Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Νοεμβρίου 09, 2013

Βίντεο από τη σημερινή δράση κοινωνικής αλληλεγγύης και τιμής στους δύο Ήρωες της Χρυσής Αυγής

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Δείτε και το τελευταίο βίντεο με τις δηλώσεις Κασιδιάρη, όπου απαντά στις γραφικές ερωτήσεις των θλιβερών δημοσιογράφων και ο κόσμος ξεσπά σε χειροκροτήματα.

Η Χρυσή Αυγή τίμησε την μνήμη του Γιώργου και του Μάνου, πραγματοποιώντας διανομές τροφίμων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ως ελάχιστο φόρο τιμής στους δύο συναγωνιστές μας, αλλά και να βοηθήσει χιλιάδες αναξιοπαθούντες Έλληνες που δεινοπαθούν από την μνημονιακή λαίλαπα.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ...

Ήθος, Αξιοπρέπεια, Εθνικισμός, Τιμή - ΒΙΝΤΕΟ

Ρίγη συγκίνησης σε ολόκληρη την Ελλάδα προκάλεσε ένα βίντεο με εικόνες από τα τελευταία γενέθλια του Γιώργου. Ο πατέρας του Λάμπρος Φουντούλης δημοσίευσε στο facebook το υλικό αυτό, επομένως θεωρούμε υποχρέωσή μας να το αναδημοσιεύουμε, ώστε να μάθουν όλοι οι Έλληνες το μεγαλείο ψυχής του συναγωνιστή μας.

Την ίδια ώρα κάποια θλιβερά υποκείμενα - από τα καθεστωτικά κόμματα μέχρι την άκρα αριστερά - συνεχίζουν να υβρίζουν την μνήμη των δύο Ηρώων. Υπενθυμίζουμε την δήλωση του δένδια για... ξεκαθάρισμα λογαριασμών και το κατάπτυστο κείμενο κάποιας Μαρίας Τριαντοπούλου που δημοσιεύθηκε στην σελίδα του κρατικοδίαιτου Κούλογλου: “Όσο λοιπόν κι αν είναι τραγικός ο θάνατος αυτών των νέων παιδιών θα ήθελα να υπενθυμίσω στους δακρυσμένους δημοσιογράφους και πολιτικούς το απόλυτα αυτονόητο: η Χρυσή Αυγή είναι εγκληματική οργάνωση. Οι δύο αυτοί νέοι που δολοφονήθηκαν ήταν μέλη μιας εγκληματικής οργάνωσης. Άρα η απλή κοινή λογική μας οδηγεί στο συμπέρασμα ότι ήταν εγκληματίες…”.

Απάντηση σε όλους αυτούς τους αχρείους έδωσε ο Γιώργος και ο Μάνος με τις πράξεις, το ήθος και το μεγαλείο της ψυχής τους!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ...

Ματθαιόπουλος εντός Βουλής: "Ψεύτες και υποκριτές όλοι οι βουλευτές του 'συνταγματικού τόξου'"

Δείτε το βίντεο...

"Οι Ήρωες δεν πεθαίνουν" - Συνεχίζεται η δράση της Χρυσής Αυγής σε όλη την Ελλάδα

Η Χρυσή Αυγή είναι εδώ και θα παραμείνει στο πλευρό των Ελλήνων παρά τις παράνομες πολιτικές διώξεις και τις τρομοκρατικές ενέργειες! Συναγωνιστές από όλη την Ελλάδα πλημμύρισαν τους δρόμους με φέιγ βολάν, στέλνοντας το μήνυμα πως οι Εθνικιστές δεν λυγίζουν.

Ο βρώμικος πόλεμος κράτους και παρακράτους κατά των Ελλήνων Εθνικιστών όχι μόνο δεν ελαττώνει την Πίστη μας, αλλά αντιθέτως την....

Μαζική συμμετοχή Ελλήνων στις διανομές τροφίμων της Χρυσής Αυγής σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Η σημερινή μεγάλη δράση κοινωνικής αλληλεγγύης είναι προς τιμήν των δύο συναγωνιστών μας Γιώργου Φουντούλη και Μάνου Καπελώνη.

Εκατοντάδες Έλληνες στην διανομή τροφίμων της Χρυσής Αυγής σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Αυτήν την στιγμή εκατοντάδες αναξιοπαθούντες Έλληνες συμπολίτες μας παραλαμβάνουν τρόφιμα και ρουχισμό από την Χρυσή Αυγή στον σταθμό Λαρίσης στην Αθήνα και στα γραφεία της Τ.Ο. Θεσσαλονίκης στην οδό Καζαντζάκη.

Η Χρυσή Αυγή πραγματοποιεί μία ακόμη κοινωνική δράση αλληλεγγύης, αποδεικνύοντας έμπρακτα ότι οι Εθνικιστές δεν λυγίζουν με τίποτα και στέκονται πάντα στο πλευρό των Ελλήνων.

Στη φωτογραφία οι βουλευτές μας Μίχος και...

Στις 4 τιμούμε τους Ήρωες της Ιδέας...Χρέος σου να είσαι εκεί..


Νέος οχετός Δένδια στη Βουλή..."Καρκίνωμα η Χρυσή Αυγή για τη χώρα"

Ωμά προκλητικός εμφανίστηκε ακόμη μια φορά στη Βουλή. ο αγαπημένος του ΚΙΣ και φίλος των μασόνων υπουργός ΠΡΟ.ΠΟ. Δένδιας όσο αναφορά τη Χρυσή Αυγή.

