Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Απριλίου 29, 2013

Δυναμική παρέμβαση των Εθνικιστών στον Πειραιά ενάντια στις τράπεζες...

Σήμερα το πρωί, πολυπληθής ομάδα Χρυσαυγιτών από ολόκληρη την περιφέρεια Πειραιά (Πειραιάς, Νίκαια, Σαλαμίνα, Πέραμα) πραγματοποίησε με απόλυτη επιτυχία μια μεγάλη ενημερωτική πολιτική δράση σε τράπεζες της περιοχής. Επικεφαλής των.....

Πλάτων: Να γιατί παρακμάζει η κοινωνία

"Η αποθήκη, του κάθε πολίτη, όταν γεμίζει χρυσάφι καταστρέφει το πολίτευμα αυτού του είδους. Αρχικά γιατί  ανακαλύπτουν τρόπο για δαπάνες, και τους νόμους τους παρερμηνεύουν με βάση το συμφέρον τους, και τους παραβαίνουν και αυτοί και οι γυναίκες τους… Προχωρώντας ακόμα πιο μέσα στο πάθος της φιλοχρηματίας, όσο περισσότερο εκτιμούν αυτό, τόσο.....

ΟΙ ΣΚΛΗΡΟΙ «ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ» ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΜΝΗΜΟΝΙΟΦΥΛΑΚΕΣ

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Μην πιστεύετε όσους υπηρέτησαν το σύστημα τόσα χρόνια. Η κατάργηση του μνημονίου θα έρθει μόνο από άφθαρτους Έλληνες με θάρρος και πίστη.

Από τότε που μπήκε το Μνημόνιο στη ζωή μας, υπάρχει στην πολιτική ζωή του τόπου ένας διαχωρισμός σε «μνημονιακούς» και «αντιμνημονιακούς». Πρόκειται σίγουρα για έναν πρόχειρο και ευκαιριακό διαχωρισμό της στιγμής, καθώς δεν είναι λίγοι εκείνοι που ξεκίνησαν «αντιμνημονιακοί» για να ξεγελάσουν το λαό, για να καταλήξουν οι πιο σκληροί μνημονιοφύλακες. Κορυφαίο παράδειγμα ο...

Ξεκατινιάσματα στην ελαφροδεξία παράγκα...Γεωργιάδης καταγγέλει τον Καμμένο ότι ο πατέρας του έχει δηλωμένο σκάφος σε οffshore εταιρεία στις νήσους Μάγχης

Δεν έχει τελειωμό το ξεκατίνιασμα μεταξύ Πάνου Καμμένου και Άδωνι Γεωργιάδη...

Χθες ήταν η σειρά του Γεωργιάδη να προχωρήσει σε μια αρκετά σημαντική καταγγελία για τον "Αδιάφθορο", Πάνο Καμμένο, που αφορούσε την κατοχή σκάφους του πατέρα του τελευταίου, υπό βρετανική σημαία, και με ιδιοκτήτη εταιρεία offshore που βρίσκεται στις νήσους Μάγχης.

Με λίγα λόγια ο Γεωργιάδης παρουσίασε έγγραφα στα οποία αποδεικνύεται ότι το σκάφος του πατέρα του Καμμένου δεν φορολογείται στην Ελλάδα και ταυτόχρονα και είναι υπό ξένη σημαία!!!

Ο Καμμένος έσπευσε να απαντήσει σε όλα αυτά μέσω twitter λέγοντας ότι....

Δημοσκόπηση ALCO..Όλοι πέφτουν εκτός από τη Χρυσή Αυγή που εμφανίζει και τη μεγαλύτερη συσπείρωση!!

Νέα δημοσκόπηση δημοσιεύει σήμερα το site του Ευαγγελάτου, NewsIt, (και από τα πλέον σκληρά αντι-Εθνικιστικά site με συνεχή ροή λασπολόγησης εναντίον της Χρυσής Αυγής), στην οποία αποτυπώνεται ακόμη μια φορά ότι η Χρυσή Αυγή, δεν παραμένει μόνο 3η πολιτική δύναμη, αλλά και το μοναδικό κόμμα με αύξηση των ποσοστών της από τις τελευταίες εθνικές εκλογές.

Τα ευρήματα όμως που αποτελούν και "καρφί στο μάτι" του συστήματος δεν είναι τόσο η πρόθεση ψήφου (επί των έγκυρων και μη) αλλά οι μετακινήσεις των ψηφοφόρων από τα υπόλοιπα κόμματα και οι συσπειρώσεις των κομμάτων.

