Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Μαρτίου 10, 2011

Απίστευτο ντοκουμέντο... Τούρκοι "αξιωματικοί" υπεύθυνοι ασφαλείας του Νταβούτογλου στη Θράκη.

  Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΑΠΟΤΥΠΩΜΕΝΗ ΣΕ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ...



Προσέξτε... δεν είναι ακόμη μια φωτογραφια! Πρόκεται για φωτογραφία από την χθεσινοβραδυνή και υποτιθέμενα ιδιωτική επίσκεψη του Νταβούτογλου στην Θράκη, που ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ! Διακρίνονται εμφανώς αγνώστου ταυτότητος "άνδρες ασφαλείας" οι οποίοι φορούν κίτρινα φωσφοριζέ γιλέκα (για να ξεχωρίζουν από το πλήθος) στων οποίων την πλάτη, όπως διακρίνεται σε μιά εκ των φωτογραφιών, αναγράφεται η λέξη GOVERLi στα τούρκικα. Σε ελεύθερη μετάφραση η λέξη GOVERLi σημαίνει...

Από πότε η ΕΣΗΕΑ προβλέπει για τα μέλη της κατώτατο μισθό 2.000 ευρώ ?

Και μάλιστα για κάθε ΜΜΕ ξεχωριστά...
Η  Χριστιανή Κοραή  που βρίσκεται στη θέση 39 στη λίστα των κουρασμένων αγοροκόριτσων που απασχολούνται (λέμε τώρα) στον 9,84 FM για  την διατύπωση  "2046/μηνα.. Μία από τους 19 πολιτικούς συντάκτες . Συμμετοχή με ένα σχόλιο".. απαντά. 
  "2046/μήνα". Αληθές. Όμως το ποσόν αφορά μικτά, χωρίς δώρα Χριστουγέννων, Πάσχα και επίδομα άδειας. Κατώτερο ακόμη και της σύμβασης που προέβλεπε η ΕΣΗΕΑ.

P.s.Με για της με χαρά της τον άλλο μισθό που παίρνει στην ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΊΑ.
Όταν όμως η κατά δήλωσή της η Αριστερή και Χριστιανή  Κοραή θεωρεί  2 χιλιάρικα (εξτραδάκι) πενταροδεκάρες, είναι  για ..

Ποιος πουλάει Χατζηνικολάου, Μάκη, Χαρδαβέλλα, Νικολούλη και Αυτιά στην Κύπρο;

Ένα εξωφρενικό γεγονός που χρειάζεται άμεση εισαγγελική παρέμβαση και έρευνα από το πρώην ΣΔΟΕ είναι αυτό που συμβαίνει με το ALTER Ελλάδας και το κανάλι EXTRA T.V. Κύπρου.
Ενώ οι εργαζόμενοι στο ALTER έχουν να πληρωθούν από τον Δεκέμβριο του 2010 ολόκληρο το πρόγραμμα του σταθμού, ατόφιο και καθημερινά, μεταδίδεται από τον τηλεοπτικό σταθμό παγκύπριας εμβέλειας EXTRA T.V. από το τέλος του Δεκέμβρη 2010.
Σε επίσημο τιμοκατάλογο για τα διαφημιστικά σποτ που προβάλλονται από τον σταθμό αυτό ορίζεται η τιμή των...

περί «πακέτου»

Ο Πρωθυπουργός μίλησε για «λύση πακέτο» σε ότι αφορά στην οικονομική κρίση και τις συνέπειές της (έλλειψη ρευστότητας, υπερβολικός δανεισμός, έλλειψη ανταγωνιστικότητας, επιτόκια θανάτου κλπ). Μια λύση όχι μόνο για την Ελλάδα, ούτε μόνον για την Ιρλανδία, αλλά ίδια τακτική και όρους για όλους.
Θεωρητικά, η λύση πακέτο είναι στη σωστή κατεύθυνση, μια και τα προβλήματα της ελληνικής οικονομίας είναι σαφώς μεγαλύτερα και δυσκολότερα από τη Ιρλανδίας ή και της Πορτογαλίας.
Ωστόσο,

ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΗ "ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ" ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Συντονισμένη προσπάθεια "εξαφάνισης" της Ελλάδας ή τυχαίο ανθρώπινο λάθος; Όσο και καλοπροαίρετος να είναι κάποιος δεν μπορεί να παρά να μην πάει ο νους του στο... πονηρό, όταν δεν υπάρχει ούτε για δείγμα η επιλογής της "Ελλάδας".
Εάν κάποιος θελήσει να...

