Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Απριλίου 27, 2013

Ίων Δραγούμης: Έθνος εκλεκτόν



"Το Ελληνικόν Έθνος είναι εκλεκτόν.
 
 Έχει παρελθόν πλήρες πολιτισμών, είναι και σήμερον πολιτισμένον και δι’ αυτό ημπορούμεν να....

Αφγανοί το έσκασαν και τρομοκρατούν την Κόρινθο! Πέμπτη απόδραση λαθρομεταναστών μέσα σε λίγες μέρες αλλά μην περιμένετε να παραιτηθούν Δένδιας και Ρουπακιώτης!

Ο υπουργός Προ-Πο Δένδιας και ο υπουργός Δικαιοσύνης Ρουπακιώτης είναι για ακόμη μια φορά έκθετοι μετά και την πέμπτη απόδραση αλλοδαπών κρατουμένων μέσα σε λίγες μέρες.

Τρεις κρατούμενοι απέδρασαν κάτω από τη μύτη των αστυνομικών και έφυγαν σαν κύριοι, από το κέντρο φιλοξενίας μεταναστών που λειτουργεί στο παλαιό στρατόπεδο της Κορίνθου. Οι τρεις αφγανοί λαθρομετανάστες αφού αναρριχήθηκαν σε...

"Κοσμοσυρροή" στο συνέδριο των Αν.Ελ....

Για όσους δεν το μάθατε σήμερα ξεκίνησε το συνέδριο των Αν.Ελ...!
Ο Πάνος (κατα)Κα(η)μένος άνοιξε τις εργασίες...(λέμε τώρα..) με μια ομιλία που χαρακτηρίστηκε από την πλειονότητα των ΜΜΕ ως "πατριωτική".
Δεν θα σταθούμε εδώ όμως αλλά θα μπούμε στην ουσία των λεγομένων του Προέδρου.

Ανέφερε λοιπόν μεταξύ άλλων:
"Τελικά είμαστε πολλοί" και το...μαντρί ξέσπασε σε κραυγές!

Ήταν πολλοί όμως...;

Η εικόνα είναι πιο δυνατή από κάθε κείμενο άλλωστε..

Γραφείο Τύπου του ΑΝΤΑΡ-CIA έχει καταντήσει ο Δήμος Αθηναίων... (ΒΙΝΤΕΟ)

Αν αποπειραθεί κάποιος, σερφάροντας στο επίσημο site του Δήμου Αθηναίων, να διαβάσει τις ανακοινώσεις - δελτία τύπου και προσπαθώντας να μάθει τα νέα για τις παρατάξεις, θα βρεθεί μπροστά σε μια δυσάρεστη έκπληξη.

Ανοίγοντας τη σελίδα η ροή των αναρτήσεων δείχνει μόνο μια παράταξη..Αυτή του πρακτορίσκου Κωνσταντίνου, ΑΝΤΑΡ-CIA.

(Η εικόνα που παραθέτουμε είναι ενδεικτική..)

Είναι τουλάχιστον άθλιο και κατασυκοφαντικό τόσο για το Δήμο, όσο και για τις υπόλοιπες παρατάξεις, ο ΑΝΤΑΡ-CIA να χρησιμοποιεί την ιστοσελίδα του Δήμου για να προπαγανδίζει το κομμουνιστικό - διεθνιστικό του δηλητήριο και να διατρανώνει το μίσος της απέναντι σε κάθε τι εθνικό!

Για να μη μιλήσουμε δηλαδή για....

“ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΕΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ”: ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ-ΦΩΤΙΑ, ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ!

PRODOSIES-AD
ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΕΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ (του Γ. Δημητρακόπουλου) 

 Το βιβλίο αυτό είναι περίπου κατά το ήμισυ… κομμουνιστικό! Και τούτο, γιατί περιέχει επίσημες ανακοινώσεις του ΚΚΕ, άρθρα επιφανών αριστερών, αποσπάσματα ομιλιών τους, δημοσιεύματα των εφημερίδων τους, κ.τ.λ., σχετικώς με την προδοσία της Μικρασιατικής Εκστρατείας, της Μακεδονίας και της Θράκης, της Βορείου Ηπείρου και της Κύπρου. Τους αποκαλύπτουμε, λοιπόν, με τα δικά τους ντοκουμέντα! Η αποκάλυψη αυτή του.....

Ανοιχτό κάλεσμα για βιαιοπραγίες εναντίον Χρυσαυγιτών από αρθρογράφο της ‘‘Αυγής’’!


Ανοιχτό κάλεσμα για βιαιοπραγίες εναντίον Χρυσαυγιτών από αρθρογράφο της ‘‘Αυγής’’!

«Τρείς σφαλιάρες την ημέρα, τον φασίστα κάνουν πέρα». Έτσι τιτλοφορείται χθεσινό άρθρο της ‘‘Αυγής’’, το οποίο υπογράφεται από κάποιον Γιώργο Ανανδρανιστάκη. Εάν πραγματικά ισχύει η θεωρία ότι τα επίθετα των Ελλήνων αποτελούν δημιούργημα κάποιου επαγγέλματος ή συγκεκριμένης ιδιότητας, τότε στην συγκεκριμένη περίπτωση η ανανδρία είναι, λογικά, η ιδιότητα εκείνη η οποία χάρισε το επίθετο στον συγκεκριμένο ψευτόμαγκα.
Αναφερόμενος, σ’ ένα άρθρο ‘‘πολτό’’, τόσο στα λεγόμενα του Μητροπολίτου Πειραιώς Σεραφείμ εναντίον της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, όσο και στην......

