Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Φεβρουαρίου 25, 2013

Απειλητικά μυνήματα στην οικία στελέχους της Χρυσής Αυγής στις Σέρρες από αναρχοαριστερούς - ΒΙΝΤΕΟ

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Αναμένουμε ανακοινώσεις και καταδίκες από τα κόμματα του Κοινοβουλίου για το περιστατικό....
(προφανώς και ειρωνευόμαστε)

Δείτε το βίντεο με το ρεπορτάζ και τις δηλώσεις του Α. Γκράτσιου, μέλους της Χρυσής Αυγής...

ΑΥΡΙΟ ΔΙΚΑΖΕΙ Ο ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΠΟΝΤΟΥ!!!

 σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Συγχαρητήρια  μαζάνθρωπε για την επιλογή σου...

Αύριο δικάζεται η υπόθεση για τον Νέο διωγμό του Ποντιακού Ελληνισμού από τον γνωστό εθνομηδενιστή Μπουτάρη. Έχει επονομαστεί ως η υπόθεση της «παράνομη»χρήσης της πλατείας Αγίας Σοφίας στη Θεσσαλονίκη την ημέρα Μνήμης και Πένθους του Ελληνισμού όπου γης, της γενοκτονίας των Ποντίων (19 Μαΐου). Από τη μία ο ....

ΣΕΙΣΜΟΣ: Τηλεγράφημα του 2009 επιβεβαιώνει το "σχέδιο ΓΑΠ για την υποδούλωση της χώρας με τα δεσμά του ΔΝΤ"...το παραδεχόταν ο Παπακωνσταντίνου σε τραπεζίτες!!!!

Ένα τηλεγράφημα, που όλως τυχαίως δεν εμφανίστηκε σε κανέναν “φάκελο” από αυτούς που είχαν ξεπηδήσει σε διαφορα Ελληνικά ΜΜ”Ε”.
Κλικ για μεγέθυνση

Τι αποκαλύπτει; Ότι ......

Μια ακόμη βόμβα κατά της Χρυσής Αυγής και η “σιωπή των αμνών” του παγκόσμιου αφέντη

Γράφει ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Ν.Γ. Μιχαλολιάκος

Την εβδομάδα που πέρασε είχαμε μία ακόμη τρομοκρατική επίθεση κατά γραφείων μας. Τις πρώτες ώρες κάποια μέσα μίλησαν για έναν τραυματία και ύστερα το θέμα θάφτηκε. Πράγματι ήταν υπόθεση λίγων δευτερολέπτων να έχουμε όχι απλώς τραυματία, αλλά νεκρό! Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ευρίσκεται στο στόχαστρο τόσο των εντοπίων δυνάμεων του πολιτικού και οικονομικού κατεστημένου, όσο και των ισχυρών ολόκληρου του λεγομένου "δημοκρατικού" κόσμου. Πλήθος οι αφορισμοί και τα αναθέματα. Θα έπρεπε ίσως αυτοί που παριστάνουν τους εκπροσώπους του πολιτικού κόσμου της χώρας να κρατούν τα προσχήματα. Όμως, είναι τόση πλέον η μανία τους εναντίον ενός......

Προκλητικός ο δικηγόρος του Βλαστού...Κατηγόρησε τους αστυνομικούς που πυροβόλησαν τον...παρολίγον δραπέτη και τους συνεργούς του

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Η Δικαιοσύνη είναι η αποτύπωση της "Αρετής" και της "Ηθικής" κάθε κοινωνίας, όπως έγραφε και ο μέγιστος Πλάτωνας στο κορυφαίο του έργο "Πολιτεία"..
Τα συμπεράσματα δικά σας..

Δεν θέλουμε να σχολιάσουμε τίποτα....
Απλά αφήνουμε όλους σας να κρίνετε τα λεγόμενα του θρασύτατου-εξοργιστικού δικηγόρου του εγκληματία Π.Βλαστού, σχετικά με την απόπειρα απόδρασής του τελευταίου από τις φυλακές των Τρικάλων..

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Γεμίζουν οι ορθόδοξες εκκλησίες από "τούρκους" πολίτες στον Πόντο...Η φυλετική καρδιά χτυπά δυνατά ακόμη στη σκλαβωμένη ελληνική γή

"Οί Τούρκοι θά φύγουν, αλλά θά ξανάρθουν πάλι καί θά φθάσουν ώς τά Εξαμίλια. Στό τέλος θά τούς διώξουν είς τήν Κόκκινη Μηλιά. Από τούς Τούρκους τό 1/3 θά σκοτωθή, τό άλλο τρίτο θά βαπτισθή καί μονάχα τό 1/3 θά πάη στήν Κόκκινη Μηλιά" 
 Πατροκοσμάς.

Από Γιώργο Γεράκη
Ο φανατισμός των Ισλαμιστών στην Τουρκία δεν επιτρέπει διαφοροποιήσεις ειδικά σε… θέματα θρησκείας. Αυτό όμως που δεν επετεύχθη με «ζεϊμπέκικα και κουμπαριές» το πράττει η Ορθοδοξία αφού είναι έκδηλο σε πολλούς Τούρκους το Ορθόδοξο υπόβαθρο. Αν καί οι λιγοστοί Σελτζούκοι άλλαξαν τον εθνοθρησκευτικό χαρακτήρα εκατομμυρίων Ελλήνων (Μικρασίας, Θράκης, Πόντου κ.α.) που λόγω βίας ή συμφερόντων εξισλαμίσθηκαν ακόμα και επιφανειακά, σήμερα μία κρυμμένη Ορθόδοξη θρησκευτικότητα εκδηλώνεται από τους απογόνους τους. Οι κρυπτοχριστιανοί αποτελούν για το Πατριαρχείο ένα κρυφό ποίμνιο τραγικών θυμάτων μιας αυταρχικής διοίκησης αιώνων.
Ζουν παντού. Κυρίως στον......

ΚΟΡΗ ΠΡΩΗΝ ΠΑΣΟΚΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ...!!! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΟΥΡΓΕΛΟ ΠΟΥ ΒΡΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΟΠΟΥ ΚΑΛΟΠΕΡΝΑΕΙ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΠΟΥ ΣΗΚΩΣΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΣΤΟ ΒΡΕΤΑΝΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ...!!!

Αυτό το κοριτσάκι μιλά για.....ηλίθιους!
Θα θυμόσαστε βεβαίως το ανθελληνικό - αντεθνικό - ανιστόρητο παραλήρημα μιας "ελληνίδας" δημοσιογράφου του εξωτερικού (Λονδίνο) για τους "βλάχους" και "ηλίθιους" μαθητές που ανάρτησαν τις ελληνικές σημαίες στο μουσείο του Λονδίνου, μπροστά από τα ελληνικά, "κλεμμένα" από τους φραγκολεβαντίνους, αγάλματα...

Όπως φαίνεται η "κυρία" δεν είναι κάποια τυχαία...αλλά κόρη του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ. Θεόδωρου Κοτσώνη (Κόρινθος)..

Είναι βαθιά ριζωμένος λοιπόν ο ανθελληνισμός στα σπίτια των σοσιαΛΗΣΤΩΝ και των απογόνων τους, που φωτογραφίζονται υπό κατάσταση μέθης, ντυμένες ως πρωταγωνίστριες ερωτικών ταινιών για...φετιχιστές..(φωτογραφία)

Έτσι εννοούν τον...πολιτισμό οι "προοδευτικοί" και "διεθνιστές"..

υ.γ.
Πίσω από τη φωτογραφία της...

Προκλητικός τούρκος βουλευτής...Με ερώτησή του ζητά να μάθει από τον Νταβούτογλου τις συνθήκες που ο Ελληνικός Στρατός "κατέλαβε δικά τους νησιά"

Τουρκία. Ο βουλευτής του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος της Προύσας, Sena Kaleli, ζήτησε από τον υπουργό Εξωτερικών Αχμέτ Νταβούτογλου να δώσει εξηγήσεις πως τα ελληνικά στρατεύματα έστησαν την ελληνική σημαία σε ορισμένα νησιά και βραχονησίδες που βρίσκονται εντός των τουρκικών συνόρων.

