Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Φεβρουαρίου 05, 2012

ΑΠΟΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΗΣ ΡΙΖΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ

Ο Αρχιεπίσκοπος Κύπορυ κ. Χρυσόστομος κατήγγειλε ότι για πρώτη φορά από την ίδρυση της Κυπριακής Δημοκρατίας, επιχειρείται η αποκοπή της παιδείας από τον ελληνισμό και τις ελληνικές της ρίζες.

Σε εγκύκλιο με την ευκαιρία της γιορτής των γραμμάτων, ο Μακαριώτατος κατήγγειλε ακόμη ότι επιχειρείται δημιουργία κυπριακής συνείδησης και το γλωσσικό ιδίωμα της Κύπρου να παρουσιασθεί ως κυπριακή γλώσσα.

 Ο Αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος κάλεσε τον υπουργό Παιδείας να....

Δημοσκόπηση της Alco : 8 στους 10 ποτέ δε θα δεχτούν να ονομαστούν τα Σκόπια, Μακεδονία...Εμεις νιωθουμε ντροπη για τους 2 στους 10 !!!

Eρώτημα της δημοσκόπησης της alco καταδεικνύει περίτρανα ότι, ο ελληνικός λαός, ακόμη και στη χειρότερη περίοδο της σύγχρονης Ιστορίας του, πάνω από όλα –πάνω και από το αν θα έχει να φάει- βάζει την εθνική του αξιοπρέπεια.
Ακόμη και σήμερα, μετά τα όσα έχουν υποστεί από τρόικες, ΔΝΤ και τους εν Ελλάδι εκφραστές τους, σχεδόν 8 στους 10 Ελληνες επιμένουν:
Ποτέ των ποτών να μη δεχτούμε τα Σκόπια να πάρουν όνομα που θα περιλαμβάνει τον όρο Μακεδονία ή παράγωγό του. Κι ας τους αναγνωρίσει όλη η υφήλιος. Εμείς να παραμείνουμε σταθεροί στην ιστορική αλήθεια.
Μάλιστα, το βροντερό όχι έρχεται από όλες τις πλευρές. Ακόμα και....

Η διαχρονική - φυλετική συνέχεια του Ελληνισμού στο πέρασμα των αιώνων

Ένα κείμενο - ιδεολογικό μανιφέστο...

Ελληνικότης

Πολιτικοί που συνηγορούν στην κάμψη του Εθνικού φρονήματος του Ελληνικού Στρατού πρέπει να κατηγορηθούν για Εσχάτη Προδοσία.

"Κλείδωσαν" οι περικοπές στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας κατά τις διαπραγματεύσεις με την τρόϊκα με περιστολή των δαπανών περίπου κατά 5% για την ερχόμενη διετία (400 εκατ. ευρώ), καμία αξιολόγηση και καμία απόλυση στελέχους, αλλά και με τους ΕΠΟΠ που λήγει η σύμβασή τους από εδώ και στο εξής, να είναι "στον αέρα".

Ο Δ.Αβραμόπουλος αντιτάχθηκε στην ένταξη των στελεχών στο ενιαίο μισθολόγιο και βέβαια στην αξιολόγηση και στην μείωση του προσωπικού.

Το ποσοστό μείωσης των αμυντικών δαπανών μπορεί να φαίνεται μικρό, αλλά έρχεται μετά από μία διετία μείωσης των δαπανών κατά 40% συνολικά που βρίσκει εξαντλημένες, χωρίς ακύσιμα, χωρίς ανταλλακτικά και με χαμηλή ηθικό τις Ένοπλες Δυνάμεις. Η απόφαση αυτή.....