Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Ιουνίου 22, 2014

Δημόσια ομολογία βουλευτή της ΝΔ: "Είμαστε έτοιμοι για συγκυβέρνηση με το ΣΥΡΙΖΑ" - ΒΙΝΤΕΟ

Δείτε το βίντεο....

ΤΟ… BOUTARIS-PRIDE ΤΗΣ ΑΝΩΜΑΛΙΑΣ, ΤΟ ΡΟΖ ΤΡΙΓΩΝΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΥΡΑΚΗ Η ΑΛΟΓΟΟΥΡΑ

1442851 
Διεξήχθη  χθες το βράδυ το… Boutaris-pride στη Θεσσαλονίκη, με καρναβαλικού τύπου παρέλαση στους κεντρικούς δρόμους της πόλης, των περίπου 500 συμμετεχόντων.  Το παρόν στη γιορτή της ανωμαλίας έδωσαν και οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Τάσος Κουράκης (αυτός ο… αειθαλής με την κατάμαυρη αλογοουρά…) και Ιωάννα Γαϊτάνη, μαζί με αντιπροσωπείες κιναίδων από 7 χώρες, την Αμερική, την Τσεχία, τον Καναδά, τη Φιλανδία, τη Γερμανία, τη Μεγάλη Βρετανία και την Πορτογαλία. Εν αντιθέσει με την αντίστοιχη εκδήλωση της Αθήνας, δεν παρευρέθηκαν οι πρεσβευτές των παραπάνω χωρών…
Κατά την έναρξη των εκδηλώσεων, απηύθυνε χαιρετισμό ο γραφικός δήμαρχος Μπουτάρης, ο οποίος… αποθεώθηκε, αλλά και… βραβεύτηκε με το βραβείο.....

H εγκληματική οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας


Νικόλαος Μιχαλολιάκος: H εγκληματική οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας

Απόσπασμα της ιστορικής ομιλίας του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής στην Βουλή την Τετάρτη 4 Ιουνίου

Εγκλήματα κομμάτων, εγκλήματα οπαδών κομμάτων, για τα οποία ποτέ, βεβαίως, δεν φυλακίσατε βουλευτές του κόμματος.
Όσον αφορά την υπόθεση Τεμπονέρα, μέλη της Νέας Δημοκρατία δολοφόνησαν έναν άνθρωπο και όχι μόνο δεν εδιώχθη η ηγεσία του κόμματος και στέλεχος, αλλά και βουλευτές σας υπερασπίστηκαν τους κατηγορούμενους στο δικαστήριο. Εκεί δεν υπήρχαν ηθικές αυτουργίες; Μόνο για μας υπάρχουν;
Στην Καλαμάτα, την δεκαετία του '80, είχαν αναφερθεί τουφεκιές από....

Ανοιχτό κάλεσμα Τσίπρα σε ΠΑΣΟΚ - ΝΔ: Ελάτε και ας ψηφίσατε τα μνημόνια!


Ανοιχτό κάλεσμα Τσίπρα σε ΠΑΣΟΚ - ΝΔ: Ελάτε και ας ψηφίσατε τα μνημόνια!

Ο πολιτικαντισμός σε όλο του το μεγαλείο από τον ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος πλέον δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από το βαθύ ΠΑΣΟΚ, που κατέστρεψε την χώρα και παρέδωσε τον Λαό σιδηροδέσμιο στους διεθνείς τοκογλύφους.
Ο Τσίπρας μιλώντας το Σάββατο ενώπιον της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, έκανε ένα ξεδιάντροπο άνοιγμα στις μνημονιακές δυνάμεις, καλώντας τους πασόκους να εισέλθουν στην νέα «κολυμβήθρα του Σιλωάμ», που ονομάζεται ΣΥΡΙΖΑ.
«Η πρόταση για το νέο συνασπισμό εξουσίας αφορά το λαό.  Απευθύνεται και σε πολιτικές δυνάμεις. Χωρίς μισόλογα και παράλογα προαπαιτούμενα. Με ειλικρίνεια και πολιτική αποφασιστικότητα από την πλευρά μας. Απευθυνόμαστε στο ΚΚΕ, στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ, στους Οικολόγους Πράσινους.  Απευθυνόμαστε σε όλες τις.......

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ 120 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΚΛΟΓΕΣ!

imageproxy_29__article
σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Πού σημαίνει....."στα όπλα" Συναγωνιστές. Γρηγορείτε και συνεχίστε να δηλώνετε συμμετοχή στον Εκλογικό Αγώνα της Χρυσής Αυγής στις Τοπικές Οργανώσεις της.

Γράφει ο Αντίοχος.

Δεν τη σκαπουλάρισε ο φον Αντωνάκης.
Μπορεί την 25η Μαΐου να έπεσε από την Ακρόπολη και να σώθηκε ο φον Τρελαντωνάκης (χάρη στο 8% των κλεφτο-πασόκων συνεταίρων του), αλλά αυτό δε σημαίνει ότι τη σκαπουλάρισε και τώρα πάει για τετραετία. Μια μικρή παράταση πήρε. Εντάξει, το καλοκαίρι -με «τα μπάνια του λαού»- κουτσά-στραβά θα το βγάλει. Μετά τι γίνεται; Η έκθεση του ΔΝΤ (που για ευνόητους λόγους δημοσιοποιήθηκε μετεκλογικά και όλως τυχαίως μαζί με τον ανασχηματισμό, για να τη φάει το μαύρο σκοτάδι…) είναι σαφής: τους λείπουνε (των διεθνών τοκογλύφων) για το 2015 12,6 δισεκατομμύρια ευρώ (η Κομισιόν είναι πιο… επιεικής, υπολογίζει το χρηματοδοτικό κενό σε 12,3 δισεκατομμύρια). Το οποίον σημαίνει, νέο δάνειο, άρα......

