Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Οκτωβρίου 13, 2010

Επάγγελμα: Βουλευτής!

Δεν το συνηθίζω. Δεν μου αρέσει ρε παιδί μου να ψάχνω στα site του Δημοσίου και να βρίσκω "χαζά". Αλλά τούτο δω νομίζω ότι έχει ιδιαίτερο σημειολογικό ενδιαφέρον! Θα το δεις και μόνος σου. Μπαίνεις λοιπόν στο portal του ΟΑΕΔ. Ναι, ναι, αυτού του οργανισμού που σου βρίσκει δουλίτσα. Κάπου μέσα στο χαμό λοιπόν έχει ένα οδηγό επαγγελμάτων. Τι θες να γίνεις άμα μεγαλώσεις και τέτοια. Ψάχνεις , ψάχνεις λοιπόν και καταλήγεις - που αλλού!- στο Δημόσιο.... Στρατιωτικά λέει, αστυνομικά λέει και...

Ποιες είναι οι 11 πιο ζημιογόνες ΔΕΚΟ;

ΜΕΣΟΣ ΜΙΣΘΟΣ... "ΨΙΧΟΥΛΑ"!

Στο πλαίσιο του προγράμματος δημοσιονομικής προσαρμογή και εξυγίανσης των δημοσίων Οικονομικών, η Ειδική Γραμματεία Δημοσίων Επιχειρήσεων και Οργανισμών του Υπουργείου Οικονομικών, συγκέντρωσε και δημοσιοποιεί τα στοιχεία που αφορούν στις έντεκα πιο ζημιογόνες ΔΕΚΟ για το έτος 2009.

Οι έντεκα αυτές ΔΕΚΟ είναι:

Δέσμευση λογαριασμών για το ΑΛΤΕΡ


H αποκάλυψη από το fimotro

Ο ΜΕΓΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΗΡΩΑΣ ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ





Ήταν γιος του Μιχαήλ Μελά, γεννήθηκε στη Μασσαλία το 1870, μορφώθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε σ' ένα περιβάλλον με έντονο τον εθνικό παλμό.
 Το 1886 μπήκε στη σχολή Ευελπίδων. Αποφοίτησε με το βαθμό του ανθυπολοχαγού του πυροβολικού. Το 1892 πήρε γυναίκα του τη Ναταλία, κόρη του Maκεδόνα Στέφανου Δραγούμη, η οποία του στάθηκε εξαίρετη σύντροφος και συνεργάτιδα. Η εθνική περιπέτεια του 1897 τον πλήγωσε βαθιά. Πιστεύοντας όμως ότι η χώρα θα ξαναβρεί το δρόμο της, αντέδρασε μέσα στο κλίμα της απογοήτευσης που τότε κυριαρχούσε. Δημιουργεί στη Μακεδονία έναν μαχητικό εθνικό πυρήνα ενάντια των βουλγάρικων σχεδίων και γίνεται η ψυχή του κινήματος. Στις 24 Φεβρουαρίου 1904,

Πανό και συνθήματα εναντίον του Σιωνιστικού Ισραήλ, στο ματς με την Ελλάδα (βίντεο)


πηγή: εδώ

Η Μαρίνα Βήχου "α λα Κούνεβα" οργανώνει τις "πορείες" των άπλυτων στον Άγ. Παντελεήμονα.!

Πατήστε για μεγέθυνση
Αλλάζουν τακτικές, μετά την ήττα τους στον Άγιο Παντελεήμονα, οι αριστεριστές.
Με e-mail που έστελνε από εδώ και από εκεί η γνωστή "πανταχού παρούσα" και "αυτόπτης μάρτυρας" Μαρίνα Βήχου, οργάνωσε την περασμένη Δευτέρα μια "καμουφλαρισμένη" πορεία - παρωδία ..."δημοκρατών" κατοίκων του Αγίου Παντελεήμονα (σχεδόν ουδείς από αυτούς που συμμετείχαν στην πορεία δεν μένει στην ευρύτερη περιοχή, εκτός αν θεωρηθούν κάτοικοι οι άπλυτοι τρόφιμοι της βίλας Αμαλία...).
Στο e-mail που πήγε σε αριστεριστές αποδέκτες (σε κλειστή λίστα, όπως διευκρινιζόταν), τους ζητήθηκε να...

