Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Οκτωβρίου 12, 2014

Εκατοντάδες Εθνικιστές στην εκδήλωση Τιμής και Μνήμης της Χρυσής Αυγής για τον Παύλο Μελά - Φωτορεπορτάζ, Βίντεο

Εκατοντάδες Εθνικιστές στην εκδήλωση Τιμής και Μνήμης της Χρυσής Αυγής για τον Παύλο Μελά - Φωτορεπορτάζ, Βίντεο
Εκατοντάδες εθνικιστές έδωσαν δυναμικό παρόν στην Τελετή Τιμής και Μνήμης για τον Παύλο Μελά, υπό την διοργάνωση του Μετώπου Νεολαίας της Χρυσής Αυγής και.....

Ο Ηλίας Κασιδιάρης γράφει μέσα από τον Κορυδαλλό: Τα πανάρχαια σύμβολα της Αμφίπολης πρώτες ακτίνες της Χρυσής Αυγής του Ελληνισμού


Τα πανάρχαια σύμβολα της Αμφίπολης πρώτες ακτίνες της Χρυσής Αυγής του Ελληνισμού

Του Ηλία Κασιδιάρη

Ένα πανάρχαιο και αιώνιο σύμβολο της Ελληνικότητας λάμπει και πάλι, έπειτα από χιλιάδες σκοτεινούς χρόνους, μέσα από το ιερό μνημείο της Αμφίπολης. Δέος και τρόμος κατέλαβε τους ανθέλληνες που πασχίζουν να θάψουν κάτω από τους χωμάτινους όγκους της λήθης την ψυχή του Ελληνισμού. Και όλοι εκείνοι οι ασήμαντοι και ανήθικοι πολιτικοί καιροσκόποι, που μήνες τώρα προσπαθούν να εξαργυρώσουν με ψήφους το φως της αιώνιας Ελλάδας, έφτασε επιτέλους η ώρα να σιωπήσουν.
Πριν από ένα χρόνο κατηγορήθηκα, λοιδορήθηκα, εξυβρίστηκα, γιατί έχω χαράξει συνειδητά στον ώμο μου αυτό το....

ΜΙΑ ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΘΡΑΣΥΤΑΤΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ΧΑΡΙΤΟΠΟΥΛΟ: ΥΠΟΚΟΣΜΟΣ ΗΤΑΝ Ο… ΠΟΥΣΤΟΜΑΓΚΑΣ ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗΣ!

Charit
Γράφει ο Αντίοχος.

Συνέντευξη στο «Βιβλιοδρόμιο» της καθεστωτικής φυλλάδας «Τα Νέα» έδωσε ο κομμουνιστής- καθεστωτικός (που όμως το παίζει… αντικαθεστωτικός) συγγραφέας Διονύσης Χαριτόπουλος, με  αφορμή  την επικείμενη έκδοση του βιβλίου του «Πρόβες Πολέμου». Η αβανταδόρικη συνέντευξη, με μπόλικες δόσεις τεχνητής… μαγκιάς (για να τσιμπάνε τα κοροιδάκια…), έχει τον προκλητικό τίτλο: «Χαριτόπουλος: Χαρίσαμε την πατρίδα στον υπόκοσμο». Για να δούμε τι εννοεί ο… «ποιητής» του κομμουνιστικού καθεστωτισμού:
«Μιλάτε για το τσίρκο της Χρυσής Αυγής; Αυτοί μόνο μάγκες δεν είναι. Μόνο που....

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ο τάφος της Αμφίπολης είναι… «ναζιστικός»

Συναγερμός σήμανε στην «αντιρατσιστική αστυνομία» που ετοιμάζεται να επιβάλλει… κυρώσεις
Αίσθηση προκάλεσε σε άπαντες η σημερινή αποκάλυψη από τον τάφο της Αμφίπολης, αφού βγήκαν στη δημοσιότητα φωτογραφίες από περίτεχνο ψηφιδωτό που είναι διακοσμημένο με διακοσμητικό πλαίσιο, πλάτους 0,60μ.,το οποίο συντίθεται από διπλό μαίανδρο. Κοινώς, το ψηφιδωτό είναι γεμάτο αγκυλωτούς σταυρούς.

