Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Μαρτίου 06, 2012

ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΕΙΕΣ ΚΥΒΙΣΤΗΣΕΙΣ

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου

Στις 13 Φεβρουαρίου 2012 ο Γιώργος Καρατζαφέρης διέγραψε από το ΛΑΟΣ τους μέχρι τότε αγαπημένους και «κολλητούς» του βουλευτές Βορίδη και Γεωργιάδη, καθώς υπερψήφισαν τη νέα δανειακή σύμβαση αντίθετα με τις προσωπικές του οδηγίες, που ως συνήθως εξυπηρετούν αποκλειστικά την προσωπική του πολιτική στρατηγική και όχι βεβαίως το κόμμα του ΛΑΟΣ στο οποίο έχει αυτοδιορισθεί ισόβιος Πρόεδρος. Ενός κόμματος που...

Η Χρυσή Αυγή απαντά στην εμετική επίθεση Καρατζαφέρη

Καρατζαφέρης στη ΝΕΤ: «Μόρφωμα η Χρυσή Αυγή και αδιέξοδο που θα το μετανιώσει πικρά ο λαός… Είναι περισσότερο Γερμανοί παρά Έλληνες!». Όσα ψέματα και όση λάσπη κι αν πετάξει εις βάρος μας ο Καρατζαφέρης, το σίγουρο είναι ένα: πως ο Ελληνικός λαός έχει πετάξει προ πολλού στα σκουπίδια αυτόν, το τηλε-κόμμα του, τις κωλοτούμπες και τα καραγκιοζιλίκια του.
 
Τολμά και πιάνει στο στόμα του την Χρυσή Αυγή, ο άνθρωπος που...

ΙΙF: "Ένας Αρμαγεδόνας αρχικού κόστους άνω του 1 τρισ. ευρώ η ελληνική χρεοκοπία"!!

Για «καταστροφικές επιπτώσεις» στην παγκόσμια οικονομία μιας άτακτης ελληνικής χρεοκοπίας προειδοποιεί το Διεθνές Χρηματοπιστωτικό Ινστιτούτο (IIF), λίγα μόνο εικοσιτετράωρα πριν την εκπνοή της προθεσμίας για τη συμμετοχή των ιδιωτών στο «κούρεμα» του ελληνικού χρέους και με δεδομένο ότι η συμμετοχή στην διαδικασία απομείωσης της αξίας των ομολόγων (PSI) είναι πολύ χαμηλή μέχρι στιγμής.
 
Τι σημαίνει αυτό; Ότι η Ελλάδα είχε ένα μεγάλο όπλο στα χέρια της, αλλά τόσο η κυβέρνηση Παπανδρέου, όσο και η κυβέρνηση Παπαδήμου, προτίμησαν να το αφοπλίσουν και να προχωρήσουν σε μέτρα εξαθλίωσης των πολιτών (και έπονται και άλλα μέτρα μετά τις εκλογές) και να προχωρήσουν σε εκχώρηση της εθνικής κυριαρχίας, παρά να απειλήσουν με αυτό που επρεπε...

Να χρησιμοποιηθεί το ενδεχόμενο της λοιικής χρεοκοπίας, ως απειλή. Κάτι που....

Εθνικό έγκλημα: Σε αποικία τύπου "Χονγκ Κονγκ" με ενοικιάσεις εδάφους ... 99 ετών!


Σε αποικία τύπου "Χονγκ Κονγκ" ή "Μακάο" μετατρέπεται και επίσημα η χώρα μέσω του περίφημου Ταμείο  Αξιοποίησης της περιουσίας του δημοσίου, το οποίο βγάζει διαδοχικούς "διαγωνισμούς" για ενοικίαση χρονικής διάρκειας ... 99 (!) ετών στα "φιλέτα" της χώρας! Πρόκειται για τεράστιο σκάνδαλο, αφού ούτε πωλούνται οι περιοχές έτσι ώστε να υπάρξουν ουσιαστικά έσοδα στο δημόσιο, ούτε αξιοποιούνται προς όφελος του δημοσίου, απλά ενοικιάζονται για 99 χρόνια σε μια στιγμή που η χώρα χρειάζεται "ζεστό χρήμα".
Πρόκειται για....

