Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Νοεμβρίου 01, 2010

Τράγκας speaking

Άστραψε και βρόντηξε ο Τράγκας..
"Κατοχική κυβέρνηση"
"Να πάει στις εκλογές και θα πάριε το μήνυμα που του αξίζει"
"Ξέρετε ποιο..."
"Ο ελληνικός λαός...

Ούτε να μιλήσει δεν μπορεί η Τρέμη

Τραυλίζε συνεχώς...

Διαβάζοντας προφανώς το autocue η Τρέμη, έδινε οδηγίες στους τηλεθεατές για το πως θα δώσουν πληροφορίες στις αρχές οι πολίτες για τους συλληφθέντες τρομοκράτες.

Βέβαια,

Εμού του ιδίου: Η...παραγωγή

Θα… μπορούσε και να συμβεί:

Ο πρωθυπουργός συνοδευόμενος από τον υπουργό Οικονομικών, πήγαν στην Πλατεία Συντάγματος να... διαφημίσουν τον Σγουρό. Χιλιάδες κόσμος, κλακαδόροι, εγκάθετοι, φαν, κομματικοί παράγοντες, κυβερνητικά στελέχη, βολεμένοι, δοτοί, τους αποθέωναν!

-Αθηναϊκέ Λαέ…, άρχισε να λέει ο πρωθυπουργός…

-Όλοοοο. Ζήτω… Σήκω Αντρέα για να δεις – το παιδί της Αλλαγής…

-Πράγματι κάναμε Αλλαγή. Την...

Απίστευτο: 700 ευρώ για να κουρευτεί η οικογένεια Παπανδρέου

Αίσθηση προκαλεί η αποκάλυψη του politicsnews.gr, o κ.Παπανδρέου με την σύζυγό του και την κόρη του πήγαν για κούρεμα στον “Χατζή” και πλήρωσαν 700 ευρώ.”Καλά δεν συμπάσχεται με τον ελληνικό λαό που πεινάει”ρώτησε γυναίκα εφοπλιστή τον Έλληνα πρωθυπουργό για να λάβει την ειρωνική του απάντηση: “Γιατί εσείς που κουρεύεστε;”.

Η γυναίκα του εφοπλιστή-δεν είναι γνωστός- απάντησε πως...

Πανό κατά του Μίχα στην παρέλαση

Παραλίγο επεισόδια την Πέμπτη στην παρέλαση για την επέτειο του «ΟΧΙ», όταν εμφανίστηκε ο Γιάννης Μίχας και πήγε να πάρει θέση στην εξέδρα των επισήμων. Απέναντι από την εξέδρα μια ομάδα εργαζομένων στα ναυπηγεία άρχισαν να τον αποδοκιμάζουν, ενώ άνοιξαν ένα πανό που έγραφε:

Το μόνο που πέτυχε ο ΓΑΠ ήταν να αποσυσπειρώσει το ΠΑΣΟΚ

Οι πολιτικές πρακτικές της μεταπολίτευσης με βάση τα δεδομένα που ξέρουμε μέχρι σήμερα είναι πολλές και δοκιμασμένες, μέσα από τις αλλεπάλληλες κυβερνήσεις που προέκυψαν, τις εκλογές που έγιναν και τις διαδικασίες που ακολουθήθηκαν.
Είτε είχαμε εθνικές εκλογές, είτε ευρωεκλογές είτε αυτοδιοικητικές εκλογές τα αντανακλαστικά των κομμάτων και των εκάστοτε ηγεσιών τους , λειτουργούσαν με συγκεκριμένο τρόπο ανάλογα τις πολιτικές συγκυρίες της εποχής, απέναντι σ’ ένα εκλογικό σώμα, που  λίγο πολύ αντιδρούσε με τον ίδιο τρόπο.
Μ’ αυτά και μ’ αυτά, στις προεκλογικές περιόδους, το βασικό μέλημα των κομμάτων ήταν η συσπείρωση των  ψηφοφόρων τους και οι μεταξύ τους διαρροές πάντα με βάση τους εκλογικούς τους στόχους.
Για δεκαετίες το σύστημα λειτουργούσε και οι γενιές των πολιτικών μας ανδρώθηκαν και προσαρμόστηκαν κατάλληλα. Τα προεκλογικά διλήμματα  εναλλάσσονταν και βοηθούντος της τηλεοπτικής και άλλης προπαγάνδας τα αποτελέσματα από τις αντιδράσεις του εκλογικού σώματος ήταν αναμενόμενα.
Το κυβερνών, σήμερα, κόμμα υπήρξε όλα αυτά τα χρόνια πρωτοπόρο σε...

