Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Ιανουαρίου 19, 2014

Η Νίκαια δεν σταμάτησε ποτέ να είναι Εθνικιστική...Μεγαλειώδης πολιτική δράση από τη Χρυσή Αυγή- Εκατοντάδες Εθνικιστές στις λαϊκές συνοικίες του Πειραιά


Τον Λαϊκό Σύνδεσμο - Χρυσή Αυγή τον αποτελούν καθημερινοί άνθρωποι στους οποίους εν αντιθέσει με όλους τους υπόλοιπους βολεμένους αστούς του καναπέ...

Βουλευτής της ΝΔ ομολογεί την εκχώρηση της Εθνικής Κυριαρχίας από την κυβέρνησ μειοδοσίας ΠΑΣΟΚ - ΝΔ...

ταμήλος-βλάχος
Χωρίς πολλά σχόλια δικά μας παραθέτουμε τη δήλωση - ομολογία του βουλευτή της συγκυβέρνησης ΠΑΣΟΚ - ΝΔ, Μιχάλη Ταμήλου για τις δηλώσεις του ευρωβουλευτή N. Farage ότι η Ελλάδα είναι χώρα υπό ξένη κατοχή ενώπιον του Πρωθυπουργού Σαμαρά στο Ευρωκοινοβούλιο, στο "γαλάζιο" parapolitika.gr:

«Σωστά τα είπε ο Φάρατζ. Ας το παραδεχτούμε. Είμαστε υπό οικονομική κατοχή. Έχουμε παραχωρήσει .....

Πανικός στην Αλεξανδρούπολη στην παρουσίαση των υποψηφίων της Χρυσής Αυγής!


Με μαζική συμμετοχή πραγματοποιείται αυτή την στιγμή η παρουσίαση του ψηφοδελτίου της περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης της Χρυσής Αυγής για τις ερχόμενες εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης. Την ίδια στιγμή σε διπλανή αντίστοιχη αίθουσα η Νέα Δημοκρατία απαριθμεί...

Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής γράφει μέσα από τη φυλακή και μας φουντώνει τη φλόγα της Λευτεριάς: "Κατέστρεψαν την Ελλάδα μας για να την πουλήσουν στους τοκογλύφους"


Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Κατέστρεψαν την Ελλάδα μας για να σώσουν τους τοκογλύφους!

Άρθρο του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Νικολάου Γ. Μιχαλολιάκου για την εφημερίδα "Εμπρός"

Μεγάλο παραμύθι η αλληλεγγύη των δανειστών προς τον Ελληνικό Λαό

Η Αυστριακή εφημερίδα «Die Presse» σε άρθρο της για την οικονομική κρίση στην πατρίδα μας γράφει την πάσα αλήθεια για ό,τι συμβαίνει τα τελευταία χρόνια στον τόπο μας με το Μνημόνιο και τους δήθεν εθνοσωτήρες πολιτικούς, οι οποίοι στην πραγματικότητα κατέστρεψαν την Ελλάδα και υποθήκευσαν το μέλλον των Ελλήνων για να σώσουν τις... ξένες τράπεζες!
Σύμφωνα με το άρθρο της Αυστριακής εφημερίδας «οι Ευρωπαίοι δεν έδειξαν ποτέ αλληλεγγύη στην Ελλάδα. Όλα τα δάνεια δόθηκαν για να διασωθούν οι διεθνείς τράπεζες». Αυτά γράφει, αυτή είναι η αλήθεια και όλοι γνωρίζουμε σε....

Καθεστωτικός δημοσιογράφος -τσιράκι της Αμερικάνικης Πρεσβείας - στέλνει μήνυμα στη ΝΔ μέσα από την "Καθημερινή"..."ΜΗΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ, ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΕΤΕ! "

terrorist-n1
σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Οι δημοιογράφοι μας παρουσιάζουν ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ στις δημοσκοπήσεις πάνω από... 55% αθροιστικά, γιατί φοβούνται το ενδεχόμενο να υπάρξει πρόβλημα με ένα κόμμα του... 10% ;!;!.. Ρητορικό το ερώτημα προφανώς... καθώς η Χρυσή Αυγή είναι Δεύτερη πολιτική δύναμη και ετοιμάζεται να συντρίψει το σάπιο μεταπολιτευτικό σύστημα!

