Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Ιουνίου 18, 2011

Προς όλους που αγωνίζονται για τη Δημοκρατία


Κάθε λαό τον κυβερνά αυτός που του αξίζει.

του vantonios από το ιστολόγιο papaioannou.wordpress.com
Καταδικάστηκες να είσαι Ελληνας και να σε κυβερνάνε τρεις οικογένειες πολιτικών και δέκα επιχειρηματιών για πάντα.
Και 10000 λαμόγια που βρίσκονται στην οικονομική και πολιτική κορυφή της χώρας που από τότε που θυμάσαι τον εαυτό σου.
Ζεις σε μια σαπισμένη κοινωνία. Τόσο καιρό διαχειρίζονται χρήματα από φόρους, δάνεια και ευρωπαικές επιδοτήσεις για να διαχειρίζονται τα κοινά και το μόνο που κάνουν είναι να τα τρώνε. Ρήμαξαν τον τόπο. Το μπουρδέλο της ευρώπης.
Ο ιδρυτής της μίας δυναστείας σου το πε στα μούτρα. Ίσως ήσουν βολεμένος, ίσως δεν τα ‘βλεπες, μα μάλλον απλά βαριόσουν. Μπορεί και να σουν από τους λίγους που πάντα είχες το όνειρο μέσα σου , το όνειρο για ένα καλύτερο κόσμο και τελικά απογοητεύτηκες.
Στις τελευταίες εκλογές οι...

Κανέλλη: Να αρνηθούμε το χρέος

Για την Λιάνα Κανέλλη, την άποψή μας την ξέρετε...
Χειρότερη δε γίνεται! Ωστόσο αυτή τη φορά στο βίντεο που ακολουθεί λέει και ορισμένα σωστά πράγματα..
Ακούστε τη

Το χρονικό της προβοκάτσιας: Η ταυτότητα του ασφαλίτη, οι Βρετανοί πράκτορες, ο Πολωνός της Frontex που τσάκισαν οι πατριώτες, οι “αντεξουσιαστές στην εξουσία” και ο Μόσιαλος που γνώριζε για τον ανασχηματισμό μέρες πριν!

Όπως αποκαλύψαμε χθες, δύο Βρετανοί πράκτορες βρισκόντουσαν μεταξύ των κουκουλοφόρων. Έχουμε όλη την καλή διάθεση να περιμένουμε την επίσημη απάντηση των “αντεξουσιαστών της εξουσίας” για το τί διάολο έκαναν στην συγκέντρωση.
Ένας από τα κουκουλοφόρα ασπόνδυλα που ξυλοφόρτωσαν οι αγωνιζόμενοι Έλληνες, ήταν εντέλει Πολωνός που υπηρετεί στην Frontex! Ξέρετε, εκεί που κάποιοι Γερμανοί μπάσταρδοι μας εγκαλούν για τον τρόπο που φερόμαστε στους λαθρομετανάστες. Το Άουσβιτς φαίνεται ήταν πιο ανθρωπινο.
Η Αστυνομία αρνήθηκε ότι ευρέθει αστυνομική ταυτότητα σε “αντεξουσιαστή”. Είχε δίκιο. Δεν ήταν Έλληνας αστυνομικός, ήταν καραπασόκος για τις βρώμικες δουλειές. Όπως οι δύο αστυνομικοί του Σημίτη που επιδίδοντο σε μπραβιλίκια σε μεροκαματιάρηδες και συνελήφθηκαν πρόσφατα. Παλιά τέχνη κόσκινο των ένστολων εκσυγχρονιστών: ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ: Η ισχυρή Ελλάδα του Σημίτη. Αίμα και πλιάτσικο με υπουργικές αποφάσεις. Οι βλαστοί του τρόμου πνίγουν και σήμερα τη δημοκρατία.

Την ίδια ώρα, ο ΓΑΠ εκλιπαρούσε για “οικουμενική”, αλλά ο Μόσιαλος ήδη γνώριζε ότι θα μετέχει στο κυβερνητικό σχήμα! Τα υπόλοιπα από την Φιλονόη του Πόντου και άλλα ιστολόγια για να καταλάβετε ότι όντως, ο Μουσολίνι ήταν μόνο η αρχή:
Τὴν προηγουμένη (βάσει ἄλλων δημοσιευμάτων) ὁ ΓΑΠ εἶχε συναντήσεις μὲ  ...

Αιγύπτιος ο παρ’ ολίγον δολοφόνος του 79χρονου στην Γ’ Σεπτεμβρίου

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΩΝ ΜΜΕ ΠΟΥ ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΓΙΑ “ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ ΔΡΑΣΤΕΣ” – Ο Τριανταφυλλόπουλος έγραφε χωρίς ντροπή ότι: “δράστης ήταν μάλλον η… γιαγιά”. Δράστης δεν ήταν η γιαγιά, γελοίοι και ψεύτες μεγαλοδημοσιογράφοι! Δράστης ήταν και αυτή τη φορά λαθρομετανάστης, ένας από τα εκατομμύρια που προσπαθείτε με την προπαγάνδα σας να επιβάλλετε στην κοινωνία μας… - 
Εξιχνιάσθηκε η υπόθεση της ληστείας και του σοβαρού τραυματισμού, ζεύγους ηλικιωμένων σε διαμέρισμα επί της οδού Γ’ Σεπτεμβρίου. Δράστης...

ΠΑΣΟΚ σου βγάζω το καπέλο

"..κάποιοι απέδειξαν πως αξίζουν το μισθό τους & έγραψαν με κάθε λεπτομέρεια ένα «έργο» που ακόμα παίζεται στις οθόνες μας & που θα τελειώσει με την εκλογή του Ευάγγελου Βενιζέλου ως Προέδρου του ΠΑΣΟΚ."