Οι άνθρωποι των ΜΜΕ είναι τα πραγματικά αφεντικά της χώρας…

Μπορεί το πολιτικό κατεστημένο να «κυβερνά» τη χώρα, όμως πάνω και από αυτό υπάρχει ένα μεγαλύτερο αφεντικό και αυτό είναι οι άνθρωποι των ΜΜΕ. Η κοινωνία στο σύνολό της, λειτουργώντας ως ένα σώμα, επηρεάζει τη στάση των επιμέρους μελών της μέσω αυτού που λέμε Κοινή Γνώμη, η οποία αποτελεί κατά κάποιο τρόπο μια συνισταμένη των επιμέρους ατομικών γνωμών. Όμως στη σημερινή εποχή και ειδικότερα στα πολυπληθή αστικά κέντρα, δεν υπάρχει η άμεση εκείνη επαφή των κοινωνών που απαιτείται ώστε να διαμορφώνεται μια κοινή συνισταμένη απόψεων και κοινωνικών στάσεων.
Το ρόλο αυτό τον έχουν αναλάβει τα ΜΜΕ και κυρίως η τηλεόραση, η οποία μπαίνει σε κάθε σπίτι και μεταδίδει την πληροφορία εύκολα, χωρίς να κουράζεται ή να χάνει χρόνο το άτομο. Επομένως...

Ντροπή και αηδία...

Τόσο καιρό φωναζουν όλοι, για το φανατισμό που προάγεται, πρωτίστως από τα ΜΜΕ, τους κονδυλοφόρους αλλά και τους μεγαλοπαράγοντες, των ποδοσφαιρικών, και όχι μόνο, σωματείων.

Ρίξτε μια ματιά στο πρωτοσέλιδο του "ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ" και διαβάστε δηλώσεις:
Μαρινάκης (ιδιοκτήτης ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ): "Γελάω με τα χάλια τους", "Φλώροι είναι και...

Λένε τουλάχιστον και μια αλήθεια...έτσι για ξεκάρφωμα

Τουλάχιστον σε όλα αυτά που γράφει ο 'μικροπολιτικός' λέει και μια αλήθεια..

Για προσέξτε το δημοσίευμα για τους βουλευτές που στηρίζουν τον Παπατόλια.
Λείπει κάποιος;
Θέλετε μια βοήθεια...

Ο κατήφορος του ΤΕΜΠΜΕ

Το γράφημα προέρχεται κατευθείαν από τα στατιστικά στοιχεία του Ταμείου Εγγυοδοσίας Μικρών και Πολύ Μικρών Επιχειρήσεων – ΤΕΜΠΜΕ (www.tempme.gr) και είναι αποκαλυπτικό. Δείχνει την εξέλιξη των εγγυημένων δανείων που χορηγεί το ταμείο σε πολύ μικρές και μικρές επιχειρήσεις (β’ φάση ενίσχυσης ρευστότητας).  Από μερικές χιλιάδες ανά μήνα μόλις ένα χρόνο πριν, έχουμε φτάσει σήμερα τις 40-50 ανά μήνα.
Το γεγονός αυτό καταδεικνύει την κατηφόρα που έχει πάρει το ταμείο εγγυοδοσίας, ίσως ο τελευταίος πνεύμονας που έχει απομείνει για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις.
Θυμίζουμε ότι το ταμείο ήταν «νεκρό» επί ΠΑΣΟΚ μέχρι το 2004, ώσπου και ...

Μεθυσμένος;! Δημαράς σε ραδιοφωνική εκπομπή...Ακούστε και βγάλτε τα συμπεράσματά σας

Το χωριό του ...σεξ!

