Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Δεκεμβρίου 12, 2012

Έκκληση για τη δημιουργία μιας Παγκόσμιας Κυβέρνησης και μιας Νέας Παγκόσμιας Τάξης έκανε ο Πάπας.

Ο ηγέτης της Καθολικής Εκκλησίας, Πάπας Βενέδικτος XVI, έκανε έκκληση για τη δημιουργία μιας Παγκόσμιας Κυβέρνησης και μιας Νέας Παγκόσμιας Τάξης.

Σε μια ομιλία που έγινε στο Ποντιφικικό Συμβούλιο για τη Δικαιοσύνη και την Ειρήνη, την Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012, ο Πάπας ζήτησε την "κατασκευή μιας παγκόσμιας κοινότητας, με μια αντίστοιχη αρχή", για να υπηρετήσει το «κοινό καλό της ανθρώπινης οικογένειας». 

Ως μέσο υπεράσπισης της.....

ΣΟΚ!!! ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΝΩ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ!!!

Κατατέθηκε σχετική ερώτηση από τον Βουλευτή Ηλία Κασιδιάρη.
 
ΠΡΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ
ΘΕΜΑ: «Κατασπατάληση κοινοτικών και εθνικών πόρων σε προγράμματα ένταξης λαθρομεταναστών στην Ελλάδα»
Ο βουλευτής του Κινήματός μας....

Ανέλαβαν την ευθύνη οι γνωστοί - άγνωστοι παρακρατικοί για την επίθεση στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Βόλο...


ergasia2

Την ανάληψη της ευθύνης για το σπάσιμο στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Βόλο, ανέλαβε με ηλεκτρονικό μύνημα (δε χρειάζεται αν σας πούμε πού...Στη "γιάφκα" τους) η οργάνωση "Πρωτοβουλία για την διάνοιξη πηγάδας στο Βόλο". (αυτή άραγε δεν είναι ρητορική μίσους και εμφυλιακού πολεμικού κλίματος...;) Στο μήνυμα υπήρχαν επισυναπτόμενες και οι συγκεκριμένες φωτογραφίες.

Ακολουθεί αυτούσια η προκύρηξη:

Αναλαμβάνουμε την ευθύνη για.....

Γιατί όλοι πολεμάνε την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ;


Τον τελευταίο καιρό, γινόμαστε μάρτυρες μιας πρωτοφανούς συκοφαντικής επίθεσης εναντίον της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ από το σύνολο του πολιτικού συστήματος, όπως αυτό εκφράζεται τόσο από το σύνολο των λοιπών πολιτικών κομμάτων, όσο και από τη συντριπτική πλειοψηφία των μέσων μαζικής ενημέρωσης. Η επίθεση αυτή ξεκίνησε σε.....

Πειραιώς Σεραφείμ για τέμενος: "Αυτός ο λαός έζησε για 5 αιώνες την τουρκική θηριωδία, θα σηκώσουμε και τζαμί;;"



Δηλώσεις στο τηλεοπτικό κανάλι ΒΒC και στον εδώ ανταποκριτή του, έκανε ο Μητροπολίτης Πειραιώς κ.κ. Σεραφείμ, εντός του εορτάζοντος Ιερού Ναού του Αγίου Νικολάου Πειραιώς αμέσως μετά την πανηγυρική Θεία Λειτουργία κατά την οποία συλλειτούργησε με τον Μητροπολίτη Αιτωλοακαρνανίας κ.κ. Κοσμά.

Ερωτηθείς αρχικά υπό του δημοσιογράφου για την αρνητική εμμονή μας να μην επιτρέπουμε την ανέγερση τεμένους, ο Σεβασμιώτατος δήλωσε:

Η ΝΕΟ-ΛΕΡΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΑΠΕΙΛΕΙ ΜΕ ΝΕΑ ΔΕΚΕΜΒΡΙΑΝΑ

Σε μια νέα προκλητική-εμπρηστική ενέργεια (μετά από τις επίσης προκλητικές-εμπρηστικές ανακοινώσεις της για την επέτειο του θανάτου του Γρηγορόπουλου), προχώρησε η κουκουλοφόρος νεολαία (ή μήπως, νέο-λέρα;) του ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή τις… συνήθεις πλέον επιθέσεις μαρξιστών αλητοκουκουλοφόρων σε αστυνομικούς έξω από την ΑΣΟΕΕ, μετά από επεισόδιο λαθρομετανάστη-λαθρεμπόρου και περαστικής από το σημείο Ελληνίδας. Στην ανακοίνωση της νέο-λέρας του ΣΥΡΙΖΑ, διακηρύσσεται ότι «οι μέρες της ανατροπής θα ξημερώσουν», κάτι που σημαίνει πως η τσογλαναρία των αμερικανοκομμουνιστών απειλεί ευθέως με νέα Δεκεμβριανά! Ιδού η σχετική ανακοίνωση:

