Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Μαρτίου 05, 2012

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΚΩ! Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΚΑΙ ΥΨΩΣΕ...ΠΟΛΥΧΡΩΜΑ ΠΑΝΙΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ!

Περισσότερα ΕΔΩ

Γιαούρτια και αυγά στον Νταλάρα στη συναυλία του στο Ίλιον!UPDATE Μαζί και το βίντεο

Ο Blogger της Google έκλεισε το «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ»!!! Ενα blog θα μας κλεινουν...2 θα ανοιγουμε!!

 Το «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ» καταργήθηκε. Κάποιοι φρόντισαν η τελευταία εικόνα να είναι αυτή.

 Ας φροντίσουμε όλοι μας, τουλάχιστον η εικόνα της πατρίδας μας να είναι διαφορετική από αυτή που της επιφυλάσσουν οι προσκυνημένοι.


=== Αξίζει ίσως να σημειώσουμε, πως η επίθεση στο «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ» ξεκίνησε και κορυφώθηκε, μόλις η Νέα Δημοκρατία άρχισε να βγάζει τη μάσκα της επίπλαστης λαοφιλίας, και να την αντικαθιστά με την κουκούλα του απροσχημάτιστου δοσιλογισμού. Και ακόμη δεν έγινε κυβέρνηση.
 
=== Όσοι από σας έχετε κρατήσει τις αναρτήσεις μας, αν χρειαστεί να ανατρέξετε σ αυτές, θα διαπιστώσετε πόσο....

Δείτε το μήνυμα Καμμένου στον Μίκη!! Περαστικα σας πατριωταρες που τον υποστηριζατε...!! Ξερετε εσεις...

Πρόσκληση για συνεργασία μέσω Facebook στον Μίκη Θεοδωράκη απηύθυνε σήμερα ο Πάνος Καμμένος, γράφοντάς του ένα μήνυμα όλο νόημα…»Ήμουν δεξιός, ήσουν αριστερός, είμαστε … Έλληνες, είμαστε Ανεξάρτητοι, είμαστε πολλοί, είμαστε όλοι», έγραψε το απόγευμα στην προσωπική του σελίδα ο ιδρυτής του κόμματος «Ανεξάρτητοι Έλληνες», ενώ στη συνέχεια ανάρτησε το τραγούδι «Της Δικαιοσύνης Ήλιε Νοητέ», του γνωστού μουσικοσυνθέτη.
 
Αυτό, πάντως, που έκανε εντύπωση από το μήνυμα του Πάνου Καμμένου ήταν ο…

Γεώργιος Καστριώτης: Ένας Έλληνας Ήρωας...Απάντηση στους παραχαράκτες αλβανούς

Η ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΘΙΚΗΣ


Εκείνοι που δηλώνουν Εθνικιστές είναι στην σημερινή εποχή αρκετοί, έτσι ώστε κάτω από την έννοια του Εθνικισμού να κρύβονται τόσο διαφορετικές όσο και αντιφατικές θεωρίες και ερμηνείες. Δεν είναι παράξενο, λοιπόν, όταν το ευρύ κοινό, που δεν είναι εξοικειωμένο με τις Ιδέες μας, και δεν μπορεί να ξεχωρίσει αμέσως τις μεγάλες διαφορές που κρύβονται κάτω από την ίδια λέξη, μπερδεύει πρόσωπα και καταστάσεις, μη μπορώντας να κατανοήσει τι ακριβώς πρεσβεύουμε. Δεν μπορούμε, φυσικά, να....

Μια πολύ καλή εκπομπή για την ΑΟΖ και τον Ορυκτό πλούτο της Ελλάδας που χάνεται από προσκυνημένους πολιτικούς

2 στους 3 Ρώσους ψήφισαν Πούτιν. Αυτή ήταν η δυναμικότερη απάντηση του ηγέτη της Ρωσίας στο Σιωνισμό.

Δακρυσμένος ο Ορθόδοξος ηγέτης της Ρωσίας ευχαριστεί 100.000κόσμο που έχει κατακλύσει το Κρεμλίνο
Διαβάστε ΕΔΩ πως υποδέχθηκε τη νίκη του Πούτιν ο Σιωνισμός και οι εβραίοι...