Στη Ρηγίλλης ο Χαρβαλιάς


Καθήκοντα συμβούλου του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά, επί θεμάτων επικοινωνίας, αναλαμβάνει και επισήμως ο πρώην διευθυντής του «Έθνους» Γιώργος Χαρβαλιάς.
Σύμφωνα με πληροφορίες του statesmen.gr, ο γνωστός δημοσιογράφος τα βρήκε σε όλα με τον Αντώνη Σαμαρά, αναφορικά με τον ρόλο που θα έχει εφεξής στη..

Ο Παπακωνσταντίνου στο απόσπασμα

Ο "στόχος" της ΝΔ από εδώ και πέρα είναι ο Παπακωνσταντίνου.

Ο άνθρωπος που ενσαρκώνει το πιο σκληρό προσωπείο της νεοφιλελεύθερης πολιτικής του Πα.Σο.Κ., ο υπουργός Οικονομικών, Γιώργος Παπακωνσταντίνου, μπαίνει στο 'στόχαστρο' της ΝΔ.

Είναι ο πιο αδύναμος κρίκος στην κυβέρνηση και ο λιγότερο φερέγγυος.
Έτσι η ΝΔ...

Γκούφυ

Εκδηλώθηκε ο "Γκούφυ"
Όπου "Γκούφυ" βλέπε Άκης Παυλόπουλος

Φοβερή παρατήρηση. "Ο Σαμαράς έπρεπε να 'πετάει' με τέτοια κυβέρνηση"

Πήρε βέβαια την απάντηση από τον Χατζηνικολάου.
"Να σοβαρευτούμε λίγο, μη...

Ο απεγκλωβισμός των μεταλλωρύχων πρώτο θέμα στα δελτία

Όλα τα δελτία, Mega, ANT1, ALTER, ξεκίνησαν τα δελτία με τον απεγκλωβισμό των μεταλλωρύχων στη Χιλή.

Μιλάνε για 'θαύμα'...

Το καλύτερο πάντως σχόλιο το έκανε για άλλη μια φορά ο Τράγκας.
"Να δούμε πώς...

Διαφωνεί με τον Μητσοτάκη ο Γιαννόπουλος

Την διαφωνία του με την άποψη που εξέφρασε ο πρώην πρωθυπουργός Κ. Μητσοτάκης ότι ο "Σαμαράς είναι λαϊκιστής", εξέφρασε σήμερα ο βουλευτής της ΝΔ Θανάσης Γιαννόπουλος. "Εγώ είμαι...

To Δ.Ν.Τ. στηρίζει,όσους το στηρίζουν....

Γράφει ο Γρηγόρης Ζωγραφάκης

Ένας παράγοντας που προκαλεί εντύπωση στον απόηχο των δηλώσεων Γιούνγκερ και στα νέα δεδομένα που προκύπτουν είναι πώς γίνεται να είναι το Δ.Ν.Τ τόσο ανθρώπινο και η Κομισιόν-που κέρδισε δις. τόσα χρόνια από την Ελλάδα τόσο ανελαστική...;Αναφέρομαι στο γεγονός ότι ενώ το Δ.Ν.Τ. ίσως συμφωνήσει στη παράταση αποπληρωμής η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ευγενικά το απορρίπτει.......Παρατηρείται σαφώς μια διάσταση μεταξύ των δανειστών μας....
Κοιτάζοντας πιο βαθιά όμως μπορούμε...

Πόσο ηλίθιοι προβοκάτορες μπορεί να είναι οι συντάκτες του Nonews-news

Αυτοακυρώνονται μόνοι τους οι άθλιοι συκοφάντες του nonews-news.

