Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Μαρτίου 01, 2014

Σείστηκαν τα Σπάτα στην παρουσίαση του υποψηφίου Δημάρχου της “Ελληνικής Αυγής” - Φωτορεπορτάζ


Σε μία αίθουσα που απεδείχθη πραγματικά πολύ μικρή για να χωρέσει το πλήθος των Ελλήνων δημοτών πραγματοποιήθηκε με εξαιρετική επιτυχία η παρουσίαση του συνδυασμού "Ελληνική Αυγή για τον Καλλικρατικό Δήμο Σπάτων-Αρτέμιδος".

Στην εκδήλωση πέρα από τους υποψηφίους, έδωσαν το παρόν οι βουλευτές Βουλευτές Ηλίας Κασιδιάρης και Ηλίας Παναγιώταρος και η υποψήφια Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής, Ευγενία Χρήστου.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος με την "Ελληνική Αυγή για την Αθήνα" Ηλίας Κασιδιάρης τόνισε χαρακτηριστικά: «Θα τρίψουμε στα μούτρα των...

Ιδού η ανακρίτρια Κλάπα: Όσους έχει βάλει στην φυλακή, τελικά αθωώθηκαν! - ΒΙΝΤΕΟ από Τράγκα

Στην εκπομπή του Τράγκα προβλήθηκε ένα βίντεο που αποκαλύπτει το ποιον της ανακρίτριας Κλάπα, που το καθεστώς χρησιμοποιεί στη δίωξη εναντίον της Χρυσής Αυγής.

Η εν λόγω ανακρίτρια είναι γνωστή στους δικαστικούς κύκλους, καθώς όσους έχει προφυλακίσει, στη δίκη αθωώθηκαν πανηγυρικά.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...


Το δώρο της Χρυσής Αυγής στους μεγαλοεργολάβους για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας! - ΒΙΝΤΕΟ


Με τεράστια επιτυχία πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί ενημερωτική δράση του Λαϊκού Συνδέσμου- ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στα διόδια της Ελευσίνας.

Στη δράση συμμετείχαν πολλοί συναγωνιστές από όλες τις Τοπικές Οργανώσεις Αττικής και κλιμάκιο βουλευτών, το οποίο έτυχε θερμότατης υποδοχής από τους οδηγούς.

Η αποδοχή του κόσμου ήταν πολύ μεγάλη, τα σχόλια θετικότατα, όπως και η παρότρυνση να συνεχίσουμε τον τίμιο αγώνα μας. 

Οι συναγωνιστές σε μια συμβολική κίνηση αλληλεγγύης...

"Γλύφουν" τους εβραίους των ΗΠΑ οι βουλευτές της ΝΔ με την προσδοκία ότι θα.... μείνουν στην πολιτική και μετά τη συντριβή που έρχεται στις εκλογές

kikilias-karagkounis
Επίσκεψη στην Αμέρικα πραγματοποιούν οι βουλευτάδες της νουδούλας, Βασίλης Κικίλιας και Κώστας Καραγκούνης, οι οποίοι μάλιστα παραβρέθηκαν και σε εκδήλωση κάποιας Επιτροπής Φιλίας Ελλάδας- Κύπρου- ΗΠΑ- Ισραήλ, η οποία προφανώς είναι δημιούργημα του πανίσχυρου εβραϊκού λόμπι των ΗΠΑ. Μάλιστα, το νεοδημοκρατικό ντουέτο εξέδωσε και δελτίο τύπου μετά το πέρας της εκδήλωσης:

«Μια ισχυρή συμμαχία για την προώθηση της ευημερίας και της ανάπτυξης στη νοτιανατολική λεκάνη της Μεσογείου, δημιουργεί η Επιτροπή Φιλίας Ελλάδας- Κύπρου -ΗΠΑ – Ισραήλ. Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε χθες στο Αμερικανικό Κογκρέσο με αφορμή τη....

