Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Μαρτίου 08, 2013

Τσέχοι;! οπαδοί της Πλζεν σήκωσαν πανό σε αγώνα εναντίον της Φενέρμπαχτσε που έγραφε: "Η Κύπρος είναι Ελλάδα"

Χτες στο 35ο λεπτό του ποδοσφαιρικού αγώνα Βικτόρια Πλζεν- Φενέρμπαξέ πίσω από το τέρμα της τσεχικής ομάδας άνοιξε ένα άσχημο πανό. Το πανό αυτό έστω και αν δεν πέτυχε τον στόχο του να αποθαρρύνει την Φενέρμπαξέ, προκάλεσε θυμό στους οπαδούς της.

Το πανό που έγραφε στα αγγλικά ¨Η Κύπρος είναι Ελλάδα¨, λίγο αργότερα.....

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Αποδοκιμάστηκαν Παπούλια, Σαμαράς από γυναίκες που τους φώναζαν "Προδότες, προδότες..." και συνελλήφθησαν!!!

Για τη χειραψία δείτε ΕΔΩ
Αποδοκιμάστηκαν ο Αντώνης Σαμαράς αλλά και ο Κάρολος Παπούλιας σε εκδήλωση για το χθες το σήμερα και το αύριο της ελληνικής γλώσσας, στην Ακαδημία Αθηνών. Παρών ήταν και ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος.

Λίγο πριν την έναρξη της εκδήλωσης, σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες, τρεις κοπέλες, κατά άλλους πέντε, σηκώθηκαν από το κοινό της αίθουσας και κατευθύνθηκαν προς την πρώτη σειρά των επισήμων. Σταμάτησαν λίγο πριν φτάσουν σε απόσταση αναπνοής και φώναξαν:

"Προδότες, προδότες. Με ποιο δικαίωμα το κάνατε αυτό";
Εικάζεται ότι .....

Συνέντευξη Ηλία Κασιδιάρη στο Εθνικισμός.net: “Ηθική δικαίωση ο εξευτελισμός τους”


«Η Χρυσή Αυγή ενισχύεται ραγδαία, φτάνει στην κορυφή γι’ αυτό μας πολεμούν με κάθε βρώμικο μέσο»
 
Πώς αισθάνεσαι μετά την πανηγυρική σου αθώωση; Είχα πει από την πρώτη στιγμή ότι είμαι αθώος. Παρ’ όλα αυτά τα τσοντοκάναλα με διέσυραν για μήνες. Με παρουσίαζαν σαν ληστή, μαχαιροβγάλτη και εγκληματία. Ήταν ηθική δικαίωση για μένα ο τελικός εξευτελισμός όλων τους. Συριζαίων ψευδομαρτύρων, δημοσιογράφων της διαπλοκής, καναλαρχών και όσων πολεμούν με κάθε βρώμικο μέσο την Χρυσή Αυγή.
Από ειρωνικό σχόλιο της Δούρου γι’ αυτήν ακριβώς την υπόθεση είχε ξεκινήσει και το γνωστό επεισόδιο στον ΑΝΤ 1. Μάλιστα, από βδομάδα έρχεται νέα δίωξη εις βάρος σου…
 Νομίζουν ότι με τέτοιες γελοίες διώξεις θα......

Ο φόβος και ο τρόμος ενός ολόκληρου καθεστώτος αποτυπωμένος στη φράση ενός μίσθαρνου οργάνου του(Μ. Παπαδημητρίου ΣΚΑΙ), μετά τις δηλώσεις Κασιδιάρη

Ρεπορτάζ, έστω και ενός λεπτού, παρουσίασε χθες το απόγευμα ο Νίκος Ευαγγελάτος για το θέμα της πανηγυρικής αθωωτικής απόφασης του Ηλία Κασιδιάρη, από τις συκοφαντίες - ψεύδη συριζαίων αναρχοαριστερών...

Αφού έπαιξαν οι δηλώσεις του εκπροσώπου τύπου της Χρυσής Αυγής, ο παρουσιαστής, μένοντας άφωνος, επιχείρησε να προχωρήσει στο επόμενο θέμα..
Κάπου εκεί ο φανερά τρομοκρατημένος Μπάμπης Παπαδημητρίου, πήρε το λόγο και με τρεμάμενη φωνή ψέλλισε:
"Φανταστείτε τι έχει να γίνει αν πάρουν την εξουσία αυτοί οι άνθρωποι. Πού θα καταλήξουμε εμείς και ορισμένοι εκ των τηλεθεατών μας..".
Για να συμπληρώσει στα λεγόμενά του η Κ. Ακριβοπούλου ότι φοβάται τι θα γίνει από εδώ και πέρα.

