Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Φεβρουαρίου 08, 2015

Διαπραγμάτευση τέλος! Αλέξης Τσίπρας: "Θα συνεχίσουμε κανονικά τα μνημόνια"


Διαπραγμάτευση τέλος! Αλέξης Τσίπρας: Θα συνεχίσουμε κανονικά τα μνημόνια

Πολλές εξαγγελίες έκανε ο πρωθυπουργός στις προγραμματικές δηλώσεις του εν όψει της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ που τώρα αρχίζει. Οι προγραμματικές αυτές δηλώσεις ήταν αποτέλεσμα μακράς διαβούλευσης, προκειμένου να συμβιβαστούν τα κελεύσματα των συνιστωσών και των απαιτήσεων των διεθνών τοκογλύφων.
Μέσα στα πολλά και αόριστα που εξήγγειλε ο Τσίπρας, τα οποία και θα αναλύσουμε στην συνέχεια, κεντρικό ρόλο είχε η προσπάθεια δικαιολόγησης της υπογραφής του νέου μνημονίου, αλλά και το γεγονός ότι ανέφερε μερικά από πιθανά ονόματα αυτού. Συγκεκριμένα ξεκίνησε την ομιλία του ρίχνοντας ευθύνες στη Νέα Δημοκρατία για την δημιουργία, ως τελευταία κυβερνητική πράξη της, ενός.....

Ποιον (πολύ… φιλορώσσο) πολιτικό «κάρφωσαν» τα wikileaks ως άνθρωπο των αμερικανών;


Ποιον (πολύ… φιλορώσσο) πολιτικό «κάρφωσαν» τα wikileaks ως άνθρωπο των αμερικανών;

Γράφει ο Αντίοχος

Τα θυμάστε αυτά τα… άτιμα τα wikileaks, τα άκρως απόρρητα τηλεγραφήματα της αμερικανικής πρεσβείας, που διέρρευσαν  και… εξέθεσαν κόσμο και κοσμάκη (ή τα «διέρρευσαν» οι ίδιοι οι Αμερικανοί για να κάνουν «outing» -όπως το λένε οι του… τρίτου φύλου-, δηλαδή να εκθέσουν τους τσανακογλείφτες τους…); Μεταξύ των άλλων, αποκάλυψαν ότι ο… φιλορώσσος μέχρι τα μπούνια (όπως τον παρουσιάζουν σήμερα τα παπαγαλάκια του…) προεδροπάνος Καμμένος, ήταν στην πραγματικότητα άνθρωπος των… Αμερικανών. Έτσι, το 2006, ο τότε πρέσβης των καουμπόηδων στην Αθήνα, Ρις, είχε ενημερώσει τους ανωτέρους του, ότι ο Πανοκαμμένος «θα επιθυμούσε τη θέση του υφυπουργού Εθνικής Άμυνας». Προφανώς, αυτό το είχε ζητήσει –επιμόνως!- ο ίδιος από......

Ο Μπαρουφάκης, οι γερμανοί και η Χρυσή Αυγή

Γράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος

Σε εκτενές άρθρο του το βρετανικό BBC, εξηγεί γιατί ήταν «πάτημα στον κάλο» της Γερμανίας η αναφορά του Μπαρουφάκη στην ισχυροποίηση της Χρυσής Αυγής, υποστηρίζοντας ότι «ήταν ο τρόπος που Έλληνα υπουργού να πείσει τη Γερμανία να μην επιμείνει στη λιτότητα». Ιδού:

«Μόνο τυχαία δεν ήταν η αναφορά του Γιάννη Βαρουφάκη στους...

ΝΕΑ… ΤΡΙΠΛΗ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ Ο ΠΡΟΠΟΤΖΗΣ ΠΑΝΟΥΣΗΣ!

Μια νέα κωλοτούμπα -και μάλιστα… τριπλή, αν και… αναμενόμενη- έκανε η «πρώτη κυβέρνηση της αριστεράς» δια του υπουργού ΠΡΟ-ΠΟ, Πανούση.