Κωνσταντίνος Κουκίδης: Ο Εύζωνας - ήρωας που αρνήθηκε να παραδώσει τη σημαία στους Γερμανούς κατακτηκές και πέθανε όπως αρμόζει στον Έλληνα


 Όταν μπήκαν οι Γερμανοί στην Αθήνα, 27 Απριλίου 1941, η πρώτη τους δουλειά ήταν να στείλουν ένα απόσπασμα υπό τον λοχαγό Γιάκομπι και τον υπολοχαγό Έλσνιτς για να κατεβάσει τη Γαλανόλευκη από τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης και να υψώσει τη σβάστικα. Oι Γερμανοί αντικρίζουν στο ακραίο σημείο τού βράχου της Ακρόπολης πού δεσπόζει τής πόλης, την γαλανόλευκη σημαία πού θ' αντικατασταθεί από τον αγκυλωτό σταυρό. Εκεί στην θέση Καλλιθέα, στο ανατολικό σημείο του Ιερού Βράχου ο επικεφαλής του αποσπάσματος ζήτησε από τον εύζωνο που φρουρούσε τη σημαία μας να την κατεβάσει και να την παραδώσει. Ο απλός αυτός φαντάρος, όταν στις 8:45 το πρωί έφθασαν μπροστά του οι κατακτητές της χώρας μας και με το δάκτυλο στην σκανδάλη των πολυβόλων τους, τον διέταξαν να.......

Τώρα αν τους πούμε υπάνθρωπους θα φταίμε εμείς...Τούρκος καταδικάστηκε σε 2 έτη φυλακή για βιασμό...σκύλου!!!!

φωτό από taxalia
Όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας "Radikal" τούρκος καταδικάστηκε σε 2,5 έτη φυλάκιση για κλοπή και σεξουαλική κακοποίηση σκύλου!!!
Στη δίκη έσπευσαν και αρκετοί φιλόζωοι και μέλη φιλοζωικών οργανισμών σε ένδειξη συμπαράστασης του ιδιοκτήτη του άτυχου σκύλου.

Ο δράστης είναι 60 χρόνων και ο δικηγόρος του επικαλέστηκε ψυχολογικά προβλήματα για την αποτρόπαια πράξη του κατηγορούμενου.

Φήμες θέλουν τον ΑΝΤΑΡ-CIA και τον Δημητρά να κινούν ήδη τις διαδικασίες για να.....

Επιστολή κόλαφος 6 πρώην Α/ΓΕΝ στον Σαμαρά για τη διάλυση των Ενόπλων Δυνάμεων

Η είδηση για τη διάλυση των ενόπλων δυνάμεων
 
Ολόκληρη η επιστολή έχει ως εξής:

Αθήνα 23 Απριλίου 2013
Προς τον Πρόεδρο της Κυβερνήσεως
Κύριον Αντώνιο Σαμαρά
Αξιότιμε κύριε Πρωθυπουργέ

Την 14η Απριλίου του 2011 με αφορμή την σταδιακά αποκαλυφθείσα δεινή οικονομική κατάσταση της χώρας, συνεπεία της επί σειράν ετών κακής διαχειρίσεως των δημοσίων πραγμάτων με τις γνωστές οδυνηρές συνέπειες για τον Ελληνικό λαό, επτά τον αριθμό Επίτιμοι Α/ΓΕΝ απέστειλαν προς τον τότε Πρωθυπουργό ανοικτή επιστολή, δια της οποίας υπέβαλλαν ορισμένες σκέψεις, που τους απασχολούσαν, σχετικά με την ΑΜΥΝΑ της χώρας στο
πλαίσιο της καλπάζουσας οικονομικής κρίσεως.

Ετόνιζαν τότε οι Επίτιμοι Αρχηγοί στην επιστολή τους ότι......

ΕΠΙΟΡΚΟΙ ΦΑΚΕΛΑΚΗΔΕΣ ΚΑΤΑΠΑΤΟΥΝ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΤΟΥ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ ΑΠΟ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΑΣ!

Η υφυπουργός Υγείας, Φωτεινή Σκοπούλη, σε έγγραφό της προς τις Υγειονομικές Υπηρεσίες της χώρας,, υπενθυμίζει  ότι ”το αίμα διατίθεται σε όποιον το χρειάζεται»με αφορμή τη ρατσιστική πρωτοβουλία που πήρε για μία ακόμη φορά η Χρυσή Αυγή να διοργανώσει αύριο Σάββατο 27 Απριλίου, Πανελλήνια Ημέρα Αιμοδοσίας, «αιμοδοσία μόνο για Έλληνες».
 
Στο έγγραφό της η κυρία Σκοπούλη αναφέρει ότι «πρέπει να γίνει σαφές προς όλες τις αιμοδοσίες της χώρας ότι κάθε αιμοδότης είναι ελεύθερος να δώσει αίμα εφόσον εξασφαλιστούν οι καθαρά ιατρικές προϋποθέσεις. Επίσης θα πρέπει να γίνει σαφές σε κάθε αιμοδότη ότι το αίμα που θα δώσει θα διατεθεί σε όποιον το χρειάζεται με καθαρά ιατρικά κριτήρια και όχι εθνικά ή φυλετικά».
 
Να υπενθυμίσουμε και εμείς με την σειρά μας στην κα. Σκοπούλη ότι.....