Το ένστικτο της αυτοσυντήρησης λειτούργησε αυτομάτως σε ένα ακόμη ερπετό της κομμουνιστοκαπιταλιστικής ζούγκλας που δομείται με "περιούσια" χορηγία και μοναδικό στόχο την εξόντωση των Εθνών.


Δείτε την επίμαχη σκηνή στο 1:24:20 του βίντεο που ακολουθεί

Χρήστος Παππάς: "Η γυναίκα θα ξαναβρει το ρόλο της στο Εθνικό Κράτος της Χρυσής Αυγής"

Καθαρός Εθνικιστικός λόγος από έναν ιδεολόγο αγωνιστή...
Αποτυπώνει πλήρως τη θέση της γυναίκας στο Εθνικό Κράτος που οραματίζεται το Εθνικιστικό Κίνημα.

Δείτε το βίντεο  

Νέες προκλήσεις από σκοπιανό διπλωμάτη... «Οι Έλληνες, είναι ένας λαός χωρίς ταυτότητα και φοβούνται την ταυτότητά μας»

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ; Με αυτούς τους διπλωμάτες διαπραγματευόμαστε την ονομασία;
 
Άνομη η συνθήκη του Βουκουρεστίου... Η Ελλάδα είναι ένα τεχνητό κράτος

Ο πρέσβης Σλόμπονταν Τσάσουλε και ο δημοσιογράφος και πολιτικός αναλυτής Λιούμπομιρ Γκάιντοφ έδωσαν, χθες, διάλεξη στην Μπίτολα των Σκοπίων,  με θέμα «Η πολιτική των Μεγάλων Δυνάμεων στα Σκόπια και τα 100 χρόνια από τη Συνθήκη του Βουκουρεστίου».

Ο πρέσβης Τσάσουλε δήλωσε ενώπιον των φοιτητών ότι.....

Πληρώνουμε την κρατική προπαγάνδα (ΕΤ3) για να αποκαλούν οι αριστερομπολσεβίκοι τους Μακεδονομάχους "δολοφόνους" και τον Παύλο Μελά "κουραμπιέ"

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Με τέτοια ανθελληνική προπαγάνδα, ακόμη και στη ΕΡΤ, όχι "Διάπλαση Παίδων", άλλα καταναγκαστική επιμόρφωση όλων των Ελλήνων σε θέματα Ιστορίας πρέπει να γίνει.

Σε άντρο Ανθελληνικής Προπαγάνδας έχει μετατρέψει την ΕΤ-3 ο 81χρονος ακροαριστερός συγγραφέας Βασίλης Βασιλικός Το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου, φιλοξένησε τον Δόκτορα της Ιστορίας Γιώργο Μπουλακάκη, προκειμένου να μιλήσουν για τον Μακεδονικό Αγώνα.
Ο εν λόγω Δόκτορας (εγγονός του κορυφαίου Κρητικού Μακεδονομάχου Μπούλακα) έχει γράψει το μυθιστόρημα «Φλόγες στην Μακεδονί», όπου εξιστορεί την δράση του αιμοσταγούς (!) παππού του. Μεταξύ των όσων φρικτών ακούσαμε από τον εγγονό του θρυλικού Μακεδονομάχου Μπούλακα, καταγράφω τα εξής: 
1. Ο Μακεδονικός Αγώνας ήταν στην πραγματικότητα ένας.....

Πλήρης επιβεβαίωση των καταγγελιών της Χρυσής Αυγής: Θύμα της μαφίας των λαϊκών αγορών έπεσε ο ο πρόεδρος των παραγωγών λαϊκών αγορών της περιφέρειας Αττική..Καταγγέλλει απόπειρα δολοφονίας του

Πριν από μερικούς μήνες η Χρυσή Αυγή και ο Ηλίας Κασιδιάρης είχε καταγγείλει στην τηλεόραση του SKAI τη δράση των συμμοριών λαθρομεταναστών, αναρχοαριστερών στις τοπικές λαϊκές αγορές και τις μεθόδους μαφίας που χρησιμοποιούσαν για να τρομοκρατήσουν τους Έλληνες μικροπωλητές... (ΒΙΝΤΕΟ).

