Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Ιανουαρίου 17, 2011

Απίστευτη καφρίλα του Newsit-MEGA! Εμετός!


Δείτε τον τιτλο του βίντεο από το Newsit, από τα αποκαλυπτήρια του αδριάντα Καραμανλή, με τον υπεραγχωμένο παρουσιαστή του MEGA o οποίος ξεφουρνίζει ένα κάρο μαλακίες, αλλά δεν είναι αυτό το θέμα.

Σήμερα στα αποκαλυπτήρια ήταν χιλιάδες κόσμου, μεταξύ αυτών όλοι σχεδόν οι δημοτικοί σύμβουλοι όλων των παρατάξεων, ο Σαμαράς, ο Βενιζέλος, ο Μπουτάρης και άνθρωποι όλων των κομμάτων, αλλά και ακομμάτιστοι.
 Δείτε το βίντεο...

Η mediaκη Σπιναλόγκα της Ντορας

"Στο όχι μακρινό μέλλον θα είναι αδύνατον να υπάρξουν πολιτικές εξελίξεις χωρίς λόγο και ρόλο της Δημοκρατικής Συμμαχίας"

Ευσεβείς πόθοι της κόρης του αποστάτη;
Μήπως γνωρίζει κάτι που δεν ξέρουμε; Ίσως πρόωρες εκλογές;
Από την άλλη όμως μπορεί να είναι μια απλή απειλή προς όλο τον ελληνικό λαό.

Στην υπόλοιπη ανακοίνωση σημειώσαμε και το 'γραφικό', με αφορμή το γεγονός ότι καθημερινά το κόμμα της κάνει και μια ανακοίνωση,:
"Ακούγεται παντού;
Τη διαβάζουν όλοι; Περνάει σ' όλα τα κανάλια; Οχι βέβαια. Ούτε θα ήταν δυνατόν αυτό, άλλωστε. Υπάρχουν οι....

"ΑΚΡΑΙΑ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ" ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ ΤΟ ΣΟΥΡΓΕΛΟ Η ΠΙΠΙΛΗ,ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΟΛΑΓΝΟ ΚΗΡΥΓΜΑ-ΝΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ,ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!

ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ ΤΗΣ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ...


Κυριακή, 16 Ιανουαρίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Γραμματέας Μεταναστευτικής Πολιτικής και Βουλευτής Α΄ Αθηνών της Ν.Δ., κα. Φωτεινή Πιπιλή, με αφορμή τη σειρά θλιβερών γεγονότων που συνέβησαν εντός του εικοσιτετράωρου, αναφορικά με το μείζον θέμα της λαθρομετανάστευσης, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Την ώρα που ακραίες μειοψηφίες δημιουργούσαν ακόμη μεγαλύτερα προβλήματα στην πολύπαθη αθηναϊκή γειτονιά του Αγίου Παντελεήμονα, αρμόδιες Ελληνικές Υπηρεσίες επενέβαιναν, για μία ακόμη φορά, για....

«Μεσογειακοί Αγώνες του 2013: Το παραμύθι τελείωσε»

Σπεύδω να υιοθετήσω τον τίτλο της ανακοίνωσης του Αθλητικού Τμήματος του ΣΥΝ «Να επιστραφούν οι Μεσογειακοί Αγώνες» και ας μην έχω καμία, μα καμία (δυστυχώς), σχέση με τον αθλητισμό. Μόνο τύψεις έχω, που με την ίδια βιασύνη με όλους τους άλλους, έριξα τον ΣΥΝ στο «πυρ το εξώτερο», όταν πριν από την ανάληψη των Ολυμπιακών αγώνων, επιχειρούσε και τότε να μας πείσει γιατί δεν πρέπει να τους αναλάβουμε. Λαχταρούσε και εμένα η ψυχή μου λίγο εθνικό μεγαλείο και μια «στιγμιαία» δικαίωση, όπως αυτή που πήρα με το κέντρο της Αθήνας, κατά τις ημέρες της διοργάνωσης, πιο όμορφο, ανθρώπινο και προσπελάσιμο. από ποτέ! ...Και έπειτα,

ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΞΕΠΡΟΒΟΔΙΖΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ



ΠΡΟΔΟΤΕΣ - ΠΡΟΔΟΤΕΣ για τους προστάτες του αριστερού υπόκοσμου και των λαθρομεταναστών

πηγή

Η Μόσχα παρακολούθησε στενά την επίσκεψη Λίμπερμαν στην Αθήνα

Του Δημήτρη Μπεκιάρη

Αύριο ο υπουργός Εξωτερικών και δεύτερος τη τάξει πολιτικός άνδρας του Ισραήλ, Άβιγκντορ Λίμπερμαν επισκέπτεται επίσημα την Αθήνα, όπου θα έχει επαφές με την πολιτική ηγεσία, αφού θα γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια και θα πραγματοποιήσει συναντήσεις με τον υπουργό Επικρατείας κ. Χάρη Παμπούκη, με τον υπουργό Εξωτερικών κ. Δημήτρη Δρούτσα και με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Ευάγγελο Βενιζέλο . Το ταξίδι του Ισραηλινού υπουργού Εξωτερικών πραγματοποιείται σε συνέχεια της επίσκεψης των υπουργών Εξωτερικών και Επικρατείας κ.κ. Δημήτρη Δρούτσα και Χάρη Παμπούκη.
Σύμφωνα με πλήρως εξακριβωμένες πληροφορίες, εκτός της...

Χαρδαβέλλα δεν μας τα λες καθόλου καλα...

Για σου ρε Χαρδαβέλλα υπερ- πατριώτη...
Που δίνεις αγώνες για τον Ελληνισμό, για την Κύπρο, για την Παιδεία μας, για τους λαθρομετανάστες, για τους πρόδοτες πολιτικούς, για τα Ίμια, για τον Στρατό μας, για την εθνική μας αφύπνιση, για την εχθρότητα των μειονοτήτων και πως την καπηλεύονται ξένα κέντρα, πρεσβείες και προξενεία.

Ένα πράγμα δεν καταλβαίνουμε βρε ευπατρίδη...

QUIZ για τον Σκυλακάκη...

QUIZ: Ποιος είναι ο Ευρυτάνας, ο οποίος βρίσκεται πίσω από τα κείμενα του Θόδωρου. Μήπως είναι κάποιος, ο οποίος τα έχει βάλει με τον ΟΠΑΠ προς ίδιο όφελος, με στόχο τη διεκδίκηση 2,5 εκατ. ευρώ. Μήπως να μην είναι ιδιαίτερα προσεκτικός στα κείμενα που γράφει.

από το newscode.gr

Να σας βοηθήσουμε λίγο....

Το Δίστομο και οι νεκροί του ζητούν ΔΙΚΑΙΩΣΗ. Βίντεο



Συγκλονιστικό!!!
Ο Διστομίτης Δημοσιογράφος Λουκάς Δημάκας μιλά στο ΝΕΤ για τις Γερμανικές αποζημιώσεις και τη Σφαγή του Διστόμου.
Οι νεκροί ζητούν δικαίωση ΤΏΡΑ
πηγή

Διαβάστε τη νεότερη ενημέρωση για τα γεγονότα του Αγίου Παντελεήμονα

Οι πραιτωριανοί του ΠΑΣΟΚ

Άγιος Παντελεήμονας 15/01/2011. Προσέξτε στο 0.33 τον ξεφτίλα των ΜΑΤ που πατάει την Ελληνική σημαία, καθώς και στο 1.09 τον πραιτωριανό που πετάει δακρυγόνο στον δεξί εξώστη της εκκλησίας...

ΠΡΟΣΑΓΩΓΕΣ ΚΑΙ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ ΗΘΕΛΕ Ο "Α-50" ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ ΤΟΥ 

ΔΥΟ ΑΘΩΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΜΗΡΟΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ

ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΜΑΤ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΑΞΙΜΟ

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΑΙΤΩΡΙΑΝΟΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΟΥΣΑΝ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Μπείτε και ψηφίστε όλοι για τη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ μας...

