Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Ιουλίου 31, 2014

ΕL PAIS: ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΗ ΑΛΛΑ ΚΑΛΑ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΗ Η ΑΝΟΔΟΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Ανατριχιαστική για τους σιωνιστές, ελπιδοφόρα για τους Έλληνες και την Ευρώπη των Εθνών.

Εκτενής παρουσίαση ενός βιβλίου που γράφτηκε για την Ελλάδα της κρίσης, δημοσιεύει η γνωστή συστημική ισπανική εφημερίδα «El Pais».

Το βιβλίο έχει τίτλο: «Οι τέσσερις σταθμοί της Αθήνας, Χρονικά από μία χώρα που πνίγηκε από τα προγράμματα διάσωσής της» («Las cuatro estaciones de Atenas, Crónicas desde un país ahogado por su rescate») και περιλαμβάνει ρεπορτάζ της δημοσιογράφου και ανταποκρίτριας της ισπανικής εφημερίδας, Μαριάντζελα Παόνε, που άρχισε να επισκέπτεται την Ελλάδα το 2012, προκειμένου να δει με τα μάτια της την όλη κατάσταση.

Και βέβαια δε θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη «η άνοδος...

ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΣΤΟ «ΕΘΝΟΣ» ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ: Η ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΔΕ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΕ ΑΜΒΛΥΝΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΡΡΟΗΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Γράφει ο Αντίοχος.

Άρθρο για τις αιτίες της ανόδου της Χρυσής Αυγής, με τίτλο «Η ακρότατη Ακροδεξιά», γράφει στο «Έθνος» του Big Boss Μπόμπολα ο Ξενοφών Κοντιάδης, καθηγητής συνταγματικού δικαίου και πρόεδρος του Ιδρύματος Τσάτσου.

Αρχίζοντας, δίνει τα καθεστωτικά του διαπιστευτήρια, χαρακτηρίζοντας το Κίνημα των Ελλήνων εθνικιστών «ως μια από τις πιο βίαιες και σκοτεινές στην Ευρώπη, με ιδεολογικές αναφορές και πρακτικές που ελάχιστα συγκαλύπτουν το ναζιστικό τους πρότυπο».

Εν συνεχεία, αναφέρεται στην ισχυρή εθνικιστική παράδοση της Ελλάδος αναφέροντας ότι: «Δεν πρέπει να υποτιμάται το γεγονός ότι η Ακροδεξιά στην Ελλάδα διέθετε κοινωνικές-ιδεολογικές ρίζες από...

ΟΙ «ΑΘΛΙΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ» της ΓΑΖΑΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΝΑΘΛΙΟΣ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΣ

Μπορεί οι κυρίως υπεύθυνοι για τα όσα ντροπιαστικά για τον πολιτισμόμας συμβαίνουν στη Γάζα να είναι αυτοί που σφάζουν με τα ίδια τους τα χέρια (οι σιωνιστές), αλλά υπάρχουν και οι συνυπεύθυνοι, αυτοί που το βουλώνουν και ασχολούνται με άλλα πράγματα και ακόμη χειρότερα αυτοί δικαιολογούν τις σφαγές. Όπως για παράδειγμα –στην Ελλάδα- ο καθεστωτικός χούλιγκαν Πρετεντέρης-Ντερμπεντέρης, ο οποίος έγραψε στο Twitter για τις σφαγές των νηπίων: «Οι Ισραηλινοί απόψε κάνουν το αυτονόητο… Εισβάλλουν στη Γάζα για να...

Η πολιτική εκπομπή της Χρυσής Αυγής με τον Ηλία Κασιδιάρη

Ο εκπρόσωπος Τύπου, Ηλίας Κασιδιάρης θα παρέμβει τηλεφωνικά από τα κελιά της Τιμής στην αποψινή πολιτική εκπομπή της Χρυσής Αυγής. Την εκπομπή θα παρουσιάσουν η Ουρανία Μιχαλολιάκου με τον Γιώργο Μισιάκα.

ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ...

Ίων Δραγούμης ο πατέρας του Ελληνικού Εθνικισμού!

Η εθνική και πολιτική του δράση.

Ο Ίων Δραγούμης υπήρξε διπλωμάτης, πολιτικός και λογοτέχνης. Γεννήθηκε στην Αθήνα στις 14 Σεπτεμβρίου 1878 και η οικογενειακή του καταγωγή ήταν από το Βογάτσικο της Μακεδονίας. Ήταν γόνος οικογένειας πολιτικών και γιος του αγωνιστή, βουλευτή και λογίου, Στέφανου Δραγούμη. Σπούδασε νομικά στο πανεπιστήμιο της Αθήνας και το 1899 ακολούθησε τον διπλωματικό κλάδο. Το 1897 κατατάχτηκε εθελοντικά στο μέτωπο του ελληνοτουρκικού πολέμου, ενώ είχε υπηρετήσει ως πρόξενος, κατόπιν απαίτησης του, στο Μοναστήρι και εν συνεχεία στην Ανατολική Μακεδονία, στις Σέρρες, στην Ανατολική Ρωμυλία, στον Πύργο και στη Θράκη, και στη Φιλιππούπολη της Βουλγαρίας, με τη θητεία του αυτή να τον αναδεικνύει...

