Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Ιουνίου 28, 2011

Το παγκόσμιο χρέος είναι 42 τρισεκατομμύρια, δηλαδή 42.000 δισεκατομμύρια !


Βαρεθήκαμε τα λόγια, να η ουσία!
Το πραγματικό οικονομικό πρόβλημα και οι ρίζες του!
Το παγκόσμιο χρέος είναι 42 τρισεκατομμύρια, δηλαδή 42.000 δισεκατομμύρια ! Κατ’ άλλους το χρέος είναι πολύ μεγαλύτερο.
Αυτά τα χρήματα “κάποιοι άγνωστοι κύριοι μιας ελίτ ” τα έχουν δανείσει σε 130 περίπου χώρες με ένα εντελώς τοκογλυφικό επιτόκιο.
Αυτοί οι “κύριοι” κρύβονται πίσω από ένα δαιδαλωδες οικονομικό-τραπεζικό δίκτυο που έχουν δημιουργήσει, ώστε κανείς ποτέ να μην ανακαλύπτει σε ποια χώρα ανήκουν οι ίδιοι, σε ποιο θεό πιστεύουν, σε ποια ηθική «πατούν», κρυμμένοι πίσω από την ανωνυμία που δίνουν χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, μορφώματα και τράπεζες.
Πίσω όμως από κάθε ίδρυμα, μόρφωμα ή οτιδήποτε άλλο, βρίσκονται πραγματικά άτομα με όνομα, επίθετο, διεύθυνση κατοικίας και κράτος που διαμένουν και το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι το χρήμα και η πολιτική δύναμη.
Ωστόσο δυο πράγματα είναι σίγουρα…

Έπεσε από την καρέκλα της η Ντόρα Μητσοτάκη... Τυχαίο;


Γρήγορα στην... Εντατική
Να το πάρουμε σαν οιωνό; «Ατύχημα» είχε η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας, Ντόρα Μπακογιάννη, στην συνεδρίαση της επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων για την συζήτηση του Εφαρμοστικού Νόμου. Η κ. Μπακογιάννη πήγε να καθίσει στην καρέκλα της, όμως… έσπασε με αποτέλεσμα να πέσει στο πάτωμα.
Η ανησυχία των παρευρισκομένων ήταν μεγάλη, αλλά η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας σηκώθηκε αμέσως και τους καθησύχασε. Η καρέκλα αλλάχτηκε και η συνεδρίαση συνεχίστηκε κανονικά.
πηγή  STAR.GR

Διαβάστε τον ΕΦΑΡΜΟΣΤΙΚΟ Νόμο με …Σχόλια και Επεξηγήσεις! Θα Ανατριχιάσετε!!!


Διαβάστε τη ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ:
«ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ ΜΕΤΡΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ
ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ 2012 – 2015»

ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α΄
ΤΑΜΕΙΟ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ
ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ
Άρθρο 1
Σύσταση – Σκοπός
Επωνυμία – Έδρα – Διάρκεια
2. Το προϊόν αξιοποίησης χρησιμοποιείται αποκλειστικά για την αποπληρωμή του δημοσίου χρέους της χώρας, σύμφωνα με όσα ορίζονται στην παράγραφο 17 του επόμενου άρθρου.
ΣΧΟΛΙΟ Δηλαδή, ό,τι ξεπουλιέται δηλώνεται ευθύς εξ αρχής ότι πάει κατευθείαν στους τοκογλύφους.
6. Η διάρκεια του Ταμείου είναι έξι (6) έτη από την έναρξη ισχύος του παρόντος νόμου με αποφάσεις του Υπουργού Οικονομικών, που δημοσιεύονται στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, η διάρκεια αυτή μπορεί να παρατείνεται, εφόσον ο σκοπός του Ταμείου δεν έχει εκπληρωθεί.
ΣΧΟΛΙΟ Θα πουλάμε για χρόνια και χρονάκια υπέρ των τοκογλύφων
2, 4 Στο Ταμείο μεταβιβάζονται και περιέρχονται, χωρίς αντάλλαγμα: α) Κατά πλήρη κυριότητα, κινητές αξίες εταιρειών από αυτές .. . .
β)

Μην μασάτε. Προσπαθούν να μας τρομοκρατήσουν με την επιστροφή στην δραχμή. Τα ίδια έλεγαν και για το Σχέδιο Αναν στην Κύπρο….

