Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Μαρτίου 06, 2013

Χάζεψαν από την πρέζα και το "τσιγαριλίκι" τα παιδιά των καπιταλιστών του London School of Economics αποκαλώντας τoν Καμίνη "ναζί" και "χρυσαυγίτη" ΒΙΝΤΕΟ

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Κοίτα να δεις κάτι "παράξενα" πράγματα...Οι αναρχοαριστεροί, γόνοι των καπιταλιστών, κάνουν "αντίσταση" στο άνδρο του φιλελευθερισμού!

Ή μήπως προετοιμάζονται για την επόμενη στάση της καριέρας τους που θα είναι Διευθυντής σε μια πολυεθνική ή Υπουργός Κυβέρνησης;

Η γραμμική σχέση άλλωστε κομμουνιστής/αναρχικός -->αριστεροσοσιαλδημοκράτης και μετέπειτα σκληρός καπιταλιστής με μανδύα "φιλολαϊκού" φοριέται πολύ τελευταία!

Δείτε το βίντεο που μόνο γέλια προκαλεί για την εγκεφαλική...ανεπάρκεια των πρωταγωνιστών (και από τις δύο μεριές)

Συνιστώσα του Τσίπρα κατά της ελληνικής ΑΟΖ

Η κομμουνιστική κλίκα υπό την ονομασία Διεθνιστική Εργατική Αριστερά, συνιστώσα του πολυμορφικού εκτρώματος μαρξιστών, λενινιστών, σταλινικών και τροτσκιστών του Σύριζα, που γυρεύει την ψήφο του Ελληνικού Λαού προκειμένου να κυβερνήσει, ετάχθη κατά τρόπο ξεκάθαρο και σαφή κατά της ανακήρυξης ελληνικής ΑΟΖ στο Αιγαίο! Κι αν η θέση αυτή προκαλεί εκνευρισμό και αποστροφή, η τεκμηρίωσή της δημιουργεί οργή και αγανάκτηση. Η ΔΕΑ λοιπόν, μία εκ των συνιστωσών του ανθελληνικού Σύριζα, αδυνατεί να ανταποκριθεί στις οδηγίες του Αλέξη Τσίπρα, για αποφυγή δημόσιας έκφρασης των πραγματικών επιδιώξεων του Σύριζα και λαμβάνει θέση πάνω στο.....

Φίμωση και λογοκρισία ανευ όρων από το καθεστώς..."Ποινικό αδίκημα ο 'ρατσιστικός λόγο' για αλλοδαπούς, ομοφυλόφιλους κτλ"

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Τη διάταξη έφερε φυσικά ο κομισάριος της ΔΗΜΑΡ στην κυβέρνηση, Ρουπακιώτης, με σκοπό τι άλλο, να φιμώσει κάθε ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΦΩΝΗ...
Βέβαια ξεχνούν κάτι οι "αντιρατσιστές - ανθρωπιστές"..με αυτές τις διατάξεις θα γεμίσουν οι φυλακές με μουσουλμάνους, λαθρομετανάστες και ανθέλληνες!

ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΝΙΚΗ

Ποινές χωρίς αναστολή για δράστες ρατσιστικών εγκλημάτων προβλέπει διάταξη του υπουργείου Δικαιοσύνης.
"Η τέλεση της πράξης από μίσος προκαλούμενο λόγω της φυλής, του χρώματος, της θρησκείας, των....

Ο συνήθης διαστρεβλωτής, προπαγανδιστής, ψεύτης Λαζόπουλος βάλει κατά του...Κασιδιάρη και τη Χρυσής Αυγής, εν ονόματι της "Ελληνικής φιλοξενίας"..(Της ποιάς..;)

Κυκλοφορεί ευρέως ένα βίντεο με πρωταγωνιστή τον (Β)Λάκη Λαζόπουλου να μιλά για την φιλοξενία στην Αρχαία Ελλάδα...
Επειδή ο συγκεκριμένος γελωτοποιός αναπαράγει τα συνήθη ψεύδη και τις διαστρεβλώσεις της αριστεροφιλελεύθερης φρασεολογίας ας του θυμίσουμε τα λόγια του Πλάτωνα για το θέμα των ξένων και το πώς πρέπει να αντιμετωπίζονται:

(Αξίζει εδώ να επισημάνουμε ότι "ξένος" για τους Αρχαίους Έλληνες καλούνταν ο ΈΛΛΗΝΑΣ ΑΛΛΗΣ ΠΟΛΗΣ και όχι ο αλλοδαπός που 'τιμητικά' έπαιρνε τον τίτλο "ΒΑΡΒΑΡΟΣ"..)

