Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Νοεμβρίου 02, 2014

Antinews: "Τετέλεσται η Κυβέρνηση Σαμαρά..... Πάμε σε πρόωρες εκλογές"

Μπαράζ δημοσιευμάτων είχαμε σήμερα από όλα τα ΜΜΕ - καθεστωτικά και μη - για την "αδιαλλαξία των δανειστών" που επιβάλλουν τη "μεγάλη συγκυβέρνηση" διαφορετικά δε θέλουν να συνομιλήσουν με τη κυβέρνηση Σαμαρά, οδηγώντας τη Χώρα σε πρόωρες εκλογές!

Το πιο ενδιαφέρον ωστόσο, που ουσιαστικά επιβεβαιώνει τα παραπάνω σενάρια, είναι η..... απαισιοδοξία των "σαμαροφρουρών" του διαδικτύου σχετικά με τη βιωσιμότητα της Κυβέρνησης, καθώς προετοιμάζουν με συνεχόμενα άρθρα τις τελευταίες ώρες για το κύκνειο άσμα του Σαμαρά.

Σας μεταφέρουμε λοιπόν το πιο χαρακτηριστικό όλων των δημοσιευμάτων (φυσικά γραμμένο από το antinews)

Μεγάλη αγωνία επικρατεί στην κυβέρνηση για την οικονομία και ειδικά για τις διαπραγματεύσεις με την τρόικα. Οι δανειστές πιέζουν ασφυκτικά την Αθήνα να ανοίξει θέματα που καίνε ενώ από .....

ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ: "ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΠΟΤΕ, ΨΥΧΙΚΑ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙΚΑ"

KASIDIARIS

Με αφορμή δημοσίευμα της έγκυρης ιστοσελίδας defencenet.gr για μία χειρουργική επέμβαση ρουτίνας που υπεβλήθη ο Ηλίας Κασιδιάρης, ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος προέβη στην παρακάτω δήλωση:

Είμαι απολύτως καλά στην υγεία μου, υπεβλήθην σε μια χειρουργική επέμβαση ρουτίνας και αυτή την στιγμή αναρρώνω. Επειδή έφτασαν πολλά μηνύματα ανησυχίας φίλων και συναγωνιστών στην οικία μου και στα γραφεία του κόμματος, θέλω να ......

Τρόμος στο καθεστώς: Ο Τ(Σ)ατσόπουλος παραδέχεται ότι ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής ορίζει τις πολιτικές εξελίξεις - ΒΙΝΤΕΟ

Ο τρόμος που κατέβαλλε τους "δημοκράτες" μετά τη δήλωση του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής ότι θα φροντίσει να προστατεύσει το πολίτευμα από το "αντισυνταγματικό τόξο" με παραίτηση όλων των βουλευτών της Χρυσής Αυγής και προκήρυξης αυτομάτως εθνικών εκλογών, αποτυπώνεται πλήρως στο παρακάτω βίντεο του Τ(Σ)ατσόπουλου.

Ο τηλεμαϊντανός Τ(Σ)ατσόπουλος - οσονούπω μεταγραφή στο όργανο του Μπόμπολα Σ. Θεοδωράκη - μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ με τρεμάμενη, φοβισμένη φωνή επαναλάμβανε διαρκώς: "Δεν πρέπει να αφήσουμε τους φασίστες να είναι οι δημιουργοί των εξελίξεων... Δεν μπορεί ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής να ορίζει τα μελλοντικά συμβάντα και να οδηγούμαστε σε αυτά κατόπιν των εξαγγελιών του...".

Δείτε το βίντεο...

Το "δεξί χέρι" του Βενιζέλου και Ευρωβουλευτής Ν. Ανδρουλάκης αποκαλύπτει: "Οι Βρυξέλλες θέλουν συγκυβέρνηση ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ ασχέτως αν εκλεγεί Πρόεδρος Δημοκρατίας"

Μια νέα εκδοχή έδωσε για το πολιτικό σκηνικό ο Ευρωβουλευτής και πρώην Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ, Ν. Ανδρουλάκης αναφερόμενος στο ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών.