Επιστρατεύτηκαν ο Σόρος, ο αντιπρόεδρος και διάφοροι άλλοι ντόπιοι και ξένοι, για να μας πείσουν για μια ακόμα φορά ότι το μεσοπρόθεσμο πρέπει να ψηφισθεί ειδάλλως η καταστροφή είναι προ των πυλών…..
“Θα βγούμε από την ζώνη του Ευρώ. Θα έρθει η δραχμή. Ολοι θα καταστραφούμε. Θα βγουν τα τανκς!!!!”
Τα ιδια φίλοι μου, έλεγαν και τότε που γινόταν το δημοψήφισμα στην Κύπρο για το ανθελληνικό Σχέδιο Αναν που τότε έλεγαν ότι είναι μονόδρομος για τους αδερφούς μας Κυπρίους και αν δεν ψηφίσουν ΝΑΙ θα καταστρέφονταν…..
Ο ΓΑΠ και η γνωστή παρέα του και τότε φώναζαν υπέρ του Σχεδίου Αναν. Μάλιστα είχαν βρεί και υποστηρικτές σε ολοκληρό τον θολοπροοδευτικοκουλτουριάρικο προδοτικό κόσμο…..
Ομως οι Κύπριοι δεν μάσησαν…. Με μπροστάρη…

Αυτό το χρώμα θέλουν να πουλήσουμε οι Τροϊκανοί.


Όσα λεφτά και να΄χουν τα θησαυροφυλάκια των ΒορειοΕυρωπαίων, δεν είναι αρκετά για να αλλάξουν το μουντό χρώμα του ουρανού και της θάλασσάς τους.
Γι αυτό θέλουν το δικό μας γαλάζιο.
Ο μόνος τρόπος οι δικές τους παραλίες  να πάρουν τέτοια απόχρωση, είναι με την βοήθεια του...

Βγήκαν πάλι οι παρακρατικοί να κάνουν τη δουλειά τους....

Κουκουλοφλώροι... και για εσάς έρχεται το τέλος

Χριστοδουλάκης: Χαμένη η 15ετία του ΠAΣOK

 
 ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ   Δευτέρα 27-6-2011, σελίδα  19

Του Στεφ. Β. Αναγνώστου


  Mπορεί  η κατάσταση στην πραγματική οικονομία να ήταν  αρνητική, ωστόσο αυτό δεν εμπόδιζε  τον τότε   πρωθυπουργό και πρόεδρο του ΠAΣOK κ. K. Σημίτης  να ισχυρίζεται  ότι η οικονομία μόνο επί ΠAΣOK "πάει καλά"! Μάλιστα την άποψή του αυτή  την  είχε επαναλάβει περί το τέλος του δευτέρου 10ημέρου του Μαΐου στη Βουλή. Το αποτέλεσμα αυτής της επιμονής του κ. Σημίτη ήταν να  έλθουν στην επιφάνεια  στοιχεία και απόψεις  αποκλειστικά από ανθρώπους του ΠΑΣΟΚ καθώς και από το οικονομικό επιτελείο του ΠΑΣΟΚ.
                    
                                 Αποκαλύψεις Χριστοδουλάκη με …Βιβλίο!

Έφαρμοστικός νόμος: Το τέλος της Εθνικής Κυριαρχίας

 Έχουν διαβάσει καλά οι βουλευτές τι θα ψηφίσουν; Την Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011 ψηφίζεται στη Βουλή των Ελλήνων το Μεσοπρόθεσμο...
Τα «ΕΠΙΚΑΙΡΑ» πήραν στα χέρια τους το επίσημο κείμενο του Εφαρμοστικού νόμου που έχει δοθεί στους Έλληνες Βουλευτές και διαβάζοντας τις διατάξεις αναρωτιόμαστε αν οι Βουλευτές που σκέφτονται να τον ψηφίσουν, έχουν μελετήσει ένα προς ένα τα άρθρα του και το περιεχόμενό τους.

Η αξιοποίηση της κρατικής περιουσίας μετατρέπεται ουσιαστικά σε...