ΠΩΣ ΤΟ ΑΘΛΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΩΚΕΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΜΕ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΤΗΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

farmako-xrysh-aygh

Παραθέτουμε τις πρώτες γραμμές άρθρου από το οικονομικό site capital.gr
Ευελπιστούμε κάποιος που διαθέτει υψηλό IQ να μπορέσει να καταλάβει το νόημα.
«Λίγες ημέρες μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι κι ενώ είχαν προηγηθεί οι δημοσκοπήσεις που έδειχναν άνοδο της Χρυσής Αυγής στις ευρωεκλογές, ευρωπαίοι αξιωματούχοι ρωτούσαν με ανησυχία εγχώριους συνομιλητές τους: «όσους νεοναζί θα μας στείλετε στο Ευρωκοινοβούλιο;».
Πλέον, δεν μετρούν μόνο τους τρεις ευρωβουλευτές που τους «έστειλε» η Χρυσή Αυγή αλλά …και τους συνεργάτες τους. Οι οποίοι ανήκουν, φυσικά, στον σύνδεσμο και δικαιούνται πρόσληψης –εκτός και αν τους αποδοθούν κατηγορίες για εμπλοκή σε κάποιο από τα πολλά επεισόδια που προκάλεσε το κόμμα τους».
Κατ αρχάς,  οι δημοσκοπήσεις για το Ευρωκοινοβούλιο είχαν αρχίσει από τον Σεπτέμβρη του 2013; Ειλικρινά δεν......

ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΟΣ ΤΩΝ «ΑΡΧΩΝ» ΜΟΝΟΝ Ο ΜΑΖΙΩΤΗΣ, ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΣΥΝΕΡΓΟΣ ΤΟΥ!

jrasmczakx53674e0862e08-2
Γράφει ο Αντίοχος.

Νέες αποκαλύψεις με ντοκουμέντα, αυτή τη φορά για την ειδική προστασία που απολάμβανε από τις «αρχές» ακόμα και ο (ασύλληπτος φυσικά…) συνεργός του παρακρατικού ληστοτρομοκράτη Μαζιώτη, Γιώργος Πετρακάκος, δημοσιεύθηκαν στο «Βήμα».
Ο συνεργός του Μαζιώτη, λοιπόν, είχε συλληφθεί μαζί με άλλους πέντε τον Νοέμβριο του 2002, ως μέλος σπείρας Που είχε κάνει πέντε ληστείες τραπεζών στην Παλλήνη και την Αγία Παρασκευή, με λεία 100.000 ευρώ, καθώς και δύο ακόμη ληστείες –ενός καταστήματος κι ενός περιπτέρου- αλλά στη δίκη δήλωσε «κατ’ ανάγκην ληστής για χάρη της οικογένειάς του» καθώς και «εξαρτημένος από τα ναρκωτικά» και οι δικαστές (της «ανεξάρτητης δικαιοσύνης») που τον δίκασαν έκριναν «απολύτως ειλικρινή» όσα κατέθεσε καθώς και ότι «δεν υπήρχε περίπτωση να επαναλάβει τα ίδια αδικήματα» και τον αποφυλάκισαν αμέσως,
δεχόμενοι ότι.....

Εκλιπαρεί χωρίς καμιά ντροπή για να μπει στην κυβέρνηση ο κλώνος των νταβατζήδων Θεοδωράκης...


Δεν κρατιέται ο Θεοδωράκης: Ψηφίστε με, για να μπω κι εγώ στην κυβέρνηση

Ούτε τα προσχήματα δεν κρατάει ο Σταύρος Θεοδωράκης, με το μιντιακό του δημιούργημα «Το Ποτάμι».

Μιλώντας σε ανοιχτή συγκέντρωση στην Θεσσαλονίκη, η οποία παρέπεμπε στο γνωστό ρητό «τρεις κι ο κούκος», ο νέος επίδοξος «σωτήρας» του Τόπου είπε πως θα καταθέσει «κυβερνητική πρόταση» στις 21 Σεπτεμβρίου, ενώ προέβλεψε ότι οι εκλογές θα γίνουν τον Χειμώνα και όχι το Φθινόπωρο. Αυτό που έχει ιδιαίτερη σημασία είναι ότι για μια ακόμη φορά επιβεβαίωσε ότι σκοπός του είναι να συμμετέχει οπωσδήποτε σε μια νέα κυβέρνηση συνεργασίας.
«Αν ο ψηφοφόρος ενισχύσει “το ποτάμι”, θα συνέλθουν και αυτά τα δύο μεγάλα κόμματα, οι δύο διεκδικητές της εξουσίας» είπε, ενώ στη συνέχεια τόνισε ότι.....

