Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Ιανουαρίου 27, 2016

ΜΟΝΟ ΤΟ 4% ΤΩΝ ΠΟΛΩΝΩΝ ΕΙΝΑΙ «ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΕΣ» ΚΑΙ «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ»!


Μετά τους Τσέχους, εκ των οποίων μόνο το 2% είναι… «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυοι», έρχονται και οι Πολωνοί.

Έτσι, σε δημοσκόπηση του ινστιτούτου CBOS, που διεξήχθη από τις 7 ως τις 14 Ιανουαρίου σε δείγμα 1.063 Πολωνών, το 53% εναντιώνεται απολύτως στην υποδοχή απρόσκλητων στη χώρα τους, ανεξαρτήτως της χώρας προέλευσής τους, ακόμα κι αν είναι για προσωρινά. Το ποσοστό της απόλυτης άρνησης μεγαλώνει σε 63% για απρόσκλητους προερχόμενους από...

Ο Ηλίας Κασιδιάρης στην εκπομπή του Βελόπουλου για αγροτικά και Εθνική οικονομία - ΒΙΝΤΕΟ

Ο Ηλίας Κασιδιάρης μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό Extra και συγκεκριμένα στο «Αποκαλυπτικό Δελτίο» με τον δημοσιογράφο Κυριάκο Βελόπουλο, όπου σχολίασε τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις και ανέλυσε τις θέσεις της Χρυσής Αυγής για το αγροτικό, την στήριξη της πρωτογενούς παραγωγής, το ασφαλιστικό, την αναγέννηση της Εθνικής οικονομίας, τα Εθνικά θέματα και την αντιμετώπιση της λαθρομετανάστευσης.

Παράλληλα, μέσα από την εκπομπή κάλεσε όλους τους Έλληνες εθνικιστές και πατριώτες να παραστούν στην εκδήλωση που διοργανώνει η «Επιτροπή Εθνικής Μνήμης» το Σάββατο 30 Ιανουαρίου στην πλατεία Ρηγίλλης για τα 20 χρόνια από την τραγική νύχτα των Ιμίων.

Δείτε το βίντεο...

Ο ΜΕΣΟΣ ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣTΗΣ ΜΕΝΕΙ ΜΕ ΤΗ ΜΑΜΑ ΤΟΥ (92%) ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΚΟΜΕΝΑ (90%)

Μια μελέτη για το προφίλ των αναρχοκομμουνιστών που έχουν συλληφθεί κατά καιρούς στην Γερμανία για παράνομες πράξεις παρουσίασε η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία για την Προστασία του Συντάγματος της χώρας.

Σύμφωνα λοιπόν με αυτήν:
Ο μέσος αναρχοκομμουνιστής είναι...

Σάλος στα σκοπιανά ΜΜΕ για την παρέμβαση των ευρωβουλευτών της Χρυσής Αυγής - Φωτορεπορτάζ, Βίντεο

Αφηνιασμένοι οι σκοπιανοί και οι συνεργάτες τους στο Ευρωκοινοβούλιο από την δυναμική επέμβαση των Εθνικιστών Ευρωβουλευτών της Χρυσής Αυγής, οι οποίοι και έδειξαν έμπρακτα πως το Κίνημα μας θα στέκεται ανυπέρβλητο εμπόδιο σε κάθε ανθελληνικό σχέδιο, ξέσπασαν σε μια άνευ προηγουμένου συκοφαντική εκστρατεία εναντίον μας. Διαστρεβλώνοντας την πραγματικότητα, φαντάστηκαν ιστορίες με...

Αρχηγός Χρυσής Αυγής: Στα μπλόκα χτυπά η καρδιά της Ελλάδας που αντιστέκεται - ΒΙΝΤΕΟ

"Τσούζει" πολύ τους ΣΥΡΙΖΑιους που η Χρυσή Αυγή πρωτοπορεί στους αγώνες των Αγροτών....



Την πάγια τακτική της Αριστεράς, την οποία διδάχτηκαν οι συριζομούρηδες στα σχολεία της ΚΝΕ, εφαρμόζουν οι πληρωμένοι κονδυλοφόροι του Σύριζα στο ζήτημα των αγροτικών κινητοποιήσεων: αφού δεν τις ελέγχουμε, καθυβρίζουμε και συκοφαντούμε όσους συμμετέχουν!
Ιδού, για του λόγου το αληθές, πώς περιγράφει τον αγροτικό ξεσηκωμό η σελίδα των συριζομούρηδων left.gr: «γαλάζιοι κομματάρχες, πολιτευτάδες και παρατρεχάμενοι βουλευτών, μασκαρεμένοι αγροτοπατέρες που δίνουν τηλεοπτικές παραστάσεις χέρι χέρι με φουσκωτούς χρυσαυγίτες στα δελτία των οκτώ με σκοπό να δημιουργήσουν ένα κλίμα γενικευμένου ξεσηκωμού»!
Ψέμα πρώτο:
Το κλίμα γενικευμένου ξεσηκωμού δεν είναι....