Πιο συγκεκριμένα, σε συνέντευξή του στη Huff Post Greece ο προποτζής απέκλεισε την πολυδιαφημισμένη κατάργηση των ΜΑΤ και τον αφοπλισμό των αστυνομικών που θα εκτελούν υπηρεσία σε πορείες. Αλλά και το γκρέμισμα του «απάνθρωπου» (κατά τους συριζαίους) φράχτη του Έβρου:
«Ο αστυνομικός πρέπει να είναι οπλισμένος. Ειδικά για τα ΜΑΤ υπάρχει διαταγή...

ΜΑΔΟΥΡΟ: ΣΥΝΤΡΟΦΕ ΤΣΙΠΡΑ ΕΛΑ ΣΤΗ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ… ΦΕΡΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ… ΚΩΛΟΧΑΡΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΜΕΙΝΕΙ

Πρόσκληση στον mister Tsipra  να επισκεφθεί τη σοσιαλιστική Βενεζουέλα το συντομότερο, απηύθυνε ο πρόεδρος της χώρας, Νίκολας Μαδούρο (αυτός ο… λεβέντης και… καραμπουζουκλής, που έκρυβε τον θάνατο του Τσάβες επί… δύο ολόκληρους μήνες!).

«Κάλεσα τον Αλέξη Τσίπρα, τον σύντροφο Αλέξη, να μας επισκεφθεί το συντομότερο στη Βενεζουέλα», είπε ο Μαδούρο. «Σχεδιάζει να έρθει στη Λατινική Αμερική. Ανέφερε τις πιέσεις που δέχεται εξαιτίας ενός πρωτόγονου νεοφιλελεύθερου συστήματος που έχει επιβληθεί στην Ελλάδα», είπε ο πρόεδρος της Βενεζουέλας, ο οποίος χαρακτήρισε τον νέο πρωθυπουργό του Ελλαδιστάν ως «ένα γενναίο νέο που έχει έρθει για να διασώσει την ένδοξη και μακρά ιστορία των Ελλήνων».

Βέβαια, υπάρχει και κάτι άλλο που είπε ο λατινοαμερικάνος σύντροφος στον «δικό» μας, αλλά δεν το μαρτύρησαν τα λιγωμένα παπαγαλάκια:...

ΥΦΥΠΟΥΡΓΕ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ Ν. ΤΟΣΚΑ, ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ – ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΙΜΗΜΕΝΗ ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΣ ΜΑΣ! ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΑ ΨΑΡΙΑ ΤΟΥ;

Γράφει ο Θοδωρής Τσέλας.
 
O νεομπολσεβίκος Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Ν. Τόσκας – που πάτησε την στολή του και τον όρκο στην Πατρίδα και ως βουλευτής του Σύριζα ορκίστηκε με πολιτικό όρκο – κρίνει ως «φιλο – Ναζιστές» τους άξιους στρατηγούς – Ευρωβουλευτές της Χρυσής Αυγής οι οποίοι στο ευρωκοινοβούλιο δίνουν αγώνα υπέρ της Πατρίδος μας. Αυτή είναι η συναίνεση που εντέχνως διώκουν για να μην φανεί η ανεπάρκειά τους.
Σε μια συνέντευξη του «στρατηγού του Σύριζα» που βγάζει φλύκταινες μπροστά στους ήρωες πολυπαρασημοφορεμένους αξιωματικούς και στα εθνικοπατριωτικά ιδεώδη, υπήρξε επικεφαλής του Γραφείου του κλεφτοπασόκου Πάνου Μπεγλίτη από το 2009 ως τον Ιούλιο του 2011, και ευθύνεται για την… «νέα δομή των Ενόπλων Δυνάμεων» όπως είναι και η κατάργηση μονάδων στη Βόρειο Ελλάδα.
 
