Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Ιανουαρίου 04, 2014

Σαμαροφρουροί του dexiextrem: Καταρρέει η ΝΔ στη βόρεια Ελλάδα!

Το ΠΑΣΟΚ του Jeffrey κράτησε κοντά έναν χρόνο (από το 2009 ως το 2010), πήρε και τις δημοτικές/περιφερειακές εκλογές του Νοεμβρίου 2010 και αμέσως μετά άρχισε να… καταρρέει. Ανάλογη πορεία φαίνεται πως ακολουθεί και η ΝΔ του φον Αντωνάκη, η οποία κράτησε όσο κράτησε και τώρα έχει πάρει την κατηφόρα. Η μόνη διαφορά τους είναι ότι το ΠΑΣΟΚ πρόλαβε και νίκησε στις αυτοδιοικητικές εκλογές. Η ΝΔ θα πάθει συντριβή! Και για να μη λέτε πως αυτά τα λέμε εμείς από υπεραισιοδοξία ή από κομματικό συμφέρον, σας παραθέτουμε ολόκληρο δημοσίευμα με τίτλο «Καμπανάκια στη ΝΔ από δημοσκοπήσεις στη Βόρεια Ελλάδα», του σαφέστατα νεοδημοκρατικού dexi extreme και βγάλτε τα συμπεράσματά σας:

«Πυκνώνουν τα καµπανάκια προς τη Ν.∆. από τις δημοσκοπήσεις στον Βορρά, που δείχνουν ότι...

Άθεοι, αντίχριστοι και Φαρισαίοι “υπέρμαχοι” του Ιησού Χριστού δια τον φόβον της Χρυσής Αυγής!


Άθεοι, αντίχριστοι και Φαρισαίοι “υπέρμαχοι” του Ιησού Χριστού δια τον φόβον της Χρυσής Αυγής!

 σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ:
"Ἀλλὰ Γραικύλος τῆς σήμερον, ὅστις θέλει να κάμῃ δημοσία τὸν ἄθεον ἢ τὸν κοσμοπολίτην"

Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης

Ένα βαρυσήμαντο άρθρο για την υποκρισία των κατ' επάγγελμα υβριστών της Χρυσής Αυγής που αμαυρώνουν την εικόνα της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας

του Ιωάννη Παλαιτσάκη

ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΕΝΟΙ ΣΕ «ΔΙΑΚΟΝΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ» ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΝΗΡΑ ΚΗΡΥΓΜΑΤΑ ΚΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ, ΔΗΘΕΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΑ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΡΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΙΟΙ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΤΟ.....

Βόμβα Δημητρακόπουλου: “Σοβαρός εν ενεργεία πολιτικός του ΠΑΣΟΚ πίσω από τις μίζες” - Ποιον κρύβει ο Σαμαράς; ΒΙΝΤΕΟ



 σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Η κάθαρση θα έρθει μόνο με την έλευση της Χρυσής Αυγής. Και τα υπόλοιπα κόμματα - πλην ΠΑΣΟΚ - στον ίδιο φαύλο κύκλο της διαφθοράς και του κλεπτοκρατικού τόξου βρίσκονται...

Ο Δημητρακόπουλος είναι/ήταν γνωστός ΠΑΣΟΚος

Γνωστός εν ενεργεία "σοβαρός πολιτικός" μέλος του ΠΑΣΟΚ κρύβεται πίσω από εταιρεία που είχε συναλλαγές ο Ευσταθίου δήλωσε ο συνήγορος του επιχειρηματία Πάνου Ευσταθίου που κατηγορείται για τον καταβολή παράνομων προμηθειών σε στελέχη του υπουργείου Εθνικής Άμυνας επί κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ.
Ο Μ..Δημητρακόπουλος υποστήριξε ότι «υπάρχει ένας σοβαρός πολιτικός που κρύβεται πίσω από εταιρεία που είχε συναλλαγές ο Ευσταθίου. Δεν είναι ο Τσοχατζόπουλος. Είναι γνωστός πολιτικός, στην πρώτη γραμμή και είναι από το ΠΑΣΟΚ».
Σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό Σκάι υποστήριξε ότι «όσοι πολιτικοί ενέχονται στη....

ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΚΑΘΕ ΟΡΙΟ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑΣ Η ΚΑΝΑΛΟΒΙΑ ΛΑΣΠΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!