“Έφοδος” Ευρωβουλευτών της Χρυσής Αυγής σε εκδήλωση φιλοσκοπιανών στην ευρωβουλή - ΒΙΝΤΕΟ

Δυναμική αντίδραση ευρωβουλευτών της Χρυσής Αυγής κατά των παραχαρακτών της Ιστορίας: Η Μακεδονία είναι μία και Ελληνική!

Η Μακεδονία είναι μία και είναι Ελληνική! Όσο και αν προσπαθούν εγχώριοι και ξένοι εχθροί του Έθνους μας να διαστρεβλώσουν την ιστορία και να καπηλευτούν το όνομα της Μακεδονίας μας, οι Έλληνες Εθνικιστές της Χρυσής Αυγής θα βρίσκονται παντού και πάντα μπροστά σε κάθε τέτοια απόπειρα.

Μετά την προβοκατόρικη ίδρυση ομάδας στο Ευρωκοινοβούλιο με την ονομασία "Φίλοι της Μακεδονίας" δεν θα....

15ΧΡΟΝΟ ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙ ΕΣΦΑΞΕ 22ΧΡΟΝΗ «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΑ» ΣΕ ΚΕΝΤΡΟ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥ’ ΚΑΤΣΕ

3091868900000578-3416343-Migrant_centre_worker_Alexandra_Mezher_22_was_attacked_at_a_cent-a-7_1453803680352
Μια 22χρονη «αλληλέγγυα» κοινωνική λειτουργός, ονόματι Alexandra Mezher, δολοφονήθηκε από 15χρονο σε «Κέντρο Φιλοξενίας» για ασυνόδευτα παιδιά προσφύγων της νοτιοδυτικής Σουηδίας.
Το τραγικό περιστατικό συνέβη σε κέντρο στο Μόνλναλ, κοντά στο Γκέτεμποργκ, στο οποίο στεγάζονται καμιά 15αριά ανήλικοι πρόσφυγες, ηλικίας από 14 μέχρι 17 ετών.
Οι δε λόγοι της σφαγής της....

ΙΔΟΥ ΠΩΣ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΑ ΜΜΕ ΤΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΣΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

mme-kindinou-660

Γράφει ο Αντίοχος

Όπως είναι γνωστό, τα ξημερώματα της Δευτέρας, κοντά στο τελωνείο Ευζώνων Κιλκίς, τρεις Πακιστανοί δέχθηκαν αρχικά ληστρική και εν συνεχεία δολοφονική επίθεση από συμμορία πέντε Αφγανών, με αποτέλεσμα να δολοφονηθεί ο ένας και να τραυματισθούν οι άλλοι δύο.
Επίσης είναι γνωστό, ότι οι περισσότεροι αναγνώστες ιστοσελίδων διαβάζουν τους τίτλους των ειδήσεων κι αν υπάρχει κάτι που τους ενδιαφέρει διαβάζουν ολόκληρη την ανάρτηση. Ιδού με ποιον τρόπο έκρυψαν στους τίτλους τους τα «ειδησεογραφικά» ΜΜΕ των κόκκινων ολιγαρχών του πλούτου, την....

ΓΕΡΜΑΝΙΑ: REFUSEES WELCOME, ΑΛΛΑ ΑΜΑ ΕΧΕΤΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 200 ΕΥΡΩ ΘΑ ΣΑΣ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ!

5555_1
Τελικά, όχι μόνο στο κρατίδιο της Βαυαρίας, αλλά σ’ ολόκληρη την Γερμανία οι αρχές κατάσχουν τα χρήματα και τα αντικείμενα αξίας των… προσκεκλημένων της φράου Μέρκελ «αιτούντων άσυλο», όταν είναι πάνω από 200 ευρώ, για να βγουν τα έξοδα της διαμονής τους στην χώρα, μέχρι που να τους προσλάβουν οι Γερμανοί βιομήχανοι, ως φτηνά εργατικά χέρια, για να αυγατίσουν τα κέρδη τους.
Έτσι, σε ερώτηση αν οι πρόσφυγες που φθάνουν στη Γερμανία υποχρεώνονται να παραδώσουν χρήματα και τιμαλφή στις αρχές, ο εκπρόσωπος του γερμανικού υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Κρίστιαν Βέστχοφ διευκρίνισε, ότι η.....