Με ποιόν δημοσιογράφο κάθησε απέναντι ο Αφέντης Νταβούτογλου σε γεύμα που παρέθεσε η Τουρκική Πρεσβεία;

Φωτογραφία από το δείπνο...
Ποιός κάθεται απέναντι από τον Νταβούτογλου;

Ρηξικέλευθη πρόταση από τον πρώην Πρόεδρο του Αρείου Πάγου, δικηγόρο Κυριάκο Κόκκινο: "Έκτακτη εισφορά σε κυβερνητικούς βουλευτές από το 1974"

Μία πρόταση: Να θεσπισθεί έκτακτη εισφορά σε όλα τα κυβερνητικά στελέχη , που συμμετείχαν σε κυβερνήσεις από το 1974 έως σήμερα, καθώς επίσης και σε όλους τους βουλευτές, που...

Νόμιζετε ότι τώρα ο ΣΚΑΙ άρχισε την προπαγάνδα του για το 1821..; Λάθος... Για κοιτάξτε τι έλεγαν στο κεντρικό του δελτίου ειδήσεων το 2009 για την επανάσταση του 1821

Δείτε...

Τα παρακάτω τραγούδια είναι επικίνδυνα και καλλιεργούν 'εχθροπάθεια' οπότε...

..μην τολμήσει κανένας μαθητής και τα πει σε σχολική εκδήλωση, εν όψει της εορτής της 25ης Μαρτίου, γιατί η Αννούλα - Bilderberg με τον Χάρη -Π@π@ρη Καστανίδη θα τον στείλει στο αυτόφωρο

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Δεύτερος νεκρός από το κρύο στην Αθήνα

Φωτορεπορτάζ από το tsantiri ακατάλληλο για ευαίσθητα στομάχια..

Ι. Βρούτσης: "ΟΙ ΑΥΤΑΡΧΙΚΕΣ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΓΟΥΝ ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ, ΑΔΙΑΚΡΙΤΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΛΟΓΟ ΑΔΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΗΣΙΩΤΕΣ, ΤΕΛΙΚΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΑΝ"

"Η Ν.Δ., με απόλυτο σεβασμό και συνέπεια στο Σύνταγμα, στους αυτοδιοικητικούς θεσμούς, στους παραγωγικούς φορείς και τους κατοίκους των νησιών, καταψήφισε σήμερα στη Βουλή την επίμαχη τροπολογία που αφορά στην απαγόρευση δόμησης στα μικρά νησιά του Αιγαίου.

Υπενθυμίζεται, ότι...

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ!!! Σας αποκαλύπτουμε το πλακάτ με το οποίο θα διαδηλώσουν οι ΚανακοΠαπαγιάννηδες έξω απ' το σπίτι του Καραμανλή


Όπως ανακοίνωσαν, με καθυστέρηση ημερών μιας και το έχουμε γράψει εδώ και δυο βδομάδες (κι ας κάνει γκάλοπ ο εκβιαστής), μέσα από την εκπομπή τους οι Κανακοσερβετάδες, η επόμενη διαμαρτυρία των 500 "αυθόρμητα" κατευθυνόμενων συνταξιούχων θα γίνει την Κυριακή 13 Μαρτίου στις 1 μμ έξω απ' το σπίτι του Καραμανλή.
Σύμφωνα με πληροφορίες,

Όχι στον εκπαιδευτικό "Αττίλα" της Διαμαντοπούλου



Η ε΄ρωτηση του Ντινόπουλου στη Βουλή για το αφορολόγητο πετρέλειο της "FOLLI-FOLLIE"

Διαβάστε τη....(Με υπογραφή Παπακωνσταντίνου βεβαιώς, βεβαίως)

Τους ξεφτίλισε όλους ο Καμμένος στη Βουλή και περισσότερο από όλους τον Χριστιανομάχο, βουλευτή του Πα.Σο.Κ., Σηφουνάκη... Συγκλονιστικό βίντεο

Η νέα ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων...