Στην παρακάτω Αμερικανική τοποθεσία, γίνεται «δημοσκόπηση» για το αν η Μακεδονία είναι Ελληνική ή όχι. Μπείτε, ψηφίστε και διαδώστε το σε όσους ξέρετε!

http://www.topix.com/forum/world/macedonia/TAAAAFN23PMGMJ147

Είναι πολύ απλό. Ούτε όνομα πρέπει να βάλετε, ούτε στοιχεία, ούτε τίποτε. Μόνο επιλέγετε το Yes και μετά βλέπετε το ως τώρα αποτέλεσμα.

Έκανε “Istanbul” την Κωνσταντινούπολη ο λαθροδήμαρχος Καμίνης


Σε “Istanbul” μετέτρεψε την ονομασία της Κωνσταντινούπολης ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης! Όπως αναφέρεται σε δελτίο τύπου αλλά και στην ιστοσελίδα του Δήμου Αθηναίων, ο δήμαρχος της ελληνικής πρωτεύουσας θα συναντηθεί με τον δήμαρχο του μητροπολιτικού Δήμου της… “Istanbul”!

Μάλιστα, για να μην υπάρξει καμιά…

Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος συνέλαβε τον βλάκα που είχε σελίδα στο Facebook με βασανισμό ζώων

Μια συλλογική νίκη χρηστών διαδικτύου

Δικογραφία σχηματίστηκε σε βάρος 17χρονου ο οποίος δημοσίευε στο facebook φωτογραφίες και βίντεο βασανισμού κατοικίδιων ζώων. Μετά από επιχείρηση του Τμήματος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής εντοπίστηκε το σπίτι του 17χρονου μαθητή στα...

Η "λαδιά" στο ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ κατά του ελαιόλαδου!

" Η κατανάλωση 3 μερίδων ψαριού την εβδομάδα θωρακίζει  αποτελεσματικά το κυκλοφορικό " μας ενημερώνει η (αγνώστου ειδικότητας δημοσιογράφος) Παναγιώτα Καρλατήρα μελετώντας την έρευνα του Σουηδικού Ινστιτούτου Καρολινσκα. Στα ξεκούδουνα όμως , σαμποτάρει το ελαιόλαδο , γράφοντας με μεγάλα γράμματα ότι κάνει καλό , αλλά ΜΟΝΟ ΣΕ ΜΙΚΡΕΣ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ.  Η εσκεμμένη  κουτοπονηριά της όμως προδίδεται από την "διαφήμιση"  που ακολουθεί των Ωμεγα 3 λιπαρών οξέων,  σκευάσματα  που το έντυπο  προβάλει (η δουλειά δεν είναι ντροπή,μόνο η παραπλάνηση) κατά κόρο.
Μπορείς γιατρο- Παναγιώτα να μας υποδείξεις σε ποιο μέρος της ιστοσελίδα του Karolinska Institutet  υπάρχει η ...

Τσοχατζόπουλος: Θα σώσει το "τομάρι" του μέσω... απειλών;

Οι διαρροές της Ιπποκράτους τον έδειχναν ως την επικείμενη "Ιφιγένεια" για την κάθαρση του πολιτικού συστήματος και του Πα.Σο.Κ. ειδικότερα.

Σήμερα ο Τσοχατζόπουλος μέσω διαροών απαντά στο ΣΔΟΕ και την ηγετική ομάδα της κυβέρνησης, πως...

O μπουρδολόγος αντιπρόεδρος της κυβέρνησης

Αυτή τη φορά ο κ. Πάγκαλος πραγματικά διέβη τον Ρουβίκωνα της ανοησίας. Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα της «Καθημερινής της Κυριακής» της 16ης Ιανουαρίου και απαντώντας σε ερώτηση για το πώς βλέπει τα δεκάδες Blog στο Διαδίκτυο επανέρχεται με τις γνωστές φοβικές και αυταρχικές απόψεις του και ζητά να...