Με τον αέρα του νικητή απευθύνθηκε στους χιλιάδες οπαδούς του ο Βλαντιμίρ Πούτιν, δηλώνοντας ότι κέρδισε μια τίμια μάχη, μετά την ανακοίνωση των πρώτων αποτελεσμάτων (με καταμετρημένο το 50% των περιφερειών) που δείχνουν άνετη επικράτησή του από τον πρώτο γύρο των προεδρικών, με πάνω από 64%. Ως «άδικες» αποκήρυξε τις εκλογές, ο αντίπαλος του Πούτιν, Γκ. Ζιουγκάνοφ.
«Σας υποσχέθηκα ότι θα νικούσαμε και νικήσαμε. Δόξα στην Ρωσία! Νικήσαμε σε μια ανοιχτή και έντιμη μάχη. Αποδείξαμε ότι κανείς δεν μπορεί να μας επιβάλλει τίποτα.» αναφώνησε δακρυσμένος ο Πούτιν.

Δείτε το βίντεο με το πλήθος κόσμου που πανηγυρίζει ...

Ομολογία πίστης από εγχώριους καλλιτέχνες... Η Υπεραγία Θεοτόκος και ο Χρίστος τους έσωσαν.

Δείτε τα βίντεο...

Άσκοπος διάλογος στο Σκοπιανό


Γράφει ο Κωνσταντίνος Χολέβας, Πολιτικός Επιστήμων
 
Τι γυρεύει η αλεπού που λέγεται Μάθιου Νίμετζ στο βαλκανικό παζάρι Αθηνών-Σκοπίων; Ο διαμεσολαβητής του ΟΗΕ επανέρχεται και καλεί τις δύο πλευρές σε διάλογο άνευ λόγου και αιτίας. Προσωπικά θα συνιστούσα στους αρμοδίους της Εξωτερικής μας Πολιτικής να αποφύγουν κάθε δέσμευση και κάθε συζήτηση εις βάθος...Θα ήμουν ευτυχής αν μπορούσαμε τελείως να αποφύγουμε τον νέο γύρο συζητήσεων. Το πρόβλημα με την ελληνική πλευρά στους διμερείς διαλόγους είναι ότι πάντα κάνουμε μία μικρή υποχώρηση χάριν του διαλόγου, ενώ η άλλη πλευρά δεν κάνει την παραμικρή παραχώρηση. Και όταν ξαναρχίζει ο επόμενος γύρος η συζήτηση ξεκινά από το σημείο της τελευταίας ελληνικής υποχωρήσεως.
Ο κ. Νίμετζ αμείβεται από τον ΟΗΕ για να κάνει τη δουλειά του, αλλά δεν είναι αντικειμενικός. Επί έτη προήδρευε του Κέντρου για τη Δημοκρατία και τη.....

Αυτά που φωνάζουμε τόσα χρόνια τα λέει και το Stratfor: "Αμφιβάλλουμε αν οι Ισαρηλινοί υποστηρίξουν την Κύπρο..."

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Ξυπνήστε από το λήθαργο που σας έχουν βάλει οι γραφιάδες και οι τηλεπερσόνες...Δεν έχουμε καμμια υποστήριξη από τους εβραίους..Το αντίθετο ίσως. Η φυλή αυτή μας μισεί αιωνίως.Γιατί να αλλάξει;

Διαβάσουμε στο Stratfor:
«Οι Κύπριοι λένε συνέχεια ότι το Ισραήλ τους υποστηρίζει, όμως πραγματικά αμφιβάλλω για το εάν οι Ισραηλινοί θα ανακατευτούν στο θέμα την ώρα που έχουν: α) τη δική τους αντιπαράθεση για τα υποθαλάσσια κοιτάσματα με τον Λίβανο και β) προβλήματα με την Τουρκία. Η Ελλάδα παρέχει ρητορική υποστήριξη στην Κύπρο, αλλά τίποτα περισσότερο.
Οι Κύπριοι απειλούν ότι....