Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Ιανουαρίου 31, 2013

Όχι που δεν θα έβγαζε ανακοίνωση ο τροτΣ(κ)ΥΡΙΖΑ για τον Ντερτιλή...

Οι νοσταλγοί των γκούλαγκ, ανθελληνικών καθεστώτων όπως ο Τσαουσέσκου - Στάλιν - Χότζα, και οπαδοί της "μακεδονικής μειονότητας" τολμούν και κατακρίνουν έναν Έλληνα Ήρωα στρατιωτικό που έμεινε πιστός στις ιδέες του μέχρι την τελευταία του πνοή, πολεμώντας τους εχθρούς τότε, "φίλους" σήμερα κατά την Αριστερά, για μια ελεύθερη πατρίδα...

Διαβάστε το λίβελο ....


"Η μετατροπή της κηδείας Ντερτιλή σε....

Έτσι εξελίσσονται οι "έλληνες" της μουσουλμανικής μειονότητας της Θράκης..Από "έλληνες" πολίτες τώρα περήφανοι Τούρκοι και Υπουργοί του Ερντογάν

Ο νέοδιορισθείς υπουργός Υγείας της Τουρκίας Μεχμέτ Μουεζίνογλου δηλώνει περήφανος που έγινε υπουργός στην κυβέρνηση Ερντογάν αλλά και προφανώς περήφανος που έχει την... τουρκική υπηκοότητα παρά το γεγονός ότι γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ελλάδα μέχρι της ηλικίας των 28 ετών.

 «Αν ένας άνθρωπος, που γεννήθηκε Έλληνας, μεγάλωσε ως Έλληνας μέχρι τα 28 του χρόνια, ο οποίος έζησε στην Τουρκία ως ανιθαγενής άνθρωπος για τέσσερα χρόνια, μπορεί να....

Σα να μη πέρασε μια μέρα...Ρεπούση και Γιαννακάκη συνεχίζουν το...έργο τους! Σειρά έχουν τώρα τα θρησκευτικά στα σχολεία!

"Περιέργως" οι κυρίες είναι συνεχώς με ανθέλληνες..Τυχαίο;
Θέμα: Ερώτηση των βουλευτών Μ. Γιαννακάκη και Μ. Ρεπούση,
σχετικά με τη χορήγηση απαλλαγής από το μάθημα των
θρησκευτικών


ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ κ. ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ &
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

«Σχετικά με την απαλλαγή από το μάθημα των Θρησκευτικών»

Κύριε Υπουργέ,

Κασιδιάρης σε πρώην διοικητή της ΕΥΠ: "Έκανες την ΕΥΠ παραμάγαζο της CIA...!!"

Διαβάζουμε στο iefimerida.gr
 
Επίθεση – δυο φορές μάλιστα- εξαπέλυσε χθες ο Ηλίας Κασιδιάρης της Χρυσής Αυγής στον πρώην διοικητή της ΕΥΠ Κώστα Μπίκα, στο πλαίσιο της κατάθεσής του στην Προανακριτική για τη λίστα Λαγκάρντ.
 
Σύμφωνα με την Ελευθεροτυπία αλλά και τον Βηματοδότη, ο κ. Κασιδιάρης εντός της Επιτροπής αλλά στη συνέχεια και μπροστά στις κάμερες φώναξε στον πρώην διοικητή:

Εμετική ανακοίνωση της ΔΗΜΑΡ για Ν. Ντερτιλή, Χρυσή Αυγή και Αμβρόσιο ...

Διαβάστε την ανακοίνωση της ΔΗΜΑΡ για έναν παρασημοφορεμένο αξιωματικό του Ελληνικού Στρατού, που έδωσε Αγώνα για να μπορεί σήμερα το κάθε "πολιτικό" τοξικό απόβλητο του κομμουνιστοκαπιταλισμού να μέμφεται και να λοιδωρεί....

"Η Χρυσή Αυγή συνεπικουρούμενη από ένα Μητροπολίτη - κήρυκα του μίσους -μετέτρεψαν την.....

Ο Σιωνισμός πάει πόλεμο...Πολεμικές προετοιμασίες: Οι ΗΠΑ ανέπτυξαν stealth βομβαρδιστικά Β-2 Spirit στο Γκουάμ

Ιράν και Συρία οι στόχοι

Όταν η USAF αναπτύσσει βομβαrdιστικά stealth Β-2 Spirit στη νήσο Γκουάμ στον δυτικό Ειρηνικό Ωκεανό, κατά κανόνα επίκειται πόλεμος. Και πόλεμος μεγάλος. Ειδικά όταν η ανάπτυξη ξεπερνά τα δύο αεροσκάφη. Κάτι που συνέβη χθες, όταν δύο βομβαρδιστικά της Στρτηγικής Διοίκησης Βομβαρδιστικών της USAF προσγειώθηκαν στο μικροσκοπικό νησί το οποίο είναι ολόκληρο διασκευασμένο σε αεροπορική βάση.
Κατόπιν εντολή της.....