Ο Ν. Παπανδρέου, ο Θ. Πάγκαλος και το Κατάρ

Πολύ φασαρία (όχι άδικα) έγινε για το πολυτελές ρεβεγιόν του Θεόδωρου Πάγκαλου. Λίγοι όμως πρόσεξαν τις λεπτομέρειες,  που έκρυβαν  ειδήσεις.  Όπως έγραψε και το (φιλοκυβερνητικό) Έθνος, στο ρεβεγιόν υπήρχαν κι άλλοι,  πλην του αντιπροέδρου της κυβέρνησης και του  Νίκου Σηφουνάκη; Ποιο ήταν «το» πρόσωπο; Ο κοινός τους φίλος και αδερφός του πρωθυπουργού Νίκος Παπανδρέου, ο οποίος, ως γνωστόν, ενδιαφέρεται ιδιαιτέρως για τις ελληνοαραβικές επιχειρηματικές σχέσεις.
Και  για πού θα ταξίδευε λίγο μετά (με αρκετή μυστικότητα και χωρίς διευκρινήσεις) ο Θ. Πάγκαλος;  Για το Κατάρ,  και όπως μάθαμε εκ των υστέρων, ο  Θ. Πάγκαλος επιχείρησε να....

Έχει μέλλον η κίνηση Δημαρά ,Οικονόμου;

Γράφει ο Ιχνηλάτης

Αλλάζει ραγδαία το πολιτικό σκηνικό ως συνέπεια της τραγικής οικονομικής κατάστασης της χώρας! Νέα κόμματα και πολιτικές κινήσεις προστίθενται στον πολιτικό χάρτη ,φιλοδοξώντας να παίξουν ρόλο στην επόμενη μέρα. Ήδη έχουμε τη Δημοκρατική Αριστερά του Φώτη Κουβέλη και τη Δημοκρατική Συμμαχία ,ενώ από Τετάρτη θα...

Α, ρε Χατζηνικολάου...δημοσιογραφάρα

Το Lover Boy της Εκάλης, είχε καλεσμένη στην εκπομπή του, στο ραδιόφωνο του Real, την Υπουργό Παιδείας, Διαμαντοπούλου και ήταν πολύ "σκληρός" μαζί της.

Τη ρώτησε αν θεωρεί ότι θα βγούμε άμεσα από την οικονομική κρίση, τι συνθήκες θέλει να δημιουργήσει η ίδια στην Παιδεία και αν θεωρεί πως συνολικά η κυβέρνηση έχει σχέδιο για τη χώρα;

Φυσικά η Διαμαντοπούλου - Bilderberg είπε τα κλασικά:
"Εγώ είμαι ευρωπαίστρια (σίγα μην έλεγε Ελληνιδά..θα έπρεπε μετά να πλύνει το στόμα της με betadine), και θεωρώ την κρίση ευκαιρία για μια ποιοτικότερη ευρωπαική ολοκλήρωση και στο δημοσιονομικό τομέα"
"Η μεταρρύθμιση στην Παιδεία θα...

Όλη η αλήθεια για τους μυστικοσύμβουλους, την ΔΕΗ και τους λιγνίτες..

Δείτε τι προβλέπεται για την ΔΕΗ και την εκχώρηση του 40% των υφιστάμενων αλλά και των μελλοντικών λιγνιτικών μονάδων παραγωγής ρεύματος της ΔΕΗ.
Σε κάθε περίπτωση και ανεξαρτήτως του ποια θα είναι η πολύπλοκη διαδικασία που θα ακολουθηθεί, υπάρχει πρόβλεψη ή δυνατότητα οι μονάδες της ΔΕΗ  να περνούν στην εκμετάλλευση των αγοραστών για όλο τον χρόνο ζωής τους.
 
Η πρόταση της Ελλάδας με βάση τις συστάσεις του συμβούλου (Advisor: Price Waterhouse Coopers LLP) , προβλέπει ότι:
Ο Αγοραστής μπορεί  να...