Το Εθνικιστικό Κίνημα εμφανίζεται πιο συμπαγές από κάθε άλλο πολιτικό φορέα, και ας προπαγανδίζουν από το πρωί μέχρι το βράδυ οι διάφοροι δημοσιολόγοι ότι το φαινόμενο "Χρυσή Αυγή" οφείλεται στην αγανάκτηση και την οργή και κάποια στιγμή θα.....χαθεί!

Αντιθέτως λοιπόν με τους ευσεβείς πόθους των καθεστωτικών ταγών, παντός κοινωνικοπολιτικού φάσματος, η Χρυσή Αυγή όχι απλά δεν...χάνεται αλλά οδηγεί στη συρρίκνωση και άλλα κόμματα λόγω.....

ΣΗΚΩ ΣΤΑΛΙΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΣ! ΚΝΙΤΕΣ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΕΣΟΔΕΙΑΣ ΧΟΡΕΥΟΥΝ ΧΑΡΛΕΜ ΣΕΪΚ!


579847
 Εκπληκτική ανάρτηση από το ETHNIKISMOS.NET

Το μόνο θα θέλαμε να προσθέσουμε είναι πώς το ΚΚΕ σιγά, σιγά παίρνει τη θέση που του αρμόζει στην ελληνική κοινωνία..Εκπρόσωπος μόνο αλλόφυλλων και ορκισμένων μπολσεβίκων-ανθελλήνων


«Γέμισε από μαθητές το θεατράκι της Γκράβας στο Μαθητικό Φεστιβάλ της ΚΝΕ – ΦΩΤΟ», βροντοφωνάζει η επίσημη ιστοσελίδα των θαυμαστών του Στάλιν. Ανοίγουμε, λοιπόν, τις φωτογραφίες που οι ίδιοι παραθέτουν και παρατηρούμε τα εξής:
1ον) Στο «γεμάτο» θεατράκι είναι τρεις κι ο κούκος.
2ον) Ναι αλλά, ποιος κούκος; Ο… αφρικανικός κούκος, καθώς όπως βλέπουμε οι κνίτες νέας εσοδείας είναι.....

Όσκαρ ηλιθιότητας!!! Δένδιας: «ασφαλέστερη πόλη της Ευρώπης η Αθήνα»!


Όσκαρ ηλιθιότητας- ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΑΡΣΑ! Δένδιας: «ασφαλέστερη πόλη της Ευρώπης η Αθήνα»!

Ο άνθρωπος στον οποίο έχει ανατεθεί το έργο της προστασίας των Ελλήνων πολιτών και της διαφύλαξης του νόμου και της τάξης φαίνεται πως τα έχει εντελώς χαμένα, ενώ δείχνει να τελεί εν συγχύσει σχετικά με το ρόλο του, ως υπουργός Προστασίας του Πολίτη.
Μόλις προ δύο ημερών, από το βήμα του John Jay College of criminal and justice στη Νέα Υόρκη, αναφέρθηκε σε βαριά οπλισμένες συμμορίες οι οποίες δρουν στην Αθήνα και ληστεύουν ανυποψίαστους πολίτες. Από το ίδιο βήμα, δεν έχασε την ευκαιρία να επιτεθεί στη Χρυσή Αυγή, χαρακτηρίζοντάς την «απαράδεκτο φαινόμενο»! Επιχειρώντας να.....

Βίντεο ακατάλληλο για αριστερο-μπολσεβίκους: "Το τέλος του Λευκού Ανθρώπου"

Ένα εκπληκτικό βίντεο - ντοκιμαντέρ μόλις 4 λεπτών που δείχνει πόσο μεθοδικά από τους παγκοσμιοποιητές σχεδιάζεται η εξαφάνιση του Λευκού Ανθρώπου...

Φυσικά το βίντεο στις μέρες θεωρείται "ρατσιστικό" και "επικίνδυνο"...
Εμείς συμφωνούμε...
Αλλά ο μεγαλύτερος κίνδυνος είναι ότι σε 4 λεπτά μπορεί ο μέσος άνθρωπος να αρχίσει να σκέφτεται!

Δείτε το...

Υποκρισία δίχως τέλος από την Κυβέρνηση...Ψηφίζει απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων και οι μετακλητοί υπάλληλοι στα Υπουργεία ΑΥΞΗΘΗΚΑΝ ΣΕ ΟΛΑ!!!!!

 σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Το Υπουργείο Παιδείας και Υγείας αναδεικνύονται πρωταθλητές στους μετακλητούς υπαλλήλους...Ο Λυκουρέντζος στο Υπουργείο Παιδείας αύξησε τους υπαλλήλους κατά 600% περίπου, την ίδια ώρα που τα νοσοκομεία δεν έχουν ΟΥΤΕ ΓΑΖΕΣ και οι προμηθευτές απειλούν να κόψουν μέχρι και το οινόπνευμα!

