Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Αυγούστου 04, 2013

Η Χρυσή Αυγή είναι ακραία....;!:! Όταν οι Συριζαίοι δηλώνουν ότι θα βάλουν τους εφοπλιστές στα κάτεργα να σπάνε πέτρες τι είναι...;!

Από άρθρο στο προπαγανδιστικό όργανο του ΣΥΡΙΖΑ, "ΑΥΓΗ"


Υ.Γ.
Όποιος τολμήσει να....μιλήσει για..Γκούλαγκ, να του κοπεί η....

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ – ΣΟΚ ΑΠΟ ΓΑΛΛΟ ΟΜΗΡΟ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΩΝ ΠΟΥ ΣΩΘΗΚΕ: « ΡΙΧΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΣΤΑ ΣΚΥΛΙΑ…. »


906ee85c30e6c4b7b42b578f7ac39e71_Mσ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Ναι ρε μαζάνθρωπε που απορείς.... αυτούς στηρίζουν οι ανθέλληνες ελληνόφωνοι πολιτικοί.
 
Ο 34χρονος γάλλος Jonathan Alpeyrie φωτορεπόρτερ του πρακτορείου Polaris κρατήθηκε όμηρος από τους αντάρτες στη Συρία για 81 ημέρες μετά την απαγωγή του στις 29 Απριλίου 2013.Απελευθερώθηκε στις 20 Ιουλίου. Σύμφωνα με τους Ρεπόρτερ χωρίς σύνορα τουλάχιστον 15 δημοσιογράφοι « εξαφανίστηκαν » στη Συρία. Παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό PARIS MATCH (31/ 07/2013). Παρ’όλη τη στράτευσή του με την πλευρά της ένοπλης αντιπολίτευσης την οποία και κάλυπτε δημοσιογραφικά από το 2012, έφτασε η στιγμή που και ο ίδιος είδε μια πλευρά του πραγματικού τους προσώπου. Αν και.....

Το Εθνικό Καθεστώς της 4ης Αυγούστου και ο Ιωάννης Μεταξάς - ΒΙΝΤΕΟ, ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ

«Τέσσερα άστρα γύρω-γύρω
Κι είναι στη μέση ήλιος λαμπρός
Τέσσερα χρόνια όλο μύρο
Κι ο ήλιος ο Αρχηγός».
 
«Έχω πίστη στον Χριστούλη
Σεβασμό στον Βασιλιά
Σαν μεγάλο πατερούλη
Αγαπώ τον Μεταξά».

Τα παραπάνω ποιήματα, το 1ο αφιερωμένο στα 4 χρόνια διακυβερνήσεως της χώρας από το Εθνικό Καθεστώς της 4ης Αυγούστου και το 2ο αφιερωμένο στον Εθνικό Κυβερνήτη Ι. Μεταξά, είναι γραμμένα από τον Μίκη Θεοδωράκη, μέλος τότε της νεολαίας Μεταξά.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ - ΑΦΙΕΡΩΜΑ

Ανίερες συμμαχίες συστημικών κομμάτων για την αναχαίτιση της Χρυσής Αυγής


Ο μεγαλύτερος φόβος των συστημικών κομμάτων ακούει στο όνομα Χρυσή Αυγή και οι επερχόμενες δημοτικές εκλογές έχουν γεμίσει ανησυχία τα κομματικά επιτελεία του λεγόμενου «δημοκρατικού» τόξου τα οποία ψάχνουν τρόπους για να αποτρέψουν την ανάληψη της διοίκησης μεγάλων δήμων από τον Λαϊκό Σύνδεσμο. Ένα τέτοιο αποτέλεσμα ισοδυναμεί με τεράστια πολιτική ήττα για τον «δημοκρατικό» πολιτικό κόσμο προκαλώντας σεισμό στο καθεστώς και φαίνεται ξεκάθαρα ότι οι αυτοδιοικητικές εκλογές σε πολλούς δήμους θα είναι μια πρόβα νυφικού για την επερχόμενη συγκυβέρνηση του μνημονίου ΝΔ - Σύριζα.