Βίντεο από την κηδεία του Στρατηγού Ν. Ντερτιλή

Δείτε τα βίντεο...

Ίμια 1996: Η προδοσία και η Εθνική τραγωδία


Ίμια 1996: Η προδοσία και η Εθνική τραγωδία

1996: Η Τουρκία, είχε από νωρίς προδιαγράψει την εξωτερική της πολιτική και τις γεωπολιτικές της βλέψεις και στο Αιγαίο. Έτσι, τον Ιανουάριο του 1996, το θερμό επεισόδιο που προκάλεσε η τουρκική πλευρά, και το ελληνικό δόγμα κατευνασμού των ελληνοτουρκικών διαφορών, έδωσε το δικαίωμα στην Τουρκία να εγήρει το θέμα της ελληνικής κυριαρχίας στο Ανατολικό Αιγαίο, χαρακτηρίζοντας ελληνικά ύδατα και νησίδες ως «γκρίζες ζώνες».  
Μάλιστα, η.......

Το Facebook αφού πρώτα έγινε...."απαραίτητο", ζητά στοιχεία ταυτότητας!;! από τους χρήστες του

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Είναι γνωστή η τακτική του "αιώνιου εχθρού"..Σου καθιστά κάτι απαραίτητο και στη συνέχεια σου ζητά τα πάντα για να συνεχίσεις να το..."απολαμβάνεις"!
Ευκαιρία για ένα μεγάλο τμήμα της μάζας να απαλλαγεί...Αντέχει όμως;

Στοιχεία ταυτότητας θα ζητά το επόμενο διάστημα από τους χρήστες το Facebook και το Instagram προκειμένου να διασφαλίσουν ότι δεν μπαίνουν ανήλικοι στο site και ότι τα προφίλ ανταποκρίνονται σε πραγματικούς χρήστες.

Με αυτόν τον τρόπο οι δύο υπηρεσίες προσπαθούν να διασφαλίσουν ότι οι χρήστες δεν παραβιάζουν τους όρους χρήσης και ότι χρησιμοποιούν τα πραγματικά τους στοιχεία. Το Facebook θέλει να διαγράψει τους χιλιάδες ψεύτικους λογαριασμούς που υπάρχουν στο site και να μειώσει τον όγκο του spam που διακινείται από το site.

 Έτσι έχει πάρει μια σειρά από .....

ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΑΝ ΤΗ ΣΥΡΙΑ Ισραηλινή επιδρομή έξω από τη Δαμασκό – Χτυπήθηκαν στρατιωτικές εγκαταστάσεις

Ισραηλινά μαχητικά βομβάρδισαν στρατιωτική εγκατάσταση κοντά στη Δαμασκό ανέφερε πριν από λίγο το συριακό πρακτορείο ειδήσεων SANA, το οποίο επικαλείται πληροφορίες του Στρατού της Συρίας.
Το γενικό επιτελείο του συριακού Στρατού έκανε την ακόλουθη ανακοίνωση:
«Ισραηλινά μαχητικά αεροσκάφη τα οποία παραβίασαν τον εναέριο χώρο μας, σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες πραγματοποίησαν μια ευθεία επίθεση σε στρατιωτικό ερευνητικό κέντρο που είναι επιφορτισμένο με την αύξηση του επιπέδου ετοιμότητας και αυτοάμυνας». 
Η επίθεση που.....

Μαρξιστικό παραλήρημα: Η Χρυσή Αυγή είναι… αντιτουρίστικη


Μαρξιστικό παραλήρημα: Η Χρυσή Αυγή είναι… αντιτουρίστικη

Πολλές κατηγορίες έχουν ακουστεί όλο αυτό το διάστημα για την Χρυσή Αυγή, αλλά ετούτη εδώ ειλικρινά δεν περιμέναμε ότι θα την ακούσουμε: η Χρυσή Αυγή είναι… αντιτουριστική, διότι… αποτρέπει τους τουρίστες να επισκεφθούν την Ελλάδα! Ποιος τα λέει αυτά τα… ωραία; Το… κακέκτυπο της «Ελευθεροτυπίας», η «Εφημερίδα των Συντακτών», των «Ιών» (της… σιωνιστικής αριστεράς). Και για του λόγου το… αληθές, επικαλούνται την ταξιδιωτική οδηγία που εξέδωσαν τον Νοέμβριο οι φίλοι τους οι Αμερικανοί. Θα παραθέσουμε ένα κομμάτι από το παραλήρημά των ορφανών του Μπεναρόγια, υπό τον τίτλο «Οι τουρίστες ανησυχούν για τη Χρυσή Αυγή και τον ρατσισμό»:
«Τον τελευταίο χρόνο, όλο και.....