Την ώρα που η κυβέρνηση κάνει λόγο για την ανάγκη ενός δραστικού περιορισμού της δημόσιας διοίκησης, τα στοιχεία δείχνουν πως μόλις κατά 34 άτομα μειώθηκαν συνολικά οι μετακλητοί υπάλληλοι, από τον Νοέμβριο του 2012 έως τον Μάρτιο του 2013.

Μάλιστα, οι μεγάλες μειώσεις έγιναν στους......

Μια εκφυλισμένη κοινωνία (πρότυπο των καπιταλιστών).. ΗΠΑ: Σχολείο ανάγκασε μαθήτριες Γυμνασίου να ανταλλάξουν ομοφυλοφιλικό φιλί στα πλαίσια «μαθήματος»



Εξοργισμένοι γονείς λένε ότι σχολείο στη Νέα Υόρκη έδωσε εντολή σε μαθήτριες Γυμνασίου να ανταλλάξουν μεταξύ τους ένα λεσβιακό φιλί – ενώ και τα αγόρια έμαθαν πώς να εντοπίζουν νεαρές «τσούλες» - σε μια παρουσίαση «κατά του εκφοβισμού» σχετικά με την «ταυτότητα φύλου» και τον «σεξουαλικό προσανατολισμό», όπως αναφέρει το Fox News.
Σύμφωνα με την αναφορά, στις 11 Απριλίου, τα παιδιά παρακολούθησαν ένα ειδικό μάθημα για την υγεία από κολεγιακούς φοιτητές στο Linden Avenue Middle School στο Red Hook της Νέας Υόρκης, κάτι για το οποίο οι γονείς δεν είχαν ενημερωθεί.
Οι μαθητές διδάχτηκαν τους όρους «pansexual» και «genderqueer».
Κάποιες από τις.....

Η υποκρισία ΚΚΕ και ΜΜΕ...2012: Το ΚΚΕ οργανώνει αιμοδοσία ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ..(ΒΙΝΤΕΟ)

Όπως και στην περίπτωση του προγράμματος "Διάπλασης Πάιδων", όταν και το όλον προπαγανδιστικό σύστημα επιτέθηκε με αθλιότητες και ψεύδη εναντίον της Χρυσής Αυγής, ξεχνώντας βέβαια να αναφέρουν τα αντίστοιχα "παιδομαζώματα" - σταλινικά κατηχητικά του ΚΚΕ (έχει ISO σε αυτό τον τομέα το ΚΚΕ από την περίοδο του συμμοριτοπολέμου..40.000+ ελληνόπουλα χάθηκαν), έτσι και στην περίπτωση της αιμοδοσίας της Χρυσής Αυγής ξεχάστηκαν;!;! να αναφερθούν τα παλαιότερα...πεπραγμένα του ΚΚΕ...

Διαβάζουμε λοιπόν στο Ριζοσπάστη της 1 Μαρτίου του 2012...

Αιμοδοσία διοργανώνει το ΠΑΜΕ την Κυριακή 11 Μάρτη και καλεί τα συνδικάτα και τους εργαζόμενους να συμβάλουν στην προσπάθεια.
Σε ανακοίνωσή του το ΠΑΜΕ τονίζει:

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΒΟΜΒΑ ΑΠΟ Γ.ΛΙΛΛΗΚΑ «Η Κίνα προσέφερε 10 δισ. ευρώ για φυσικό αέριο αλλά Αναστασιάδης & Χριστόφιας είπαν "όχι"»

Με μια αποκάλυψη "βόμβα" πραγματοποιήθηκε σήμερα στη Λευκωσία η ιδρυτική συνέλευση του νέου κόμματος που δημιούργησε ο πρώην υπουργός Εξωτερικών Γ. Λιλλήκας.
Οπως είπε ο Γ.Λιλλήκας υπήρχε πρόταση από Κινέζους επενδυτές για προαγορά φυσικού αερίου αξίας 10 δισ. ευρώ ακόμα και πριν την τρίτη επβεβαιωτική γεώτρηση, αλλά τόσο η κυβέρνηση Χριστόφια όσο και η κυβέρνηση Αναστασιάδη  αδιαφόρησαν χωρίς να υπάρχει λογική εξήγηση. 
Ο Γ.Λιλλήκας είπε μάλιστα ότι η πρόταση είναι ακόμα σε ισχύ.
Ο πρώην υπουργός Εξωτερικών κάλεσε τους.......

Η ομιλία-κεραυνός του Ν. Μιχαλολιάκου στη Βουλή για το πολυνομοσχέδιο: "Στο δίλημμα ευρώ ή Έλλαδα για εμας η επιλογή είναι μια...Ελλάδα"

Δείτε το βίντεο....