Οι πάντες πλέον κατανοούν πως .....

Ψέμα θα είναι...Δολοφονική απόπειρα από 4 αλβανούς (17 έως 21) εναντίον Ελλήνων σε μπαρ των Νοτίων Προαστίων

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Να πάρουν άμεσα ελληνική ιθαγένεια

Τέσσερις νεαροί Αλβανοί συνελήφθησαν για το αιματηρό επεισόδιο που σημειώθηκε χθες τα ξημερώματα σε μπαρ στην οδό Συγγρού...

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι τέσσερις Αλβανοί, ηλικίας 18, 20, 21 και 17 χρονών, μετά από φραστικό επεισόδιο που είχαν με τους υπαλλήλους του καταστήματος τραυμάτισαν με αιχμηρό αντικείμενο τρία άτομα, δύο 21χρονους και έναν 36χρονο.
Οι τρεις τραυματίες μεταφέρθηκαν στα.....

Ανάλυση “Επίκαιρα”: Η Χρυσή Αυγή στοιχειώνει το “συνταγματικό τόξο”

Απειλεί να «καταπιεί» δημοσκοπικά τη ΝΔ - Από τη Βαϊμάρη στην Ελλάδα της σκληρής λιτότητας και ανεργίας

Η Ελλάδα δεν είναι Βαϊμάρη, αν και κάποιοι φοβούνται ότι μπορεί και στη χώρα μας να γίνει κάτι αντίστοιχο με τη Γερμανία του Μεσοπολέμου. Η άνοδος της Χρυσής Αυγής, του κόμματος του οποίου ηγείται ο Νίκος Μιχαλολιάκος, τάραξε τα λιμνάζοντα - βαλτωμένα για την ακρίβεια - ύδατα της Μεταπολίτευσης. Η είσοδός της στην κεντρική πολιτική σκηνή, που έγινε με εφαλτήριο τις δημοτικές εκλογές του 2010, δεν ανησύχησε έγκαιρα το πολιτικό σύστημα. Τώρα το «σύστημα», καθημαγμένο και απαξιωμένο αππο το Μνημόνιο, τρέχει πίσω της, προσπαθώντας να την πολεμήσει, δίχως να έχει τα κατάλληλα όπλα αλλά, το κυριότερο, χωρίς να διαθέτει την ανάλογη στρατηγική.
Το φάντασμα της Χρυσής Αυγής στοιχειώνει τις δημοσκοπήσεις και τους σχεδιασμούς των κομμάτων. Κάποιοι υποστηρίζουν ότι,

Αρχισυντάκτης του News247: "Θέστε εδώ και τώρα τη Χρυσή Αυγή εκτος νόμου να ησυχάσουμε"

 Αυτοί είναι οι "διαμορφωτές" της κοινής γνώμης!

Ανάμεσα σε έναν λίβελο από συκοφαντίες και μπαγιάτικης "ναζιστικής" προπαγάνδας ο Αρχισυντάκτης του News247, Χωριανόπουλος σε άρθρο του, συνταυτιζόμενος πλήρως με διάφορα σιωνιστικά χειραγωγούμενα όργανα των παγκόσμιων εξουσιαστών (Μουίζνιεκς, Λόντερ κτλ), επιτακτικά ζητά από την πολιτεία να θέσει εκτός νόμου τη Χρυσή Αυγή, ακόμη και αν χρειαστεί να.......γίνει αναθεώρηση Συντάγματος!

Στο άρθρο του αποπνέει που ο εσμός της ιδεολογίας του διεθνισμού ενός ακόμη μπολσεβίκου των ΜΜΕ, (Λίγο πριν τις εκλογές της 17ης Ιουνίου ευχόταν η ρητορεία του Τσίπρα να μην ένα πυροτέχνημα όπως του Α. Παπανδρέου το 1981) γίνεται ακόμη και επίκληση για ανάλογη συμπεριφορά στα μέλη της Χρυσής Αυγής, όπως αυτή του Γ. Καμίνη αν τυχόν τολμήσουν να προβούν σε κοινωνικής αλληλεγγύης έργο υπέρ των Ελλήνων.


