Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Σεπτεμβρίου 10, 2011

ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ ΑΠΑΙΤΟΥΝ… ΟΙ ΠΟΥΡΝΑΡΟΚΑΛΛΙΕΡΓΗΤΕΣ!


Μεγάλος «καημός» ενέσκηψε για το κόμμα των Οικολόγων Πράσινων ή ορθότερα πουρναροκαλλιεργητών. Ως «γνήσιος» εκπρόσωπος στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο όχι, βεβαίως, των Ελλήνων πολιτών αλλά του κρατιδίου των Σκοπίων (σημ: το εν λόγω  κόμμα, μέσω του Τρεμόπουλου, ψήφισε υπέρ της ένταξης των Σκοπίων στην ΕΕ και είναι υπέρ της αναγνώρισής του ως «Μακεδονία»), τώρα δηλώνει εμμέσως και σαφώς προστάτης (το περιμέναμε πώς και τί) και των … «εργασιακών» δήθεν δικαιωμάτων των μεταναστών, δικαιωμάτων που υποκρύπτουν την ελληνοποίηση χιλιάδων μεταναστών. Το καλυπτόμενο, από τον μανδύα της ψευτο-φυσιολατρικής και οικολογικής του ιδεολογίας, κόμμα («σώστε τα βλίτα, τα ραδίκια και τα μπιζέλια» κλπ) ανησυχεί πολύ για τα...

Δείτε πρώτοι το νέο σήμα του ΑΝΤ1....

Στα πλαία της Ελληνοτουρκικής "φιλίας"...

Αυτό είναι το αληθινό πρόσωπο της Σπάρτης και όχι ότι σας παρουσιάζουν οι ανθέλληνες στα ΜΜΕ. Μια πόλη ΔΟΞΑΣ και ΤΙΜΗΣ

Ποια Εταιρεία Πληροφορικής άραγε κατασκευάζει και συντηρεί το Λογισμικό στο Υπουργείο Οικονομικών ;

Διαβάστε για να καταλάβετε πώς ο "Θείος" κάνει κουμάντο ακόμη....

Υπάρχει κάτι που ενώνει τον Τριανταφυλλόπουλο και τον Καρατζαφέρη;

Μη βιαστείτε να απαντήσετε....

Γ. Α. Παπανδρέου: ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ για ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ – Ολόκληρο “Το Σχέδιο αναταραχής και διάλυσης της χώρας”.


Η αλήθεια είναι πως ο ελληνικός λαός έχει δείξει περίσσια υπομονή στα εξωφρενικά και στραγγαλιστικά μέτρα της Κυβέρνησης και παρά το γεγονός πως το βιοτικό επίπεδο των Ελλήνων ολισθαίνει προς το ναδίρ, η κοινωνική συνοχή, ακροβατώντας μεν, διατηρείται σε ανεκτά ακόμα επίπεδα δε!
Και αυτή είναι μια νίκη των Ελλήνων απέναντι σε όσους σχεδίασαν και εκτελούν το σχέδιο αναταραχής και διάλυσης της χώρας.
Είναι ξεκάθαρο πως υπάρχει τέτοιο σχέδιο στο οποίο μάλιστα συμμετέχουν σαν υψηλά εκτελεστικά όργανα και Έλληνες με τους οποίους θα… ασχοληθούμε πιο κάτω.
Το κουβάρι πλέον έχει ξετυλιχθεί και έχουν γίνει γνωστά κομμάτια που συνθέτουν πλέον ένα ανατριχιαστικό πάζλ.
Τα απόρρητα έγγραφα της ΕΥΠ και της ρώσικης FSB (Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Ασφαλείας) για το σχεδιασμό της δολοφονίας του Κωνσταντίνου Καραμανλή, της τροπής που παίρνει η υπόθεση των υποκλοπών, τα έγγραφα του wikileaks σε συνδυασμό με την απόβαση του ΔΝΤ στην Ελλάδα με κάνουν να βλέπω ξεκάθαρα πως είμαστε στη μέση του πολέμου που μας έχουν κηρύξει.
Ενός πολέμου, που...

Η ημέρα των πολιτικών βρικολάκων


Tην 3η Σεπτεμβρίου του 1974, πριν από 37 χρόνια, ιδρύθηκε το ΠΑΣΟΚ από τον λαοπλάνο και δημοκόλακα Ανδρέα Παπανδρέου, ο οποίος διάλεξε την ίδια ακριβώς ημερομηνία, προκειμένου να εκμεταλλευτεί ακόμη και την ανατρεπτικότητα της συγκεκριμένης ημέρας, που το 1843 στην θέση της σημερινής πλατείας Συντάγματος, έλαβαν χώρα γεγονότα που δρομολόγησαν μετά από λίγους μήνες την δημιουργία Ελληνικού Συντάγματος και μετέτρεψαν το πολίτευμα της χώρας από απόλυτη μοναρχία σε συνταγματική μοναρχία. Γιατί το ΠΑΣΟΚ όλα αυτά τα χρόνια ύπαρξής του δεν άφησε ποτέ τίποτε μα τίποτε στην τύχη του και εκμεταλλευόταν πάντα όλες τις εσωτερικές και εξωτερικές πολιτικές συγκυρίες. Κυρίαρχα συνθήματα κατά την ίδρυσή του τα: «Εθνική Ανεξαρτησία», «Λαϊκή Κυριαρχία», «Κοινωνική Απελευθέρωση», «Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες», αλλά και το ανατρεπτικό σύνθημα, «ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο» (όπου ΕΟΚ η σημερινή Ε.Ε.) που αντιπολιτευόταν τις πολιτικές επιλογές της τότε Κυβέρνησης του Κωνσταντίνου Καραμανλή. Ωστόσο, αυτό το κόμμα σήμερα στηρίζει απόλυτα όλες τις επιλογές της υπερατλαντικής υπερδύναμης και είναι το περισσότερο φιλοαμερικανικό κόμμα της Ευρώπης.

Αυτά τα ψευτοσυνθήματα, τελικά,

Μιλάμε για "μεγάλο πατριώτη"... Για τον Καρατζαφέρη υπάρχει "ταρίφα" στην Ελληνική ιθαγένεια...

 Ακόμα ένα αποκαλυπτικό βίντεο για τον ψευτο-πατριωτισμό του Καρατζαφέρη, που προκαλεί σοκ σε κάθε Έλληνα: Ο Αρχηγός του ΛΑ.Ο.Σ, κάνει λόγο για μια επένδυση των Κινέζων στην Ανάβυσσο, την οποία το ελληνικό κράτος απέρριψε. Μέχρι εδώ όλα καλά, αφού κανείς δεν είπε να διώχνουμε τις ξένες επενδύσεις, όταν βεβαίως αυτές προωθούν το εθνικό συμφέρον.

Ο πατριδοκάπηλος Καρατζαφέρης όμως, προχωρεί ακόμα παραπέρα, ζητώντας να ακολουθήσουμε το παράδειγμα της Αγγλίας, όπου δίδεται η υπηκοότητα σε όποιον ξένο φέρει επενδύσεις αξίας τουλάχιστον 5 εκατομμυρίων λιρών!!!

Με απλά λόγια, ο "υπερπατριώτης" καθορίζει την τιμή της ελληνικής ιθαγένειας σε μερικά εκατομμύρια ευρώ ή επενδύσεις!!!

Πρόκειται για ξεκάθαρη....