Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Ιανουαρίου 01, 2012

Ένας Μεγάλος Έλληνας: Περικλής Γιαννόπουλος


Εφημερίς “Ακρόπολις” 11 – 13 Μαρτίου 1903
«Προς την Ελληνικήν Αναγέννησιν»
«Δια να ομιλήση κανείς λογικά δι’ ένα ζήτημα ελληνικόν, είτε γλωσσικόν, είτε εθνικόν, είτε κοινωνικόν, ανάγκη να ανατρέξη εις το παρελθόν, να συμβουλευθή την Ιστορίαν. Και Ελληνική Ιστορία δεν υπάρχει…»

Το πρώτον βήμα
Α’. Δια να ομιλήση κανείς λογικά δι’ ένα ζήτημα ελληνικόν, είτε γλωσσικόν, είτε εθνικόν, είτε κοινωνικόν, ανάγκη να ανατρέξη εις το παρελθόν, να συμβουλευθή την Ιστορίαν. Και Ελληνική Ιστορία δεν υπάρχει. Δι’ αυτό βασιλεύει τοιαύτη σύγχυσις και σύγκρουσις ιδεών εις όλα ανεξαιρέτως τα ιδικά μας πράγματα. Και δεν ήτο δυνατόν να υπάρχη ακόμη. Διότι έως χθες η.....

Δεν μπορείς να λογίζεσαι ως υπέρμαχος της Ορθοδοξίας όταν "συνθηκολογείς" με τους Θεοκτόνους..

Ας ακολουθήσουν το παράδειγμά τους και ακόμη περισσότεροι Έλληνες

37 χρόνια υπεροχής της Πολεμικής μας Αεροπορίας στο Αιγαίο...(βίντεο)

Σχεδόν καθημερινά, ακούμε για τουρκικά αεροσκάφη που παραβιάζουν τον εθνικό μας εναέριο χώρο και ότι στη συνέχεια αναχαιτίζονται από ελληνικά μαχητικά αεροσκάφη. Όμως, κάποιες φορές, αυτό το κλασικό πλέον σενάριο δεν έχει πάντα αίσια κατάληξη για τα μαχητικά αεροσκάφη της γείτονος.
Οι εμπλοκές μεταξύ των μαχητικών αεροσκαφών των δυο χωρών, που τις περισσότερες φορές εξελίσσονται σε σκληρές αερομαχίες, κάποιες φορές τελειώνουν με την πτώση κάποιου μαχητικού. Το αποτέλεσμα είναι να γίνεται ένας αγώνας δρόμου στον τομέα της έρευνας και της διάσωσης, αλλά και στο διπλωματικό επίπεδο όσον αφορά τις εντυπώσεις που δημιουργούνται.
Η καθημερινή μάχη στους ουρανούς του Αιγαίου έχει γίνει πλέον ρουτίνα για όλους μας που τον παρακολουθούμε μέσω των ΜΜΕ, τα οποία μας ενημερώνουν με απλούς αριθμούς, πόσες παραβιάσεις και πόσες εμπλοκές μεταξύ τουρκικών και ελληνικών αεροσκαφών γίνονται καθημερινά. Όμως, η πραγματικότητα είναι πολύ διαφορετική και πολλές φορές οι....

Breivik: Ένα "κράμα" τεκτονα-σιωνιστή που χαρακτηρίστηκε από τα ΜΜΕ ως "φονταμενταλιστής Χριστιανός"..

Στην αρχή, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης χαρακτήρισαν τον Anders Behring Breivik, τον 32χρονο δράστη των δολοφονικών επιθέσεων της 22ας Ιουλίου στη Νορβηγία, από τις οποίες έχασαν τη ζωή τους 77 άνθρωποι, εκτός από «ακροδεξιό» και έναν «χριστιανό φονταμενταλιστή».
Ο Roger Andresen, αναπληρωτής επικεφαλής της Νορβηγικής αστυνομίας είχε πει στους δημοσιογράφους ότι από τα γραπτά του ο Breivik ήταν "χριστιανός φονταμενταλιστής».
Ήταν όμως;
Στην πραγματικότητα, ο Breivik είναι κάτι διαφορετικό, όπως αποδεικνύεται από τα βίντεό του, τις.....

Μαθήματα Ιδεολογίας: Ένα κείμενο-τομή για το 2012

Μαρξισμός – Καπιταλισμός: Οι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος: Η υλιστική άποψη της ζωής


“Ο ανατρεπτικός χαρακτήρας υπάρχει και στον Μαρξισμό και στην φαινομενική του νέμεση, τον σύγχρονο καπιταλισμό. Κατά συνέπεια είναι παράλογο και αξιοθρήνητο για αυτούς που παριστάνουν ότι αντιπροσωπεύουν την πολιτική «Δεξιά» να μην μπορούν να φύγουν από τον μικρό, σκοτεινό κύκλο που καθορίζεται από την δαιμονική δύναμη της οικονομίας, ένα κύκλο που περιλαμβάνει καπιταλισμό, Μαρξισμό και όλες τις ενδιάμεσες οικονομικές βαθμίδες.
Αυτό θα πρέπει να υποστηρίζεται σθεναρά από αυτούς που παίρνουν θέση σήμερα εναντίον των δυνάμεων της Αριστεράς. Τίποτα δεν είναι πιο προφανές από το ότι ο σύγχρονος καπιταλισμός είναι το ίδιο ανατρεπτικός όσο και ο Μαρξισμός. Η υλιστική άποψη της ζωής στην οποία και τα δύο συστήματα βασίζονται είναι πανομοιότυπη.”
Julius Evola