Συνελήφθησαν δύο πλοιοκτήτες και 12 τούρκοι «επενδυτές» με έναν τόνο φορτίο θανάτου


Συνελήφθησαν δύο πλοιοκτήτες και 12 τούρκοι «επενδυτές» με έναν τόνο φορτίο θανάτου

Στη «φάκα» του Λιμενικού άλλα 986 κιλά ηρωίνης: Αιφνιδιαστική έφοδος σε αποθήκη στο Κορωπί
Ακόμη 986 κιλά και 600 γραμμάρια ηρωίνη ηρωίνης εντόπισαν άντρες του Λιμενικού που έκαναν αιφνιδιαστική έφοδο σε αποθήκη στη Βάρης-Κορωπίου που χρησιμοποιούσαν τα μέλη της σπείρας που συνελήφθησαν πριν από λίγες ημέρες σε βίλα της Φιλοθέης.
Το περιστατικό σημειώθηκε μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου έπειτα από αστραπιαία επιχείρηση των διωκτικών αρχών.
Παράλληλα, οι......

Ποιός έτρεξε να υποστηρίξει τον... Μπάγκς Μπάνυ της Αριστεράς;! Φυσικά το σαμαρικό Antinews

Κυριολεκτικά πάταγο έχει κάνει η, κατ' ουσίαν, αποκάλυψη ότι ο ανώμαλος πολιτικός που παίζει με το... καρότο και πίνει..."περίεργα σφηνάκια" είναι ο... φέρελπις υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων, Γαβριήλ Σακελλαρίδης.

Διάφοροι ηθικοπλάστες έσπευσαν να υπερασπίσουν την ιδιωτικότητα του νεαρού πολιτικάντη και να μιλήσουν για.. εκβιασμούς και άθλιες μεθόδους καμόρας για πλήξουν την.. αριστερά!!!

Δεν περιμέναμε ωστόσο ο βρει υποστηρικτή ανάμεσα στους... "πολέμιους" της αριστεράς του κιναιδισμού και της απελευθέρωσης - των παντων -.
Το περιβάλλον Σαμαρά λοιπόν, μέσω του διαδικτυακού του οργάνου (antinews) έγραψε ένα άρθρο που ουσιαστικά επικροτεί την... σεξουαλικότητα του Γαβριήλ και ψέγει τον......

Μέχρι το τέλος του 14 έρχεται νέα αιμοδοσία από φόρους για την κατοχική κυβέρνηση 11δις ευρώ... Θα στενάξουν οι Έλληνες - αλλά ψήφισαν -!

550_334_333191

Φόρους συνολικού ύψους 11 δισ. ευρώ πρέπει να πληρώσουν 5,5 εκατ. φορολογούμενοι το δεύτερο εξάμηνο του 2014.

Από τα τέλη Ιουλίου μέχρι και την τελευταία μέρα του τρέχοντος έτους θα πρέπει να καταβληθεί στα δημόσια ταμεία ο φόρος εισοδήματος, η ειδική εισφορά αλληλεγγύης, το τέλος επιτηδεύματος, ο φόρος πολυτελούς διαβίωσης, ο Ενιαίος Φόρος Ιδιοκτησίας Ακινήτων (ΕΝΦΙΑ) καθώς και τα τέλη κυκλοφορίας του 2015.
Σύμφωνα με.......

ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΒΕΒΗΛΩΣΑΝ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΠΑΡΕΚΚΛΗΣΙ ΣΤΑ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΑ!

article_18339
Δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνουν και σίγουρα ούτε και η τελευταία. Φανατικοί σιωνιστές, λοιπόν, βεβήλωσαν ορθόδοξο παρεκκλήσι του Αγίου Πνεύματος, στον λόφο της Αγίας Σιών, στα Ιεροσόλυμα, σπάζοντας τις πόρτες και πετώντας σκουπίδια εντός αυτού. Ιδού η σχετική ανακοίνωση του Πατριαρχείου: 
«Τήν πρωΐαν τς Παρασκευς, 31ης Μαΐου /13ης ουνίου 2014, Δραγουμανία το Πατριαρχείου εροσολύμων, εδοποιηθεσα παρά τς σραηλινς στυνομίας, μετέβη ες τό πί τς γίας Σιών παρεκκλήσιον – κατακόμβην τογίου Πνεύματος καί εδε δίοις μμασιν τούς βανδαλισμούς, τούς προκληθέντας καί πάλιν πό τν κραίων φανατικν κτιβιστν τς περιοχς το Τάφου το Δαυΐδ.
Ον λόγκτιβισταί παρεβίασαν τήν......

ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΥΠΟΝΟΜΩΝ

10247233_742604202440073_3432119217070968146_n
Γράφει ο Σπυρίδων Καραχάλιος.
Η «δημοκρατία» σώθηκε. Η Πατρίδα βυθίστηκε. Η χώρα εξακολουθεί να κυβερνιέται από δωσίλογους. Ένας ακόμη βουλευτής προφυλακίστηκε άνευ κατηγορητηρίου επειδή είναι Έλλην, Εθνικιστής και Χρυσαυγίτης. Και η «ανάπτυξη» έρχεται, η εθνική περιουσία εξακολουθεί να ξεπουλιέται, ο ελληνικός βορράς κινδυνεύει να αποκολληθεί από τον εθνικό μας κορμό και οι Παραδόσεις τής Φυλής μας δυναμιτίζονται.
Έγινε λοιπόν ο........