Έβαλαν τώρα ανάρτηση(αναδημοσίευση από το ΑΠΕ ΜΠΕ culture) που αναφέρεται στα εγκαίνια της έκθεσης “Ήρωες: Θνητοί και μύθοι στην Αρχαία Ελλάδα”, που πραγματοποιήθηκαν χθες στις 12/10/10 στη Νέα Υόρκη όπου παραβρέθηκε και ο Δημήτρης Αβραμόπουλος 


Εντούτις οι συκοφάντες, λασπολόγοι διατηρούν τη χθεσινή ανάρτηση για το ραντεβού του αντιπροέδρου της ΝΔ με τον Καρατζαφέρη.

Πόσο...

Ταφόπλακα στην υποψηφιότητα Μίχα βάζει ο Φασούλας

Στέλνει τους δικούς του στο Μαντούβαλο
Ο "ψηλός" είναι στα πρόθυρα νευρικής κρίσης.
Δεν μπορεί να πιστέψει ότι τον 'έκοψαν' από αντιπεριφερειάρχη και έχει αποφασίσει να μην το αφήσει να περάσει έτσι.
Ενδεικτικές οι δηλώσεις του σήμερα στο "ΒΗΜΑ":
«Το ΠαΣοΚ με διαγράφει σιωπηρά και δεν μου λέει ούτε τον λόγο»
«Εγώ δεν ζήτησα να είμαι υποψήφιος. Μου πρότειναν να είμαι αντιπεριφερειάρχης, δέχτηκα, και έπειτα άρχισαν οι υπαναχωρήσεις."
«Άκουσα από την τηλεόραση ότι...

Η απάντηση του Κικίλια στις αισχρές δηλώσεις Αϊβαλιώτη

 Η δήλωση του υποψήφιου περιφερειάρχη Βασίλη Κικίλια έχει ως εξής:

«Οι χθεσινές υβριστικές δηλώσεις του εκπροσώπου τύπου του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Αϊβαλιώτη, στην εκπομπή Κοινωνία ώρα Mega, προς το πρόσωπο του κ. Κικίλια, αποτελούν..

Sex Στο σπίτι του Big Brother (Porn Brother)!

1. Τσεχία... από κάτω! 

 

Οι πρωταγωνιστές μας δεν μπόρεσαν να κρατηθούν, ακόμα και αν ήξεραν ότι το μάτι του μεγάλου αδερφού τους κοιτά αδιάκριτα εκείνοι έκαναν τα δικά τους, χρησιμοποιώντας ως μέσο κάλυψης τα μπουρνούζια τους. Ο τόπος του εγκλήματος; Η σάουνα. Not bad... 

2. Μπουρμπουλίθρες 

 

Ο Νόρμαν και η Τζίνα του γερμανικού Big Brother σαν πρωταγωνιστές σε πορνοταινία πρόσφεραν στο κοινό του γνωστού ριάλιτι απίστευτές σκηνές, όταν μέσα στο τζακούζι άφησαν τον εαυτό τους... ελεύθερο! 

3. Παραδοσιακά... 

"……ή αυτοί ή εμείς" (ΚΑΛΕΙΣΤΕ !!!!! ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ) ΚΑΘΗΚΟΝ ΜΑΣ Η ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΤΗΣ ΜΗ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΜΕΝΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΑΠ




Συνάδελφοι - σες
Πέρασαν 22 χρόνια όταν συνάδελφοι με διαφορετικές διαδρομές στα κοινά, αηδιασμένοι αλλά και από αντίδραση στην κομματοκρατία που ήταν κυρίαρχη στον κλάδο μας, κατορθώσαμε να συνεννοηθούμε, να συντονιστούμε και να βρούμε τα σημεία ενότητας και αντίστασης.
Το εγχείρημα όλως παραδόξως,  με τη στήριξη των συναδέλφων πέτυχε και πέτυχε γιατί μ’ όλες τις αδυναμίες μας μιλήσαμε με ειλικρίνεια και πράξαμε με εντιμότητα. Με εντιμότητα και ειλικρίνεια ερχόμαστε να περιγράψουμε και τη σημερινή κατάσταση, το πώς εμείς βλέπουμε τα πράγματα. παρόλο που η Μαύρη Κομπανία του Μνημονίου,  έχει σχεδόν απαγορεύσει την όποια διαφωνία.
«…Ωστόσο εγώ θα επιμένω να λέω
την ελεφθερία ελεφθερία
το φόνο φόνο
την ενοχή ενοχή
μ' ένα πείσμα τρελού που σκαλίζει
στον τοίχο τ' όνομά του με τα νύχια
»
«σχεδόν μηδίζοντες»                      

 Λεύκιος Ζαφειρίου - Κύπρος

Αποκλειστικά υπεύθυν...