Η αποκάλυψη του «επαίσχυντου ναζιστικού συμβόλου», έθεσε σε συναγερμό τις αντιρατσιστικές υπηρεσίες, οι οποίες βρίσκονται ήδη καθ’ οδόν για να διενεργήσουν προκαταρτική εξέταση και να βρεθούν οι ένοχοι αυτής της… ρατσιστικής πρόκλησης. Ο "Μπάμπης" ήδη είναι στα τηλέφωνα και στέλνει επιστολή για......

Η ΠΑΠΑΡΗΓΑ ΚΑΤΑΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ… ΝΟΥΔΟΥΛΑΣ ΑΛΛΑ ΤΑ ΜΜΕ ΔΕΝ ΕΙΔΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑΝ ΤΙΠΟΤΑ

16911297_ip_656091_BOYLH_SY_07_12_2013.limghandler
«Γεμάτα» ήταν τα ρεπορτάζ των ΜΜΕ για το τριήμερο της συζήτησης της ψήφου εμπιστοσύνης προς την καταρρέουσα συγκυβέρνηση των Σαμαροβενιζέλων. Έτσι, μάθαμε τι είπε ο κάθε «ανεξάρτητος» βουλευτής, πόσο… αποκαλυπτικά ρούχα φορούσαν οι βουλευτίνες, ποιος-ά μίλησε με ποιόν-ά, ποιος έπαιζε… σκάκι στο κινητό του την ώρα των ομιλιών και διάφορα άλλα τέτοια, εξόχως… ενδιαφέροντα.
Όμως, κανένα «ανεξάρτητο» ΜΜΕ δεν είπε κουβέντα για.....

NewsIt: "Δεν βγαίνουν τα κουκιά στην συγκυβέρνηση.... Πάμε σε πρόωρες εκλογές"

"Ο κόσμος το έχει τούμπανο και αυτοί κρυφό καμάρι", είναι η συνήθης φράση του λαού για τις περιπτώσεις που κάποιος έχει πάρει κάποια απόφαση για μια πράξη αλλά δε θέλει να την... παραδεχθεί στον κόσμο.

Η συζήτηση για την ψήφο εμπιστοσύνης της Κυβέρνησης μπορεί να πρόσθεσε λίγο πολιτικό χρόνο ακόμη στη Χούντα Σαμαρά - Βενιζέλου ωστόσο με βάση τα πραγματικά δεδομένα (Όλοι και όλοι μόνο 2 "Ανεξάρτητοι" υπερψήφισαν την συγκυβέρνηση) κατέδειξε την αδυναμία των Σαμαρά - Βενιζέλου να ξεπεράσουν μεγαλύτερο εμπόδιο για τη συνέχιση της Κυβέρνησης που είναι η ψήφιση για την Προεδρία της Δημοκρατίας.

Αυτό διαβλέπουν και τα.....

Οι «δημοκράτες» του ΠΑΣΟΚ ζητούν απολύσεις δημοσιογράφων που τους κάνουν κριτική!


Καταγγελία: οι «δημοκράτες» του ΠΑΣΟΚ ζητούν απολύσεις δημοσιογράφων που τους κάνουν κριτική!