Τότε όλοι οι "αμερόληπτοι" δημοσιογράφοι επιτίθενται στη Χρυσή Αυγή για τις ενέργειες που έκανε με σκοπό να ξεβρομίσουν οι λαϊκές αγορές από αυτούς τους εγκληματίες, κυρίως λαθρομετανάστες, ενώ η αστυνομία του Δένδια προχωρούσε σε ενέργειες για να συλληφθούν μέλη του Εθνικιστικού Κινήματος που τόλμησαν να προστατεύσουν τα συμφέροντα των Ελλήνων εμπόρων.
Σα να μην έφταναν όλα αυτά η Βουλή ζήτησε την άρση της ασυλίας βουλευτών της Χρυσής Αυγής (Μπαρμπαρούση, Γερμενή) με σκοπό να τους δικάσει για το "παράπτωμα" της "αντιποίησης αρχής".

Ο Πρόεδρος των μικροπωλητών εκείνη την περίοδο με εμφάνισή του στον Ευαγγελάτο δήλωνε πως η μαφία των λαϊκών αγορών ζει και βασιλεύει και η αστυνομικές αρχές δεν προβαίνουν σε καμμια ενέργεια..Για να εισπράξει βεβαίως τις άθλιες κατηγορίες των δημοσιογράφων του ΣΚΑΙ..(ΒΙΝΤΕΟ)

Χθες έρχεται όμως μια καταγγελία στην τηλεόραση του ALPHA για να επιβεβαιώσει όλες αυτές τις "γραφικότητες" και τα "ψέμματα" των.....'κακών φασιστών'.

Θύμα ξυλοδαρμού από παράνομους μικροπωλητές (λαθρομετανάστες και συνεργούς αριστεροαναρχικούς;!) καταγγέλλει ότι έπεσε ο πρόεδρος των παραγωγών λαϊκών αγορών της περιφέρειας Αττικής...

Δείτε το βίντεο

Καταγγελία ΣΟΚ (για τους μαζάνθρωπους) του Χρήστου Παππά.."Στο εντευκτήριο κάπνιζουν πούρα και παίζουν φρουτάκια οι εθνοπατέρες"

Δείτε το βίντεο με τις καταγγελίες του βουλευτή της Χρυσής Αυγής

ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΗΡΟΔΟΤΟ Ελληνική η πυραμίδα του Χέοπα;

Στις Ιστορίες του Ηρόδοτου εκείνο από τα θαύματα που περιγράφεται περισσότερο και εκτενέστερα είναι οι Πυραμίδες. Ίσως επειδή ήταν το μεγαλειοδέστερο και εντυπωσιακότερο για τις μέρες του οικοδόμημα - και το μοναδικό μνημείο το οποίο σώζεται ακόμη, ως τις μέρες μας, όπως στην τελική του μορφή, σχεδόν ανέπαφο από τον πανδαμάτορα χρόνο αλλά και τον ίδιο τον άνθρωπο.

Σύμφωνα με τα ιστορικά στοιχεία και τις μαρτυρίες Ελλήνων ιστορικών και άλλων φαίνεται να οικοδομήθηκε από Αιγυπτίους για τον Φαραώ Χουφού ή Χέοπα της Τετάρτης Δυναστείας, γύρω στα 2560 π.Χ. Ωστόσο υπάρχουν πολλές ενδείξεις ότι.....

Άρθρο του defencenet.gr: Θα μείνει η Χρυσή Αυγή το τελευταίο Εθνικό οχυρό..;

Ψύχραιμα, τεκμηριωμένα, αλλά και αποφασιστικά, ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή, αντιμετώπισε την επίσκεψη του Α.Σαμαρά και του μισού υπουργικού Συμβουλίου στην Τουρκία στην συνεδρίαση του "Ανωτάτου Συμβουλίου Συνεργασίας" των δύο χωρών που μοιάζει πλέον με διαδικασία φινλανδοποίησης της χώρας μας από τον ισχυρό γείτονα.
Ολόκληρη η δηλωση του εθνικιστικού κόμματος έχει ως εξής:

"Πιστός στην γραμμή του "κουμπάρου" Καραμανλή, ο Σαμαράς έδωσε "γη και ύδωρ" στους τούρκους στο βωμό των επενδύσεων και της "ελληνοτουρκικής" φιλίας
Ο Ερντογάν χαρακτήρισε "τούρκους" και "ομοεθνείς" του τους...