Με αφορμή τη συζήτηση για την πρόταση μομφής εναντίον της Κυβέρνησης, επιτέθηκε στο Εθνικιστικό Κίνημα λέγοντας ότι έχει εκθέσει ανεπανόρθωτα την Ελλάδα στο εξωτερικό και η ζημιά που έχει δημιουργηθεί είναι τεράστια.
Δεν δίστασε μάλιστα να αναφέρει ότι η Χρυσή Αυγή είναι ένα...."καρκίνωμα"!!!

Και όλα αυτά ακούγονται από τον .....

Συνεχίζονται οι αθλιότητες από τα ΜΜΕ.... "Όχι άλλο ξέπλυμα στη Χρυσή Αυγή...Να συνεχίσουμε τις διώξεις"

Εμείς έτσι απαντάμε στους υβριστές μας..
Συνεχίζονται τα υβριστικά δημοσιεύματα "αρθρογράφων" μέσω διαδικτύου και μη για τους δολοφονημένους νεκρούς Εθνικιστές αλλά προπαντός για τη Χρυσή Αυγή.

Η άνανδρη εκτέλεση τους Συναγωνιστών μας Γιώργου και Μάνου ήρθε ως επιστέγασμα μιας ρητορείας μισαλλοδοξίας των ΜΜΕ που πριμοδότησαν με κάθε τρόπο τους... αριστερούς παρακρατικούς δολοφόνους.
Σήμερα που το σάπιο καθεστώς αντιλαμβάνεται ότι ο Αγώνας της Χρυσής Αυγής συνεχίζεται αμετανόητος και με την ίδια πυγμή, έχοντας στο πλευρό της εκατομμύρια Ελλήνων που απέδειξαν ότι ούτε οι σφαίρες είναι ικανές να την σταματήσουν,  αρθρογραφεί και πάλι εναντίον του Εθνικιστικού Κινήματος βεβηλώνοντας τη μνήμη των νεκρών συντρόφων μας...

Αυτό είναι το Ήθος των... "δημοκρατών"!

Διαβάστε επιλεκτικά ένα από τα πολλά κείμενα, κάποιου Ευγενίδη που οργίζεται επειδή ο Λαός τόλμησε να υποστηρίξει τους....Χρυσαυγίτες και όχι τους δολοφόνους, με τον τίτλο "Όχι άλλο ξέπλυμα στη Χρυσή Αυγή"

Είναι μια εικόνα που με τρομάζει και με εξοργίζει, με δεδομένο πως.....

Βίντεο - Αφιέρωμα του Μετώπου Νεολαίας στους 2 νεκρούς Εθνικιστές..."Το Αίμα τους - o όρκος Τιμής μας για Αγώνα"

Το Μέτωπο Νεολαίας τιμά τα Ιδανικά των νεκρών αδερφών του και υπόσχεται αγώνα χωρίς να κάνουμε ούτε βήμα πίσω. Αδέρφια δε σας ξεχνάμε! Συνεχίζουμε το έργο σας.

Δείτε το βίντεο - αφιέρωμα της νεολαίας της Χρυσής Αυγής στους δύο πεσόντες Συναγωνιστές...

FINANCIAL TIMES: ΝΕΑ ΒΑΪΜΑΡΗ Η ΕΛΛΑΔΑ, ΑΛΛΑ ΝΤΡΟΠΙΑΣΤΙΚΕΣ ΟΙ ΔΙΩΞΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!

bc7ce4126d9f4e336fcec26e77781c89_XL
Εκτενές άρθρο για την πολιτική κατάσταση στην Ελλάδα δημοσιεύθηκε στους βρετανικούς Financial Times, μια ναυαρχίδα του διεθνούς πολιτικού και οικονομικού (τοκογλυφικού) κατεστημένου. Στο άρθρο με τον τίτλο «Κοιτάξτε την Ελλάδα – μπορεί να είναι η νέα Βαϊμάρη», γίνεται βεβαίως αναφορά στην Χρυσή Αυγή και στην άνθησή της, η οποία μπορεί στο προσεχές μέλλον να  οδηγήσει σε… δυσάρεστες (για το διεθνές σύστημα) καταστάσεις. Ταυτόχρονα, το άρθρο απομυθοποιεί το… success story της συγκυβέρνησης και απαξιώνει τα στελέχη της.
Πάρτε μια γεύση:
«Νεοναζί, σταλινικοί και μαοϊκοί μαζί με....

Η νέα Εθνική φωνή των ΜΜΕ με πρωτοσέλιδο - φωτιά... "Κάτω η κομμουνιστοκαπιταλιστική Χούντα του Σαμαρά"


Διαβάστε στο 20ο φύλλο της εφημερίδας "Εμπρός" που κυκλοφορεί αύριο:
  • Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Ρεσιτάλ υποκρισίας του "δημοκρατικού τόξου"
  • Φιάσκο οι έρευνες για την Χρυσή Αυγή στις Ένοπλες Δυνάμεις
  • Γιατί δεν βγαίνουν στην δημοσιότητα οι νέες δημοσκοπήσεις;
  • Πραξικόπημα η άρνηση μεταγωγής στη Βουλή των τριών βουλευτών της Χρυσής Αυγής
  • Πανευρωπαϊκό κύμα αλληλεγγύης για....