Πήγε με 13 άντρες και το έμαθαν 14.000 συμφοιτητές της!!

Έξαλλη αλλά και πολύ ντροπιασμένη είναι μια 22χρονη φοιτήτρια της οποίας τα... σεξουαλικά άπλυτα βγήκαν κατά λάθος στο internet!
Ο λόγος για την Karen Owen, φοιτήτρια του πανεπιστημίου Duke στην...

Ιν. Κα,: Στα 57 λεπτά το λίτρο το πετρέλαιο. Πάνω από 59= Αισχροκέρδεια

Κυκλοφόρησε χθες το απόγευμα το δελτίο τύπου του ΙΝ.ΚΑ. (Ν. ΙΝ.ΚΑ.) για την τιμή του πετρελαίου θέρμανσης.
Από την συγκριτική μελέτη των τιμών προκύπτει ότι
Α. Πέρυσι, στις 16/10/2009 η τιμή του πετρελαίου BREND, ήταν 74,58 δολάρια ΗΠΑ ή 50,15 Ευρώ το βαρέλι. Την ίδια ημέρα τα διυλιστήρια πωλούσαν το πετρέλαιο θέρμανσης προς 355 Ευρώ τον τόνο (1.000 λίτρα).
Σήμερα, η τιμή του πετρελαίου BREND, είναι 81,51 δολάρια ΗΠΑ ή 58,48 Ευρώ το βαρέλι. Τα διυλιστήρια πωλούν τον τόνο προς 471,09 ή 47,1 λεπτά το λίτρο.
Η αύξηση της τιμής του πετρελαίου BREND κατά 8,33 Ευρώ το βαρέλι ή σε ποσοστό 16,6 % μεταφράζεται από τα διυλιστήρια σε αύξηση 121 Ευρώ ανά τόνο πετρελαίου θέρμανσης ή άλλως αύξηση 34% στην τιμή του πετρελαίου θέρμανσης !!!.
Αυξάνεται δηλαδή...

Η αποστασία είναι κληρονομική;


Τελικά, η εμφάνιση πατέρα και κόρης στα κανάλια, έθεσαν ένα σοβαρότατο ζήτημα για την πολιτική της χώρας, η οποία μέχρι πρότινος ήταν κληρονομική. Είναι και η αποστασία κληρονομική; Οι εξελίξεις όχι μόνο το επιβεβαιώνουν, αλλά επιτείνουν το σκεπτικό, αφού και η πολιτική σκοπιμότητα υπέρ τρίτων είναι επίσης κληρονομική…
Χθες, εμφανίστηκε ο πατέρας Μητσοτάκης για να...

Κάρτα τρόμου

Από "Το ΒΗΜΑ"

Λούλης:"Δεν θα επιτύχει το εγχείρημα της Μαποκογιάννη"

Αν έχεις τέτοιους φίλους τι να τους κάνεις τους εχθρούς;
Ή μήπως έπαθε κρίση ειλικρίνειας;

Ο διάσημος 'επικοινωνιολόγος', πρωήν συνεργάτης του Καραμανλή, Λούλης, προέβλεψε, σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στον Real FM,  πως το κόμμα της Ντόρας δεν πρόκειται να επιτύχει..

Για να στηρίξει την επιχειρηματολογία του τόνισε..

Κοίτα κάτι συμπτώσεις !!!

 http://antilogos-gr.blogspot.com/

"Άσχετες" ειδήσεις και γεγονότα που στους καχύποπτους μπορεί να  επιτρέψουν διάφορα σενάρια...