Αρχηγός ΓΕΕΘΑ: Πτέραρχος Ιωάννης Γιάγκος.
Αρχηγός ΓΕΝ: Αντιναύαρχος Δημήτριος Ελευσινιώτης.
Αρχηγός ΓΕΣ: Αντιστράτηγος Φραγκούλης Φράγκος.
Αρχηγός ΓΕΑ Αντιπτέραρχος Βασίλειος Κλόκοζας.
Αρχηγός Τακτικής Αεροπορίας και Διοικητής του CAOC-7:

Όλες οι παρατάξεις στο πλευρό του Βασίλη Μιχαλολιάκου σε κοινό αγώνα για τα παιδιά του Πειραιά



http://images.inews.gr/152/me-koinoniki-antepithesi-apanta-o-vasilis-michaloliakos-stis-antikoinonikes-domes-tou-mnimoniou.jpgΥπερκομματική συμμαχία για την προάσπιση των σχολείων του Πειραιά, ενάντια στις επιταγές του μνημονίου και του Καλλικράτη που προβλέπει συγχώνευση και μείωση των σχολικών συγκροτημάτων. Η ουσία της κοινής δράσης των παρατάξεων για την προάσπιση της παιδείας αντικατοπτρίζεται γλαφυρά στην φράση του δημάρχου κατά την ομιλία του για το θέμα: “Έχουμε μία πολιτική μνημονίου που επιτάσσει την μείωση των σχολείων. Σε αυτές τις επιταγές υπάρχει μόνο μία απάντηση που είναι και η σαφής πολιτική μας κατεύθυνση: Εμείς δεν γκρεμίζουμε σχολεία, αντίθετα, χτίζουμε καινούρια“.

Η συνέχεια στο olympia.gr

Χατζηνικολάου: Πιέζει, φωνάζει αλλά κανείς δεν ακούει...

"Εγώ δεν φεύγω από το ΑΛΤΕΡ"
"Θα κλείσω τελευταίος την πόρτα"
"Αλλά αν κάποιοι, και είναι πολλοί θέλουν να κλείσουν το κανάλι επειδή είναι ελεύθερο (κάτσε ρε Νικολάκη...σιγά τον Independent), εγώ θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου για να το κρατήσω ανοιχτό"

και συνέχισε με μια παράκληση στους ακροατές..

Εξοργιστικό:Oι μέχρι τώρα υποψήφιοι προς απέλαση συνομιλούσαν απευθείας με κορυφαίους υπουργούς και μάλιστα ικανοποιήθηκαν τα αιτήματα τους



Να μας πουν οι ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ "αλληλέγγυοι" πώς γίνεται να χοροπηδάνε σαν κατσίκια κάποιοι που...είχαν να φάνε ενάμιση μήνα:

Η συνέχεια στο anti-ntp.blogspot.com

ΞΕΒΡΑΚΩΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΑΡΑΔΕΣ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ,ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΠΩΣ "ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ,ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΛΕΦΤΑ"!


Το βασικό "επιχείρημα" των απατεώνων του Λαος προκειμένου να βγάλουν από πάνω τους τη...ρετσινιά του Μνημονίου,είναι πως τάχα εκείνοι,όταν ήρθε στη Βουλή το κρίσιμο νομοσχέδιο προς ψήφιση,δεν ψήφισαν τα πάντα,αλλά...ΜΟΝΟ ΤΑ ΑΡΘΡΑ 1,6 ΚΑΙ 7!

ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΑΤΕ ΟΜΩΣ ΠΟΤΕ,ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΛΕΝΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ (ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ);

Δείτε το εδώ και προσέξτε τις υπογραμμίσεις που κάναμε:

"Μυρίζει στήσιμο" κρατικός διαγωνισμός με εκατομμύρια ευρώ

Ένα σκάνδαλο ακόμη «τρέχει», αυτή τη φορά στον χώρο των Κοινωνικών Ασφαλίσεων, που… εκσυγχρονίζεται. Κι αυτή τη φορά, το σύστημα δείχνει να είναι αρκετά σάπιο, αφού τελικά «Γιάννης πίνει, Γιάννης κερνάει», αλλά όπως πάντα ο λαός πληρώνει...
Συγκεκριμένα, στέλεχος επιχείρησης δημοσίου φορέα, διορισμένος από τον υπουργό Απασχόλησης και Κοινωνικής Ασφάλισης, είναι ταυτόχρονα και μέλος του Δ.Σ. εταιρείας που «κυνηγάει» την ανάθεση έργου ύψους 2.686.320 €.

Το ιστορικό