«Και λοιπόν περί τεσσάρων ειδών ξένων πρέπει να ομιλήσωμεν εδώ.

Το πρώτον είδος είναι πάντοτε θερινοί επισκέπται καθώς τα.....

Πυρά του Χρήστου Παππά κατά της μνημονιακής τριανδρίας..."Είστε εξαρτημένοι από τη δόση και σπέρνετε τον τρόμο.."

Δείτε το βίντεο...

Ο Ηλίας Κασιδιάρης ξεφτιλίζει για άλλη μια φορά τον ΣΚΑΙ και την Τσαπανίδου..

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Μήπως να το ξανασκεφτείτε....φιλελεύθεροι να ξαναβγάλετε τον Ηλία on air live, γιατί μέχρι τώρα κυριολεκτικά..."ρόμπα" σας έχει κάνει..Από τον Ευαγγελάτο, μέχρι την Αντωνοπούλου και τώρα την Τσαπανίδου.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ

Λαθροέποικος που υποτίθεται ότι....απελαύνεται επετέθη και τραυμάτισε ηλικιωμένη μέσα σε ασανσέρ

Χθες το απόγευμα στη Θεσσαλονίκη ένας 38χρονος αλλοδαπός μπήκε σε ασανσέρ πολυκατοικίας μαζί με 77χρονη κι αφού την χτύπησε, πήρε από το λαιμό της μία χρυσή αλυσίδα και ένα σταυρό.

Η ηλικιωμένη πρόλαβε να φωνάξει, ένοικοι της πολυκατοικίας καταδίωξαν τον δράστη, ο οποίος τελικά συνελήφθη από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ.

Σε βάρος του αλλοδαπού εκκρεμεί......

ΚΚΕ: ΤΟ ΜΑΚΡΥ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

KNAT
Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΑΝΤΙΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ


Όπως είναι γνωστό, κατά την προχθεσινή επίσκεψη βουλευτών της Χρυσής Αυγής στο Ηράκλειο της Κρήτης, τα γνωστά μαρξιστικά απόβλητα έκαναν αντισυγκέντρωση (η οποία διαλύθηκε λόγω… βροχής). Εκείνο που δεν είναι γνωστό, είναι ότι το κάλεσμα για την παρακρατική αντισυγκέντρωση το έκανε το ΚΚΕ:
«Οι εργαζόμενοι το νιώθουν κάθε μέρα στο πετσί τους. Η .....

Ο Ερντογάν μοίρασε το Αιγαίο και ο Σαμαράς του υποσχέθηκε στήριξη για την υποψηφιότητα της Τουρκίας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020!!!!!

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ:
“Γαμώ την πίστη σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζια σκατο-Σουλτά Μαχμούτην; Να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρη σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα …την πουτάνα!
Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο”
Υπογραφή
Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκακης
Από το βιβλίο: “Η  γλώσσα και το εικοσιένα”

Ελληνική στήριξη για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020
Η πρώτη από τις 25 συμφωνίες είναι η «Κοινή Διακήρυξη του Πρωθυπουργού της Ελληνικής Δημοκρατίας και του Πρωθυπουργού της Δημοκρατίας της Τουρκίας για τους θερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020 (XXXII Ολυμπιάδα)». Επί της ουσίας, η ελληνική πλευρά δεσμεύθηκε να συνδράμει την Τουρκία με τεχνογνωσία για τη διργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων του 2020 εφ' όσον η γειτονική χώρα αναλάβει τη διοργάνωση της μεγαλύτερης αθλητικής διοργάνωσης.

Διαβάστε όλες τις συμφωνίες που συμφωνήθηκαν στη χθεσινή συνεδρίαση του Ανωτάτου Συμβουλίου Συνεργασίας Ελλάδας - Τουρκίας που έγινε στην Κωνσταντινούπολη.

Έτσι "παλεύει" το προλεταριάτο και η αριστερά των Βορείων Προαστίων!!!!!

Ξεκινάμε λοιπόν πέρσι τα Χριστούγεννα με διακοπές στο χιόνια

Νέα περίπτωση Βούλας Παπαχρήστου... ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΑΓΩΝΕΣ ΣΕ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΤΖΟΥΝΤΟΚΑ ΓΙΑ ''ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΑ'' ΣΧΟΛΙΑ...

Με αποκλεισμό 18 μηνών από πανελλήνια πρωταθλήματα και διεθνείς αγώνες τιμωρήθηκε από την Δικαστική Επιτροπή της ελληνικής ομοσπονδίας Τζούντο, η παγκόσμια πρωταθλήτρια, Ιουλιέτα Μπουκουβάλα! Σύμφωνα με ....