μας πείσουν για την....στροφή του Υπ.Εξ., από τότε που το ανέλαβε η ΝΔ, προς τη Ρωσία...

Ακολουθεί η ανακοίνωση του Σταύρου Δήμα:

"Η Ελλάδα και η Ρωσία....

Ενθάδε κείται… 20 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΥΤΟ-ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΣΣΔ (1991-2011).


Είναι ο σιωνισμός, ηλίθιε!


Αυτές τις μέρες, αισίως συμπληρώνεται εικοσαετία από την οριστική διάλυση (καλύτερα «αυτο- κατάρρευση») της αλήστου μνήμης Σοβιετικής Ένωσης, σε… ηλικία 73 ετών, από… προχωρημένη σήψη. Επίσημα  η ΕΣΣΔ ιδρύθηκε το 1922, αλλά ουσιαστικά υπάρχει από τον Οκτώβριο του 1917, αμέσως μετά το πραξικόπημα των μπολσεβίκων, υπό τον Λένιν, εκ μητρός εβραίο, εγγονό του Ισραήλ (Μπλανκ).
Το 1991 ήταν το έτος του τέλους. Ωστόσο,

Οι τρείς προσπάθειες του Σιωνισμού για την ανεξαρτητοποίηση της Μακεδονίας


Το «Μακεδονικό ζήτημα» τέθηκε ουσιαστικά όταν οι Έλληνες απελευθέρωσαν την Θεσσαλονίκη από τους Τούρκους και ανέλαβαν την εξουσία στην πόλη. Η τότε εβραϊκή κοινότητα της πόλης, δεν ήθελε σε καμιά περίπτωση να αναγνωρίσει τους Έλληνες σαν κυρίαρχους στην πόλη αλλά και την ευρύτερη περιοχή της Μακεδονίας γιατί πίστευαν πως η ανάπτυξη της πόλης οφείλοταν στην εβραϊκή κοινότητα και ότι «η μοίρα της πόλης συνταυτίζεται με τη κοινότητά τους, κινητοποιούνται διεθνώς για την εξεύρεση λύσης που θα διασφαλίζει τη θέση τους»(Ρένα Μόλχο-Οι Εβραίοι της Θεσσαλονίκης). Βέβαια οι Εβραίοι, γνωστοί παγκοσμίως δεν είναι για τον πολιτισμό και την ανάπτυξη των περιοχών που διαμένουν, αλλά για την ικανότητά τους να δανείζουν και σκλαβώνουνμε τα δάνειά τους, τους πληθυσμούς των περιοχών αυτών.


 «Στα 1821, κατά την έκρηξη της ελληνικής επανάστασης, πολλοί χριστιανοί της Θεσσαλονίκης συνελήφθησαν. Για την απελευθέρωσή τους, οι Τούρκοι αξιωματούχοι εισέπραξαν ως λύτρα 440.000 γρόσια. Για να συγκεντρώσουν αυτό το ποσόν οι χριστιανοί, δανείσθηκαν από Εβραίους τραπεζίτες προς 30-50% επιτόκιο, με ενέχυρο τιμαλφή και σκεύη των ναών, λαμβάνοντας μετρητά το ένα δεύτερο ή ένα τρίτο της αξίας. Δυστυχώς δεν ξέρουμε από ποιούς τραπεζίτες».

Εκμεταλεύονται την....

ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΝΕΟΤΑΞΙΣΜΟΥ

Η οικονομική και πολιτική στενότητα που αντιμετωπίζει η Πατρίδα μας δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να βρει γιατρειά από τους ελαττωματικούς τύπους που συνέργησαν στο μέγα έγκλημα. Δεν γίνεται να δώσουν προοπτική στον τόπο και ανάσες οι γραικύλοι πολιτικάντηδες που διέβησαν τα μονοπάτια της εξουσίας έχοντας πάρει διαβατήριο και πιστοποιητικό δουλικότητας από τα αφεντικά του διεθνιστικού νεοταξισμού. Από τους «συμμάχους», δανειστές, «σωτήρες» και εν τέλει διαλυτές των ελεύθερων εθνών.
Οι πολιτικάντηδες δεν είναι μέρος της λύσης αλλά του προβλήματος που μας ταλανίζει. Στην ουσία αυτοί οι ίδιοι είναι η προσωποποίηση του ελληνικού προβλήματος. Είναι εκείνοι οι άνθρωποι που κατάφεραν να περάσουν τον διορισμό τους στην τοπική πολιτική σκηνή ως τάχα λαϊκή επιλογή και ψήφο.
Κανείς δεν τους ήξερε κάποτε. Άχρηστοι μακελάρηδες του Ελληνικού Γένους προβαλλόμενοι και επιβαλλόμενοι δια του βαρέως νεοταξικού πυροβολικού της επικοινωνιακής προπαγάνδας των συστημικών ΜΜΕ και των οικονομικών ελίτ που το Σύστημα κουβάλησε στη θέση μιας άλλης Ελλάδος, ήρθαν να....

Γιατί πάντα χρειάζεται ένας Εβραίος για να διαλυθεί ένα Ορθόδοξο Έθνος; "Λένιν, ο εγγονός του Ισραήλ"

Το «Κυριακάτικο Βήμα» της 25/12/2011, μας πληροφορεί ότι οι Ρώσοι επιτέλους έμαθαν για την εβραϊκή καταγωγή του Λένιν και επισήμως. Κατατέθηκαν λέει 111 επίσημα ντοκουμέντα Μάιο-Ιούλιο ’11 αποχαρακτηρισμένα από την KGB, που το πιστοποιούν। Κάλιο αργά παρά ποτέ. Είναι και αυτό μια εξήγηση του απύθμενου μίσους των μποσλεβίκων για κάθε τι Ορθόδοξο Χριστιανικό. Βέβαια οι εκδόσεις «ΝΕΑ ΣΠΑΡΤΗ» -πολύ πριν τη KGB- της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, έχουν εκδώσει το εξαιρετικό βιβλίο «Λένιν, ο εγγονός του Ισραήλ», του συγγραφέως κ. Δημητρακόπουλου, όπου μέσα από δικά τους στοιχεία και φιλικές τους πηγές, εξιστορούν όλο το κάλπικο παιχνίδι της οκτωβριανής «επανάστασης» που έστησε ο διεθνής σιωνισμός για τη καταστροφή του μεγαλύτερου Ορθοδόξου έθνους, της Ρωσίας.

Χρονικά επίκαιρο όσο ποτέ, τώρα που.....