Νέες δράσεις από το Μέτωπο Νεολαίας - Αγώνας ασυμβίβαστος μέχρι τη Νίκη

Η Χρυσή Αυγή συνεχίζει τον αγώνα της δυναμικά, αψηφώντας την τρομοκρατία της χούντας Σαμαρά και όλων των παρακρατικών κυκλωμάτων που μετέχουν στις διεφθαρμένες και παράνομες μεθοδεύσεις της.

Το Μέτωπο Νεολαίας, η αιχμή του δόρατος στον Εθνικιστικό Αγώνα, δεν σταματάει ποτέ να μάχεται για την αποκατάσταση του Δικαίου και της Αλήθειας, δίνοντας καθημερινά ένα βροντερό παρόν ενάντια στην σαπίλα και την παρακμή του αμαρτωλού καθεστώτος.
Και αυτή τη Δευτέρα, λοιπόν, μέλη του Μετώπου Νεολαίας ανάρτησαν πανό στην πεζογέφυρα  δίπλα από τα Village, στην περιοχή του Ρέντη, ως ένδειξη διαμαρτυρίας έναντι των......

Η ΣΙΩΠΗ ΤΩΝ ΑΜΝΩΝ

SHMAIES
Ξαφνιάστηκα  τις προάλλες όταν ανοίγοντας την Τ.V  στο δελτίο ειδήσεων του ALPHA  δεν άκουσα καθόλου τον Σρόιτερ και τον Βερύκιο να βρίζουν και να λοιδορούν την Χ.Α.
Συνήθως αυτοί οι δύο, αλλά προ πάντων ο Βερύκιος, ξερνούσαν ποταμούς εναντίον της Χ.Α. Τι συμβαίνει : αναρωτήθηκα !! θα ακούσω και το MEGA είπα . Και αυτός είναι ένας από τους ανοικτούς βόθρους που λέγονται Ελληνικά κανάλια, και τα οποία  αντί για ειδήσεις , εκτοξεύουν τόσα επικίνδυνα για την δημόσια υγεία λύματα  . Αλλά και εδώ η ίδια σιγή εναντίον της Χρυσής Αυγής.
Βρε μπας και σταμάτησαν γιατί τα βοθρολύματα που εκτόξευαν γύριζαν και έπεφταν στα μούτρα τους: 
Κάτι πρέπει να συμβαίνει αναρωτήθηκα. Και τότε ήρθε στο μυαλό μου η όλη κατάσταση.
Όπως όλοι ξέρουμε τα «κανάλια» τα......

Δεν ξεχνούμε τους Αθανάτους Συναγωνιστές μας Γιώργο Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη - Παρασκευή 1 Αυγούστου, Ν. Ηράκλειο, 18:00 μ.μ.


Δεν ξεχνούμε τους Αθανάτους Συναγωνιστές μας Γιώργο Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη - Παρασκευή 1 Αυγούστου, Ν. Ηράκλειο, 18:00 μ.μ.

9 μήνες έχουν περάσει από τότε που οι σφαίρες των τρομοκρατών με την απόλυτη κάλυψη της Χούντας Σαμαρά δολοφόνησαν τους Συναγωνιστές μας Γιώργο Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη.
Την Παρασκευή 1 Αυγούστου στις 18:00 θα τελεστεί επιμνημόσυνη δέηση στον τόπο θυσίας των αδερφών μας και θα ακολουθήσει μηχανοκίνητη πορεία.

Δεν ξεχνούμε!

Παρασκευή 1 Αυγούστου, Λ. Ηρακλείου 420, 18:00

“Όλα έμεναν άκαρπα χωρίς τον Ήρωα. Χρειάσθηκε ο θάνατος ενός παλικαριού για να δώσει πνοή στις......

ΟΤΑΝ ΤΟ ΝΕΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΗ “ΝΕΑ-ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ”!

ARXHGOS 6

Γράφει η Αναστασία Κόνη.

Στη χώρα μας το δικαίωμα ελέγχου της εξουσίας από την αντιπολίτευση απωλέσθη με τις παράνομες και δη αντισυνταγματικές διώξεις και φυλακίσεις στελεχών του Εθνικιστικού Κόμματος, τρίτου σε εκλογική δύναμη, σύμφωνα με τη βούληση του ελληνικού λαού. 
Από την πλευρά της μείζονος αντιπολίτευσης μάλιστα (βλ. ΣΥΡΙΖΑ, δηλώσεις Σταθάκη κ.ά.) το δικαίωμα ελέγχου, παραχωρήθηκε, αφού η ίδια η αξιωματική αντιπολίτευση προτίμησε να κατεβάσει τη μάσκα του αντιμνημονιακού κόμματος, βλέποντας ότι παρ’ όλες τις θετικές γι’ αυτή συγκυρίες, δε μπόρεσε να πλησιάσει ένα ικανοποιητικό αποτέλεσμα, τέτοιο ώστε να της δώσει τον αέρα ως δύναμη ανατροπής. 
Είναι τοις πάσι γνωστό, ότι διανύουμε μια νέα.....