Αυτός ο άνθρωπος είπε για τους πρώην αξιωματικούς, ευρωβουλευτές της Χρυσής Αυγής στην ερώτηση:
 
ΚΥΡΙΤΣΗΣ: Και μία τελευταία ερώτηση: Είδαμε τα τελευταία χρόνια, το διαπιστώσαμε και στην περίπτωση της Χρυσής Αυγής η οποία βρέθηκε να έχει δύο απόστρατους στρατηγούς οι οποίοι νομίζω ότι υπήρξαν και οι δύο διευθυντές...

Ο αρχιπροδότης - ανθέλληνας Ζαχαριάδης πηγή έμπνευστης του ΣΥΡΙΖΑ...


Ο «Έλληνας Στάλιν» Ζαχαριάδης πηγή έμπνευσης για τα μπολσεβικοειδή του Σύριζα

Γράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος

Στην ιστοσελίδα του παρδαλού συνονθυλεύματος των αμερικανοκομμουνιστών, πήρε το μάτι μου ένα άρθρο με τίτλο «Νέα κατάσταση, νέα καθήκοντα... ξανά», της Ηρώς Διώτη, βουλευτίνας του ΣΥΡΙΖΑ στην Λάρισα.
Το άρθρο δε λέει τίποτα ενδιαφέρον –περιέχει θριαμβολογίες και διαπιστώσεις του τύπου «στον δρόμο και παντού, βλέπεις χαμόγελα και ελπίδα»- αλλά αυτός ο τίτλος κάτι μου θυμίζει, κάτι μου θυμίζει…
Τελικά, βρήκα τι μου θυμίζει: αυτόν τον τίτλο είχε δώσει στην ομιλία του στην 6η Ολομέλεια της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, που είχε γίνει κάπου στο....

Διαλύει τη ΝΔ ο Σαμαράς επειδή δεν τον θέλουν αρχηγό οι βουλευτές της...


Έτοιμος να διαλύσει τη ΝΔ ο Σαμαράς αν δεν παραμείνει αρχηγός

Δυο εβδομάδες μετά το πέρας των εκλογών της 25ης Ιανουαρίου η κατάσταση στη ΝΔ ολοένα και χειροτερεύει. Ξεκινώντας από το βράδυ των εκλογών, αλλά κυρίως την επομένη όταν και αρνήθηκε να τηρήσει το εθιμοτυπικό αστικο-κοινοβουλευτικό πρωτόκολλο δεκαετιών, το οποίο επιβάλλει ο απερχόμενος πρωθυπουργός να υποδέχεται τον διάδοχό του και να του παραδίδει το Μέγαρο Μαξίμου, είναι ολοφάνερο ότι ο Σαμαράς επέδειξε γαϊδουρινή συμπεριφορά. Για την ακρίβεια, συμπεριφέρθηκε όπως....

Οι Ευρωβουλευτές της Χρυσής Αυγής συνεχίζουν το έργο τους και επιβραβεύονται..


Πρωτιές για τους ευρωβουλευτές της Χρυσής Αυγής και την εξαιρετική τους δραστηριότητα στο Ευρωκοινοβούλιο

Τον περασμένο Μάιο η Χρυσή Αυγή εξέλεξε τρεις ευρωβουλευτές προκαλώντας σοκ και δέος στο καθεστώς με τα ποσοστά θριάμβου που απέσπασε.
Τότε είχαμε σχολιάσει το γεγονός ότι υπάρχει σαφής διαφορά ποιότητας μεταξύ αυτών και των παρταλιών του αντισυνταγματικού τόξου, με την βεβαιότητα η Ελλάδα μετά από τόσες δεκαετίες, θα έχει επιτέλους άξια εκπροσώπηση στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, μέσω των τριών Ευρωβουλευτών της Χρυσής Αυγής.
Σήμερα λοιπόν οχτώ μήνες από τις ευρωεκλογές επιβεβαιωνόμαστε πανηγυρικά από....

ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΚΑΙΡΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ.

Δεξιοί, αριστεροί, αναρχικοί και οι πάσης πολιτικής και ιδεολογικής αποχρώσεως αρθρογράφοι στην Ελλάδα παραπληροφορούν χρόνια τώρα τους Έλληνες, ότι ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΟΦΕΙΛΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ. Παραβλέπουν επίτηδες το γεγονός, ότι η Γερμανία σήμερα είναι ένα ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ και ο Σιωνισμός έχει κάθε συμφέρον να  προβάλλει την Γερμανία σαν ΜΠΑΜΠΟΥΛΑ, για να κρύβεται αυτός από πίσω της.
 Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ
 Το βασικό πλαίσιο της πολιτικής στην Γερμανία το καθόρισε ο νικητής Τσώρτσιλ το 1945: «Την  Γερμανία θα την κάνουμε μία  παχιά χήνα, αλλά ανίκανη χήνα». Δηλαδή η Γερμανία θα γίνει πλούσια χώρα, για να την αρμέγουμε, εμείς και οι εβραίοι, αλλά τους άνδρες γερμανούς θα τους κάνουμε ομοφυλόφιλους και τις γυναίκες τους πουτάνες των τούρκων.
   Ατελείωτοι είναι οι.....

7 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ: ΗΜΕΡΑ ΜΝΗΜΗΣ ΓΙΑ ΤΡΕΙΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΟΚΑ ΠΟΥ ΕΠΕΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΔΙΖΩΝΙΚΗ – ΔΙΚΟΙΝΟΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ»

O Γιάλλουρος Πετράκης, γεννήθηκε στο χωριό Ριζοκάρπασο, της επαρχίας Αμμοχώστου, στις 29 Αυγούστου 1938. Φοίτησε στο Δημοτικό Σχολείο του χωριού του, ενώ όταν φονεύθηκε, ήταν τελειόφοιτος του Ελληνικού Γυμνασίου Αμμοχώστου. Ψηλός, με σγουρά μαλλιά και γαλανά μάτια, μια ηγετική μορφή των αγωνιζομένων μαθητών, ήταν πάντα πρώτος στα μαθήματά του, και πάντα ο σημαιοφόρος στις εκδηλώσεις του σχολείου του.
Λόγος του και κουβέντα του, αφηγείται η μάνα του, ήταν πάντα η Ελλάδα. Καημός του και πόθος, όνειρο και τραγούδι του, η ένωση της Κύπρου με την Ελλάδα.
«Να αγωνιζόμαστε πρέπει, μάνα, να αγωνιζόμαστε για την Κύπρο μας »
Ήταν ο υπεύθυνος των μαθητικών ομάδων του Ελληνικού Γυμνασίου Αμμοχώστου στον αγώνα της ΕΟΚΑ. Καθήκοντά του ήταν η.....

Τώρα σωθήκαμε! Ο Παπανδρέου στηρίζει την νέα συγκυβέρνηση των ΣΑΝΕΛ - Σύντομα και υπουργός Οικονομικών

Στο πλευρό του Σύριζα ο Τζέφρυ Παπανδρέου. Τη στήριξη του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών στις κινήσεις της νέας κυβέρνησης του Αλέξη Τσίπρα εξέφρασε ο Γιώργος Παπανδρέου, εξαπολύοντας επίθεση στην κυβέρνηση Σαμαρά την οποία στήριζε μέχρι τις εκλογές.

Ο Παπανδρέου δηλώνει πως είναι έτοιμος να στηρίξει την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, όσον αφορά: στην ανάγκη για ελάφρυνση του χρέους, στη μάχη που δίνει για μικρότερα πρωτογενή πλεονάσματα και την για ταχύτερη ανάπτυξη που θα δημιουργήσει θέσεις εργασίας ώστε να μειωθεί η ανεργία.
Βέβαια τα ίδια πράγματα έλεγε και όταν...