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: LEHMAN BROTHERS – ΕΛΛΗΝΙΚΑ CDS. Δεν υπάρχει τέλειο έγκλημα…

Ο ΚΡΙΚΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

Is Greece the ‘next Lehman Brothers’? Είναι η Ελλάδα η επόμενη Lehman Brothers;

Αυτό ήταν πλέον το ζητούμενο από τον περασμένο Μάιο όταν οι αναλυτές έβλεπαν τις απίστευτες ομοιότητες δύο φαινομενικά διαφορετικών περιπτώσεων.
“Greece could certainly be the next Lehman,” Ναι, η Ελλάδα μπορεί σίγουρα να είναι η επόμενη Lehman απαντούσε στο ερώτημα του “The Week” ο  Larry Elliott στην Guardian.
Εάν αυτές οι περιπτώσεις χαρακτηριστούν “εγκλήματα”, τότε η ιδιαιτερότητα τους, όπως ακριβώς ορίζουν οι διωκτικές αρχές, παραπέμπουν σε έρευνες για κοινό δράστη. Η Lehman μεν έχει χαρακτηριστεί “έγκλημα” αν και η σωτηρία του χρηματοπιστωτικού συστήματος έθεσε την δικαστική έρευνα σε δεύτερη μοίρα.
Μα και η περίπτωση των CDS και του μνημονίου κρίνεται ως “έγκλημα” αφού ακόμα και ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχει προαναγγείλει την σύσταση εξεταστικής.
Σήμερα λοιπόν, αποκαλύπτουμε τον συνδετικό κρίκο που...

Διόρισε τον γιό της στους “Special Olympics” με 93.000 το χρόνο!

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΩΝ “SPECIAL OLYMPICS”…..
AΔΙΑΦΟΡΟΣ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΠΑΤΑΛΗΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ…

Η ανάληψη καθηκόντων προέδρου των Special Olympics από τη Γιάννα Δεσποτοπούλου, σύζυγο του Βασίλη Δεσποτόπουλου, προέδρου της ΕΛΠΑ, είχε ως αποτέλεσμα την απομάκρυνση του τέταρτου κατά σειρά εκτελεστικού διευθυντή και των εκτελεστικών μελών που αντιστέκονταν στην ατζέντα της. Μαζί με τον γιο της Ηλία Δεσποτόπουλο, ο οποίος ηγείται του τομέα τεχνολογίας -με τον υψηλότερο προϋπολογισμό της διοργάνωσης με 10,8 εκατ. ευρώ για προμήθειες-, ετοιμάζουν το… οικογενειακό τους beach party στην υγειά των… υπερχρεωμένων!
Ποια είναι όμως η “Σιδηρά Κυρία” των Special Olympics; Η φιλία της οικογένειας Δεσποτοπούλου με...

Το μνημόνιο και η δανειακή σύμβαση, μοιάζουν με παράδεισο μπροστά στην κόλαση του εφαρμοστικού

Οι βουλευτές που θέλουν να ψηφίσουν αυτό το έκτρωμα, αυτήν την προδοσία, τα έχουν διαβάσει στοιχειωδώς αυτά;;
Στον εφαρμοστικό και στο πλαίσιο αξιοποίησης της δημόσιας περιουσίας, δημιουργειται ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «ΤΑΜΕΙΟ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ Α.Ε.» (Ταμείο)
Διαβάστε και φρίξτε..

Επιλέξαμε ορισμένα μόνο σημεία από τον προς ψήφιση εφαρμοστικό νόμο. Αυτά που είδαμε και διαβάσαμε δεν πιστεύαμε ότι υπάρχουν, ότι είναι αλήθεια…
Δείτε τώρα πως θα διοικείται αυτό το ταμείο, πως ορίζονται τα μέλη και πως θα παίρνονται οι αποφάσεις… 

Στις συνεδριάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου του Ταμείου παρίστανται ως παρατηρητές, χωρίς δικαίωμα ψήφου, δύο (2) εκπρόσωποι που προτείνονται από τα κράτη μέλη της Ευρωζώνης και την Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Οι εκπρόσωποι ενημερώνονται πλήρως επί των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης και μπορούν να ζητούν εγγράφως, από το Διοικητικό Συμβούλιο, περαιτέρω πληροφορίες επί θεμάτων που αφορούν τη λειτουργία του Ταμείου.
Ενώ λοιπόν οι εκπρόσωποι της τρόικας δεν έχουν δικαίωμα ψήφου, θα...