Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Οκτωβρίου 31, 2011

Η Greek Hacking Scene ΞΑΝΑΧΤΥΠΑ!


Η Greek Hacking Scene χτύπησε το μεγάλο site της FYROM  kanal4.com.mkΠάντα με ποιοτικά κείμενα και μοναδικές φωτογραφίες που αποδεικνύουν αφενός τη βαθιά γνώση της Ιστορίας και του Πολιτισμού μας και αφετέρου την ιδιαίτερη ευφυία τους ως Hacker.

Σίγουρα τέτοιες κινήσεις μας γεμίζουν ελπίδα και μας κάνουν περήφανους (και όπως παρατηρήσαμε συνηθίζουν τις επιθέσεις τους να τις κάνουν σε εθνικές επετείους!)

ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ τους:

ΑΠΛΑ και ΞΕΚΑΘΑΡΑ στο δημοσψήφισμα του Jeffrey απαντάμε...

ένα νέο Έπος του Ελληνικού Λαού προ των πυλών....

ΝΕΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ! ΔΙΑΤΑΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΒΗΣΤΟΥΝ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΦΡΟΥΡΑΣ! ΒΡΑΖΕΙ Η ΚΥΠΡΟΣ...



Καζάνι που βράζει και πάλι η Εθνική Φρουρά. Αυτή τη φορά, αφορμή για την αναστάτωση στις τάξεις των αξιωματικών και των στελεχών της Δύναμης, έδωσε απαράδεκτη διαταγή της 2ης Μεραρχίας, η οποία μόνο ως σκανδαλώδης μπορεί να χαρακτηριστεί αφού με αυτή, μονάδες της Εθνικής Φρουράς διατάσσονται να σβήσουν συνθήματα και σύμβολα που βρίσκονται για χρόνια σε τοίχους και φυλάκια στρατοπέδων αλλά και σε φυλάκια στην γραμμή καταπαύσεως του πυρός.

Όλα άρχισαν την περασμένη Πέμπτη το πρωί, όταν....

Δεν έχουν το Θεό τους οι Πα.Σ(Τ)ο.Κοι...Σύμβουλος του Πρωθυπουργό μηνύει πολίτη λόγω... Facebook...

Αγωγή της Β.Σχοιναράκη κατά δημοσιογράφου για σχόλια στο ... Facebook!Πρωτάκουστο! Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, ένα δημόσιο πρόσωπο, η σύμβουλος του πρωθυπουργού Βαγγελιώ Σχοιναράκη (ήταν κι αυτή μεταξύ αυτών που ο κόσμος πήρε στο κυνήγι στην παρέλαση στο Ηράκλειο), καταθέτει αγωγή σε δημοσιογράφο (τον Αλέκο Ανδρικάκη) όχι για κάποια δημοσιεύματα και σχόλια στα Μέσα που εργάζεται, αλλά τον κατηγορεί για λόγια...στις ιδιωτικές συζητήσεις του, στα στέκια όπου συναντά τους γνωστούς του,αλλά και αναρτήσεις που έκανε ο  δημοσιογράφος στο FACEBOOK και LIKE που έκαναν ο ίδιος και οι φίλοι του, πάνω στον "τοίχο" της κοινωνικής δικτύωσης!

Η κ.Σχοιναράκη σύμβουλος του πρωθυπουργού, πρώην βουλευτής και νομάρχης Ηρακλείου υποβάλλει αγωγή, ζητώντας μάλιστα....

ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ, ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΛΕΞΕΙΣ: ΠΟΣΑ ΔΙΣ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ Μ@Λ@Κ@ ΕΛΛΗΝΑ;

Η συνέχεια στο olympia.gr

Απίστευτη ΠΡΟΔΟΣΙΑ από ΓΑΠ-ΠΑΠ με την ενέργεια μέσω ΑΠΕ...

Ανατριχίλα προκαλεί το άρθρο 13 του Κειμένου Συμπερασμάτων της Συνόδου Κορυφής που αναφέρεται στο πως θα εξοφληθεί το ελληνικό χρέος. Για πρώτη φορά ένα ελεύθερο (τυπικά τουλάχιστον) κράτος δέχεται να....

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ στέλνουν το δικό τους μήνυμα στους πολιτικούς...

αν και λίγο "ακραίο" αποτυπώνει τα συναισθήματα της πλειοψηφίας των Ελλήνων...

Ένα, ένα τα τσιράκια της Νέας Τάξης κραυγάζουν για ανάγκη δμιουργίας "Νέας Παγκόσμιας Τάξης"

Σειρά είχε ο Μιχαήλ Γκορμπατσόφ...(που για τους μη γνωρίζοντες, έχει αναλάβει μαζί με τον Αλ Γκορ να πείσει την ανθρωπότητα για την ανάγκη της 'πράσινης ανάπτυξης', των φόρων για το CO2, και τη μεταφορά του πλούτου των ΑΠΕ σε έναν 'οργανισμό' διαχείρισής τους)...

Το νέο "άρμα" τους είναι το 'κίνημα' "Occupy Wall Street" το οποίο, ΠΕΡΙΕΡΓΩΣ, είναι χειραφετούμενο από Εβραίους-Σιωνιστές....(Σύμπτωση.....)

Η μαντινάδα των Κρητικών για τον ΓΑΠ

Διαβάστε τη,...

Άγνωστες μορφές του Ελληνισμού: Αλέξανδρος Διάκος – ο πρώτος νεκρός αξιωματικός του έπους του ΄40‏


Το σκοτάδι είναι πηχτό στις πλαγιές του Σμόλικα και του Γράμμου, ενώ το κρύο πιρουνιάζει τα κόκαλα. Οι άγρυπνοι φρουροί των διαβάσεων περιμένουν από λεπτό σε λεπτό, από ώρα σε ώρα την εισβολή των ιταλικών στρατευμάτων.

Ξημερώνει 1η Νοεμβρίου. Στην πλάγια καιροφυλακτεί ένας υπολοχαγός, ο Αλέξανδρος Διάκος από την Χάλκη, ένα μικρό νησάκι δυτικά της Ρόδου. Ο Αλέξανδρος είναι πάντα πρώτος όπου τον καλεί η πατρίδα. Περιμένει και αυτός τους αλπινιστές της επίλεκτης Ιταλικής μεραρχίας «Τζούλια», τον ανθό του ιταλικού στρατού. Οι Ιταλοί βαδίζουν από τις ορεινές διαβάσεις νομίζοντας πως πάνε για περίπατο. Δεν ξέρουν όμως, πως πίσω από τα ορεινά υψώματα τους περιμένουν....