Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Νοεμβρίου 12, 2011

ΒΙΝΤΕΟ - ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: ΗΞΕΡΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΡΩΜΙΚΟ ΡΟΛΟ ΤΗΣ ΤΡΙΜΕΡΟΥΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ, ΑΛΛΑ ΕΠΕΜΕΙΝΕ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΔΗΜΟ!

Από Hellas-Orthodoxy

Αποκαλύπτουμε τον σκοτεινό, βρώμικο και κατευθυνόμενο ρόλο Καρατζαφέρη στην εγκαθίδρυση της πραξικοπηματικής κυβέρνησης Παπαδήμου-Τριμερούς Επιτροπής στη χώρα μας:

 
Όπως βλέπετε στο βίντεο, ο υπερπατριώτης αρχηγός του Λαος από τη μια...κατήγγειλε την Τριμερή Επιτροπή, τη Λέσχη Μπίλντερμπεργκ και τα κερδοσκοπικά συμφέροντα κι από την άλλη "αγωνιζόταν" με νύχια και με δόντια να μας...φορτώσει ως "σωτήρα" το εξέχον μέλος της Τριμερούς, Λουκά Παπαδήμο!

Τελικά, τα κατάφερε: Τα ερωτηματικά όμως, σχετικά με τον ρόλο του λαγού ξένων συμφερόντων που του....

Πολιτικός αναλυτής: Εάν οι ΗΠΑ επιτεθούν στο Ιράν θα έχουμε Γ ' Παγκόσμιο Πόλεμο


Press TV : Η στρατηγική της κυβέρνησης Ομπάμα για την επανεκλογή του είναι να ξεκινήσει πολέμους, αλλά αν οι ΗΠΑ πρόκειται να «επιτεθούν στο Ιράν», «θα καταλήξουμε σε ένα Γ ' Παγκόσμιο Πόλεμο», λέει στο Press TV πολιτικός αναλυτής.
Ο Edward Spannaus, εκδότης του εβδομαδιαίου ειδησεογραφικού περιοδικού με έδρα τις ΗΠΑ ‘Executive Intelligence Review’ (ΕΙΡ), δήλωσε....

Προκλητική εκδήλωση του Τουρκικού Προξενείου στην Ξάνθη, με την προστασία της Ελληνικής Αστυνομίας!


Υπό την προστασία περίπου 100 αστυνομικών διεξήχθη τελικά στην Ξάνθη το μνημόσυνο των τούρκων στρατιωτών που σκοτώθηκαν σε μάχες με Κούρδους στην Τουρκία. Η συγκεκριμένη "εκδήλωση" σηματοδοτεί το "άνοιγμα" του τούρκου προξένου (δηλαδή της Άγκυρας) προς την Ξάνθη, αλλά ταυτόχρονα αποτελεί και περίτρανη απόδειξη κλιμάκωσης των προκλήσεων της Άγκυρας επί της Ελληνικής Θράκης.

Στην εκδήλωση αυτή, που φυσιολογικά έπρεπε να γίνει στην Τουρκία και στην πόλη ή στο χωριό κάποιου νεκρού τούρκου στρατιώτη, παραβρέθηκαν όλοι οι «αρχηγοί» - υποπρακτορίσκοι και τουρκόφρονες της Θράκης και φυσικά ο τούρκος πρόξενος της Κομοτηνής. Ομάδα Κούρδων και Ελλήνων που τόλμησε να....

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΤΕΧΑΚΗΣ... Ο ΚΑΠΕΤΑΝ ΡΟΥΒΑΣ, ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ...


Γεννήθηκε στο Ηράκλειο της Κρήτης το 1881. Πατέρας του ήταν ο στρατηγός Απόστολος, παππούς του ο Χατζή Μιχαήλ Κατεχάκης. Εκεί πήγε σχολείο και τέλειωσε το γυμνάσιο. Κατατάχτηκε στην Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων, από την οποία αποφοίτησε με βαθμό ανθυπολοχαγού το 1902.

Πήρε μέρος στον Μακεδονικό Αγώνα τα έτη 1904 και 1905. Ήταν αρχηγός του σώματος των...

Πάλι τις έφαγαν οι αναρχόκοτες στη Νίκαια...

Σχεδιαζαν "πέσιμο" οι αναρχικοκουκουλοφλώροι για να διαλύσουν  τη συγκέντρωση της "ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ" στη Νίκαια, μόλις όμως έμαθαν ότι βρίσκονται στο σημείο πάνω από 200 άτομα, έκατσαν , ως συνήθως στα.... αυγά τους και σαν καλά "κορίτσια" άρχισαν να πετούνε πέτρες στους αστυνομικούς...

Η απόστασή τους από την πλατεία που θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση ήταν ΜΟΛΙΣ 1χιλιόμετρο....
μιλάμε για μεγάλες ΚΟΤΕΣ....

Αυτή την ώρα έχουν....

ΝΙΓΗΡΙΑΝΟΙ ΠΡΕΖΕΜΠΟΡΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΑΝΤΡΕΣ ΤΗΣ "ΔΙΑΣ" ΣΤΗΝ ΚΥΨΕΛΗ...