Ένα εφιαλτικό... "ΑΝ"


Γράφει ο Γρηγόρης Ζωγραφάκης


Ενώ η οικονομική κατάσταση υποτροπιάζει επικίνδυνα και οι συνέπειες της γίνονται.... καθημερινά όλο και πιο έντονες σε όλους μας η Κυβέρνηση διατηρεί την «αισιοδοξία» της, καθώς δε της έχει απομείνει κάτι άλλο πλέον, ενώ η Αντιπολίτευση επιμένει στη πρόταση της για έξοδο από τη κρίση, χωρίς να μας πεί πως θα προέλθει η περιβόητη Ανάπτυξη που ευαγγελίζεται …Σίγουρα ενώ είναι καλή ως κομματική στάση αυτή που τηρούν υστερεί πολιτικά διότι δεν λύνει κανένα πρόβλημα….
Εύλογα θα...

Στις εξαγωγές.."πάμε καλά"

Στις εξαγωγές στρέφονται ολοένα και περισσότεροι έλληνες επιχειρηµατίες τους τελευταίους µήνες, αναζητώντας νέες πηγές ανάπτυξης των πωλήσεών τους στις διεθνείς αγορές. Στόχος τους είναι αφενός να καλύψουν τη βουτιά στην εγχώρια ζήτηση και την κάµψη στην κατανάλωση και αφετέρου να διεισδύσουν σε νέες αγορές καθώς συνειδητοποιούν πλέον τις περιορισµένες δυνατότητες της «µικρής» – συγκριτικά µε άλλες – ελληνικής αγοράς και επιδιώκουν να «εκµεταλλευτούν» την άνοδο του διεθνούς εµπορίου.

Οµως,

"Μαχαίρι" και στις επικουρικές

H ΑΠΟΤΟΜΗ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗ της οικονομικής κατάστασης του ασφαλιστικού συστήματος στη χώρα μας είναι ένα ακόμη «επίτευγμα» της… σοσιαλιστικής κυβέρνησης του κ. Γ. Παπανδρέου.

ΟΙ ΕΞΑΓΓΕΛΙΕΣ και εν συνεχεία η εφαρμογή των επώδυνων ρυθμίσεων για τα όρια ηλικίας και τον τρόπο υπολογισμού των συντάξεων σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα προκάλεσαν πανικό σε εκατοντάδες χιλιάδες εργαζομένους που έσπευσαν άρον άρον να συνταξιοδοτηθούν πριν την 31η-12-2010 για να προλάβουν να πάρουν σύνταξη με το παλαιό πιο ευνοϊκό καθεστώς. Η απότομη εκτίναξη των υποχρεώσεων πολλών ασφαλιστικών ταμείων να καταβάλουν ταυτόχρονα συντάξεις σε τόσο μεγάλο αριθμό αποχωρούντων εργαζομένων, σε συνδυασμό με....

Να ποιοι είναι τα βαθιά λαρύγγια της Ρηγίλλης που διαρρέουν θέματα σε δημοσιογραφίσκους

Πολλοί γράφουν αυτές τις μέρες ότι στις 20 Ιανουαρίου ο Σαμαράς θα ανακοινώσει την αλλαγή του λογότυπου της ΝΔ, που ούτως ή άλλως το έχουν κάνει γαργάρα τα τελευταία χρόνια, και ταυτόχρονα θα δοθεί στη δημοσιότητα η νέα ιστοσελίδα του κόμματος...

Επί της ουσίας...

Για πόσο ακόμα θα δίνονται συντάξεις;

Εννέα μήνες περίπου πέρασαν από την αποφράδα ημέρα που ο πρωθυπουργός μας , με φόντο το ακριτικό Καστελόριζο, μας ανακοίνωσε την αρχή της Οδύσσειας για την Ελλάδα, με την ένταξη μας στον μηχανισμό στήριξης. Λίγο αργότερα υπερψηφίστηκε, με πολλές ενστάσεις για την συνταγματικότητά του, το επαίσχυντο Μνημόνιο που βύθισε την χώρα βαθιά στον βούρκο της ύφεσης.
Όλες οι υποσχέσεις για ανάπτυξη αποδείχτηκαν από την πρώτη στιγμή ψεύτικες. Τί να πρωτοθυμηθεί κανείς, το “ κόψιμο” κάθε είδους επιδόματος που δινόταν ως κίνητρο για νέες επιχειρήσεις, την...