Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Νοεμβρίου 17, 2011

Αυτή είναι η "γενιά του Πολυτεχνείου...".. Οι "ήρωες" της θολοκουλτούρας που προετοίμασαν την καταστροφή του Έθνους μας

Γιατί ένας Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος: Η Καταστροφή της Παγκόσμιας Οικονομίας και η Δημιουργία ενός Μεγαλύτερου Ισραήλ



- Και η Εγκαθίδρυση Μίας Παγκόσμιας Απολυταρχικής Κυβέρνησης
Του Saman Mohammadi (The Excavator) / μετ. ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ
"Ως αποτέλεσμα αυτής της αδυσώπητης προπαγάνδας εναντίον του Ιράν, η συζήτηση δεν είναι τώρα για το «Αν πραγματικά έχει το Ιράν ένα πρόγραμμα πυρηνικών όπλων» ή ακόμα και «Αν έχει, πώς μπορεί αυτό να είναι μια απειλή για κάθε κράτος του κόσμου που έχει πυρηνικά, συμπεριλαμβανομένου του Ισραήλ, το οποίο θα μπορούσε να εξαλείψει το Ιράν σε μια στιγμή», αλλά, μάλλον, η συζήτηση είναι για «τον καλύτερο τρόπο με τον οποίο θα ξεκινήσει μια επίθεση» και το «ποιος πρέπει να ξεκινήσει την επίθεση», και το «πόσο μακριά μπορεί να πάει η Δύση στην επίθεση στο Ιράν, προκειμένου να αποφευχθούν αντίποινα».
Ακόμη και εκείνοι που....

Ο εβραιολάγνος Καρατζαφέρης πιστός στη Νέα Τάξη και το Σιωνισμό έδωσε ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ σε μέλος της Τριημέρους όρκο υποταγής και πίστης στον Γιαχβέ

 Τα wikileaks τα έγραφαν όπως και εμείς...

Ξεφτιλίστικε ο Καρατζαφέρης:"Εβραιολάγνος" και υποταγμένος στις ΗΠΑ και τον... Ερντογάν..

στη συνέχεια ήρθε ο όρκος στο... Γιαχβέ, μέσω Παπαχελά

ΕΜΕΤΟΣ....Εφιάλτης και Προδότης... Ιούδας με κιπά!

ΑΪ ΣΤΟ ΚΑΛΟ... ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ..."Βόμβα" Alpha Bank κατά ΕΛΣΤΑΤ για "μαγείρεμα" στοιχείων χρέους


Αμφισβητεί απόλυτα τεκμηριωμένα την ακρίβεια των στοιχείων της ΕΛΣΤΑΤ για την δημοσιονομική κατάσταση της Ελλάδας η Διεύθυνση Οικονομικών Μελετών της Alpha Bank στο εβδομαδιαίο δελτίο της και αφήνει ανοικτά υπόνοιες για "παραποίηση" των στοιχείων αυτών.
Διατυπώνει σφοδρές αμφιβολίες για την ορθότητα των ατοιχείων από το 2005 μέχρι σήμερα και φαίνεται ότι αυτή η υπόθεση έχει πολύ ... ζουμί, αφού πάνω σε αυτά τα στοιχεία έχει στηθεί το colpo grosso για την άλωση της χώρας. 
Όπως αναφέρει, η Alpha, «ξαφνικά τον....

Η «Γενιά του Πολυτεχνείου», το πρώιμο ΠΑΣΟΚ, οι εκκαθαρίσεις αντιφρονούντων και η περιθωριοποίηση και συκοφάντηση του λαϊκού κινήματος.



