Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Αυγούστου 19, 2013

Ο Ορθόδοξος Βορειοηπειρωτικός Ελληνισμός ΔΕΝ λυγίζει!


Ο Ορθόδοξος Βορειοηπειρωτικός Ελληνισμός ΔΕΝ λυγίζει!

Το πραγματικό πρόσωπο του στυγνού αλβανικού ανθελληνισμού γνώρισε μόλις 3 μέρες πριν, ο βορειοηπειρωτικός Ελληνισμός της Πρεμετής. Υπό την ενθάρρυνση του αλβανικού κράτους και κατόπιν οργανωμένου σχεδίου, ελληνορθόδοξη Εκκλησία λεηλατήθηκε και επιπλέον, οι αλβανοί κατακτητές έχτισαν τις εισόδους της, προκειμένου αυτή να μην ξαναχρησιμοποιηθεί από τους Βορειοηπειρώτες. Παρά ταύτα, δεκάδες Βορειοηπειρώτες μαζί με.....

Στελέχη Σύριζα: Ψηφίστε ΝΔ για να μην πάρει όλους τους δήμους η Χρυσή Αυγή!

Έτοιμος ο πολιτικός γάμος Τσίπρα - Σαμαρά με φόντο τις αυτοδιοικητικές εκλογές

Τον πανικό τους από την ραγδαία άνοδο και την εδραίωση της Χρυσής Αυγής στην ελληνική κοινωνία με δυσθεώρητα ποσοστά εξέφρασαν για ακόμη μια φορά οι υπηρέτες του "συνταγματικού τόξου". Έχοντας δει πια ξεκάθαρα τον... χάρο με τα μάτια τους στην Συγγρού και στην Κουμουνδούρου, απαλλάσσονται και από τα τελευταία προσχήματα και προχωρούν με γοργά βήματα σε πολιτικό γάμο, προετοιμάζοντας το έδαφος για την συγκυβέρνηση ΝΔ - Σύριζα.

Ο "αρραβώνας" θα γίνει με φόντο τις αυτοδιοικητικές εκλογές και το ορατό ενδεχόμενο η Χρυσή Αυγή να σαρώσει στους μεγάλους δήμους και τις περιφέρειες της ελληνικής επικράτειας. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται σε ρεπορτάζ της "εφημερίδας των Συντακτών" από την Κουμουνδούρου δίνουν ήδη γραμμή υπέρ του υποψηφίου της ΝΔ, για να μην...

Ο Δήμος Μαρκοπούλου κάηκε πριν λίγο καιρό από τις φωτιές και τώρα ετοιμάζονται να το..... κάψουν με τους Λοκομοντο!!!!


ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΗΔΑΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΗΜΙ-ΑΠΛΥΤΟΙ...;;;

Μπορεί όλοι οι καλλιτέχνες να δηλώνουν θύματα της κρίσης & να βρίσκονται στα όρια τους. Μπορεί τα έσοδα να έχουν μειωθεί.. υπάρχει λύση όμως στη κρίση & λέγεται ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ!

Όπως θα διαβάσετε στην.....

Σαλί Μπερίσα: Η Αλβανία έχει δώσει αγώνες για την Ελευθερία, τις τέχνες και τον πολιτισμό! - Δεν υπάρχει ελληνική μειονότητα στην Αλβανία!

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Κι όμως, αυτούς τους κατσαπλιάδες το ελληνόφωνο κράτος τους αφήνει να αλωνίζουν.

Ο απερχόμενος πρωθυπουργός Σαλί Μπερίσα σχολίασε μέσω των κοινωνικών δικτύων τις δηλώσεις εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής στο μνημόσυνο του Αριστοτέλη Γκούμα.

Αντί να καταδικάσει την αποτρόπαια πράξη βεβήλωσης της...

ΟΙ “ΚΑΗΜΕΝΟΙ” ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΙ ΤΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΚΡΑΤΗΣΗΣ ΚΑΙ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑ

ypatia_1-400x270

Κάποιες φορές μας καταλαμβάνει ο “ανθρωπισμός” και ο “αλτρουισμός” και αναλογιζόμαστε τους “καημένους” τους λαθρομετανάστες που εγκατέλειψαν τις πατρίδες τους και εν μέσω χιλίων βασάνων, αγωνιών και κινδύνων έφθασαν εξαθλιωμένοι στην δική μας προς αναζήτηση μιας καλύτερης τύχης.  Όλοι με την ελπίδα ριζωμένη βαθιά μέσα τους, μας “έκαναν την τιμή” και ανάμεσα σε τόσες ευρωπαϊκές χώρες αποφάσισαν να εισέλθουν παράνομα στην δική μας.
Και εμείς οι ......

Υπερκέρδη για τους διεθνείς τοκογλύφους από την κρίση

Η Ελληνική, αλλά και γενικότερα η ευρωπαϊκή κρίση, φαίνεται ότι αποδίδει υπερκέρδη στους διεθνείς τοκογλύφους που κρύβονται πίσω από τις δυνάμεις της τρόικας. Όπως μεταδίδει το γερμανικό δίκτυο Deutsche Welle τα κέρδη που αποκόμισε η ιδιωτική Deutsche Bank από την εκμετάλλευση της κρίσης ανήλθαν σε 40,9 δισ. ευρώ. Αυτά τα κέρδη προήλθαν από τον καταποντισμό των ομολόγων των κρατών που μπήκαν υπό την εποπτεία της τρόικας και υπέστησαν την καταστροφική πολιτική λιτότητας της. Με αυτό τον τρόπο τα γερμανικά ομόλογα, αλλά και τα χαμηλά επιτόκια δανεισμού που εξασφάλισε η Deutsche Bank οδήγησαν στα προαναφερθέντα υπερκέρδη.
Με αυτό τον τρόπο οι....

Το ΚΚΕ, ο 902 και η "καπιταλιστική επιχειρηματικότητα" των μπολσεβίκων....

Πολλοί είναι αυτοί που εξεπλάγησαν από την παράνομη (διότι η συχνότητα ανήκει στο ελληνικό δημόσιο) αγοραπωλησία του 902, από το ΚΚΕ προς άγνωστο κεφαλαιοκράτη που κρύβεται πίσω από μια off shore εταιρεία με έδρα τις Παρθένες Νήσους. Κακώς εξεπλάγησαν! Διότι, το ΚΚΕ ασκεί επιχειρηματική δραστηριότητα με όλους τους κανόνες της «ελεύθερης αγοράς» και μάλιστα αυτό συμβαίνει  με ειδική απόφαση του Πολιτικού Γραφείου της Κ.Ε. του, στις 15-7-2008:

«Το ΚΚΕ ασκεί και ....

Στο Αριστοτέλειο βρέθηκαν 20 βόμβες μολότοφ έτοιμες για χρήση.... "άγνωστοι" οι κάτοχοί τους!

Ούτε μία ούτε δύο ούτε τρεις αλλά είκοσι βόμβες μολότοφ έτοιμες για χρήση εντόπισε αποθηκευμένες τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου, μέσα στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, ένας εργαζόμενος εταιρείας φύλαξης του ιδρύματος.

Οι βόμβες μολότοφ ήταν μέσα σε.....

Η Γενοκτονία του λευκού πληθυσμού στη Γαλλία και ο εξισλαμισμός του...

Συγκλονιστικό Βίντεο Αφύπνισης...

«ΕΡΕΥΝΑ» ΤΗΣ ΚΑΠΑ RESEARCH: ΑΙΦΝΗΣ, ΤΟ 41% ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΓΙΝΑΝ ΦΙΛΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ – ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΤΟ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ;

ÁÈÇÍÁ-Ï ðñüåäñïò ôçò ÍÄ Áíô. ÓáìáñÜò óõíáíôÜôáé ìå ôïõò ðåñéöåñåéÜñ÷åò ôçò ÷þñáò.(EUROKINISSI-ÃÉÁÍÍÇÓ ÐÁÍÁÃÏÐÏÕËÏÓ)
Πανελλαδική έρευνα της Kάπα Research, που έγινε μεταξύ 9 και 13 Αυγούστου, σε δείγμα 857 ατόμων, παρουσιάζει σήμερα το καθεστωτικό «Βήμα της Κυριακής», με θέμα τις συμμαχίες που πρέπει να αναπτύξει η Ελλάδα.
Έτσι, στο ερώτημα «με ποιες χώρες πιστεύετε ότι συμφέρει περισσότερο την Ελλάδα να αναπτύξει στενότερες σχέσεις στην παρούσα πολιτικό-οικονομική συγκυρία», το 48,2% απαντά με την Ρωσσία, το 45,9% με την Κίνα, το 40,7% με τις ΗΠΑ, το 11,6% με την Γερμανία και το 10,4% με την Γαλλία.
Το αντίστοιχο ποσοστό των.....