Μετά από όλα αυτά που διαδραματίστηκαν τις τελευταίες μέρες δεν μπορούμε να μην..

Μια τεράστια επιτυχία του ΠΑΣΟΚ

Και εις ανώτερα...

Αποκάλυψη βόμβα για Υπουργό της Κυβέρνησης...

Διαβάστε τη....

ΠΛΑΤΩΝΟΣ ΛΟΓΟΙ: “ΣΟΦΙΣΤΗΣ”

Δικαίωμα λόγου έχει ο νοών τί είναι ο λόγος. Τι είναι ο λόγος νοεί ο έχων παιδεία. Παιδεία έχει ο θέτων το οντολογικό ερώτημα. Το οντολογικό ερώτημα θέτει ο πολίτης της πόλεως, που έχει θέα του όντος. Άρα μόνον ο πολίτης της πόλεως έχει δικαίωμα λόγου. Θαυμάζειν είναι ο έρως προς το ερωτάν, ο οποίος ανθίζει επί της επίγνωσης της αγνοίας. Η άγνοια της αγνοίας δεν εγείρει ερωτήματα, τουναντίον διαθέτει αστόχαστες απαντήσεις.
 ΣΟΦΙΣΤΗΣ – Σοφιστής, χρηματιστής από φαινομένης ουσίας αλλ’ ουκ ούσης.

ΑΣΗΜΑΝΤΟ ΘΕΜΑ Η ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ! Θα έρθει και η ώρα σας μνημονιοφόροι...!

Τον σχολιασμό της είδησης μπορείτε να διαβάσετε στο hellas-orthodoxy

ALTER : ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΦΕΙΛΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΕΡΚΟΣΤΟΛΟΓΗΣΕΙΣ




Νέα στοιχεία για τις οφειλές του τηλεοπτικού σταθμού ALTER στο Δημόσιο και τα Ασφαλιστικά ταμεία φέρνει στο φως ο ΣΚΑΪ. Σύμφωνα με τις οφειλές που αποτυπώνονται στην αίτηση υπαγωγής του καναλιού στο άρθρο 99, εκκρεμεί πρόστιμο ύψους 6.627.000 ευρώ, για έκδοση εικονικών τιμολογίων προς τις εταιρείες Κουρής Media Group και Extra Communication. Παράλληλα η εταιρεία οφείλει και άλλα εννέα εκατομμύρια ευρώ στο Δημόσιο, λόγω μη απόδοσης ΦΠΑ και Φόρου Μισθωτών Υπηρεσιών. Οι ασφαλιστικές εισφορές των εργαζομένων του σταθμού που δεν έχουν καταβληθεί, από το Δεκέμβριο του 2009, μέχρι και τον Φεβρουάριο του 2010, αγγίζουν τα 6.719.000 ευρώ. Ακόμα μεγαλύτερες είναι οι....

Σήμερα 18/06/2011 και ώρα (02.00) συνελήφθη στην περιοχή Ψαθάδες Διδυμοτείχου από Αστυνομικούς της Ειδικής Ομάδας Καταπολέμησης Λαθρομετανάστευσης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ορεστιάδας , ένας (1) Ιρακινός διακινητής κάτοικος Τουρκίας ο οποίος με πλαστική βάρκα επιχείρησε να προωθήσει στο ελληνικό έδαφος δεκαεννέα (19) λαθρομετανάστες διαφόρων εθνικοτήτων. Από την αρχή του έτους έχουν συλληφθεί μόνο στην Αστυνομική Διεύθυνση Ορεστιάδας περισσότεροι από τριάντα (30) διακινητές λαθρομεταναστών.

Σήμερα 18/06/2011 και ώρα (02.00) συνελήφθη
στην περιοχή Ψαθάδες Διδυμοτείχου από Αστυνομικούς της Ειδικής Ομάδας
Καταπολέμησης Λαθρομετανάστευσης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ορεστιάδας ,
ένας (1) Ιρακινός διακινητής κάτοικος Τουρκίας ο οποίος...

Τα εξώδικα ο λαός δεν τα πήρε πίσω!!!

Για να μην νομίζουν οι ηγετίσκοι και τα επικοινωνιακά επιτελεία τους ότι είμαστε χρυσόψαρα και με φιέστες και ανασχηματισμούς ξεχνάμε τί συνέβη, να τους θυμίσουμε ότι ομάδες πολιτών έστειλαν εξώδικα στους βουλευτές της περιφέρειάς τους, αναφέροντάς τους ότι αν ψηφίσουν το Μεσοπρόθεσμο θα τους μηνύσουν για εσχάτη προδοσία…
Η ωραία ατμόσφαιρα που οι σαλιάρηδες παπαγάλοι σας μας πλασάρουν απ’  το πρωί δεν είναι αρκετή για να μας κάνει να ξεχάσουμε. Τα εξώδικα ισχύουν! 
Όποιος θέλει, κύριοι βουλευτές, να...

Ο ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΤΩΝ ΜΜΕ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΗ ΠΟΙΗΣΗ...




Ο προστάτης της διαπλοκής των ΜΜΕ και ο άνθρωπος που υπερασπίστηκε ως τη τελευταία στιγμή τους κρατικοδίαιτους δημοσιογράφους της κρατικής τηλεόρασης των γκαιμπελίσκων, χάθηκε από το κάδρο. Ο Τηλέμαχος Χυτήρης, "φάντασμα" της οδού Αγράμπελης, επέτρεψε στη κρατική τηλεόραση να μεταβληθεί σ ένα καταφύγιο κολάκων και γλειφτών δημοσιογράφων-με κάποιες εξαιρέσεις φυσικά. Ήταν αυτός που....