146328-screen_shot_2014-01-03_at_12.47.17_m.m.
Ένα νέο κύμα συκοφαντιών κατά της Χρυσής Αυγής, εγκαινίασε χθες το βράδυ ο ΑΝΤ 1 (νούμερο ένα…). Πιο συγκεκριμένα, εμφάνισε κάποιον 56χρονο Έλληνα, ονόματι Χρήστο Δημητρίου, ο οποίος δήλωσε μικροπωλητής και κατήγγειλε ότι την παραμονή της Πρωτοχρονιάς έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από… χρυσαυγίτες, στην οδό Πανόρμου στους Αμπελοκήπους.
Γιατί τον χτύπησαν αυτοί που τον χτύπησαν; Για να του κλέψουν τα πράγματα που πωλούσε κι ένα μικρό χρηματικό ποσόν. Και πως συμπέρανε αυτός ότι οι δράστες ήταν… χρυσαυγίτες κι όχι κοινοί ληστές, απ’ αυτούς που είναι γιομάτη η Αθήνα και η Ελλάδα ολόκληρη; Ας δούμε τι εξήγηση έδωσε ο ίδιος: «Ήρθαν απότομα από πίσω μου, με αιφνιδίασαν, μου έριξαν μια μπουνιά στο πρόσωπο, σπάζοντάς μου τα δόντια. Συνέχισαν να.....

Να γίνουμε άμεσα..... Ανγκόλα. Απαγορεύει η πολιτεία της Ανγκόλας το χτίσιμο τζαμιών και γκρεμίζει και όσα υπάρχουν!!!

Mια χώρα* με 95% Χριστιανούς, 55% των οποίων είναι καθολικοί, και το ένα τέταρτο ανήκει στις προτεσταντικές εκκλησίες , κυρίως στην ευαγγελική εκκλησία, με λιγότερο από το 1% Μουσουλμάνους, αποφάσισε να απαγορεύει τη μουσουλμανική θρησκεία την οποία θεωρεί ως σέχτα.

Η Αγκόλα, ναι η Αγκόλα!

Αρχές Οκτωβρίου 2013 οι μουσουλμάνοι, κυρίως από τη Γουινέα, είχαν τη δυσάρεστη έκπληξη να.....

ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΞΥΛΟΚΟΠΗΣΑΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΙ!

blogger-image-1386441606
σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Διαβάστε επίσης:

Συγκλονιστική μαρτυρία γνωστού αναρχικού αποκαλύπτει τους ανθέλληνες-πράκτορες και το ρόλο τους

Το νόμο της μαφιόζικης ομερτά έχουν επιβάλλει ακόμα και μέσα στις φυλακές, οι λεγόμενοι «αντιεξουσιαστές». Έτσι, χθες τα συντρόφια –με των ανοχή των «αρχών»- ξυλοκόπησαν ομοϊδεάτη τους, ονόματι Στέφανο Αμίλητο, ο οποίος είχε συλληφθεί το βράδυ της Παρασκευής 19 Απρίλη 2013 στα Εξάρχεια, γιατί έσπασε το «νόμο». Μάλιστα, οι παρακρατικοί έγραψαν και επιστολή (πως πέρασε άραγε;) στη γνωστή παρακρατική ιστοσελίδα του διεθνούς αρχιτοκογλύφου Σόρος, στην οποία… εξηγούν τους λόγους του ξυλοδαρμού του. Ιδού:

«Η βία που του ασκήθηκε ήταν η ελάχιστη ποσότητα απέναντι στα ψέματά του, καθώς δε ξεχνάμε ότι ο πραγματικός εχθρός είναι οι σωφρονιστικοί, οι μπάτσοι και οι δικαστές… Γνωστοποιούμε το γεγονός καθώς η....

Η Αθήνα είναι πόλη Εθνικιστική..Η ΝΔ πιάνει πάτο στον Δήμο Αθηναίων όποιον κι αν κατεβάσει (μονοψήφια με Άδωνι, Δένδια, Όλγα Κεφαλογιάννη)


Σοκ στην ΝΔ: Πιάνει πάτο στον Δήμο Αθηναίων όποιον κι αν κατεβάσει (μονοψήφιο με Άδωνι, Δένδια, Όλγα Κεφαλογιάννη)

ΣΟΚ στην διαλυμένη ΝΔ από νέα δημοσκόπηση (που θα παραμείνει ασφαλώς μυστική ή μάλλον θα... αυτοκαταστραφεί προτού προκαλέσει νέα εγκεφαλικά). Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα "Παραπολιτικά", που τηρεί αυστηρή γραμμή Μαξίμου, το παιχνίδι στον Δήμο της Αθήνας είναι χαμένο για τους νεοδημοκράτες, όποιον υποψήφιο κι αν κατεβάσουν.
Όλα τα άλογα είναι ψόφια, με πρώτο και καλύτερο τον Σαμαρά, το κουτσό άλογο της ΠΟΛ.ΑΝ. που παίζει καταλυτικό ρόλο στη διάλυση του προδοτικού μορφώματος της ΝΔ (ξεπερνά ακόμα και τον Τζέφρυ που εξαφάνισε το κλεφτο-ΠΑΣΟΚ). Ακολουθεί το δημοσίευμα των "Παραπολιτικών" αυτούσιο, για να αντιληφθεί ο αναγνώστης σε τι τραγική κατάσταση βρίσκονται τα ορφανά της Συγγρού:
ΣΟΚ! Αυτά είναι τα μυστικά ποσοστά της ΝΔ για τον Δήμο της Αθήνας! Ποια ονόματα μέτρησαν και τι αποτελέσματα βγήκαν! Απογοητευτικά είναι τα αποτελέσματα της μυστικής δημοσκόπησης που έχει κάνει η ΝΔ για.....

Τρόμος στο καθεστώς... Ο Πανάς ομολογεί:" Δεύτερη πολιτική δύναμη στις Ευρωεκλογές η Χρυσή Αυγή" (ΒΙΝΤΕΟ)


Μαύρα τα  μαντάτα στου Μαξίμου: Δεύτερη πολιτική δύναμη στις Ευρωεκλογές η Χρυσή Αυγή

Άσχημα τα νέα στο κυβερνητικό επιτελείο από την νέα δημοσκόπηση του καθηγητή Πανά, του ανθρώπου που έχει αποδειχτεί ο πιο αξιόπιστος, αφού πλησίασε όσο κανείς άλλος τα αποτελέσματα των εκλογών του 2012.
Σχολιάζοντας και αναλύοντας, λοιπόν, τα στοιχεία του ευρωβαρόμετρου, ο καθηγητής απεκάλυψε τον λόγο που έχει η κυβέρνηση για να σκευωρεί και να συνωμοτεί εναντίον της Χρυσής Αυγής, προσπαθώντας να βρει τρόπο ακόμα και να θέσει εκτός εκλογών το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών.
Σύμφωνα, λοιπόν, με....

ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ ΠΡΟΕΔΡΕ ΚΑΡΟΛΕ;

papoylias
Παρέμβαση στις αποφάσεις της… «ανεξάρτητης δικαιοσύνης» έκανε ο πρόεδρος Κάρολος, κατά την καθιερωμένη πρωτοχρονιάτικη ανταλλαγή ευχών με την «ηγεσία» των κομμάτων του… συνταγματικού τόξου (οι οποίοι στήνονται στην ουρά για να του υποβάλλουν τα σέβη τους, με ελαφρές υποκλίσεις…).
Την ώρα, λοιπόν, που βρέθηκε μπροστά του ο υπουργός «Δικαιοσύνης» Αθανασίου, ο πρόεδρος Κάρολος τον προέτρεψε… να πάρει κεφάλια. «Πρέπει να χτυπηθούν τα φαινόμενα διαφθοράς, πρέπει να παίρνονται κεφάλια», ενώ αναφερόμενος για τις υποθέσεις του Χρηματιστηρίου χαρακτήρισε αποκρουστικό το γεγονός της αθώωσης των εμπλεκομένων.
Η φράση «πρέπει να παίρνονται κεφάλια», ερμηνεύτηκε κατά το δοκούν: άλλοι είπαν ότι....

Ο Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης για το πώς θα έπρεπε να δομηθεί το Έθνος...

"Άμυνα περί πάτρης θα ήτο η ευσυνείδητος λειτουργία των θεσμών, η εθνική αγωγή, η χρηστή διοίκησις, η καταπολέμησις του ξένου υλισμού και πιθηκισμού, του διαφθείροντος το φρόνημα και.....