Γράφει ο Αντίοχος.

Όταν κάποιος θέλει να δει τις διαθέσεις της υπερδύναμης για την Ελλάδα, δε χρειάζεται ούτε υποθέσεις να κάνει, ούτε να αναζητήσει πληροφορίες από την… CIA ούτε από το… FBI. Αρκεί το προσεκτικό διάβασμα άρθρων συγκεκριμένων δημοσιογράφων, που είναι κοινό μυστικό ότι απηχούν τις αμερικανικές θέσεις (είδατε τι… κομψά που το γράφω…). Ένας εξ’ αυτών, είναι και ο Αθανάσιος Έλλις της «Καθημερινής», ο οποίος αυτές τις ημέρες έγραψε ένα άρθρο με τίτλο «Η πόλωση της ΝΔ για την τρομοκρατία». Ας δούμε κάποια χαρακτηριστικά αποσπάσματά του:
«Μια περίεργη τακτική, που εγκυμονεί κινδύνους για την κοινωνική συνοχή αλλά και τη διεθνή εικόνα της Ελλάδας, επιλέγει η Ν.Δ. για να συγκρουστεί με τον ΣΥΡΙΖΑ στο ευαίσθητο ζήτημα της τρομοκρατίας. Η μετωπική αντιπαράθεση και η.....

Είναι ο Κομμουνισμός ΠΑΝ-ΗΛΙΘΙΕ... Στο άρθρο 99 η Τυποεκδοτική του "αντισυστημικού" ΚΚΕ

CHINA/
 σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Όπως θα έλεγε και ο "σύντροφος" Λένιν "Η αλήθεια είναι μια μικροαστική εμμονή.. Οπότε ας ποτίζουμε ψέματα το λαό για να δημιουργούμε μπολσεβίκους"

«Τρέχει από τα μπατζάκια του» η επαναστατικότητα στο ΚΚΕ. Το ιδεολογικό αυτό απολίθωμα δίνει πάντοτε σαφή παραδείγματα του μόνιμα αντιδραστικού και κατάπτυστου ρόλου του. Ένα από τα τελευταία «κατορθώματά του» είναι η υπαγωγή της Τυποεκδοτικής στο άρθρο 99, έτσι ώστε να μπορέσει να διαπραγματευθεί με τους πιστωτές της.

Θυμίζουμε ότι η εταιρεία αυτή αποτελεί την....

Ανησυχούν οι διεθνείς τοκογλύφοι για τον «εξτρεμισμό» στην Ευρώπη

Οι τραπεζίτες και οι πολιτικοί εντολοδόχοι τους σε όλη την Ευρώπη ονομάζουν ως «εξτρεμισμό» ό,τι αντιστρατεύεται τα δικά τους συμφέροντα. Γι΄αυτό και φροντίζουν να παίρνουν διάφορα μέτρα, πιστεύοντας έτσι ότι θα σταματήσουν την επιρροή και την ισχύ εκείνων που τους αμφισβητούν. Έτσι, κάποια Σεσίλια Μάλμστρομ, Επίτροπος Εσωτερικών Υποθέσεων της Ε.Ε., δήλωσε ότι «είναι η στιγμή να συγκεντρώσουμε τις προσπάθειές μας για να αντιμετωπίσουμε προληπτικά την αύξηση του βίαιου εξτρεμισμού στην Ευρώπη», παρουσιάζοντας ταυτόχρονα και «τα δέκα βασικά εργαλεία» για την καταπολέμηση του φαινομένου.

«Όλες οι χώρες απειλούνται από τον εξτρεμισμό» τόνισε η επίτροπος κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στην Ελλάδα και στο τραγικό περιστατικό της Αμφιάλης. Προφανώς, οι δολοφονημένοι από τα καθάρματα της κόκκινης τρομοκρατίας Γιώργος Φουντούλης και Μανώλης Καπελώνης δεν αποτελούν σημείο αναφοράς για την εν λόγω κυρία… Ενδιαφέρον έχει το σημείο εκείνο όπου η Μάλμστρομ δηλώνει ότι η Ευρωπαϊκή Επιτροπή «δεσμεύει για τα επόμενα τρία χρόνια 20 εκατομμύρια ευρώ για την καταπολέμηση τέτοιων φαινομένων, με την εφαρμογή δέκα βημάτων».