Ούτε ο Σεραφείμ δεν στηρίζει τον υποψήφιο της ΝΔ στην Περιφέρεια Αττικής λόγω...... "συμπάθειας στους...κίναιδους": "Οι πολίτες θα τον....μαυρίσουν"

"Άπατη" πηγαίνει από ότι φαίνεται η υποψηφιότητα της ΝΔ στην Περιφέρεια Αττικής καθώς και οι πλέον επιφανείς - τελευταίως - υποστηρικτές της που έχουν μια απήχηση στον κόσμο ετοιμάζονται να τη.... "μαυρίσουν" στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές.

Εν προκειμένω ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ που εδώ και αρκετούς μήνες"¨κλείνει το μάτι" στην κυβέρνηση του Μνημονίου με αφορμή την υποψηφιότητα Κουμουτσάκου προειδοποίησε ότι θα τον.... οι ψηφοφόροι της Αττικήςδεν πρόκειται να ψηφίσουν έναν που καταπατά το θρησκευτικό εθνικό συναίσθημα προς τέρψιν των..."ανωμάλλων" - κίναιδων.

 Ο Κουμουτσάκος στήριξε το ψήφισμα υπό τον τίτλο: «Χάρτης πορείας της Ευρωπαϊκής Ένωσης κατά της ομοφοβίας και των διακρίσεων λόγω σεξουαλικού προσανατολισμού και ταυτότητας φύλου» κάτι που .....

Συνεχίζει ο Βαλλιανάτος να αποκαλύπτει την αλήθεια... "Ο Ηλίας Κασιδιάρης θα είναι πρώτος στο Δήμο της Αθήνας... Ο Κακλαμάνης είναι gay"

34σδφ
Ξαναχτύπησε ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος, αυτή τη φορά μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Βήμα Fm»! Κι αυτή τη φορά –όπως και τις προηγούμενες- δε δίστασε να προβλέψει ότι ο Ηλίας Κασιδιάρης θα βγει πρώτος στον Α΄ γύρο των εκλογών, επισημαίνοντας ότι ο ίδιος θα στηρίξει στον Β΄ γύρο οποιονδήποτε είναι αντίπαλος του.
Βέβαια, το ερώτημα είναι αν θα υπάρξει Β΄ γύρος, αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία…

Επίσης, ο Βαλλιανάτος απάντησε στις ύβρεις που του απηύθυνε η Πιπιλή («ρουφιάνος», «καρφί», κ.τ.λ.), με αφορμή τη δήλωσή του ότι......

Το... “Λουλουδάκη” του μπαξέ - Ο “δημοκράτης” υποψήφιος δήμαρχος που απαγορεύει τις συγκεντρώσεις της Χρυσής Αυγής


Το... “Λουλουδάκη” του μπαξέ - Ο “δημοκράτης” υποψήφιος δήμαρχος που απαγορεύει τις συγκεντρώσεις της Χρυσής Αυγής

Ο υποψήφιος δήμαρχος Χερσονήσου στο Ηράκλειο, με αφορμή τις εκδηλώσεις της Χρυσής Αυγής σε γνωστό μεγάλο ξενοδοχείο της περιοχής, όπου πραγματοποιήθηκε και η παρουσίαση του ψηφοδελτίου για την Περιφέρεια Κρήτης, αποφάσισε με την… δημοκρατική λογική που διακατέχει αυτόν και τους ομοίους του ότι θα βάλει τέλος στις πολιτικές εκδηλώσεις όσων δεν συμφωνεί μαζί τους, απαγορεύοντας εκτός από τις πολιτικές εκδηλώσεις, ακόμη και τις συναθροίσεις σε… ιδιωτικό χώρο!

Παραθέτουμε το δελτίο Τύπου που έστειλε ο «μικρός Στάλιν» και του ευχόμαστε περαστικά... "Δήλωση του Απόστολου Λουλουδάκη υποψήφιου Δημάρχου για το Δήμο Χερσονήσου. Επειδή τα τελευταία χρόνια προσπαθούν κάποιοι να.....