Μεταφέρουμε λοιπόν εμείς οι...."φασίστες" το κείμενο για να βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα.

Πόσα περιστατικά βίας πρέπει να σημειωθούν, πόσες θλιβερές στιγμές στο κοινοβούλιο, πόσες παραστάσεις «μόνο για Έλληνες» είναι αρκετές για να....

Παρέμβαση Ηλία Καισιδιάρη στο extra3 για τις φωτιές στο Μαρκόπουλο και την ανάλγητο προϊστάμενο του Υπουργείου Ανασφάλειας του Πολίτη, Δένδια

Δείτε το βίντεο:

Νέα ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ επίθεση: Λογομαχία Ελλήνων με αλλοδαπούς...Οι λαθρομετανάστες έβγαλαν μαχαίρια και τραυματίσαν τους συμπατριώτες μας


Αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε τα ξημερώματα σε μπαρ της Θεσσαλονίκης, όταν τρεις άνδρες οι δυο ηλικίας 21 ετών και ο τρίτος 36 ετών τραυματίστηκαν με μαχαίρι από παρέα αλλοδαπών, έπειτα από φραστικό επεισόδιο.

Οι τρεις τραυματίες μεταφέρθηκαν στα ...

Ένας "Λούλης" κρίνει τη Χρυσή Αυγή....

Ο θιασώτης της θεωρίας του "κέντρου" (επί Καραμανλή), της πιο στεγανοποιημένης μορφής μαζοποίησης του νεοέλληνα - αστικομαζάνθρωπου που τον μετέτρεψε από άνθρωπο με έστω κάποια ψήγματα ιδεολογικού προσανατολισμού σε έναν περιφερόμενο κινητό φάκελο πλήρως χειραγωγημένο από την πρόσκαιρη προπαγάνδα, έρχεται με έναν γραφικό κείμενό του να μας "εξηγήσει" γιατί γιγαντώνεται η Χρυσή Αυγή.

Σας το παραθέτουμε το άρθρο του "επικοινωνιολόγου" στην "Ημερησία" όχι για να προβληματιστείτε αλλά για να κατανοήσετε πόσο έκδηλος είναι πια ο τρόμος του συστήματος από τη ραγδαία άνοδο του Εθνικιστικού Κινήματος...

Το «φαινόμενο Χρυσή Αυγή» έχει προσφάτως γίνει και πάλι επίκαιρο είτε με .....

Βίκτωρ Ουγκώ: Ένας υμνητής της Ελληνικής Εθνικής Ιδέας

Βίκτωρ Ουγκώ
Ο μεγάλος μυθιστοριογράφος και ποιητής Βίκτωρ Ουγκώ (1802-1885) υπήρξε ένας συνεπής αναγνώστης των Αρχαίων Ελλήνων συγγραφέων και ανυπόκριτος θαυμαστής τους. Στα γραπτά του έκανε δεκάδες κολακευτικές αναφορές στα έργα τους, τα οποία και τοποθετούσε στην κορυφή της παγκόσμιας λογοτεχνίας. Π.χ. έγραφε για τον Όμηρο

"Ο 'Ομηρος είναι η μεγαλοφυΐα που λύνει αυτό το ωραίο πρόβλημα της Τέχνης, το ωραιότερο ίσως απ΄όλα, την αληθινή απεικόνιση της ανθρωπότητας, που κατορθώνεται με την μεγέθυνση του ανθρώπου, δηλαδή με την γενεσιουργία του πραγματικού μέσα στο ιδανικό. Μύθος και Ιστορία υπόθεση και παράδοση, χίμαιρα και επιστήμη, συνθέτουν τον Όμηρο. Δεν έχει βάθος και γελάει. όλα τα βάθη των παλαιών εποχών μετακινούνται, αχτινοβολούν φωτισμένα, στο απλόχερο γλαυκό διάστημα του πνεύματος αυτού..." 

"Ο Ελληνικός πολιτισμός με.....