Καταλάβαμε… Πάλι θα...

Εφημερίδα "Ακρόπολις": "Εγκεφαλικά στη ΝΔ.Πρώτη Χρυσή Αυγή στις κρυφές δημοσκοπήσεις του Μαξίμου.."

Μια μεγάλη αποκάλυψη έκανε ο δημοσιογράφος Άρης Σπίνος μέσα από την στήλη του στην ιστορική εφημερίδα "Ακρόπολις". Όπως γράφει χαρακτηριστικά οι δημοσκόποι ανακαλύπτουν την πρωτιά της Χρυσής Αυγής και μετά διακόπτουν την συνέχιση της έρευνας, καθώς κανένα συστημικό Μέσο δεν θα την αγοράσει και δεν θα την προβάλει.
Παραθέτουμε αυτούσιο το ρεπορτάζ: "6 μονάδες μπροστά ο ΣΥΡΙΖΑ και στήθος με στήθος η Ν.Δ. με την Χρυσή Αυγή - Οι κρυφές δημοσκοπήσεις εφιάλτης για το Μαξίμου.
Μπορεί η κυβέρνηση να εμφανίζεται σίγουρη για την πρωτιά στις ευρωεκλογές και για αντιστροφή του αρνητικού κλίματος που προκαλεί η παρατεταμένη πίεση στα ελληνικά νοικοκυριά, (αλίμονο αν έλεγε κάτι διαφορετικό) ωστόσο, η κατάσταση είναι εξαιρετικά δύσκολη και το γνωρίζει.
Σύμφωνα με πληροφορίες στο Μαξίμου επικρατεί μεγάλη ανησυχία, καθώς κρυφές δημοσκοπήσεις που έχουν στα χέρια τους και παραγγέλνονται από....

Ο νέος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Αρτέμης Ματθαίπουλος σε ραδιοφωνική συνέντευξη: "Η Θεσσαλονίκη αξίζει Έλληνα Δήμαρχο και όχι...κεμαλιστή"

Δείτε το βίντεο...

Εμετικό γλύψιμο του Μπουτάρη στον Soros που....εγκαινίασε "κέντρο αλληλεγγύης" στη Θεσσαλονίκη μας.

Στα εγκαίνια του πρώτου Κέντρου Αλληλεγγύης του Solidarity Now στην Ελλάδα, του Open Society Foundations,που βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και αποτελεί τον το "φιλανθρωπικό" βραχίωνα του Σιωνιστή τοκογλύφου και μέγιστου ανθέλληνα George Soros, βρέθηκε ο κεμαλολάγνος Δήμαρχος, για λίγες ημέρες ακόμη, Γιάννης Μπουτάρης.


Το Solidarity Now είναι ένα δίκτυο ανθρώπων και οργανώσεων που δημιουργήθηκε από το Open Society Foundations με στόχο την αντιμετώπιση και επίλυση προβλημάτων ευπαθών ομάδων που έχουν πληγεί από την οικονομική κρίση.


Ο Μπουτάρης φυσικά και δεν παρέλειψε να.... γλύψει από πάνω μέχρι κάτω τον "ευεργέτη" και ομοεθνή;!;! George Soros λέγοντας πόσο "καλό" κάνει παγκοσμίως και πόσο τυχερή είναι η ....

Κυκλοφορούν ανάμεσά μας..... Μαύροι καννίβαλοι στην (Κ)Αφρική τρώγονται ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ μεταξύ τους...Ναι για το 2014 μιλάμε και τα καταγράφει το BBC

LiveLeak-dot-com-8c0_1389647110-article-2538471-1A9812D100000578-462_634x422
 σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: ΤΣΕ για τους νέγρους: "Οι νέγροι είναι νωχελικοί και ανίκανοι"
 
Εμφύλιος πόλεμος μεταξύ των διαφόρων φυλών διεξάγεται στην Κεντροαφρικανική Δημοκρατία κι όπως όλοι οι εμφύλιοι πόλεμοι, είναι «όποιος φάει τον άλλον». Κι αν η συγκεκριμένη έκφραση είναι μεταφορική, στην περίπτωσή μας είναι κυριολεκτική!
Έτσι, σκηνές φρίκης κατέγραψε κάμερα με… πολυπολιτισμικούς κανίβαλους να.....