Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Ιουλίου 23, 2010

Μελέτη του Ιδρύματος Rockefeller προβλέπει μελλοντική δικτατορία ελεγχόμενη από την ελίτ



Του Paul Joseph Watson (Prison Planet.com)

Παγκόσμιες πανδημίες που σκοτώνουν εκατομμύρια, υποχρεωτική καραντίνα, σημεία ελέγχου, βιομετρικές ταυτότητες, και ένας κόσμος ολοκληρωτικά υπό τον έλεγχο της κυβέρνησης.
Αυτά τα πράγματα δεν προέρχονται από την τελευταίες ταινία επιστημονικής φαντασίας που σπάει τα ταμεία, αλλά αποτελούν μέρος του ‘οράματος’ του Ιδρύματος Ροκφέλερ για το πώς μπορεί να είναι ο κόσμος σε 15-20 χρόνια, στο πλαίσιο μιας Νέας Παγκόσμιας Τάξης που θα ελέγχεται αυστηρά από την ελίτ.


Αυτό είναι ένα από τα τέσσερα σενάρια για το μέλλον του πλανήτη, όπως αναφέρεται στο...

ΝΔ: ούτε να αντιγράψει τις προτάσεις μας δεν μπορεί η κυβέρνηση

Ο εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Πάνος Παναγιωτόπουλος, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Από τις σημερινές διαδοχικές συνεδριάσεις των κυβερνητικών οργάνων το μόνο που έμεινε τελικά είναι το μονότονο υβρεολόγιο του κ. Παπανδρέου σε βάρος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.
Το υβρεολόγιο αυτό αποδεικνύει...

ΑΓΝΟΙΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΟ "ΧΑΠΙ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΗΜΕΡΑΣ"

Πολλές γυναίκες στην Αυστραλία δεν γνωρίζουν ότι μπορούν να προμηθευτούν τα αντισυλληπτικά χαπάκια της "επόμενης μέρας" από τα φαρμακεία χωρίς συνταγή.  Άλλες πάλι, λανθασμένα, πιστεύουν ότι υπάρχει φόβος να προκαλέσουν κάποια γενετική ανωμαλία στο έμβρυο.

Επίσης, επειδή ονομάζεται "the morning - after pill", πολλές πιστεύουν ότι...

Η μεσογειακή διατροφή μειώνει τον κίνδυνο ανάπτυξης καρκίνου του μαστού στις γυναίκες μετά την εμμηνόπαυση.


Ισχυρές ενδείξεις ότι η τήρηση της παραδοσιακής μεσογειακής διατροφής μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο ανάπτυξης καρκίνου του μαστού στις γυναίκες μετά την εμμηνόπαυση, υποστηρίζει νέα μελέτη η οποία δημοσιεύεται στο έγκριτο αμερικανικό περιοδικό διατροφής "American Journal of Clinical Nutrition".

Η έρευνα είναι...

Δολοφονία Γκιόλια: “Μικροαστοί θα σας φάνε τα παιδιά σας”

Σε όλη τη διάρκεια της ανθρώπινης ιστορίας, η αυτοδικία ως έννοια και ως πράξη ασκούσε πάντα μια ιδιαίτερη γοητεία. Ακόμη και στις εποχές όπου είχαν πλέον καθιερωθεί οι θεσμικές αρχές, οι επιφορτισμένες με την απόδοση της δικαιοσύνης, η αυτοδικία συνέχισε να υπάρχει, και μάλιστα να εμπνέει. Οι μυθικοί ήρωες τιμωροί, πολλές φορές αυτόκλητοι, όπως ο Ρομπέν των Δασών, ο Ζορρό, ακόμη και οι σούπερ ήρωες των κόμικς τύπου Spiderman κλπ. αποδεικνύουν του λόγου το αληθές. Όπου δεν πίπτει (θεσμικός) λόγος πίπτει (λαϊκή) ράβδος.
Στη διάρκεια της γερμανικής κατοχής στην Ευρώπη, το ρόλο αυτό (του τιμωρού) τον έπαιξαν τα διάφορα κινήματα αντίστασης που προέκυψαν, άλλα αυθόρμητα και άλλα καθοδηγούμενα.
Αργότερα, στην αναβράζουσα εποχή των 60ς και 70ς,