Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Αυγούστου 05, 2012

Τους "πονάει" πολύ τους γραικύλους των ΜΜΕ η δράση της Χρυσής Αυγής υπέρ των Ελλήνων

Άργησαν κάπως, αλλά δεν παρέλειψαν να χύσουν τη χολή τους οι στυλοβάτες του σάπιου μεταπολιτευτικού καθεστώτος (Συγκρότημα Λαμπράκη), δια της «Πανδώρας» του «Βήματος», για τη διανομή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης στους Έλληνες που έχουν ανάγκη που οργάνωσε –για μία ακόμη φορά- η Χρυσή Αυγή, στην Πλατεία Συντάγματος. Ιδού το δηλητηριώδες σχόλιο, το οποίο συνοδευόταν από ένα απαίσιο σκίτσο που απεικόνιζε τον Γ.Γ. του Κινήματος, ως κάτι ανάμεσα σε… Γιαγκούλα και… τέρας του Λοχ-Νες:

Βίασε την 15χρονη ενώ ήταν ετοιμοθάνατη...!! Άλλωστε γι’ αυτόν δεν ήταν παρά ένα αντικείμενο... (ζήτω ο πολυπολιτισμός)

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Φροντίστε μαλάκες Έλληνες να δίνετε φαγητό και λεφτά στα φανάρια και όπου αλλού στους....κατατρεγμένους λαθρο-εποίκους

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του newsbomb.gr, ο Πακιστανός αρχικά επιχείρησε να κλέψει το κινητό της κοπέλας που εκείνη την ώρα άκουγε μουσική. Η κοπέλα αντιστάθηκε και τότε άρχισε να την ξυλοκοπεί.

Όμως, ο Πακιστανός δεν έμεινε εκεί και επιχείρησε να την βιάσει. Η Μυρτώ συνέχισε να.....

Οι αριστεροί απαιτούν απολύσεις Εθνικιστών εργατών!!! (Υπάρχουν "καλές" και "κακές" απολύσεις;;;)

Με τις ευλογίες του συστήματος οι (δήθεν πολέμιοι του) αριστεροί έχουν επιβάλει την δική τους δικτατορία. Θέλουν να επαναφέρουν τα πιστοποιητικά κοινωνικών φρονημάτων, έτσι ώστε αν δεν είσαι "πολιτικά ορθός" να μην μπορείς να βρεις δουλειά ή αν έχεις να σε απολύουν. Το έχω βιώσει κι εγώ αυτό, όταν πέρυσι απαιτούσαν οι δημοκράτες την απόλυση μου και ο υπουργός διέταζε (ο (Σα)Ραγκούσης πρέπει να ήταν...) Ένορκη Διοικητική Εξέταση για την δολοφονική επίθεση που δέχτηκα. 
Κατά τα άλλα οι αριστεροί υπερασπίζονται τους εργάτες...
Η είδηση που ακολουθεί δείχνει το τι συμβαίνει στην Γερμανία όπου οι εθνικιστές είναι υπό διωγμό από το εβραϊκό καθεστώς που κατέχει την χώρα από το 1945. Την έχει δημοσιεύσει ο αριστερούλης κρατικοδίαιτος Κούλογλου, ο οποίος βάζει και την δική του....πινελιά: 


"Γερμανοί αστυνομικοί μέλη ρατσιστικής οργάνωσης παραμένουν στο Σώμα


Ένα ρατσιστικό σκάνδαλο ξετυλίγεται στη Γερμανία μετά την αποκάλυψη ότι....

Το δεκανίκι του Νταβούτογλου αλωνίζει στη χώρα μας με την ανοχή των δοσίλογων που μας κυβερνούν...!!

Επικίνδυνη δραστηριότητα έχει αναπτύξει στην Ελλάδα ο σκληροπυρηνικός Τούρκος πρεσβευτής Κερίμ Ουράς, επιβεβαιώνοντας το αρχικό δημοσίευμα του defencenet.gr ότι "θα έχουμε κακά ξεμπερδέματα" μαζί του.

Ο συγκεκριμένος Τούρκος διπλωμάτης, είναι ο ίδιος που αποπέμφθηκε από το Ισραήλ όταν συνέβη το επεισόδιο με το "Μαβί Μαρμαρά" και τώρα έχει έρθει στην Ελλάδα και αναπτύσσει δραστηριότητα που αντίκειται 100% στις σχέσεις καλής γειτονίας των δύο χωρών για ννα το πούμε πολύ κομψά.

Με μία άλλη διατύπωση θα μπορούσσαμε να πούμε ότι.....

ΤΑ ΣΑΠΙΑ ΚΡΕΑΤΑ ΜΕ ΤΑ ΕΘΝΟΣΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ... ΟΙ ΑΠΛΥΤΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΤΙΜΙΝΙΤΙΑ ΕΦΡΙΞΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΣΚΟΥΠΑ ΑΝΗΜΕΡΑ ΤΗΣ 4ΗΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...!!!

ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΝ ΜΥΑΛΟ... ΟΤΙ ΚΙ ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΟΙ ΣΤΙΣ ΙΔΕΟΛΓΙΚΕΣ ΔΑΓΚΑΝΕΣ ΤΩΝ ΔΟΓΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ... ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ ΨΗΦΟΦΟΡΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ... (Ή ΜΗΠΩΣ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡ;):

Αν Πακιστανοί βίαζαν τα παιδιά των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ...

Εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ αρνούνται να ωριμάσουν πολιτικά και ακομα συμπεριφέρονται σα να είναι το κόμμα του 3,5% που μπορούν ανέξοδα να λένε ανοησίες περί λαθρομεταναστών χωρίς κόστος. Γιατί δεν κάνουν μία δημοσκόπηση εντός του κόμματος για να δουν πόσοι από αυτό το 27% που έλαβαν στις εκλογές συμφωνεί με τις προκλητικές βλακείες τους, όπως η δήλωση-αντίδραση στην επιχείρηση-σκούπα της αστυνομίας με στόχο την μείωση των παράνομων λαθρομεταναστών;
Ιδού η ευφάνταση δήλωση του Δημήτρη Τσουκαλά, βουλευτή Επικρατείας και υπεύθυνου Τομέα Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ:

Το Κίνημα των Αθέων ή «Ένωση των Αθέων»


Το Κίνημα των Αθέων ή «Ένωση των Αθέων»

Διαβάστε και

 Στέκομαι στο πέρασμα όλων των δρόμων και υποκλινόμενος βαθειά, ζητώ τη συγχώρεση από όλους…. κι ο άνθρωπος και το κτήνος, κι η σκόνη- συγχωρήστε με! Καθώς ο ήλιος καλεί την χλόη, ψιθύρισε στην καρδιά μου αδελφέ! Κι ευλόγησέ με στη νέα πορεία μου!
Ιβάν Μπριχνίτσεφ «Προς μια νέα πορεία»- 1916
Η «Ένωση των Αθέων» ή «Εταιρεία των Αθέων» (γνωστή και με άλλα ονόματα - «‘Ένωση Μαχομένων αθεϊστών», «Ένωση Στρατευμένων αθέων»), ήταν μια μαζική εθελοντική αντιθρησκευτική οργάνωση των σοβιετικών εργατών, αλλά και άλλων ομάδων του σοβιετικού πληθυσμού, τα έτη 1925-1947. Η Ένωση σχηματίσθηκε τον Απρίλιο του 1925 από την μετεξέλιξη και διεύρυνση της «Ένωσης των φίλων της εφημερίδας “Άθεος” («Μπεσμπόζνικ») » που ιδρύθηκε το 1924 και σύμφωνα με το καταστατικό της «Συγκροτήθηκε από μέλη του Κόμματος, μέλη της «Κομμουνιστικής Ένωσης Νεολαίας» («Κομσομόλ»), εργάτες και παλαιμάχους του στρατού».
Η Ένωση αποτέλεσε τον......

ΙΡΑΝ - ΙΣΡΑΗΛ: Πλησιάζει η «ώρα μηδέν»; - Περίεργες δηλώσεις πρώην διοικητή Mossad...

«Εάν ήμουν Ιρανός θα ανησυχούσα πολύ για τις επόμενες 12 εβδομάδες, καθώς οι ισραηλινές απειλές μου φαίνονται σοβαρές και αξιόπιστες». Με αυτά είναι τα λόγια ο Εφρέμ Χαλεβί, πρώην διοικητής της Mossad επιβεβαιωσε εμμέσως πλην σαφώς την θεση του θρησκευτικού ηγέτη του Ιράν Αλί Χαμενεΐ, ότι "Μέχρι τον Οκτώβριο θα έχουμε πόλεμο.
 
Πάντως ο ίδιος ο Χαλεβί έχει αναφέρει ότι...

Το εθνικό σύμβολο των Τούρκων είναι ελληνικό


 Ἡ Τούρκικη σημαία, καὶ τὸ ἀντίστοιχο "ἐθνικὸ σύμβολο" τῶν Τούρκων, προέρχεται ἀπὸ ἕνα σύμβολο τοῦ Βυζαντίου, τῆς ἀρχαιοελληνικῆς δηλαδή πόλης Βυζάντιον, ποὺ ὑπῆρχε στὴν θέση τῆς Κωνσταντινούπολης.Image
Αὐτὸ τὸ σῆμα, ποὺ εἶναι....

Διαβάστε ένα "παραμύθι" που το πουλέν της Αριστεράς, Μανώλης Γλέζος σίγουρα θα θέλει να...ξεχάσει!

http://filonoi.gr/wp-content/uploads/2012/08/m-glezos.jpg4η Αυγούστου 1936..
Σαν σήμερα ο Ι.Μεταξάς δεξί χέρι του Ελ.Βενιζέλου επί στρατιωτικών θεμάτων, κατόπιν συνεννοήσεως με τον βασιλέα Γεώργιο Β’ αναλαμβάνει την εξουσία και την επιβολή του καθεστώτος της 4ης Αυγούστου λόγω της κομμουνιστικής απειλής. Είχε προηγηθεί ένα.....

Ο Πακιστανός «δράκος» και η ελληνική θολοκουλτούρα...


Η συγκλονιστική υπόθεση της βάρβαρης κακοποίησης της 15χρονης στην Πάρο πριν από μερικές ημέρες από άγνωστο άτομο είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο αφού το θύμα είχε βρεθεί χτυπημένο τσακισμένο και σεξουαλικά κακοποιημένο σε τέτοιο βαθμό που οι ίδιοι οι αστυνομικοί δεν μπορούσαν να πιστέψουν στην βαρβαρότητα και την εκδικητική μανία των χτυπημάτων του άγνωστου δράστη.
Όταν η Αστυνομία του νησιού κατέληξε μετά από έρευνα DNA σε....