Όπως επεσήμανε ο Ευρωβουλευτής και εξ' απορρήτων του Βενιζέλου κατά τα φαινόμενα, ασχέτως με το τι θα συμβεί με την Εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, θα πάμε σε εκλογές θέλουμε δε θέλουμε γιατί οι επικιρύαρχοι απαιτούν "εθνική συνεργασία" για το Χρέος.
Ούτε λίγο, ούτε πολύ το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ "κάρφωσε" το μαγείρεμα της μεγάλης συγκυβέρνησης ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ - προφανώς με στυλοβάτη το ΠΑΣΟΚ - κατόπιν παραγγελίας από τους διεθνείς τοκογλύφους:

Αναλυτικά τι ακριβώς είπε:
«Αν δεν αλλάξει το οικονομικοκοινωνικό περιβάλλον σε σχέση με αυτά που....

Νέα "μαϊμού" δημοσκόπηση από σαμαρική φυλλάδα δεν μπορεί να κρύψει ότι η Χρυσή Αυγή είναι η 3η πολιτική δύναμη της Χώρας...

Ο "Ελεύθερος Ρύπος" - Τύπος δημοσιεύει μια ακόμη δημοσκόπηση στα πλαίσια του προεκλογικού κλίματος που έχει επιβληθεί από το εγχώριο κατεστημένο.

Η δημοσκόπηση παρόλο που προέρχεται από μια φυλλάδα υποταγμένη στο Σαμαρά και το Μαξίμου δεν μπορεί να κρύψει τα στοιχειώδη.
Ότι ο ΣΥΡΙΖΑ προηγείται στην πρόθεση ψήφου και ότι η Χρυσή Αυγή παραμένει πανίσχυρη και 3η πολιτική δύναμη της Χώρας με ποσοστό που με αναγωγή περνά το....

Ο Γιάννης Λαγός στην πρωτοπορία του Εθνικού Αγώνα και της Δικαίωσης της Χρυσής Αυγής....

Η προπαγάνδα και η ψευδολογία των εκμαυλιστών των ΜΜΕ δεν σταματά ΠΟΤΕ και δεν πτοείται με τίποτα.

Οι ρυπαροφόροι της "Εφημερίδας των Φωτομονάζ", που έχουν αναλάβει εργολαβία τους 2 τελευταίους μήνες την ενδυνάμωση του κλίματος τρομοκρατίας κατά των εθνικιστών και των "αποκαλύψεων" στοιχείων από τη θλιβερή δικογραφία εναντίον βουλευτών και στελεχών της Χρυσής Αυγής, προχώρησαν ένα βήμα παραπέρα αυτή τη φορά έκαναν λόγο για "φίμωση" του Συναγωνιστή Γ. Λαγού από την ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής, κατ' εντολή του Αρχηγού Ν. Μιχαλολιάκου.

Προς επιβεβαίωση του παραπάνω ρεπορτάζ έχουμε τα εξής:
- Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2014:

Η ΝΕΡΙΤ δεν έπαιξε τον Εθνικό μας Ύμνο την 28η Οκτωβρίου...Ενδιαφέρθηκε κανείς πολιτικός..;! ΜΟΝΟ η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ μέσω του Χρήστου Παππά...


Ο Συναγωνιστής Παππάς κατακεραύνωσε την ανθελληνική ΝΕΡΙΤ που δεν έπαιξε τον Εθνικό Ύμνο την 28η Οκτωβρίου

Δεν γνωρίζουμε αν πρόκειται για μια ακόμη από τις δουλοπρεπείς υποσχέσεις Σαμαρά προς τους διεθνείς σιωνιστές, εκείνο όμως το οποίο γνωρίζουμε μετά βεβαιότητος, είναι το γεγονός πως η κρατική τηλεόραση ΝΕΡΙΤ δεν μετέδωσε ως είθισται, την ανάκρουση του Εθνικού μας Ύμνου κατά την Εθνική Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου!
Κάθε προσωπείο «πατριωτισμού» έχει ρίξει η αντεθνική Χούντα Σαμαρά, η οποία άλλωστε έχει ήδη περάσει τις εξετάσεις σταλινικών πρακτικών και μεθόδων με.....

Ρεσιτάλ "πατριωτισμού" από τον Χατζηνικολάου.... Αυτοβιογραφία του Τσε Γκε Βάρα δίνει η φυλλάδα του!

Δεν έχει τελειωμό η κατρακύλα των "δεξιών" στην Ελλάδα, που υποτάσσονται πλήρως στην αριστερή λαίλαπα και τα κελεύσματά της.