Όπως έγραψε το eglimatikotita.gr: "Σε θρίλερ άγριας καταδίωξης εξελίχθηκε χθες τη νύχτα, λίγη ώρα πριν από τα μεσάνυχτα, η απόπειρα ομάδας αστυνομικών της ΔΙΑΣ να ελέγξουν στην περιοχή της Κυψέλης αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν δύο άτομα και κρίθηκαν ύποπτοι.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο οδηγός ανέπτυξε ταχύτητα και στη διάρκεια της καταδίωξης ο συνεπιβάτης πέταξε συσκευασία με περίπου
100 γραμμάρια κοκαΐνης, ενώ μπροστά στον κίνδυνο να συλληφθούν.......

ΞΕΡΩ τι κάνεις τα βράδυα ΜΠΕΝΥ....

Δείτε τη συνέχεια και θα καταλάβετε....

Το νέο πολίτευμα της Ελλάδας...

Άντε και εις ανώτερα.....

Η πρώτη συγκέντρωση κατά της νέας (ΣΥΓ)Κυβέρνησης είναι γεγονός...

Με διπλό στόχο μάλιστα....

Τα "καλά" της παγκοσμιοποίησης: Η Coca Cola 3Ε κάνει επένδυση 80εκ. ευρώ στα Σκόπια....

...την ώρα που η Ελλάδα μαστίζεται με ανεργία, επίσημα, 20% περίπου και 1 στους 3 νέους είναι άνεργος


Σε ακόμη μία επένδυση, όχι στην Ελλάδα, αλλά σε γειτονική χώρα των Βαλκανίων προχώρησε η Coca-Cola Τρία Εψιλον, ενισχύοντας ακόμη περισσότερο την παρουσία της στην περιοχή. Ειδικότερα, χθες ο όμιλος της Coca-Cola Τρία Εψιλον ανακοίνωσε ότι....

Μη γίνεσαι συμμέτοχος στη διάλυση των ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ επιχειρήσεων πιθηκοΕΛΛΗΝΑ... ΣΤΗΡΙΞΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

 ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ Η ΜΟΝΗ ΑΛΥΣΙΔΑ ΣΟΥΠΕΡ-ΜΑΡΚΕΤ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 100% ΕΛΛΗΝΙΚΗ (ακόμη) είναι ο................... Σ-Κ-Λ-Α-Β-Ε-Ν-Ι-Τ-Η-Σ..........................

1. Αντί για ΤΥΡΙ gouda (αγευστο) ψωνίστε Λογάδι Ηπείρου, Δωδώνη, Κάραλη ή Μακεδονικό Τυρί, κασέρια, κεφαλοτύρια Κρήτης, Νάξου, Μυτιλήνης κλπ κλπ. Λιώνουν το ίδιο καλά στην πίτσα και στα τοστ.
2. Aντί για ΠΑΓΩΤΑ Nestle, Algida, προτιμήστε τώρα με τις ζέστες τα πραγματικα ελληνικά: ΕΒΓΑ, ΚΡΙ ΚΡΙ, μικρών τοπικών βιοτεχνιών και ΜΟΝΟ αυτα !!!!
3. Αντί για Coca Cola Pepsi Cola  αγοράστε ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ Lux,  Εψα, Παλίρροια, ΒαπΚουγιός (Βασικα μην πίνετε αναψυκτικα, αλλα αν πίνετε,  προτιμήστε ΜΟΝΟ  ελληνικα !!!!!)
4. Αντί για ΜΠΥΡΑ Heineken, Amstel κλπ κλπ, αγοράστε Kraft, ΦΙΞ, Βεργίνα, Μαγκνους Παπαδημητρίου (Εξαίρετη και καλοψημένη!).
5. Αντί για ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ Barilla, Misco που παράγονται από πολυεθνική, αγοράστε μονο....

ΠΑΣΟΚιες μέχρι και την ύστατη ώρα.... Λοβέρδος rulezzzz!

Μηχανισμός μετατάξεων «πράσινων παιδιών»
Πώς είναι δυνατόν οι διοικητικές υπηρεσίες του ΙΚΑ να χρειάζονται απαραίτητα… νοσηλεύτριες και βοηθούς μαιευτικής;
Και ποιο θα είναι το ακριβές αντικείμενο ενός… οδοντοτεχνίτη στο λογιστήριο του ιδρύματος; Τις απαντήσεις γνωρίζουν η διοίκηση του ΙΚΑ και τα «πράσινα» υπηρεσιακά συμβούλια, που έχουν επιδοθεί τελευταία σε ένα όργιο εσωτερικών μετατάξεων ημετέρων προκειμένου να τους γλιτώσουν από την εφεδρεία που οδηγεί σε απόλυση.

Με αποφάσεις, που φέρουν την υπογραφή του ίδιου του διοικητή του ιδρύματος Ροβέρτου Σπυρόπουλου, μεταφέρονται εργαζόμενοι από τον υγειονομικό τομέα στον διοικητικό, για να...

ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΤΟΥ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΝ... ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΤΙΜΟΥΝ...