Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Ιουνίου 30, 2016

ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΤΟ MEGA ΠΟΥ ΛΥΣΣΑΞΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟ (ΒΙΝΤΕΟ)


Δεν ήταν μόνο το mega που λύσσαξε με τον Παναγιώταρο. Τα ίδια και το star, στο βραδινό δελτίο. Αλλά, όπως φαίνεται είχαν ενοχληθεί από το πρωί, όταν κάποιος συριζαίος και κάποιος νουδούλος άρχισαν τη γνωστή κασέτα για  «αυγό του φιδιού» και –το πιο γραφικό απ’ όλα- το χιλιοπαιγμένο τροπάριο, να προσέξει –λέει- ο ελληνικός λαός τι ψηφίζει και δεν έχει δικαιολογίες. Όλο το γελοίο ρεπερτόριο ξανά, λες και είμαστε στις δεύτερες εκλογές του ’12 ή στο τέλος του ’13. Ακόμα να χωνέψουν τα ζώα ότι δεν αλλάζουμε ψήφο.
Τέλος πάντων, η αναφορά στο βραδινό δελτίο του star,...

ΚΑΤΑΡΡΕΟΥΝ ΟΙ ΜΥΘΟΙ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ… ΦΟΒΕΡΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ – (ΒΙΝΤΕΟ)

Σε σοκαριστικές αποκαλύψεις για ένα από τα είδωλα της μεταπολίτευσης και της κλεφτο-πασοκοκρατίας, την Μελίνα Μερκούρη, προχώρησε η κριτικός Ροζίτα Σώκου:
«Εμείς τη Μελίνα… τα ξέραμε όλα της τα κουτσομπολιά. Στα 17 της σηκώθηκε κι έφυγε και πήγε στην Κωνσταντινούπολη με τον Γιώργο Παππά, ο οποίος ήταν και κ…λάγνος!  

Θέλω να πω, ότι εμένα δεν με απασχολούσε καθόλου κι εγώ τη λάτρεψα όταν έκανε τη Στέλλα, παρότι σε όλη την Κατοχή τα είχε με τον πιο φανερό συνεργάτη των Γερμανών, τον Γιαδικιάρογλου, ο οποίος έδωσε σε συνάδελφο δικό μου ένα μπουκάλι λάδι κι εκείνος του έδωσε ένα χρυσό μενταγιόν με αλυσίδα και το φορούσε η Μελίνα και καμάρωνε».

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή:

Με εντολή George Soros αποκλείστηκε ο Στρατηγός Γ. Επιτήδειος από ακρόαση της Ευρωβουλής!

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Η Χρυσή Αυγή δίνει μάχη εναντίον των εκπροσώπων της παγκοσμιοποίησης στην Ευρωβουλή.

Κεντρικός ομιλητής ήταν σήμερα, στην μικτή κοινοβουλευτική ακρόαση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για τις δημοσιονομικές επιπτώσεις από την κρίση, ο George Soros υπό την ιδιότητα του Προέδρου των ιδρυμάτων Open Society.

Στην συγκεκριμένη ακρόαση είχε αποδοθεί και χρόνος ομιλίας στον Ευρωβουλευτή του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή, Στρατηγό Γεώργιο Επιτήδειο, ο οποίος θα απηύθυνε κάποια συγκεκριμένα ερωτήματα στον κ. Soros, αλλά...

Κασιδιάρης κατά Γερμανών ανδρείκελων βουλευτών! “Απαιτούμε το κατοχικό δάνειο - Είστε εξαγωγείς διαφθροάς και υπεύθυνοι για την λαθρομετανάστευση!”

ΔΗΜΟΣΚΟΠΟΣ ΜΑΥΡΟΣ (MRB): ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΟΥΜΕ, ΓΙΑΤΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ 10%!

imia2016-shmaia__article

Το άγχος του για την συνεχόμενη και ραγδαία άνοδο της Χρυσής Αυγής εξέφρασε ο Δημήτρης Μαύρος, δημοσκόπος της Mrb κατά την παρουσίαση της συγκεκριμένης έρευνας στον Real Fm.
Όπως είπε χαρακτηριστικά ΝΔ και Σύριζα σημειώνουν πτώση, την ίδια στιγμή που η Χρυσή Αυγή εμφανίζει σταθερές ανοδικές τάσεις και αν υπολογίσουμε την αναγωγή, αλλά και την κρυφή ψήφο οι Έλληνες Εθνικιστές θα αγγίξουν διψήφια ποσοστά!
Συνεχίζει ακάθεκτη την άνοδό της η Χρυσή Αυγή, εντείνοντας την αγωνία ενός ολόκληρου καθεστώτος. Τελευταία στην λίστα η δημοσκόπηση της εταιρείας MRB, η οποία όπως έχουμε τονίσει στο παρελθόν έχει αγαστή συνεργασία με τα υπόγεια της Συγγρού και ως εκ τούτου έχει ιδιαίτερο συμφέρον να κόβει τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής. Εν είδει παρενθέσεως θυμίζουμε ότι.....