Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Μαΐου 01, 2017

Σφίγγονται οι συριζαίοι: Μόνο η Χρυσή Αυγή εκφράζει την παλλαϊκή κατακραυγή για τα νέα βιβλία Ιστορίας

Άρθρο επί της Ετήσιας Έκθεσης για την Εκπαίδευση 2016 , που παρουσίασε την περασμένη Τετάρτη το Κέντρο Ανάπτυξης Εκπαιδευτικής Πολιτικής (ΚΑΝΕΠ) της ΓΣΕΕ, φιλοξένησε η κομματική εφημερίδα του Σύριζα.

Στο εν λόγω άρθρο, αφότου με… ευγένεια αναφέρει ότι η τομεάρχης Παιδείας της Νέας Δημοκρατίας, Νίκη Κεραμέως, δήλωσε εντυπωσιασμένη από την έρευνα του ΚΑΝΕΠ και τη θεώρησε σημαντικό εργαλείο εκπαιδευτικής πολιτικής, που πρέπει να αξιοποιηθεί άμεσα, κάνει αναφορά και στην Χρυσή Αυγή.

Συγκεκριμένα, αναφέρεται στα συνεχή δημοσιεύματα που εκφράζουν την λαϊκή κατακραυγή εναντίον των νέων βιβλίων...

Ο Ι. ΜΕΤΑΞΑΣ ΚΑΙ Η ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ – ΒΙΝΤΕΟ

(Διαχρονικό κείμενο του Γ. Δημητρακόπουλου, συνταξιούχου εκπαιδευτικού)

«Η Ελλάς από της 4ης Αυγούστου έγινε κράτος αντικομμουνιστικό, κράτος αντικοινοβουλευτικό, κράτος ολοκληρωτικό, κράτος με βάση αγροτική και εργατική και κατά συνέπειαν κράτος αντιπλουτοκρατικό. Δεν έχει βέβαια κόμμα ιδιαίτερο να κυβερνά. Αλλά κόμμα είναι όλος ο λαός, εκτός από τους αδιόρθωτους κομμουνιστάς και τους αντιδραστικούς παλαιοκομματικούς».
(Ι. Μεταξάς)

Εορτάζουμε σήμερα την Εργατική Πρωτομαγιά, την οποία από της καταστροφικής μεταπολιτεύσεως και εντεύθεν καπηλεύονται οι πάσης φύσεως μαρξιστές, δήθεν «εργατοπατέρες». Την Πρωτομαγιά, που ως «Εθνική Εργατική Εορτή» την καθιέρωσε για πρώτη φορά στην Ελλάδα...

Ζήτω η Πρωτομαγιά των Ελλήνων!

Έλληνα Εργαζόμενε,

Στην Ελλάδα υπάρχουν δύο κόμματα!
Το κόμμα των πολιτικών κομμάτων και η Χρυσή Αυγή!

Από την μία μεριά έχουμε τους εκπρόσωπους της διεθνούς τοκογλυφίας, με τα μνημόνια, την υποταγή και την υπερφορολόγησή, καθώς και την πολιτική των «ανοιχτών συνόρων». Επίσης έχουμε και τους εκπροσώπους του μαρξιστικού εθνομηδενισμού με τα δικά τους μνημόνια. Είναι οι ίδιοι που προωθούν την λαθρομετανάστευση. Οι ίδιοι που θέλουν φτηνό εργατικό δυναμικό...