 Συγκεκριμένα ο Kaleli έθεσε επερώτηση στον πρόεδρο του Κοινοβουλίου προκειμένου να απαντήσει ο υπουργός Εξωτερικών Αχμέτ Νταβούτογλου.

 «Πρόσφατα, διάφορα δελτία τύπου και δημοσιεύματα των.....

Ο άθλιος πολύμορφος ρατσισμός των “αντιρατσιστών”


«Έλληνας γεννιέσαι δεν γίνεσαι», λέει ένα σύνθημα που βροντοφωνάζεται από χιλιάδες εθνικιστές σε κάθε συγκέντρωση του Λαϊκού Συνδέσμου. Ένα σύνθημα που δείχνει το δρόμο για την Εθνική Αναγέννηση μας και κάνει τους ανθέλληνες να ανατριχιάζουν στο άκουσμά του, θεωρώντας τάχα ότι η άποψη αυτή αποτελεί μια «ρατσιστική» αντίληψη.
«Έλληνας είναι όποιος μετέχει της ελληνικής παιδείας», είπαν κάποιοι φωστήρες πολιτικοί, παρερμηνεύοντας, κερματίζοντας και διαστρεβλώνοντας (κατά τη γνώμη μου συνειδητά) μια ρήση του Ισοκράτη.
Μα καλά, αν κάποιος Έλληνας πάει στην Κίνα και ζήσει εκεί για πολλά χρόνια και γνωρίσει την.....

Η "φωνή του Πολυτεχνείου" δηλώνει: "Πρέπει να πέσει και άλλο ο κατώτατος μισθός"

 Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις της επιτρόπου των 12.000 ευρώ το μήνα στο 1:40 του βίντεο

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Παραξενεύει άραγε κανέναν το γεγονός πως η πρώην παρτιζιάνα, κοινώς κομμουνίστρια, συμφωνεί με.....τον Ροκφέλλερ; 
"Ψωμί, Παιδεία, Ελευθερία, - Η χούντα σας ξεκίνησε το 73, με την πλουτοκρταία"
 
Μπορεί το… τρίο καρό που παριστάνει ότι κυβερνάει αυτή τη χώρα, οι Αντωνάκης, Ντούτσε και Φανούρης, να διαψεύδουν σε όλους τους τόνους πως πρόκειται να μειωθεί κι άλλο ο κατώτατος μισθός στην Ελλάδα (μέχρι που να φτάσει σε επίπεδα Βουλγαρίας, 100-200 ευρώ το μήνα), αλλά αυτό δε σημαίνει πως λένε την αλήθεια.
Σε συνέντευξή της στην «Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία», η.....

Γάζωσαν αστυνομικούς στα Ιωάννινα με καλάσνικοφ...(πιθανότατα ήταν αλβανοί έμποροι ναρκωτικών)

Άνδρες του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων,  δέχθηκαν πυρά ενόπλων τις πρώτες ώρες της Κυριακής, κοντά στον μεθοριακό σταθμό της Κακκαβιάς.

Κατά την διάρκεια περιπολίας οι δύο αστυνομικοί, εντόπισαν μέσα στη νύχτα δύο άτομα να κινούνται ύποπτα. Όταν προσπάθησαν να.....

Η ιδεολογική συμφωνία ΔΝΤ και αριστεράς


Η ιδεολογική συμφωνία ΔΝΤ και αριστεράς

Η κομμουνιστική θεωρία στις πιο αυταρχικές απολήξεις του μαρξισμού - λενινισμού, πρεσβεύει την αταξική κοινωνία δια μέσω της λεγόμενης «δικτατορίας του προλεταριάτου», που θα αποτελέσει τον πρόδρομο της. Αυτό προϋποθέτει ακόμα και την ιδεολογική διάλυση της μεσαίας τάξης, της αποκαλούμενης «μπουρζουαζίας», που αποτελεί τον «μεγάλο ταξικό εχθρό». Ταυτοχρόνως, σύσσωμη η ελλαδική μαρξιστική συμμορία, έχει πάψει να......