Οι κάτοικοί του πέφτουν καθημερινά θύματα κακόγουστων αστείων. Αν και διαβιώνουν σε μια ήσυχη χώρα, την Αυστρία, ζουν καθημερινά με ένταση. Αφορμή για την ταλαιπωρία τους αποτελεί το όνομα του χωριού τους, που λέγεται Fucking (στα αγγλικά σημαίνει «κάνω σεξ»)! Έτσι, Βρετανοί και Αμερικανοί εντοπίζουν τα τηλέφωνα των κατοίκων του χωριού και καλούν για να κάνουν φάρσες.
Το χωριό βρίσκεται περίπου τριάντα χιλιόμετρα έξω από το Σάλτσμπουργκ. Το θέμα είναι ότι για να το βρεις πια μπορεί να αντιμετωπίσεις πρόβλημα, αφού κάποιοι επιτήδειοι ενθουσιάζονται προφανώς με τις πινακίδες που φέρουν το «ακατάλληλο» όνομα του χωριού και τις κλέβουν. Η όλη κατάσταση μπορεί να ακούγεται κωμική σε πολλούς, ωστόσο οι...

Η συμμορία ΠΙΣΩ από τον Παπανδρέου

Τα ονόματα αυτών, που μας οδήγησαν στο σφαγείο του ΔΝΤ.
Δεν υπάρχει πλέον Γιωργάκης. Εκείνο το κουτορνίθι, που γνωρίζαμε ως γιο της Μαργαρίτας, "πέθανε". O Forest ΓΑμΠ μάς άφησε χρόνους. Σήμερα υπάρχει ένας αδίστακτος Γιώργος Παπανδρέου, ο οποίος μας κυβερνά με τον πλέον σκληρό και άδικο τρόπο. Διορισμένος τύραννος από τους ξένους κατακτητές της Ελλάδας. Ένας προδότης, ο οποίος συνειδητά —και προφανώς λαμβάνοντας προμήθεια— ξεπουλάει τη χώρα και το μέλλον των Ελλήνων, για να θησαυρίσουν οι διεθνείς τοκογλύφοι. Ο πρώην Γιωργάκης δικαιούται πλέον να ονομάζεται Γιώργος, εφόσον κατόρθωσε και ξεπέρασε ένα ρεκόρ, το οποίο μέχρι τώρα φαινόταν αξεπέραστο.
Είναι πιο ψεύτης και πιο υποταγμένος στα ξένα αφεντικά του ακόμα και από τον παππού του.
Πιο καραγκιόζης από τον ίδιο τον "Γέρο". Τον δοτό πρωθυπουργό των Εγγλέζων. Τον πρωθυπουργό, ο οποίος...

«Λαγός» ο κ. Πάγκαλος;

Τα λέει από μόνος του ή τον «βάζουν να τα πει» για να το … χωνεύουμε σιγά – σιγά!

Χθες συγκεκριμένα μας είπε πως «Δεν αποκλείει αναδιάρθρωση του Χρέους».
«Προτού φτάσουμε στην αναδιάρθρωση του χρέους πρέπει να τελειώσουμε με το έλλειμμα... Τα χρέη υπάρχουν για να αναδιαρθρώνονται» δηλώνει ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Θ. Πάγκαλος, σε συνέντευξή του στο «ΒΗΜΑ της Κυριακής». 
«Μπορεί να το επιδιώξουμε ή να μας προταθεί και να μη μας συμφέρει να το αποτρέψουμε» προσθέτει.
Το ερώτημα που πλανάται σ' όλου μας είναι:

Οξεία πολιτική ανεπάρκεια...

από topsaxtiri.blogspot.com

Γράφει ο Γρηγόρης Ζωγραφάκης

Ο ρόλος της Αντιπολίτευσης από τη Μεταπολίτευση και μετά έχει ταυτιστεί με τη δημαγωγία…Πάντα διάλεγαν οι Αρχηγοί να είναι περισσότερο ευχάριστοι και λιγότεροχρήσιμοι μιας και αυτά που λένε ελάχιστο «βάρος» έχουν….
Οπότε κακώς σήκωσε το γάντι οΠρωθυπουργός που του πέταξε ο κ.Σαμαράς…
Όμως η αντικειμενική πραγματικότητα είναι ότι τα spreads «πετάνε» λόγω της.... αιωρούμενης πολιτικής αστάθειας και οι οικονομικοί στόχοι μοιάζουν απρόσιτοι…
Το καλοκαίρι δόθηκε μια σοβαρή οικονομική ενίσχυση στις Τράπεζες ισόποση με τα χρήματα που θα απαιτούνταν να μπούν στα κρατικά ταμεία μέχρι το τέλος του έτους για να είμαστε εντός των δημοσιονομικών στόχων…Συζητούν εναλλακτικά...

Γελοιοποίηση Τατούλη..