του Μπαρμπα-Νίκου Αρβανίτη
Η ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ

Είναι αδιαμφισβήτητη αλήθεια, ότι εμάς τους «προβληματικούς» και πολιτικά «απροσάρμοστους», της πραγματικής ΓΕΝΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ, μέχρι περίπου το 1985, κανένας δεν τολμούσε να μας προσάψει τη ρετσινιά, ότι ήμασταν ένα με το σύστημα. ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ, λόγω της διαρκούς σύγκρουσής μας με το σάπιο κρατικό και εξουσιαστικό σύστημα, τα όργανα της διαφθοράς και της κομματικής παρακμής, μας αποκαλούσαν «Η …ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΗ ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ», γιατί ότι και να έκαναν ήμασταν ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥΣ.

=== Μετά τη πτώση της στρατιωτικής χούντας, η συντριπτική πλειοψηφία των παιδιών της «ΓΕΝΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ», εντάχθηκαν σε....

Διαβάστε θολοκουλτουριάρηδες....Ο Μύθος του Πολυτεχνείου...


Αντι Προλογου.
Πατήστε για μεγέθυνση

Τελειωσα το Πολυτεχνειο τον Ιουνιο του 1974. Τοτε το ΕΜΠ δεν ειχε καμμια σχεσι με το σημερινο Σταλιγκραντ. Το τσιγγαναριο. Την αθλιοτητα, τον μηδενισμο που εμφανιζει το Πολυτεχνειο - Προπυργιο της κομουνιστικης αριστερας και των αναρχικων. Εχαιρε της διεθνους αναγνωρισεως σε ολο τον επιστημονικο κοσμο, οι Μηχανικοι γινοντουσαν ευκολοτατα δεκτοι στα Πανεπιστημια της Ευρωπης και της Αμερικης. Ενώ το ΜΙΤ κάθε χρονο ειχε διδακτορικους μηχανικους με υποτροφια από το ΕΜΠ.
Σημερα η καταντια του Πολυτεχνειου και το επιπεδο "απαιδειας" στην ανωτερα και ανωτατη λεγομενη εκπαιδευσι είναι τραγικο. Αυτό δεν οφειλεται σε ανικανοτητα ή σε μειωμενη ευφυια των σημερινων σπουδαστων, αλλα στην οργανωμενη και επιμελημενη αρνησι του κομμουνιστικου κρατικιστικου συστηματος να επιτρεψη στους νεους να αποκτησουν ουσιαστικη παιδεια.
Στον ολοκληρωτισμο της αναρχιας και της βιας ελεω ..."ασυλου".!
Αναιδεις λετσοι περιθωριακοι ντροπαλοι εραστες του ερυθρου ολοκληρωτισμου, του παραδεισου των γκουλαγκ, της ροζ πουα αριστερας βορειων προαστειων και των "υπερηφανων"  οικολογων παριστανουν τους σπουδαστες και με καταληψεις αγριοτητες ψευδο-συνελευσεις και σταλινικες μεθοδους εκβιαζουν απαγορευουν στους σπουδαστες να μορφωθουν για να μην τους ..."εκμεταλλευθη το κεφαλαιο".!
Οι καθηγητες εκτος ελαχιστων εξειρεσεων ηρωικων προσωπικοτητων που αυτοθυσιαζονται χωρις κανενα οφελος, επιτρεπουν, ανεχονται και εκμεταλευονται αυτή την καταστασι.
Η πολιτειακη ηγεσια ανυπαρκτη...
Η πολιτικη "ελιτ" λαικιστικη ψοφοδεης αρλουμποειδης ανικανη...
Επειδη σε πολλες συγκεντρωσεις όταν....

Εκπληκτικό κείμενο...Η ΤΡΙΜΕΡΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ, Η ΛΕΣΧΗ ΜΠΙΛΝΤΕΜΠΕΡΓΚ, ΟΡΓΑΝΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΕΞΩΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ

Η ανθρωπότητα έχει περάσει πολλές κρίσεις στη μακραίωνη διαδρομή της. Κρίσεις περιορισμού της ελευθερίας, αμφισβήτησης ανθρωπίνων δικαιωμάτων, κατάργησης του δικαίου και της νομιμότητας, αλλά και πολιτικές μεταμορφώσεις που όμως κατάφερε να ξεπεράσει. Σήμερα όμως, αρχίζουμε να καταλαβαίνουμε, ότι είμαστε μάρτυρες μιας παγκόσμιας δημιουργημένης κρίσης, η οποία....

