Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Ιανουαρίου 16, 2012

Μια εικόνα πρόκληση....και μια υπόσχεση!

Δείτε και συγκρατηθείτε....

Να γιατί οι Σιωνιστές πολεμούν με κάθε μέσο τον Ron Paul.. Γιατί τους αποκαλύπτει συνεχώς

Εκπληκτικό βίντεο στο οποίο ο Ron Paul αποκαλύπτει τα σχέδια του Σιωνισμού και της Νέα Τάξης...
Ποιά είναι αυτά;
Η στημένη οικονομική κρίση από τις "αγορές" που θα οδηγήσει την ανθρωπότητα να αποδεχθεί την ανάγκη να δημιουργηθεί ένα νέο παγκόσμιο νόμισμα, το όποιο ήδη σχεδιάζει το ΔΝΤ...
Το οποίο με τη σειρά του θα φέριε την Παγκόσμια Διακυβέρνηση με σκοπό την υποδούλωση των Εθνών..

Καταλάβατε γιατί το μένος των Σιωνιστών;
Εμείς τα γράφαμε εδώ και καιρό

Πως τα ΜΜΕ προπαγναδίζουν και παραπληροφρούν τους Αμερικάνους...



Auf wiedersehen Her Vestervele. Χαιρετίσματα στον σύζυγο....

Ο ανθέλληνας (τον γνωρίζουμε πόλυ καλά από παλιότερες δηλώσεις του) υπουργός Εξωτερικών της Γερμανίας Γκίντο Βέστερβελε ήρθε για να μας μεταφέρει τις εντολές της κυβερνήσεως μας που (όπως όλοι γνωρίζουμε) εδρεύει στην Γερμανία....

Η κατοχική κυβέρνηση τον υποδέχθηκε σε ανώτερο επίπεδο (πρωθυπουργός, αρχηγός αξιωμ. αντιπολίτευσης κλπ) και αποδέχθηκε πλήρως τις προτάσεις-εντολές που μετέφερε... Μάλιστα ο πρωθυπουργεύων Παπαδήμ(ι)ος τον αποκαλούσε καθόλη την διάρκεια της επίσκεψης, Γκίντο!

Το κλίμα ήταν ιδιαίτέρως φιλικό και μάλιστα ο Παπαδήμος έστειλε και φιλιά στον αγαπητό σύζυγο του Βέστερβελε, Μίκαελ Μροντζ.

Το ζευγαράκι είναι νιόπαντρο καθώς επισημοποίησε την επταετή σχέση του εδώ και λίγο καιρό!!!!

Τι άλλο θα πάθουμε αδέρφια μου στην άμοιρη πατρίδα μας;

Ως πότε θα.....

Για γέλια ακόμη μια δημοσκόπηση...

Δε χρειάζεται να σχολιάσουμε πολλά για τη δημοσκόπηση της Public Issue που δίνει στο νέο "εκλεκτό" των νταβατζήδων 13,5% και στους Οικολόγους 4%...

Θα αναφέρουμε μόνο ότι ο ίδιος ο Μαυρής, Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείες είπε για "ΜΗ ΚΑΝΟΝΙΚΑ" αποτελέσματα σήμερα το πρωί στον SKAI..

Και για όσους δεν πείστηκαν από τον ίδιο τον Μαυρή...θα σας καλύψει πλήρως η ανάρτηση ΑΥΤΗ

2 ειδήσεις-δηλώσεις Σιωνιστών που φανερώνουν ότι επέρχεται κρίση στη Μέση Ανατολή...


Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Benjamin Netanyahu δήλωσε σήμερα πως οι υπάρχουσες κυρώσεις εναντίον του Ιράν δεν είναι αρκετές ούτε και αποτελεσματικές ώστε να αναγκάσουν το Ιράν να εγκαταλείψει το πυρηνικό του πρόγραμμα.
«Όσο δεν θα επιβάλλονται αποτελεσματικές κυρώσεις εναντίον της κεντρικής τράπεζας του Ιράν και της πετρελαϊκής του βιομηχανίας, δεν πρόκειται να υπάρξει καμία πρόοδος στην εγκατάλειψη εκ μέρους της Τεχεράνης της προσπάθειάς της για την κατασκευή πυρηνικών όπλων», δήλωσε ο Netanyahu κατά τη διάρκεια συνεδρίασης της επιτροπής εθνικής ασφάλειας και εξωτερικής πολιτικής της βουλής της χώρας.
Οι Ιρανοί έχουν αντιδράσει σφόδρα στο ενδεχόμενο επιβολής κυρώσεων κατά της κεντρικής τους τράπεζας καθώς κάτι θα εμποδίσει τους πελάτες ιρανικού πετρελαίου να πληρώνουν το Ιράν. 


Eπιβεβαίωσε σήμερα ο Ισραηλινός ΥΠΕΞ Α.Λίμπερμαν αυτό που χθες το.....

Ίων Δραγούμης... "Όσοι Ζωντανοί"

Ίων Δραγούμης, «Όσοι Ζωντανοί»

Ένα από τα καλύτερα κανάλια του Youtube...

Ο Αμερικάνος Α/ΓΕΕΘΑ στο Ισραήλ για έκτακτη.....επίσκεψη!

Εν μέσω της κρίσης που κορυφώνεται για το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν, ο αμερικανός αρχηγός του μικτού επιτελείου των ΕΔ στρατηγός Martin Dempsey πρόκειται να επισκεφτεί εκτάκτως το Ισραήλ, την ερχόμενη Πέμπτη, σε μια προσπάθεια να ανιχνεύσει τις προθέσεις του Ισραήλ, αναφορικά με τι στάση προτίθεται να κρατήσει στο συγκεκριμένο θέμα. 

Ο Αμερικανός στρατηγός πρόκειται να συναντηθεί με τον Ισραηλινό πρωθυπουργό Benjamin Netanyahu τον υπουργό Άμυνας Ehud Barak, τον αρχηγό των ΕΔ του Ισραήλ στρατηγό Benny Gantz καθώς και με άλλους επισήμους.
Στις ΗΠΑ η εφημερίδα Wall Street Journal φιλοξενεί απόψεις αξιωματούχων οι οποίες.....

Ωμή παραδοχή για το "σχέδιο" του Σιωνισμού να διαλύσει τη Γιουγκοσλαβία του Μιλόσεβιτς

Η Βουλγάρα π. υπουργός Εξωτερικών Ναντέζνα Μιχαΐλοβα, επιβεβαίωσε τα παραπλανητικά σχέδια για τη διάλυση της Γιουγκοσλαβίας με πρόσχημα τα «ανθρώπινα δικαιώματα» των Κοσσοβάρων Αλβανών.
Η Μιχαΐλοβα, σε εκπομπή της βουλγαρικής κρατικής τηλεόρασης, με τίτλο: «Η κρυφή ιστορία της επιχείρησης Πέταλο», αποκάλυψε ότι ήταν εκείνη που έδωσε ανεπιβεβαίωτη έκθεση των βουλγαρικών μυστικών υπηρεσιών στον Γερμανό τότε ομόλογό της Γιόσκα Φίσερ, σχετικά με τη δήθεν επιχείρηση εθνοκάθαρσης του Σλόμπονταν Μιλόσεβιτς με την επωνυμία «Σχέδιο Πέταλο» σε βάρος των Αλβανών του Κοσσυφοπεδίου.
Όπως φαίνεται λοιπόν, η....

ΜΝΗΜΗ ΙΜΙΩΝ 2012 - ΝΥΧΤΑ ΗΡΩΩΝ

Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2011 - 7μμ 
Βασιλίσσης Σοφίας και Ρηγίλλης (έμπροσθεν Λέσχης Αξιωματικών)


Στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες της Χρυσής Αυγής για την μεγαλύτερη εθνική συγκέντρωση των τελευταίων δεκαετιών


Πιστοί στο καθιερωμένο μας ραντεβού με την νεότερη Ιστορία της Πατρίδας μας και σε πείσμα των καιρών, για 17η  συνεχή χρονιά (συμπεριλαμβανομένης και της ίδιας της νύχτας των Ιμίων, όταν μια πολυμελής ομάδα μελών της Χρυσής Αυγής διαδήλωσε έξω από τη Βουλή) η Αθήνα θα φωτιστεί από χιλιάδες δάδες, που συμβολίζουν τις ψυχές των Νεκρών μας, αλλά και από τις δικές μας ψυχές που λάμπουν σαν σπίθες μέσα στο σκότος της παρακμάζουσας εποχής μας. 


Χιλιάδες γαλανόλευκες θα δώσουν το χρώμα της Νίκης στους κεντρικούς δρόμους της Αθήνας και....

Θα περιμένουμε να μας δώσουν το σχοινί που θα μας κρεμάσουν;

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου

Τα δυόμισι τελευταία χρόνια στην πολιτική σκηνή της πατρίδας μας παρακολουθούμε ένα κινηματογραφικό θρίλερ, όπου στυγνοί πολιτικοί εγκληματίες δολοφονούν και στην συνέχεια διαμελίζουν τον κοινωνικό ιστό της χώρας μας, δηλαδή τη μεσαία αστική τάξη, τη ραχοκοκαλιά της κοινωνίας μας.

Επί δυόμισι χρόνια επιβάλουν στον Ελληνικό λαό λανθασμένες οικονομικές συνταγές, που έχουν όλες αποτύχει. Αυτοί, οι έμμισθοι πολιτικοί εκτελεστές συμβολαίων της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (koza nostrum) έχουν ένα και μοναδικό σκοπό, την.....

ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ - ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΔΕΝ ΜΙΛΟΥΝ