Εκλογές στην Ν.Δ για πρώτη φορά με την ψήφο των φίλων και των μελών του κόμματος  με ανάδειξη στην αρχηγία του Α.Σαμαρά αντί της βεβαίας από τα ΜΜΕ κας Μπακογιάννη...
Από το "Λεφτά Υπάρχουν" στο Μνημόνιο ...
Φημολογία επιμήκυνσης αποπληρωμής των 110 Δισ.€  ...
Φημολογία...

Τα νέα όρια του ΕΚΑΣ

«Παγωμένο» για τρίτη χρονιά θα είναι το Επίδομα Κοινωνικής Αλληλεγγύης Συνταξιούχων, το οποίο θα καταβληθεί σε 350.000 δικαιούχους χαμηλοσυνταξιούχους από τις 22 Νοεμβρίου μέχρι την 1η Δεκεμβρίου 2010 (με τη σύνταξη του Δεκεμβρίου) και για όσους συνταξιοδοτήθηκαν το 2010. Τα ποσά του ΕΚΑΣ θα είναι ίσα με εκείνα που καταβάλλονται σήμερα στους συνταξιούχους και θα χορηγηθούν στους δικαιούχους μαζί με τα τυχόν αναδρομικά (από 1/1/2010 και μετά). Επισημαίνεται ότι τα εισοδηματικά κριτήρια για τη χορήγηση του ΕΚΑΣ έτους 2010 είναι αυξημένα κατά 4% σε σχέση με τα μέχρι τώρα εισοδηματικά κριτήρια. Τα εισοδήματα που αναφέρονται στα κριτήρια αυτά, είναι εισοδήματα που αποκτήθηκαν το...

Μυστική (?) επίσκεψη Άννας Διαμαντοπούλου στο Σαν Φρανσίσκο #2

  http://teachers-limnou.blogspot.com/
Μετά την ανάρτησή μας με τίτλο "Μυστική (?) επίσκεψη Άννας Διαμαντοπούλου στο Σαν Φρανσίσκο" λάβαμε από το Γραφείο Τύπου του Υπουργείου Παιδείας το παρακάτω μήνυμα:
__________________________________________________________________

Για την ενημέρωση σας,

Οι φαντασιόπληκτοι του nonews-news συνεχίζουν το παραμύθι τους.

Καλά δεν έχετε λίγη 'τσίπα' εκεί στο nonews-news;
Δεν ντρέπεστε καθόλου να αφήνετε να υπάρχει η επαίσχυντη, χθεσινή, ανάρτησή σας για τη συνάντηση Αβραμόπουλου- Καρατζαφέρη.

Όσο δεν την κατεβάζετε...

Στα αζήτητα 150.000 ακίνητα

Σκηνικό «κατάρρευσης» εμφανίζουν η οικοδομή και η αγορά ακινήτων, παρά το γεγονός ότι το φθινόπωρο παραδοσιακά γίνονται οι περισσότερες αγοραπωλησίες. Ολα τα στοιχεία επιβεβαιώνουν το κραχ ή, κατ’ άλλους, το σπάσιμο της «φούσκας» στην κτηματαγορά.Περισσότερα από 150.000 σπίτια είναι απούλητα για 4 χρόνια σε όλη την Ελλάδα, η οικοδομική δραστηριότητα τον Ιούλιο υποχώρησε κατά 30,5% στην επιφάνεια με πτώση - ρεκόρ 47,6% στην Αττική, 950-1.000 οικοδομικές επιχειρήσεις έχουν βάλει λουκέτο από την αρχή του χρόνου, ενώ έχουν χάσει τη δουλειά τους περί τους 100.000 εργαζομένους και βρίσκονται στο «κόκκινο» άλλοι 300.000 οικοδόμοι. Μέσα σε μία πενταετία..

ΤΟ EGLIMATIKOTITA ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΦΙΜΩΣΑΝ

Από eglimatikotita που μπορείτε να το βρείτε εδώ πλέον: http://alter.blogspot.com/

"ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ..ΤΟ Μ..... ΤΡΟΜΠΑΚΤΙΚΟΣ ΕΡΙΞΕ TROJAN ΣΤΑ ΕΜΑΙL ΟΛΩΝ ΜΑΣ.ΕΓΩ ΕΙΣΑ ΤΗΝ ΑΤΥΧΗ ΕΜΠΝΕΥΣΗ ΝΑ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ.ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ PASSWORD ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ.

ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ BLOGSPOT ΕΧΕΙ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΟΠΩς ΚΑΙ ΤΟ EMAIL ΜΟΥ.

ΕΦΤΙΑΞΑ ΝΕΟ BLOG ΤΟ...

Βροχή από κατασχέσεις

Τις κατασχέσεις ακινήτων επιστρατεύει το υπουργείο Οικονοµικών προκειµένου να εξαναγκάσει 2.411 µεγαλοοφειλέτες που χρωστούν χρόνια και χρόνια στο Δηµόσιο 50,83 εκατ. ευρώ, ενώ έχουν στην κατοχή τους ακίνητα αντικειµενικής αξίας πάνω από 1 δισ. ευρώ, να ξεπληρώσουν τις οφειλές τους. Μέσα στις τελευταίες 40 µέρες έβγαλε 6 ακίνητα στο σφυρί και προχώρησε σε 70 κατασχέσεις ακινήτων και 36 κατασχέσεις µισθωµάτων σε Μύκονο, Σαντορίνη, Κολωνάκι, Σύνταγµα και Μοναστηράκι. Η αρχή έγινε από όσους έχουν ακίνητα - φιλέτα στις πιο ακριβές περιοχές της επικράτειας και σταδιακά η καµπάνα των διασταυρώσεων θα…

Πανάκριβες διευκολύνσεις

OI ΔΙΕΡΓΑΣΙΕΣ, που ξεκίνησαν από τον επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Ντομινίκ Στρος- Καν και συνεχίζονται από τα μέλη του οικονομικού επιτελείου για την παράταση στην εξόφληση των δανείων της τρόικας, αναδεικνύουν τα διαπραγματευτικά λάθη του πρωθυπουργού πριν από την υπογραφή του μνημονίου. Λίγους μόλις μήνες μετά την υιοθέτηση των μέτρων που επέβαλαν ΔΝΤ, Κομισιόν και Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, διαπιστώνεται...

Nonews-news: Η παραπληροφόρηση και η φαντασία στο αποκορύφωμά τους

Το blog nonews-news διακρίνεται για τις 'αποκλειστικές' του ειδήσεις σε πολλούς τομείς της καθημερινότητάς μας.

Ιδίως στην πολιτική έχει μια εμμονή να μεταφέρει (παρα)πολιτικά τεκταινόμενα, που συμβαίνουν, είτε σε εστιατόρια, είτε σε ξενοδοχεία, είτε σε cafe.

Κυκλοφορούν αρκετά ή έχουν καλούς πληροφοριοδότες..

Όπως και να έχει σήμερα σε δημοσίευμα τους αναφέρουν πως το μεσημέρι της 12/10/10 ο Αβραμόπουλος με τον Καρατζαφέρη...

Με παλμό και ένταση η παρουσίαση του προγράμματος του συνδυασμού του Βασίλη Μιχαλολιάκου

Σε μια κατάμεστη αίθουσα του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας ο Υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά Βασίλης Μιχαλολιάκος παρουσίασε χθες το απόγευμα στις Πειραιώτισσες και τους Πειραιώτες το πρόγραμμα του συνδυασμού του για τη «Βιώσιμη Ανάπτυξη του Πειραιά», στοχεύοντας στη δημιουργία μιας πόλης που θα επιδιώκει την κοινωνική συνοχή, την οικονομική ευμάρεια, την περιβαλλοντική προστασία και την πολιτιστική ποιότητα. Η εκδήλωση ξεκίνησε με...

Απατεώνας blogger ή λάθος πληροφόρηση;

Σε λίγο στο blog μας μια αποκαλύψη για ένα από τα γνωστότερα ελληνικά blog που έδωσε μια (παρα)πολιτική είδηση αλλά είναι άσχετη με την πραγματικότητα.


Στόχος του δεν γνωρίζουμε ποιός είναι..


Πάντως η παραπληροφόρηση είναι...