Ασταμάτητη η Χρυσή Αυγή με 12,1%, τρίτο κόμμα με διαφορά

Νέα επιβεβαίωση της εδραίωσης του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος στην ελληνική κοινωνία από την δημοσκόπηση της MRB. Η νέα αυτή δημοσκόπηση δείχνει ότι αν διεξάγονταν σήμερα εκλογές, η Χρυσή Αυγή θα ήταν τρίτο κόμμα με αισθητή διαφορά από το τέταρτο. Η έρευνα της συγκεκριμένης εταιρίας διεξήχθη από τις 27 Νοεμβρίου - 6 Δεκεμβρίου σε δείγμα 2000 ατόμων, ενώ λίγες μέρες μετά ξέσπασε σοβαρή εσωκομματική κρίση που φτάνει στα όρια της διάλυσης στο κόμμα του Καμμένου τους Ανεξάρτητους Έλληνες. Σύμφωνα με έγκυρες ιστοσελίδες, τουλάχιστον το 50% των ψηφοφόρων των ΑΝ.ΕΛ. είναι έτοιμο να μεταπηδήσει στην Χρυσή Αυγή.
Στην εκτίμηση ψήφου, ο Σύριζα προηγείται με ποσοστό 28,7%, ακολουθούν η Νέα Δημοκρατία με 26,1%, η Χρυσή Αυγή με 12,1%, το ΠΑΣΟΚ με 7,8%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 7,1%, η Δημοκρατική Αριστερά 5,7%, το ΚΚΕ 5,4%, οι Οικολόγοι Πράσινοι με 3,1% και Άλλο Κόμμα 4%.

Τα μνημονιακά κόμματα όπως και κάτι.....

Η Αριστερά της......χλιδής

Η φράση: "να βάλω ένα κεραμίδι πάνω από το κεφάλι μου" εκφράζει απόλυτα πολλούς από τους βουλευτές του κοινοβουλίου. Κάποιοι όμως όπως φαίνεται από το πόθεν έσχες τους ήθελαν πολλά κεραμίδια....

Πρωταθλητής φαίνεται να είναι ο Κωνσταντίνος Αγοραστός με 37 ακίνητα! Τότε ήταν βουλευτής της ΝΔ, σήμερα είναι περιφερειάρχης Θεσσαλίας.

 Ο.....

ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΠΑΕΙ ΠΟΛΕΜΟ... 11.350 κατευθυνόμενες βόμβες ζήτησε από τις ΗΠΑ! Η μεγαλύτερη παραγγελία της Ιστορίας!

Το Υπουργείο Άμυνας του Ισραήλ έκανε παραγγελία στις ΗΠΑ για την προμήθεια βομβών αεροπορίας και σύνολα (κιτ) μετατροπής πυρομαχικών ελεύθερης πτώσης σε τροποποιούμενα.
Το ποσό της εν δυνάμει συμφωνίας, η οποία τώρα πρέπει να εγκριθεί από το Κογκρέσο των ΗΠΑ, υπολογίζεται στο ύψος των 647 εκατ. δολαρίων. Η αγορά βομβών υποτίθεται ότι πρέπει να αναπληρώσει τα αποθέματα πυρομαχικών της Αεροπορίας του Ισραήλ μετά την επιχείρηση «Νεφώδης Πυλώνας», αλλά είναι ... τριάντα φορές περισσότερα τα όπλα που ζητούνται! Είναι ηλίου φαεινότερο ότι για κάτι άλλο, πολύ μεγαλύτερο τα χρειάζονται..
Η συνολική παραγγελία αφορά.....

Υπουργός του Ισραήλ: Όσοι μας φέρνουν δυσκολία, τους χαρακτηρίζουμε αντισημίτες! -ΒΙΝΤΕΟ

Κυνική και δίχως ίχνος ντροπής η ομολογία της εβραίας συγγραφέως Shulamit Aloni, πρώην υπουργού του Ισραήλ. Στην συνέντευξη σε αμερικανικό μέσο η Shulamit Aloni δηλώνει ότι συνήθης τακτική των Ισραηλινών είναι να κατηγορούν για αντισημιτισμό όλους όσους φέρνουν σε δυσκολία το Ισραήλ και να επικαλούνται πάντα το "ολοκαύτωμα". "Είναι ένα τέχνασμα που χρησιμοποιούμε πάντα με επιτυχία" επιβεβαιώνει με κυνισμό η εβραία. Πρόκειται για μια πάγια τακτική (τρυκ όπως παραδέχεται η κα Aloni), την οποία έχουν υποστεί στο πετσί τους αρκετοί που έχουν ριχθεί στην πυρά ως... "αντισημίτες"!
Διαβάστε την απομαγνητοφώνηση και δείτε το σχετικό βίντεο: