Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 18, 2017

Ιδού οι βομβιστές του Λονδίνου: «Ορφανά προσφυγόπουλα» που τα αγκάλιασε βρετανική οικογένεια

Πολλές είναι οι σπαραξικάρδιες ιστορίες «προσφύγων» που μας πλασάρουν τα ΜΜΕ για να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα των εργολάβων που χτίζουν τα Hot spot και των ΜΚΟ που εκμεταλλεύονται την παρουσία των λαθρομεταναστών στην Πατρίδα μας.

Ας σας πούμε κι εμείς μια τέτοια… σπαραξικάρδια ιστορία. Κάποτε ήταν δυο μικρά ορφανά «προσφυγάκια» που έφτασαν άγνωστο πως στην Αγγλία. Τα παιδιά αυτά δεν είχαν κανέναν και λυπητεροί σκοποί ακούγονταν από τα βιολιά των ΜΚΟ και των ΜΜΕ. Πάλι καλά, βρέθηκε μία οικογένεια Λονδρέζων που τα υιοθέτησε, τα πήγε στο σχολείο μαζί με τους γηγενείς και όλα πορεύτηκαν...

Απαγορεύτηκε ο αγώνας της ΠΑΕ Ποντίων κατ’ εντολή του τουρκικού προξενείου και των εγχώριων υποτακτικών

Τελικώς το είπαν και το έκαναν οι υποτακτικοί των τούρκων και τα φοβικά ανθρωπάκια, που δεν τολμούν να πάρουν μία απόφαση με εθνικό βάρος.

Είχαμε γράψει για την επιστολή που απέστειλε η ΕΠΟ προς την ΠΑΕ Ποντίων και τον Απόλλωνα Πόντου απαγορεύοντας την χρήση συμβόλων περί της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού στις φανέλες του.

Αυτή η απόφαση της ΕΠΟ, όπως είχαμε πει, είχε έρθει ως δουλοπρέπεια των κυβερνώντων και των λοιπών υποτακτικών τους απέναντι στους τούρκους, αφού είχαν προηγηθεί σχετικές ανακοινώσεις από τουρκόφρονες, που προφανώς έκαναν την βρώμικη δουλειά για το προξενείο.

Η ΠΑΕ Ποντίων, λοιπόν, κατέβηκε να αγωνιστεί με την φανέλα της...