Συγκλονιστικό μήνυμα του Πάνου Καμμένου από το Facebook...

Όσο σε στηρίζουν οι πραγματικοί Έλληνες Πάνο Καμμένε, δεν έχεις να φοβάσαι απολύτως τίποτα.....

Μολών Λαβέ μογγόλοι...

Δείτε και θα καταλάβετε τι εννοούμε...

17 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ: Η ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ, ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΨΕΜΑ ΜΙΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΕΠΟΧΗΣ

Δεν υπάρχει κανένας λόγος να αναφερθούμε στο παραμύθι του Πολυτεχνείου και στους χιλιάδες δήθεν νεκρούς, που μια ολόκληρη γενιά μετά κανείς δεν ξέρει τα ονόματά τους! Ο λαός έχει καταλάβει την αλήθεια γιατί το ψέμα όσο εντυπωσιακό και εάν είναι δοκιμάζεται στον χρόνο και δεν αντέχει.
Θα βγουν ίσως και σήμερα κάποιοι γεμάτοι αναμνήσεις «ηρωισμών»… Δεν θα σταθούμε όμως σε αυτό, δεν είναι το κυρίως ζητούμενο αυτού του κειμένου. Αλλά να εξετάσουμε τι απέγιναν εκείνοι οι ανυποχώρητοι “επαναστάτες”, που δήθεν πρόταξαν τα στήθη τους στα τανκς… Το μοναδικό τανκς, που μπήκε στο Πολυτεχνείο ούτε σκότωσε, ούτε τραυμάτισε κανέναν και ο υπίλαρχος που ήταν ο επικεφαλής του πληρώματός του αθωώθηκε στη δίκη του Πολυτεχνείου.
Τι απέγιναν όλοι αυτοί που θέλουν να πιστεύουμε και κάνουν και ειδικές ημερίδες στα σχολεία για να το πιστεύουν και τα παιδιά μας, που θέλουν να μας εμφανίζονται σαν...

"ΕΔΩ ΓΑΛΟΥΧΗΘΗΚΕ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΠΟΥ ΡΗΜΑΞΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ"

Διαφωνείτε....;
Περιμένετε μέχρι το βράδυ να μάθετε που είναι όλα αυτά τα..... "καλόπαιδα" του Πολυτεχνείου...
Οι οραματιστές, οι ονειροΚ@ΛΟΙ...
Τα αποβράσματα που σήμερα μας έφεραν σε αυτή την κατάσταση...
Σε λίγο ΌΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ

ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ: Η “Ηλένια” και το μεγάλο ΨΕΜΑ μιας ολόκληρης εποχής


Από "Χρυσή Αυγή"

Η “θλιβερή” ιστορία της Ηλένιας έχει ως εξής: Την πρώτη επέτειο του “Πολυτεχνείου”, το 1974. ανάμεσα στα λουλούδια και τις φωτογραφίες υπαρκτών και ανύπαρκτων “νεκρών” ήταν και το σκίτσο μιας ωραιότατης κοπέλας. Δίπλα υπήρχε ένα σημείωμα με τα εξής δακρύβρεχτα: “Την λένε Ηλένια Ασημακοπούλου. Είναι το κορίτσι μου. Χάθηκε το βράδυ της σφαγής. Κανένας δεν την ξανάδε. Πήγα σπίτι της αλλά έχουν χαθεί και οι γονείς της. Όποιος ξέρει για το μαρτυρικό τέλος της ας με πληροφορήσει.
Το “δράμα” το πήραν οι εφημερίδες, μία από αυτές δε – η “Αυγή”- έγραψε κατά λέξη, τα εξής κάτω από το σπαραξικάρδιο τίτλο: