Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Νοεμβρίου 09, 2015

ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΥΡΙΖΑ: Διάλογοι στελέχους του Σύριζα με Πυρήνες της Φωτιάς!

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Προφανώς κανένας δεν θα συλληφθεί, όλα γίνονται μόνο για να αλλάξει η πολιτική ατζέντα. 
Αλήθεια, γιατί οι Πυρήνες της Φωτιάς έχουν αποδεδειγμένα πάρε δώσε με την κυβέρνηση; Μήπως επειδή είναι παρακρατικοί; Λέμε εμείς τώρα!

Με αποδείξεις και ντοκουμέντα ο Σύριζα είναι το πολιτικό σκέλος της τρομοκρατίας

Τρομαχτικοί διάλογοι οι οποίοι θα είχαν προκαλέσει την πτώση της οποιασδήποτε κυβερνήσεως, αν δεν ζούσαμε σε μνημονιακή μπανανία, αποκαλύφθηκαν από την κατάθεση του πρώην υπουργού, Πανούση, στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου.

Η παρακάτω συνομιλία που προκαλεί ανατριχίλα, προέρχεται από υποκλοπή της ΕΥΠ και της Αντιτρομοκρατικής και εκτυλίσσεται ανάμεσα σε στέλεχος του Σύριζα, που παραμένει ακόμα ανώνυμο, και μέλος της Συνωμοσίας των Πυρήνων της Φωτιάς. Στον διάλογο φαίνεται ξεκάθαρα η σχέση μεταξύ του Σύριζα και των τρομοκρατών, η υποτέλεια του κυβερνώντος κόμματος, το γεγονός ότι νομοθετεί καθ’ υπόδειξη των τρομοκρατών και η οσμή παρακράτους πίσω από την δήθεν «επαναστική» αριστερή τρομοκρατία.

Διαβάστε τον διάλογο του αίσχους:...

26 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΚΡΕΜΙΣΜΑ ΤΟΥ «ΤΕΙΧΟΥΣ ΤΟΥ ΑΙΣΧΟΥΣ» – ΠΟΤΕ ΠΙΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ!

Γράφει ο Γ. Δημητρακόπουλος, Συνταξιούχος Εκπαιδευτικός

Το «Τείχος του Αίσχους» (ή «αντιφασιστικό προστατευτικό τείχος», όπως το ονόμασαν οι Ανατολικογερμανοί κατασκευαστές του) είναι μια ιστορία ντροπής για την παγκόσμιο αριστερά. Γι’ αυτό στην κομμουνιστοκρατούμενη Ελλάδα –από το 1974 έως σήμερα- γνωρίζουμε τόσα λίγα γι’ αυτό.

Η ανέγερση του Τείχους, ακριβώς στα όρια των δύο τομέων του Βερολίνου, ξεκίνησε τον Αύγουστο του 1961. Για την κατασκευή του εργάστηκαν περίπου 50.000 Ανατολικογερμανοί, υπό την επίβλεψη τριών σοβιετικών μεραρχιών! Έτσι υψώθηκε το «Τείχος του Αίσχους», ένα πανάθλιο κατασκεύασμα από μπετόν, ηλεκτροφόρα καλώδια και ναρκοπέδια, το οποίο προστάτευαν χιλιάδες στρατιώτες που είχαν την εντολή...

Απόβαση 3.500 τούρκων στην Θεσσαλονίκη με τις ευλογίες της κυβέρνησης για να προσκυνήσουν τον Κεμάλ - Θα παραστεί και ο Φίλης;

Μετά τις εμπρηστικές δηλώσεις του Υπουργού Παιδείας, Νίκου Φίλη, ο οποίος αρνείται την γενοκτονία των Ποντίων, σύσσωμη η ελληνική κυβέρνηση πήρε σαφή θέση υποστηρίζοντας το αντεθνικό παραλήρημα του συντρόφου της.

Την ίδια στιγμή η ανθελληνική κυβέρνηση, ανοίγει την κερκόπορτα σε χιλιάδες τούρκους οι οποίοι το προσεχές 24ώρο πρόκειται να κατακλύσουν την Θεσσαλονίκη, προκειμένου να...