Τραγικές εικόνες... Ο Υπουργός (Α)Δικαιοσύνης Αθανασίου ελέγχει κτίριο και δίπλα του χτυπούν ενέσης ηρωΐνης...!!!

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Ηθελημένα το καθεστώς φροντίζει, μέσω υποτιθέμενης γραφειοκρατίας και διαμαχών σε Δ.Σ. Δήμων - Υπουργείων κτλ, να επιτρέπει τη διέλευση και την "κατάληψη" τέτοιων κτιρίων, όπως η Βίλα Αμαλίας - Παλαιό Εφετείο και τόσα άλλα κτίρια, από λαθροεποίκους - αναρχοκομμουνιστές, ώστε με την πάροδο του χρόνου να επέλθει ένα τετελεσμένο γεγονός και να η αδράνεια να θεωρείται... ανάγκη!
Απίστευτες σκηνές απαθανατίστηκαν κατά την επίσκεψη, την Παρασκευή (28/02), του υπουργού Δικαιοσύνης Χαράλαμπου Αθανασίου στη Ρόδο και πιο συγκεκριμένα στο κτίριο του παλιού νοσοκομείου του νησιού.
Το συγκεκριμένο κτίριο αποτελεί εδώ και αρκετά χρόνια "ανοικτή πληγή", αφού ......

ΤΑ ΑΝΑΡΧΟΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ ΕΒΓΑΛΑΝ ΑΦΙΣΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ…!!!

1383771_229024510633946_1566001880_n
Ε ΑΦΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΓΥΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΛΕΓΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ… ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΕΞΑΛΛΟΥ ΘΑ ΡΕΥΣΕΙ ΑΘΦΟΝΟ ΧΡΗΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΛΥΤΑ…

Πηγή: xaathinas.blogspot.gr

Εγκληματική οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ: Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ προτρέπει σε....αντιδημοκρατική εκτροπή του Σαμαρά με παράδειγμα την Ουκρανία!!

Ο τρίτος από δεξία που κρατά το πανό
Να παρέμβει τώρα ο εισαγγελέας και να θέσει "εκτός συνταγματικού τόξου" τον ΣΥΡΙΖΑ καθώς προτρέπει τους πολίτες σε.... πράξεις που σκοπό θα έχουν να καταλύσουν το πολίτευμα.

Αίσθηση και έντονο προβληματισμό προκαλεί η αναφορά του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστα Μπάρκα, στη Βουλή, ο οποίος είπε ότι «μπορεί ο Σαμαράς να έχει το τέλος του Γιανουκόβιτς, όμως η Ελλάδα δεν θα έχει το τέλος της Ουκρανίας».

Ο βουλευτής, καταγγέλλοντας τα....

Ο δρόμος μας δεν έχει γυρισμό

Συναγωνιστές και συναγωνίστριες ο δρόμος που έχετε επιλέξει δεν έχει γυρισμό, ο δρόμος του δικαίου, της ελευθερίας και της εθνικής κυριαρχίας είναι δύσβατος γεμάτος αιματηρές αναμνήσεις, αναμνήσεις οι οποίες μας μεταλαμπαδεύουν την δύναμη των προγόνων μας ενάντια στους ξένους και εγχώριους κατακτητές μας. Η Χρυσή Αυγή αγωνίζεται επί δεκαετίες γι’ αυτά τα ιδανικά και το έχει πληρώσει ακριβά. Με θανάτους αγωνιστών, φυλακίσεις,  λασπολογίες πληρωμένων φυλλάδων και παράνομων καναλιών, χωρίς να κάνει ούτε ένα βήμα πίσω! Διότι αυτό μας πρόσταζε η μεγάλη ιδέα του ελληνισμού.

Απλέ αναγνώστη φίλε ή υποστηρικτή του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή εάν θεωρείς το κίνημα μας εποχιακή μόδα δεν είσαι αποδεκτός στις τάξεις μας, αντιθέτως είσαι εχθρός μας. Εάν πάλι θεωρείς το κίνημα μας εκφραστεί των......