I am Greek and i wanna go home...

Το "υπέρ του εργάτη" ΚΚΕ γιατί δεν στηρίζει το "κίνημα της πατάτας";Εύκολη η απάντηση

Το ΚΚΕ ελέγχει τον Σύνδεσμο Εμπόρων χονδρικής της Κεντρικής Λαχαναγοράς Αθηνών(ΟΚΛΑ).
Γι αυτό γαυγίζει κατά της πρωτοβουλίας πολιτών για φθηνά οπωρολαχανικά, χωρίς μεσάζοντες, απευθείας στον καταναλωτή.
Όχι μόνο ελέγχει και παίρνει μίζες συνδρομές, αλλά το πιθανότερο έχει και δικές του εταιρείες εμπορίας στην ΟΚΛΑ. Τι νομίζετε οτι γινόταν τόσα χρόνια με τις....

Περικλής Γιαννόπουλος: "Η ξενομανία είναι αμορφωσιά"

Η ανεξαρτησία μιας κοινωνίας στον τρόπο με τον οποίο αυτή αναπτύσσεται χαρακτηρίζει όλες τις μορφές ενέργειας της καθημερινότητας. Από τα καταναλωτικά πρότυπα συμπεριφοράς και την καλλιτεχνική έκφραση έως τον πολιτικό σχεδιασμό και τις αντιδράσεις στις εκάστοτε προκλήσεις. Η αντιγραφή ξένων προτύπων δεν πρόκειται να καταλήξει πουθενά παρά μονάχα στην εισαγωγή κατευθυνόμενων και ελεγχόμενων διεξόδων δίχως θετική προοπτική για την κοινωνία υποδοχής. Θα καταλήξει σε μια στείρα και επικίνδυνη ξενομανία από αυτές που έχουμε συνηθίσει να ζούμε τα τελευταία χρόνια. Και όπως έλεγε σωστά ο σπουδαίος και τραγικός διανοούμενος του Ελληνισμού Περικλής Γιαννόπουλος, η ξενομανία είναι αμορφωσιά.
Η αμορφωσιά που έβλεπε ο Περικλής Γιαννόπουλος είναι η εγκατάλειψη της πραγματικής φύσης του Ελληνισμού μας. Και η πραγματική φύση του Ελληνισμού είναι να διδάσκει ήθος, πολιτική συμπεριφορά, πολιτισμική γέννα και τρόπους λύτρωσης στα ανθρώπινα αδιέξοδα. Αυτή είναι η πραγματική δημιουργική όψη της Φυλής μας. Η αντίθετη όψη είναι η....

Ένα μαγικό ντοκιμαντέρ για την Ελλάδα...Η υπεροχή και το κάλλος συναντά το μεγαλείο της χώρας μας

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΚΕΕΔ ΓΙΑ ΤΗΝ 25Η ΜΑΡΤΙΟΥ...!!!

ΑΔΕΛΦΙΑ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΙΣ-ΠΕΖΟΝΑΥΤΕΣ-ΒΑΤΡΑΧΑΝΘΡΩΠΟΙ-ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΙΣΤΕΣ!

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΣΥΡΙΚΝΩΝΕΤΑΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ!ΟΙ ΘΡΑΣΥΤΑΤΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΔΕΣ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ ΠΛΕΟΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ,ΣΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΟΙΚΟΥΝ!
 
 
ΔΕΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ,ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΥΠΝΩΤΙΣΜΕΝΟΣ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ!ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ,ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΙΣΟΠΕΔΩΣΟΥΝ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΘΥΜΙΖΕΙ ΕΛΛΑΔΑ!ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΑΧΙΣΤΟΣ ΦΟΡΟΣ ΤΙΜΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ!

ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΤΑ ΝΕΙΑΤΑ ΤΟΥΣ,ΤΟ....