ΟΙ ΠΟΝΤΙΟΙ ΠΟΥ ΓΛΙΤΩΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΛΕΠΙΔΙ ΤΟΥ ΚΕΜΑΛ, ΕΞΟΝΤΩΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ «ΠΑΤΕΡΟΥΛΗ» ΣΤΑΛΙΝ

stalin-pontiakh-diaspora
Γράφει ο Γ. Δημητρακόπουλος, Συνταξιούχος Εκπαιδευτικός

Με αφορμή τις γνωστές προδοτικές δηλώσεις του μαρξιστού υπουργού Παιδείας (ποιας Παιδείας;) για την Γενοκτονία των Ποντίων (η οποία έγινε από τους μανιασμένους σιωνιστάς Κεμάλ και Λένιν), άρχισαν να γράφονται στα κομμουνιστικά ΜΜΕ άρθρα, για το πόσο… καλοπέρασαν στην ΕΣΣΔ οι Πόντιοι που διεσώθησαν από το μαχαίρι των κεμαλιστών ντονμέδων και οι λοιποί Έλληνες που προϋπήρχαν στα ρωσσικά εδάφη.
Για παράδειγμα, εδιάβασα εχθές άρθρο υπό τον τίτλον «Ο Ποντιακός ελληνισμός στην ΕΣΣΔ ως τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο», κάποιου κομμουνιστού ονόματι Αναστάση Γκίκα, εις το οποίον διαψεύδονται οι διωγμοί των Ποντίων και των....

Ρομά ("Γύφτους" τους λέει ο λαός) αποπειράθηκαν να απαγάγουν μέρα, μεσημέρι 3χρονο αγόρι στη Βάρη!!!


Εφιάλτης για μητέρα στη Βάρη: “Ευπαθείς” πήγαν να απαγάγουν το παιδί της σε σούπερ μάρκετ!

Τρομακτικές στιγμές έζησε το πρωί του Σαββάτου μία μάνα από την Βάρη, όταν μία Ρομά επιχείρησε να απαγάγει το 3χρονο αγοράκι της μέσα στο σούπερ μάρκετ.

Όπως αποκάλυψε η μητέρα μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Ant1 «Καλημέρα Ελλάδα»: «Το Σάββατο το πρωί πήγαμε στο σούπερ μάρκετ και την ώρα που μπαίναμε μέσα στο κατάστημα, άφησα το χέρι του παιδιού μου, για να πάρω ένα καλάθι. Μπροστά μου ήταν μία τσιγγάνα που είχε μπει στο κατάστημα και άφηνε ένα καρότσι. Σκύβοντας εγώ αυτή έβγαινε. Βγαίνοντας από το σούπερ μάρκετ, τράβηξε και το παιδί μου μαζί, το οποίο έβγαλε εκτός του καταστήματος. O γιος μου, άρχισε να φωνάζει, ήταν εκπαιδευμένος σε αυτό. Έτσι βγήκα έξω άμεσα και τον τράβηξα μέσα στο κατάστημα. Μας βάλανε οι υπάλληλοι στο εσωτερικό» σημείωσε και συμπλήρωσε:

«Όλα έγιναν σε....

Δεκάδες νέοι με τη Χρυσή Αυγή εξόρμησαν στην Πάρνθηα - Φωτορεπορτάζ


Ορειβατική εξόρμηση και πεζοπορία του Μετώπου Νεολαίας - Φωτογραφικό αφιέρωμα

Αυτή την Κυριακή, τα μέλη του Μετώπου Νεολαίας της Χρυσής Αυγής πήραμε... άδεια από τις έντονες πολιτικές μας δραστηριότητες και περάσαμε μία έντονη, κοπιαστική και πολύ όμορφη μέρα στην ελληνική φύση.

Δείτε τις φωτογραφίες....

Μία επαναστατική πρόταση προς τους υποψήφιους νυμφίους της Νουδούλας


Μία επαναστατική πρόταση προς τους υποψήφιους νυμφίους της Νουδούλας

Όσο πλησιάζουν οι εσωκομματικές εκλογές στην νουδούλα, αντί να αυξάνεται το ενδιαφέρον,  μειώνεται όλο και περισσότερο. Φταίει βέβαια γι’ αυτό ότι είναι… μάπα τα καρπούζια (οι υποψήφιοι), αλλά δεν είναι αυτός ο κύριος λόγος. Η νουδούλα βαίνει προς οριστική και αμετάκλητη «πασοκοποίηση» (στα ποσοστά) και περιθωριοποίηση στην κοινωνία.
Ωστόσο, υπάρχει…

Οι ποντιακής καταγωγής βουλευτές της Χρυσής Αυγής απαντούν στους κομματικούς εγκάθετους της Π.Ο.Ε.


Οι ποντιακής καταγωγής βουλευτές της Χρυσής Αυγής απαντούν στους κομματικούς εγκάθετους της Π.Ο.Ε.

Δελτίο τύπου εξέδωσε το Δ.Σ. της ΠΑΜΠΟΝΤΙΑΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ (7/11/2015) στο οποίο καταφέρεται κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, με ανοίκειο, συκοφαντικό και ποικιλοτρόπως κολάσιμο τρόπο, με αφορμή το καταδικαστέο συμβάν προπηλακισμού του Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κουμουτσάκου, από άτομα που συμμετείχαν στην εκδήλωση, άσχετα τελείως με τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και τους παρόντες Βουλευτές της, στην εκδήλωση της 5/11/2015 στο Σύνταγμα.

Αναφέρονται στο δελτίο τύπου (αυτολεξεί μεταφορά) τα εξής: ...«Ταυτόχρονα δηλώνουμε ρητά πως δεν επιθυμούμε την παρουσία των βουλευτών του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσής Αυγής, σε καμία εκδήλωση της ....

ΟΙ ΝΥΜΦΙΟΙ ΤΗΣ ΝΟΥΔΟΥΛΑΣ ΨΑΧΝΟΥΝ ΓΙΑ ΚΟΡΟΪΔΑ!

nea_dhmokratia_delfini

Γράφει ο Αντίοχος

Έχει παραγίνει το κακό με τους υποψηφίους… νυμφίους της νουδούλας, που σκίζουν αβέρτα αντιπολιτευτικές… γάτες, εκ του ασφαλούς.
Έτσι χθες, ο μεν Μπουμπούκος στην Καλαμάτα –ενώπιον όλων των σαμαρόσκυλων που ομολογουμένως τον αποθέωσαν- υποσχέθηκε πως αν εκλεγεί αρχηγός θα κάνει τόσο σκληρή αντιπολίτευση που ο Τσίπρας θα χάσει τον… ύπνο του, ο δε «προσωρινός» Βαγγέλας υποσχέθηκε στα Ιωάννινα, πως αν γίνει… μόνιμος η νουδούλα δε θα....

ΕΟΖ αντί για ΑΟΖ φέρνουν οι Τσιπροκαμμένοι και δουλειές ΜΟΝΟ για "πρόσφυγες"

eoz
Γράφει ο Αντίοχος

Μπορεί η ξενόδουλη (και στα… τέσσερα!) τριτομνημονιακή συγκυβέρνηση των Τσιπροκαμμένων να κάνει την πάπια για την ανακήρυξη της ελληνικής ΑΟΖ (που θα λευτερώσει την πατρίδα μας από τη δουλεία του χρέους και των τόκων!), αλλά ετοιμάζει τάχιστα τις ελληνικές ΕΟΖ, όπως φάνηκε από την ομιλία του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Αλεξιάδη, στο συνέδριο “Capital+Vision”!
Όπου ΕΟΖ: Ειδικές Οικονομικές Ζώνες, στις οποίες θα....

Η ΨΥΧΟΠΑΘΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΣΚΕΨΗΣ

kke
Γράφει η Ειρήνη Δημοπούλου – Παππά 

Η Αριστερά είναι εδώ και δέκα μήνες κυβέρνηση. Αλλά προτού γίνει εξουσία, έγινε τρόπος σκέψεως ενός μεγάλου τμήματος της Κοινωνίας, συμπεριλαμβανομένων των λεγομένων Δεξιών. Προκειμένου να προσδιορίσει τα όρια της σκέψεως, η Αριστερά επιδιώκει να βάζει εκείνη τις ιδεολογικές γραμμές. Παρέχει το ιδεολογικό άλλοθι και την τρομοκρατία, και η Δεξιά κάνει τα υπόλοιπα. Όμως, η κυριαρχία αυτή, κάθε άλλο παρά προοιωνίζει το αήττητο της πολιτικής της έκφρασης. Αντίθετα τα συστήματά της είναι προβλέψιμα και γι’ αυτό σχετικά εύκολα να καταρριφθούν.  

Αριστερά και ΜΜΕ 
Η Αριστερά χαρακτηρίζεται από....