"Δεξιοί" δημοσιογράφοι που επαίρονται για τον "πατριωτισμό" τους και του αγώνα που δίνουν για την Ελλάδα και τους Έλληνες, γίνονται οι μέντορες των εκκολαπτόμενων νεο-μπολσεβίκων δίνοντάς τους "πνευματική τροφή" μέσα από τις φυλλάδες τους.

Ο Χατζηνικολάου είναι το τρανό παράδειγμα που εκτός από....

Είναι φορές που καμιά λέξη δεν μπορεί να περιγράψει τη στιγμή... Ο Εθνικός Ύμνος και το Προσκλητήριο Νεκρών για τους Γιώργο και Μάνο... - ΒΙΝΤΕΟ

Δείτε το...

Γ. Καρατζαφέρης: "Έχω δει τη Χρυσή Αυγή στο 15%'

Με αφορμή την Εθνική Επέτειο του Έπους του 40', οι τσαρλατάνοι του "Πατριωτισμού' με την προβιά του..."στρατιώτη του Έθνους" βγήκαν μια γυροβολιά στα ΜΜΕ για πουλήσουν εθνικό φρόνημα και αγάπη για την Ελλάδα.

Το χείριστο είδος των συγκεκριμένων πατριδοκάπηλων είναι φυσικά ο πρόεδρος του τηλεκόμματος του ΛΑΟΣ που έκανε την εμφάνισή του σε όλα ανεξαιρέτως τα ΜΜΕ με τα ανάλογα επιφωνήματα υποδοχής "είμαστε στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσουμε τον...", "Είμαστε χαρούμενοι που έχουμε μαζί μας τον...", με την προσμονή ότι θα πει κάτι που τελικώς θα οδηγήσει μερικούς "κακούς φασίστες" ξανά στον ίσιο δρόμο.

Βέβαια ανάμεσα στις πολλές αρλούμπες και φαιδρά που....

ΟΤΑΝ Ο ΑΡΧΙΠΡΟΔΟΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ ΚΑΤΕΔΙΔΕ ΣΤΟΥΣ ΑΓΓΛΟΥΣ ΤΟΝ Γ. ΓΡΙΒΑ- ΔΙΓΕΝΗ!

girivas_

Αυτές τις ημέρες, δίδονται στην δημοσιότητα τα έγγραφα του βρετανικού Foreign Office, τα οποία αφορούν τον ανακηρυχθέντα από την βουλή των Ελλήνων «ΑΞΙΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ», Γεώργιο Γρίβα – Διγενή. Μεταξύ των υπολοίπων εγγράφων, δημοσιεύθηκε κι ένα σημείωμα του επικεφαλούς της Διευθύνσεως της βρετανικής μυστικής υπηρεσίας ΜΙ6 για τη Μέση Ανατολή, με ημερομηνία 4 Μαΐου 1955, στο οποίο αναφέρεται ότι πιθανότατα ο θρυλικός «Διγενής» είναι ο Γεώργιος Γρίβας. Ας δούμε τι λέει το έγγραφο: «Οι Αρχές στην Κύπρο θεωρούν μάλλον πιθανό ότι ο αρχηγός της τρομοκρατικής οργάνωσης ΕΟΚΑ, με το ψευδώνυμο Διγενής, είναι στην πραγματικότητα ένας......

Ήταν πρώτη του Νοέμβρη - Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου


Ήταν πρώτη του Νοέμβρη - Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Άρθρο του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Νικολάου Γ. Μιχαλολιάκου στην εφημερίδα "Εμπρός"

Είχαμε δεν είχαμε συμπληρώσει έναν μήνα στα κελιά των φυλακών του Κορυδαλλού, εγώ και οι Συναγωνιστές μου, όταν ώρα εσπερινή γύρω στις οκτώ η ώρα το βράδυ μάθαμε ότι έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στα Βόρεια Προάστεια, στη Λεωφόρο Ηρακλείου, κάποιοι αδίστακτοι εγκληματίες αναρχοκομμουνιστές είχαν δολοφονήσει δύο νέους της Χρυσής Αυγής, ενώ χαροπάλευε και ένας άλλος. Τα αισθήματά μας όπως ήταν.....