Φοβήθηκε τον Δράκο ο Τατούλης και δεν αντιπαρατίθεται δημόσια μαζί του
Μετά τη δημοσιοποίηση των δημοσκοπήσεων στη Μεσσηνία αλλά και τις αποκαλύψεις που λαμβάνουν χώρας στα blogs (όπως αυτή), φαίνεται ότι ο Τατούλης ανέπτυξε τόσα φοβικά σύνδρομα, που δεν του επιτρέπουν ούτε να σταθεί πρόσωπο με πρόσωπο με τον αντίπαλό του, Δημήτρη Δράκο, στα τηλεοπτικά παράθυρα.

Την Τρίτη ήταν προγραμματισμένη και συμφωνημένη η 'συνύπαρξη' των δύο στο...

Ρόμπα ο Χατζηνικολάου στην ίδια του την εκπομπή

Το κατάπτυστο δημοσίευμα στη Real News που αφορούσε την συμφωνάι Σαμαρά- Δημαρά για στήριξη του τελευταίου, βγήκε σήμερα να διαψεύσει για άλλη μια φορά ο υποψήφιος, 'ανεξάρτητος', περιφερειάρχης Αττικής.

Συγκεκριμένα στη ραδιοφωνική εκπομπή του Χατζηνικολάου είπε τα εξής:
"Συναντήθηκα και με τον Σαμαρά αλλά δεν υπήρξε καμμία συζήτηση για την περιφέρεια, ούτε...

Ελεεινός λαϊκιστής

Δεν πιστεύαμε όταν το βλέπαμε σήμερα το πρωί.

Ο Καρατζαφέρης στο τηλεοπτικό alter ego του, Γιώργο Αυτιά, σαν μεσίτης πολυτελών σπιτιών, κάλεσε τα συνεργεία του σταθμού και τους έκανε μια ξενάγηση στο διαμέρισμα που πρεσέφερε στους 'τροϊκανούς'.
Τραγικό θέαμα...
Ευελπιστούμε να,,,

Κυβέρνηση σε σύγχυση

ΣΕ ΤΕΝΤΩΜΕΝΟ ΣΧΟΙΝΙ βαδίζει η χώρα μία εβδομάδα πριν από τις αυτοδιοικητικές εκλογές. Η κυβέρνηση εμμένει στην πρακτική των επικίνδυνων παιχνιδιών που ενδέχεται να οδηγήσουν σε νέες ακόμη πιο επώδυνες περιπέτειες. Τα πάντα άρχισαν από δύο συνεντεύξεις. Του προέδρου και του αντιπροέδρου της κυβέρνησης. «Τα χρέη υπάρχουν για να αναδιαρθρώνονται», είπε ο Θόδωρος Πάγκαλος την ίδια ώρα που ο πρωθυπουργός ανέφερε ότι «τα σενάρια αυτά ανήκουν σε εκείνους που δεν θέλουν την επιτυχία της χώρας μας. Είναι οι ίδιοι που επένδυαν στη χρεοκοπία της χώρας».



ΣΕ ΑΠΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ...

Δεν ήταν ο Φειδιππίδης αυτός που έτρεξε την κλασική διαδρομή

Αθήνα 490 π.Χ., μία μόνο λέξη μένει για πάντα γραμμένη στην ιστορία και την καρδιά των απανταχού Ελλήνων: «Νενικήκαμεν». Η ηρωικότερη ίσως των λέξεων που χρησιμοποιούμε ακόμα και σήμερα και ειπώθηκε από τον μαραθωνομάχο Ευκλή με την τελευταία του πνοή, φέρνοντας τα χαρμόσυνα νέα για την έκβαση της ναυμαχίας από τον Μαραθώνα έως την Αθήνα πάνοπλος (συνολική απόσταση 42195 μέτρα).
Έχω βαρεθεί να διορθώνω όλους τους ανιστόρητους. Δασκάλους καθηγητές δημοσιογράφους Και το κάνω μόνο για να αποκατασταθεί η ιστορική αλήθεια. Διότι είναι κρίμα άλλος να έτρεξε και άλλος να παίρνει τη δόξα. Πολύ περισσότερο δε όταν...

Μικρή αναβολή...

Μη νομίζετε ότι ξεχαστήκαμε...
Το σκάνδαλο θα το αποκαλύψουμε αύριο νωρίς, νωρίς..
Πήρε μια μικρή αναβολή λόγω...