Παραθέτουμε ένα ενδιαφέρον σχόλιο, όπως ακριβώς δημοσιεύθηκε σε εβδομαδιαίο περιοδικό, υπό τον τίτλο «”πράσινη” κυρία ζητά απολύσεις».
«Είναι δυνατόν; Ναι, κι όμως είναι! Αναφερόμαστε σε γνωστή κυρία η οποία κινείται πέριξ του αρχηγού του ΠΑΣΟΚ και καμώνεται ότι… παίζει με την υπεράσπιση δικαιωμάτων διαφόρων μειονοτήτων, με συχνές παρουσίες σε ΜΜΕ, με εν γένει δραστηριότητες που πολλές φορές προκαλούν αντιδράσεις. Η εν λόγω κυρία απαίτησε, λοιπόν, από εκδότη εβδομαδιαίας εφημερίδας να απολύσει δημοσιογράφο επειδή, λέει, της έκανε σφοδρή κριτική! Ναι, όπως το διαβάζετε! Μάλιστα, ο εκδότης υπέκυψε. Δοξάστε τη!»
Το περιοδικό δεν αναφέρει όνομα, επομένως δεν ......

Ψήφος εμπιστοσύνης: Σε αναζήτηση συνενόχων - Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου


Ψήφος εμπιστοσύνης: Σε αναζήτηση συνενόχων -  Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Η θανάσιμη “σταθερότητα” ενός βάλτου

Η μόνιμη επωδός της συγκυβερνήσεως του μνημονίου είναι ότι προ πάντων δεν πρέπει να θιχτεί εις ουδεμίαν των περιπτώσεων η “σταθερότητα”. Τι εννοούν με την λέξη “σταθερότητα” δεν μας έχουν εξηγήσει επ’ ακριβώς ούτε ο πρωθυπουργός Σαμαράς ούτε ο αντιπρόεδρος της κυβερνήσεως και συνέταιρός του στην εξουσία Βενιζέλος.
Από την....

Ο αληθινός Τσε Γκεβάρα: Πατριώτης, «ρατσιστής» «ομοφοβικός»


Ο αληθινός Τσε Γκεβάρα: Πατριώτης, «ρατσιστής» «ομοφοβικός»

Η επέτειος δολοφονίας του Ερνέστο Τσε Γκεβάρα (9 Οκτωβρίου 1967) έδωσε την αφορμή στα διάφορα απολιθώματα του μαρξιστικού διεθνισμού να χρησιμοποιήσουν το όνομά του. Η αλήθεια είναι ότι ο Τσε Γκεβάρα αποτελεί το αναμφισβήτητο είδωλο κάθε κακομαθημένου και παρηκμασμένου αριστερού (συνήθως πλουσιόπαιδου), το οποίο θέλει να παραστήσει τον «επαναστάτη» κατά την διάρκεια της εφηβείας του πριν αστικοποιηθεί στην συνέχεια της ζωής του. Από το ΚΚΕ και την άκρα αριστερά μέχρι τον Μητροπολίτη Σιατίστης Παύλο και την Έλλη Στάη (που φοράει μπλουζάκι με το πρόσωπό του), όλοι έχουν να λένε για τον Αργεντινό Επαναστάτη και χρησιμοποιούν διάφορες φράσεις του. Μόνο που ο πραγματικός Τσε Γκεβάρα είναι πολύ διαφορετικός απ’ αυτόν που.....

Ο ΛΑΟΣ ΠΕΙΝΑΕΙ, Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΡΧΕΤΑΙ!

timthumb_(1) (1)

Το πιο ελπιδοφόρο , το πιο ζωντανό , το πιο αξιόλογο κομμάτι του Ελληνικού λαού βυθίζεται στην εξαθλίωση .Την ώρα που οι ντόπιοι υποτακτικοί του διεθνούς κεφαλαίου πουλάνε προπαγάνδα μέσω τηλεοράσεων, ραδιοφώνων, φυλλάδων και blog, η αλήθεια είναι ότι η φτώχεια , η ανέχεια  και η πείνα σκεπάζει τον λαό μας. Καταστάσεις που κάποτε ακούγαμε απρ τους παππούδες μας να έχουν ζήσει λόγω πολέμου , τώρα γίνονται φρικτό παρόν. Μία κραυγή ακούγεται στην Ελλάδα του 21ου αιώνα. Είναι η κραυγή της απελπισίας και τη απόγνωσης. Ο λαός πεινάει.
Οι τράπεζες πίνουν το αίμα. Ο κρατικός μηχανισμός έχει.....